- Internet fejlesztés országosan!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Akku adta meg magát? Feltöltve 2óra GPS használat, többit asztalon volt és 70%on van az óra. 2 naponta kell tölteni. Úsztam vele, utána, 1 napig bekapcsoltam 60%on ,kikapcsolt, ezt produkálta 100x szor. Előtte 1 hónappal kifakult a kijelző majd visszajöttek a színek.
[ Szerkesztve ]
-
Tacsilaci
tag
link] Esetleg erre valaki?
-
Tacsilaci
tag
Sziasztok! Ti melyik edzés módban használjátok az órát konditermi edzéshez? Erőedzés? Funkciónális edzés? Testedzés? Esetleg egyéb? Melyik módban kapja az ember a legtöbb adatot? Köszönöm előre is a választ!
-
gyuri2008
veterán
Hol lehet kikapcsoni a hangot amikor elindítok egy edzést az órán?
Megvan....[ Szerkesztve ]
-
doongoo
addikt
Első töltési ciklusomat zártam. Mivel a Galaxy Watch-omat szervízbe kellett adnom (barométer meghibásodás), ezért a kieső időre vettem ezt pótlásként. 6 napot bírt folyamatos AOD mellett (maradt még benne 8%, azaz talán még egy fél napot elment volna) és két kb. 30 perces GPS-es edzéskövetéssel. Amúgy nem rossz kis cucc ez, a telefonálás is okés róla, csak az üzenet"kezelés" nagyon alap. Alapjában ennyi pénzért nem rossz.
-
gyuri2008
veterán
A fiam venni akar egy ilyen órát iphon 6s telefonhoz, mennyivel tud kevesebbet mintha androidos tel. használná?
-
BaginZe
tag
Ez az alváselemzés itt sem tűnik jobbnak, mint a Pace-nél volt. "Szerinte" órákkal korábban elaludtam, mint a valóságban.
A töltés információk között nincs valahol olyan, hogy hány napja volt utoljára feltöltve?
-
barm
tag
Pár napja frissült a telefonom (mate 10 pro) android 10-re, és most tűnt fel, hogy így sincs az órában (1.0.7.16) a kamera vezérlés funkció. Mi lehet a baj? Kell valamit engedélyezni?
-
doongoo
addikt
persze túl szép volt az ár, hogy igaz legyen. Jött a message, hogy sorry, de elfogyott a készlet a nagy érdeklődés miatt és majd talán 2 hét múlva lesz újra készleten az óra és még onnan 7-10 nap a szállítás. Megírtam nekik, hogy ennyit nem fogok várni (most, hogy a galaxy watchom szervízbe került) és szépen refundoltattam a pénzem és megvettem egyet a MM-ban.
-
macy
addikt
válasz
Black_Raven #263 üzenetére
Nekem 8000, úgy hogy egy asztalnál állva melózok egész nap. Alig megyek. Nem ér ez egy kalap kakit sem
-
HKorn
veterán
válasz
Black_Raven #263 üzenetére
10 ezer lépés? annyi lenne a napi minimum
-
CHIPman
nagyúr
Sziasztok!
Rendeltem egy HMW2-t hétfőn Aliról, ma rendben megjött. Global verzió, az elején felkínálja a magyar nyelvet is.
Viszont lenne egy kérdésem: Lehet-e olyat, hogy értesítéskor ne csak rezegjen, hanem rögtön ki is jelezze anélkül, hogy felemelem a karomat? Hirtelen nem találtam rá beállítást, és az előző órámon ezt nagyon kedveltem.[ Szerkesztve ]
-
doongoo
addikt
[link] innen lengyel raktárból most olcsón van az óra "get10" kóddal a fizetésnél még 10 dollárral olcsóbb, rendeltem is egyet (41.700-at kapott le a kártyáról)
-
hatala
tag
Sziasztok.
Van tapasztalat, hogy ez a Honor Magic Watch 2 mennyire működik jól a Samsung telefonokkal?
Pl, Note 8-cal használnám.Kösz az infót!
-
kaliczrob84
tag
Sziasztok. Nemrég vettem az órát, és van valami, aminél tanácstalan vagyok. Ki van kapcsolva az ébresztés az órán, az egészség app-ban, illetve az óra app sincs bejelölve az értesítéseknél. Mégis ha a telefon ébreszt, akkor az óra is. Ez ilyen és meg kell szokni, vagy valamit én csinálok rosszul?
-
kásás
tag
Sziasztok!
Megtudnátok mondani a legnagyobbra becsatolt szíj esetén, az óra belső kerületét?
Megköszönném mindkét gyári szíj esetén.[ Szerkesztve ]
-
droti25
őstag
Köszi az infókat.
Ezüst lett végül. Brutál jól néz ki fekete szíjjal is! -
barm
tag
-
droti25
őstag
Sziasztok
Dilemmában vagyok, mert az ezüst színű verzió barna szíjjal jobban tetszik mert elegáns.
Viszont néha jól jönne egy sportos kinézet, nyilván más szíjjal (fekete) amit nem tudom hogy mennyire mutatná jól amiatt hogy ezüst színű.
Szerintetek egy ezüst színű óra, fekete szíjjal sportos előlappal lehet sportos is? -
Black_Raven
veterán
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Ma érkezett meg az óra,érdekelne hogy ,a beállítások/kijelző/haladó/ képernyő be
mit "takar" pontosan 5-10-15-20 perc, elsőre azt gondoltam hogy miután ránézek az órára utána annyi ideig lesz aktív a képernyője de nem mert most úgy számoltam hogy kb 5 másodperc után elmegy aludni
szóval ez a beállítás mit csinál voltaképp?Nem tájékozódtam előre , azt hittem a képernyő mindíg aktív lesz és nem kell célirányosan emelgetni a kezem hogy felvillanjon,nyomkodásra meg azért na az gáz.
Záróképernyő ami sötét vagy olyan stílusok amit csak az órát mutatjákmert a másik pár adat megjelenítése már pusztítana az akksit ?
De mivel csak 2 órája nézegetem szóljatok ha ez mégsem így van és lehet olyat hogy folyamatosan a szép alap képet adja.
Mellesleg kb 4 frissítés érkezett rá ami telepítése kb 90 perc volt. -
snecizero
senior tag
Ez az edzés közbeni némítás nem megy. Milyen felső gombot nyomjak ?
Oké megvan ! Amikor talál jelet akkor tudom állítani.
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
Nemrég vettem észre, hogy mostmár edzés alatt is vissza lehet lépni a zenelejátszóhoz, méghozzá a fő edzésképernyőn balra húzással. Ez gondolom a legutóbbi fw updattel jött, nem volt róla említés, de nagyon üdvözlendő dolog!
-
HKorn
veterán
válasz
andras.t91 #237 üzenetére
Igen először én is kerestem sokat, jól eldugták
-
gacsoi
senior tag
Urak !
Kameravezérlést használja valaki?
Működik rendesen ? -
HKorn
veterán
válasz
andras.t91 #234 üzenetére
Elindítasz egy edzést és a felső gombot megnyomod ott lesz a hangerő szabályzás és ott kell lenémítani.
-
andras.t91
friss újonc
Sziasztok! Tudja valaki hogy lehet azt beállítani az órán, hogy a futásnál ne beszéljen? Annyira zavaró, hogy hangosan dumál edzés közben. A beállításokban bekapcsoltam a néma módot, de az erre nem vonatkozik ezek szerint.
-
ghiottone
nagyúr
Az alap 4db zárképernyős óra számlap (aktív kijelzős) a health béta appban is csak 4db? Nincs több benne?
-
Deck
titán
2 igen. Nekem nem a fekete van mert a fém része itt ezüst színű így jobban tetszett. Ez mellé kaptam a fekete szíjat is ami a feketén van (öcsémnek is ilyen van).
Faterom hosszabbított előfizetést és kapott készülék vásárlásra 25k kedvezményt. (mindenképp hosszabbított volna munka miatt kell neki) Így én jól jártam..[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
válasz
SunyiMenyét #228 üzenetére
Ezt neked kell eldöntened melyik tetszik jobban, gyakorlatilag tudásban nincs különbség, designban is minimális. Nálam MW2 lett a befutó, mivel a tachymeter-es designt szebbnek találtam.
-
SunyiMenyét
csendes tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt állók és sajnos nem tudok dönteni hogy Magic vagy GT2 legyen perpillanat Edigitálnál 10 ezer forint különbség van.
Véleményetek szerint melyik legyen ?
-
Viragcserep
friss újonc
Sziasztok!
Most keztem el használni a Honor Magicwatch 2 órámat. Letöltöttem a telefonomra a Huawei Health appot amivel sikeresen szinkronizált is, viszont úgy tűnik mintha duplán számolna a lépéseket. Valakinek volt már ilyen tapasztalata?
Köszi :) -
Deck
titán
Végül az itthonról rendelt üvegfólia is buborékos lett hiába nyomtam a szélére azt amit adnak hozzá aliról.
Ezért, felszedtem az üveget, majd volt itthon még uv-s folyadékom (más telóhoz vett uv-s üvegfólia miatt) nyomtam rá picit, ráraktam az üvegfóliát majd uv-s lámpával rögzítettem. Na ez tökéletes és biztos, hogy nem válik fel.. -
sonkamiki
tag
Még egy kérdés , hogy ennek az órának is 32mb a belső memóriája mint a GT2-nek? Erről nem igazán láttam megbízható forrásból adatot. Volt ahol csak 16-ot írtak
-
sonkamiki
tag
Sziasztok!
Lehet buta kérdés, de nem találtam eddig választ.
Tudom 10 db kedvenc névjegyet lehet tárolni az órán, de vajon a telefonon lévő összes névjegy nevét kiírja ha hívnak vagy csak annak a 10-nek ami az óra memóriájában van?
Más.....Sportrésznél ha elindítok egy kültéri edzést (GPS-el) és menet közben megállok akkor leállítja az időmérést az óra, azaz van "auto pause funkciója" vagy csak gombbal tehetem meg? -
HKorn
veterán
Mi az új fw verziószáma? Ami kezeli a fényképezőgépet.
-
gyu84
tag
Kicsit sokallom az itthoni árakat, közben rákerestem én is mik vannak. Sajnos marad Kína, EU raktárból ilyen apróságokat nem szállítanak.
-
gyu84
tag
Köszi!
Esetleg a típusát vagy a linkjét megírnád?
Vagy simán amit Ali kereső kiad is jó
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor két órája a Huawei Watch GT 2 jó tulajdonságait ismétli zenelejátszással, hanghívással és remek üzemidővel, korlátozott okosfunkciók mellett.
- Autós topik
- Sztori előzetest kapott a Directive 8020
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Könyvajánló
- Feldarabolná az Intelt a Broadcom és a TSMC
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...