- Asszociációs játék. :)
- Vigyázzatok a jófogással!!!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internet fejlesztés országosan!
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecizero
senior tag
Csak egy jó tanács. Akinek nem huawei vagy honor telefonja van, és még nem tette meg. Rakja fel az huawei app galerit. Utána meg frissítse le a programon az appokat.
-
keep2000
tag
Időjárás honnan veszi az adatokat? Nálam néha total fals. Óra szerint most -2 fok van kint, Időkép szerint meg +5. Kinti hőmérő plusz 4-et mutat és biztosan nem fagy. Az időjárás előrejelzés is hasonló, 5-6 fokkal mutat mást, mint a magyar előrejelző appok és sosem az órának van igaza. :) az egészség alkalmazás hozzáfér a helyadatokhoz. Lehet ezen javítani? Így nem sok értelme van
-
tibike8
őstag
válasz
Black_Raven #1595 üzenetére
Jé tényleg, fel sem tűnt, hogy már nem többszöröz az üziket. Lehet mert annyira nem zavart engem
-
gacsoi
senior tag
válasz
Black_Raven #1595 üzenetére
elméletileg a legfrissebb van fent
-
gacsoi
senior tag
Üdv !! Tudom, hogy volt már róla szó, de most nem találom.
Másnál is jelentkezett az a bug, hogy az üzeneteket kétszer, vagy háromszor is megjeleníti az óra ? -
embe
nagyúr
válasz
pajorgergo #1590 üzenetére
Igen adtak, de a kérés az volt, hogy "olyan szíjat, ami hozza kb ezt a dizájnt" .
-
keep2000
tag
Hello. Barna szíjas verziót vettem, ami nagyon tetszik, de a bőr ugye nem vízálló, legalábbis zuhanyzás, úszás esetén nem javasolt. Tud valaki olyan szíjat, ami hozza kb ezt a dizájnt, de vízálló? Találtam alin pár barna szilikon szíjat, de elég gagyinak néznek ki. Köszönöm
-
soundman1
senior tag
-
snecizero
senior tag
Amúgy ha nem a huawei healt használnám. Akkor van olyan alternatív megoldás ahol számlapot lehet felrakni? Link vagy videó hogy hogyan kell csinálbi.
-
snecizero
senior tag
Köszönöm szépen!
-
snecizero
senior tag
Ennek a számlapnak mi a neve? - - - - > [link]
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
Tudja valaki hogy a 4 optikai szenzorból a bal felsőt és jobb alsót mire használja az óra? Mert pulzusmérést a jobb felső, bal alsó szenzorral csinálja, SpO2 mérést szintén.
-
soundman1
senior tag
Kritikát, módosítási javaslatot írjatok még.
scyrallus: persze lehetne, de a naptári napokat egy másik face-ből vettem át, tehát png fájlt tallóztam be, mivel a vasárnap piros színű. Lehet szövegesen is a napokat létrehozni, de akkor minden egyszínű, tehát fehér lesz. Nekem nagyon tetszik, hogy a vasárnap piros színű. Nem értek a grafikához, létre kellene hoznom átlátszó hátterű png fájlokat, ehhez progi, tudás, idő kellene, majd próbálkozok vele.
A valóságban így néz ki. Nem kellene kisebbre venni a piktogramokat és az íves szintjelzőket keskenyebbre? Sztem a tartalom, a számok még jobban láthatók lennének.
[ Szerkesztve ]
-
soundman1
senior tag
-
gyuri2008
veterán
Számlapot honnan lehet letőlteni?
-
soundman1
senior tag
válasz
gyuri2008 #1562 üzenetére
Igen van más is, kis narancs pöttyel mutatja is, hogy hol Az Én/Beállítások/Beállítások/Edzés alatti pulzussal kapcsolatos beállítások menüt és egy Futástempó menüt kaptunk. Előbbit a Szív/Fogaskerék alól is el lehet érni, az alján van egy Speciális beállítások, aminek a felülete szerintem új.
A Futástempó felület is hasonló, én még nem láttam ezt, talán mert nem használom.
-
keep2000
tag
Szervusztok. Ébresztővel kapcsolatban kérdezném, hogy a zenét meg lehet-e változtatni vagy méginkább ki lehet-e kapcsolni valahogy? Az lenne a legjobb, ha csak rezegve ébresztene
-
embe
nagyúr
Frissült a Health.
[ Szerkesztve ]
-
kosa01077
tag
Sziasztok. Melyiket érdemes venni, honor magic watch 2 vagy huawei watch gt2 ? Jelenleg a huawei olcsóbb(úgy tudom ez kezdetben drágább volt) mi az oka hogy a honor drágább? Illetve ti melyiket vennétek meg? Vélemények is jöhetnek. Köszönöm.
-
Egy kérdésem lenne. Átköltözök egy másik telefonomba, be van állítva minden, csatlakozni akarok az órához de nem kapcsolódik csak ha a másik telefonomról lecsatlakozok utánna egyből csatlakozik. Ez egyedi lehet vagy több telefon közül csak egyel lehet csatlakozni, vagy valami beállítás kérdése?
-
soundman1
senior tag
A Steel óralapon mi frissült, magyar lett a hét napja kijelzés?
-
scyllarus
veterán
Egyre idegesítőbb, hogy edzések végén, amikor leállítanám, lefagy az óra.
Korábban újra is indult, az utolsó frissítés óta csak kilép a főképernyőre, de nem menti el az edzést. Elég idegesítő tud lenni.
Másnak is van ilyen? -
soundman1
senior tag
válasz
scyllarus #1542 üzenetére
Köszi, tényleg végignéztem mindet, 10.000 számlapot, ebből kettőt használok, 4-5-ből vett ötletekből próbálnám megvalósítani az én ideámat, de ahhoz még gyakorolnom kell a facemakeren, hogy megvalósíthassam.
Próbálom felmérni hol vannak a határaim, ezen a számlapon se látok mindent, talán übervakond lettem. Ennélminimalistább jön be és nem szeretem, ha valamit meg lehetne pontosan is csinálni, és mindig látom benne azt, amit nem szeretnék. -
soundman1
senior tag
válasz
scyllarus #1539 üzenetére
Köszönöm figyelmességedet, láttam, de analógot (mutatósat) keresek. A hwgtface-n és az Egészség appon belülieket végignéztem, az ott látottak alapján csinálok egy egyszerű kinézetűt (dizájnkodáshoz amúgy sem értek), most ketyeg az órán tesztelésre.
Érdekes, hogy pár napja teljesen más volt a facemaker felülete és tudás, ma úgy néz ki, mint a videón.
A stressz szint az előzőben benne volt, az újból eltűnt, ezt bele akarom tenni, de most hogyan?
Az egyes értékek körcikkben való mutatását nem tudom még létrehozni, ha valaki tud segíteni szóljon.embe: köszi az infót!
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Most a legfrissebb nem mókolt:
Huawei Health 11.0.4.523, Nem vettem észre semmit, igaz nem is bújtam igazából.HKorn: a Playen már rég nem frissül. A fenti linkről letudod szedni mindig a frissebbet.
-
soundman1
senior tag
11.0.4.517-en állok, van újabb?
A http://hwgtfaces.com/HealthMod.htm oldalon sincs újabb mókolt verzió. Van vele valami gondod? Ha lesz új funkció, akkor jöhet egy frisebb.Most a Facemakerrel próbálok egy olyan számlapot gyártani, amit szemüveg nélkül is látok, csak lassan haladok, hogy rájöjjek, hogy hol rontok el valamit, és a google fontokat se tölti le automatikusan, manuálisan pedig megáll a letöltés max.76%-nál.
-
embe
nagyúr
Frissült ma a Health.
A mókolt Health alkalmazásnak nincs friss verzója?
Ami nekem van az a v.11.0.1.512 verzójú, frissebbet nem találok. -
Viper26
nagyúr
Ezt a workout start / end üvöltést ki lehet kapcsolni valahogy?
-
tsabeekaa
aktív tag
Sziasztok!
Próbaként megpróbálkoztam azzal, hogy csináljak magamnak egy számlapot. Sajnos a legtöbb számlapot nehezen látom szemüveg nélkül, és magyar meg igazán kevés van.
Egy egyszerű, olvasható számlapot szerettem volna. Ha valaki hasonló cipőben jár, annak szívesen elküldöm privátban.[ Szerkesztve ]
-
soundman1
senior tag
válasz
Viper26 #1513 üzenetére
Bocsánat, mobile.hu@huawei.com akart lenni. Próbáld meg arra, ezt adta meg legutóbb az ügyfélszolgálat.
Nekem a beállított 190-et tartotta rég óta, nem mászott el. Most egy visszaállítás (kör alakú nyíl) után 171/64-re állt vissza. Az úra beállított értéket nem dobja el, még ha kilövöm a háttérből az app-ot, akkor se.
Mikor áll vissza, egy edzés után? A gyári értékre áll vissza?[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
válasz
soundman1 #1511 üzenetére
"Üzenetét nem sikerült kézbesíteni a(z) mobil.hu@huawei.com-om címre, mert a(z) huawei.com-om domain nem található."
-
soundman1
senior tag
válasz
Ferrarer #1508 üzenetére
Mindenképp keress rá a kérdéseid kulcsszavaival itt és a GT2 fórumán.
- A gps az elvárható szintet hozza. Gondolj bele, hogy az órában levő chip milyen kis felületen kell, hogy vegye a műhold jelét. Emiatt sík területen csak néha téved le az útról, de ha takart helyen vagy épületek, fák takarásában vagy völgyben jársz, elég nagy kanyarokat tesz bele. Ha fontos a pontosság vidd magaddal a telót is (pl. hátizsákba), így javíthatod a pontosságot. Úgy emlékszem volt olyan szoftverfrissítés, ahol romlott a pozicionálás, ezért így kezeld a fórum korábbi hozzászólását.
Többen panaszkodnak, hogy néha teljesen használhatatlan az útvonalrögzítés vagy alig talál gps jelet, amikor elindítja az edzést. Én arra gyanakszom, hogy ha sokáig nem használja valaki a gps-t, akkor kell egy kis idő, amíg a pozíciót felveszi. Régen azzal gyorsították az indulást, hogy a pozícióval együtt a következő 1 hét műhold adatait is letöltötte a szoftver, így 1 héten belüli újrapozícionáláskor ebből az adatbázisból dolgozott a chip. Nem tudom, hogy most is így van-e. Ha sportolsz, akkor 2-3 mp-en belül teló nélkül is talál az óra jelet.
- Kopásról vagy a ház sérüléséről senki nem panaszkodott egyik szériánál sem. A képeken a fém Honor mattabb külsejű volt, mint a GT2, ezért is azt vettem. A lünetta alatti fém sáv matt, de az óratest itt is fényes, a képeken az mattabbnak látszott.
Azonban a GT kerámia lünettája nagyon hiányzik, azon semmilyen ütésnyom nem maradt. E szériánál javasolt az óra üveg felületére valami védelmet tenni, mert semmi sem védi azt.
Én nagyom nem bántam meg se a GT, se a HMW2 megvételét. Még a Garmin vivoactive4 volt képben a HMW2 vételekor, de az árkülönbség döntött.
A többiek majd pontosítanak, kiegészítenek ... -
Viper26
nagyúr
HR zónákat nálatok menti az óra?
Ha alacsonyabb maximum van megadva mint 190, akkor később mindig vissza áll arra de így a zónák is változnak.Van erre valami megoldás?
-
Ferrarer
tag
Sziasztok
Tervezek venni egy ilyen órát, de pár infó még jó lenne mielőtt megvenném.
A GPS-es útvonalrögzítése sport közben mennyire pontos?
Levágja az utat vagy tényleg jól követ?
A fémházas verzió mennyire sérülékeny, festett vagy az anyaga olyan fémesen csillogő?
Előre is köszi! -
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Mitöl lehet az, hogyha érkezik egy messenger értesítés, akkor az 4-5 külön értesítésként jelenik meg az órán? -
tibike8
őstag
válasz
szukjozsef #1503 üzenetére
A fénysebesség, Pillanatok, Analóg és a Digitális a 4 AOD számlap ami volt és most is van nálam és szerintem a többieknél is akiknek 4 van.
-
HKorn
veterán
válasz
szukjozsef #1503 üzenetére
Ezek vannak nálam is, de ezenkívül már csak 2 van tehát összesen 4.
-
szukjozsef
csendes tag
[kép]
Nálam valahogy megjelent még ez a kettő.Lehet hogy valamelyik számlap telepítésével került fel az órára ?
A samsungnál volt ilyen hogy minden letöltött számlaphoz tartozott egy aod változat is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor két órája a Huawei Watch GT 2 jó tulajdonságait ismétli zenelejátszással, hanghívással és remek üzemidővel, korlátozott okosfunkciók mellett.