- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigyázzatok a jófogással!!!
- Internet fejlesztés országosan!
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
válasz
gyuri2008 #1895 üzenetére
Én se tudtam addig a Minos névről, míg az Ügyfélszolgálat nem írta meg az óra sorozatszáma alapján, hogy nekem olyan van (lásd fenti, 1889. hsz-ban válaszukat). Az óra magyarországi Telekomos, teló mellé adták.
Eddig úgy tudtuk, hogy van kínai és global verzió. Vagy ezek szerint van más is?[ Szerkesztve ]
-
gyuri2008
veterán
Mi a külömbség a Honor Magic Watch 2 Minos és Honor MagicWatch 2 között?
-
Throme
veterán
Üdv Mindenkinek!
Mai nappal felcsatoltam a HMW2 órát.Átböngésztem a fórumot. Hát majdnem visszamondtam a megrendelést
Még nagyon új az élmény.
Aktivitással nem próbálkoztam, de tesztelem az órát szép lassan.
Külsőre beváltotta a várakozásom.Huawei Health verzió (goole play-ről): 10.1.1.312
Óra verzió: 1.0.10.32
Ahogy olvastam, Nektek már frissebb verziós rendszeretek van fent.Nem tervezek felrakni fejlesztői, sem egyéb applikációt, sem innen-onnan való óralapot.
Garmin vivoactive 3 órám van, nem válok meg tőle,de most leváltom ezzel a honorral .
Kell nekem az amoled kijelző. Jellemzően beltérben vagyok és oda jobb egy ilyen rendszerű kijelző. Szabadban a garmin jó, mert tökéletesen látható, és AOD gyakorlatilag.
Ettől függtelenül a honor kijelzője szebb.Remélem hosszú távon jól fog működni az új órám.
Olvasgatom továbbra is a fórumot! -
soundman1
senior tag
2 db optimalizáció és 1 extrém időjárás előrejelzés és az időjárás alk.-ba 1 holdfázis kijelzés (ha jól emlékszem) funkció érkezett. Azért ne becsüljük le az optimalizációt se, mert ezzel javítják az egyes teló típusokkal a kompatibiltást, illetve a meglévő funkciók javítása is fontos. A legutóbbi update 44 MB volt. Ekkora méretbe már jókora javítócsomag belefér.
Mellesleg ne várjon senki egetverő újdonságot, új funkciót. Ha arra vágysz, vedd meg az új órájukat. Legalábbis a gyártó így godolja. Ez van. -
soundman1
senior tag
válasz
scyllarus #1888 üzenetére
Ja, így van, és tegnap megjött a huawei tesóra a 4. update.
Éedeklődtem és ezt a választ kaptam 10 napja a support@honorhelp.zendesk.com mail címről:
"17 Aug 2021, 13:15 CESTKedves Péter!
Köszönöm szépen a válaszát!
A G8.......1100455 sorozatszámú eszköz modell neve: Minos-B19VEgyeztettem a technikus kollégákkal az elérhető frissítéseket illetően és szeretném tájékoztatni,
hogy a Honor MagicWatch 2 típusú készülékre a 1.0.11.20 verzió a legfrissebb.Amint lesz frissebb verzió az eszközre, azt a rendszer jelezni fogja.
Amennyiben bármilyen további kérdései lennének, írjon nekünk bizalommal!
Üdvözlettel,
Vivien
Honor Magyarország
Ügyfélszolgálat" -
válasz
pajorgergo #1885 üzenetére
De a 42 mm nem kihangosítható.
-
gyuri2008
veterán
válasz
pajorgergo #1885 üzenetére
Igen hölgynek.
-
gyuri2008
veterán
válasz
pajorgergo #1883 üzenetére
Igen de nagybb is.
Akinek veszem vékony a csuklója. -
gyuri2008
veterán
válasz
pajorgergo #1881 üzenetére
Köszönöm szépen a választ
-
gyuri2008
veterán
Méri a folyamatosan a véroxigént az óra?
-
scyllarus
veterán
válasz
pajorgergo #1878 üzenetére
Ezzel én is így vagyok, azért nem tudom, van-e rá lehetőség egyáltalán.
-
scyllarus
veterán
válasz
pajorgergo #1876 üzenetére
Ja tényleg, erre nem is gondoltam. Mindent a Healthben állítok, ott nem lehet, igaz, nem is kerestem.
-
scyllarus
veterán
Ugyanaz a kettő, leszámítva azt, hogy a Honorral tudsz bluetooth kapcsolaton hívást indítani/fogadni. A GT2e dizájnja inkább sportos, a Honoré elegánsabb, ízlés kérdése, melyik tetszik jobban.
Teljesen ugyanazokat a számlapokat használhatják, van pár száz.[ Szerkesztve ]
-
padi68
senior tag
Sziasztok, van lényegi különbség a két óra között?
Melyiket éri meg megvenni?
Honor MagicWatch 2 / 49eFt
vs
Huawei Watch GT 2e / 40eFtKöszönettel / Árpi
Jó lenne :
Always on
Korrekt Üzemidő
Jó kezelhetőség
Üzenet kezelés / mutatása (Gmail, messenger, SMS...)
Sok számlap ( digitális idő, akksi százalék és hőmérséklet)[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
Udv Sracok, impulzus vasarlas kereteben rendeltem magamnak egy 22mm-es szijat, szombaton itt is lesz.
Mekkora turelment (level Xanax, ilyesmi) es kezugyesseget kivan a szijcsere? Utoljara ilyet kb 30 eve, Apam Poljot orajan csinaltam, ha jol remlik
udv
B -
Balinov
titán
Sracok, workout-nal hogy tudom kikapcsolni, hogy ne lotyogjon (pl. ha a pulzus beesik X ertek ala, ha setalasnal elerem az 1km-t, ilyesmik)
Meg nagyon regen egyszer beallitottam, de most valahogy se az oran, se a Health appban nem talalom -
Asahi78
csendes tag
válasz
scyllarus #1856 üzenetére
Köszi mindenkinek. A stabilabb, rendszeresebb frissítések miatt szerintem Huawei lesz majd. Ezüst bőr szíjjal, már csak keresni ekll majd hozzá fekete gyári szíjat állandó használatra. A Honor mondjuk adja mellé alapból....
Egyébként a Honor is megkapja elvileg e Harmony OS-t ez alapján:
https://www.huaweicentral.com/harmonyos-eligible-devices/
-
scyllarus
veterán
válasz
Asahi78 #1853 üzenetére
Hardveresen tökugyanaz mind a kettő, sokáig szoftveresen is teljesen azonos volt (még a verziószám is stimmelt).
Viszont a Honor eladása óta erre nem jött frissítés, a Huaweire tudtommal több is + be lett nekik ígérve a Harmony OS is. Persze, nem kizárt, hogy mi is megkapjuk ezeket majd, de egyelőre nagy a csönd, hivatalos fórumon is "stay tuned" választ kaptam a frissítést firtató kérdésemre. Most a Huaweit venném emiatt. -
tibike8
őstag
válasz
Asahi78 #1853 üzenetére
Szia, én MI 11 5G-vel használom.
A fotó kioldást kivéve minden megy ahogy tapasztaltam
Nekem a Honor van, de ahogy itt olvastam, a 2 óra kb ugyanaz.
Nekem eléggé vékony a csuklóm, de 186cm magas vagyok és a 46-os nem nagy szerintem. És csak abban van hívási lehetőség is BT-n.
Tokot nem használok. Csak egy shield up fólia lett rárakva. -
D@niel
addikt
Sziasztok,
van valakinek elfekvőben kijelző védő fóliája? Sajnos ma lecsúszott a járólapra az óra, így a rajta lévő védelem megrepedt (szerencsére alatta nem).
A részleteket egyeztetjük. -
Asahi78
csendes tag
Sziasztok, infót/tanácsot szeretnék kérni.
Redmi Note 9 pro telefon mellé szeretnék okosórát venni.
A két kiszemelt:
* Huawei Watch GT2
* Honor Magic Watch 2
Kérdések:
* A gyári specifikáció szerinti tudásából mi nem működne a Xiaomi telefonnal (ugye nem Huawei készülék, pl fotó kioldás, előlap csere, zene rátöltés és hallgatás BT fülessel stb)
* Milyen tudásbeli különbség van a kettő között? Tud bármivel is többet a Huawei óra?
* Mindennapi használatban mennyire batár méret a 46 mm-es verzió, ha nem vagyok egy óriás? Bár tudom, ez szubjektív..
* Használ valaki hozzá akár időnként szilikon tokot? Mennyire egyszerű a fel-levétel egy nagyobb igénybevételű nap esetén?
Előre is köszi a segítséget! -
Balinov
titán
válasz
Black_Raven #1831 üzenetére
Ez tuti nem mw2
-
FSBMA
újonc
-
FSBMA
újonc
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a képen látható óraszámlap merre szerezhető be?
Előre is köszönöm a választ! -
Cyborg
őstag
válasz
pajorgergo #1832 üzenetére
Nekem 1.0.10.42 van, ez mikori update lehet?
-
Tschubi
tag
válasz
Hát, ha a frissítés után így fog kinézni az órám, inkább kihagyom.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
régóta nincs frissítés
-
Cyborg
őstag
Megjavult, de nem tudom, mitől
Utolsó kommentem óta minden ok.
25-én reggel biciklivel mentem dolgozni, még rosszul mutatta, megírtam délután kettőkor a kommentet, majd mikor meló után hazatekertem, már jól mutatta a pulzuszónákat. Futottam is Vasárnap, ott is minden rendben...csak gondoltam, visszajelzek
-
Cyborg
őstag
válasz
scyllarus #1828 üzenetére
Írtam a supportnak, mert szerintem ez vmi szoftveres nyűg lesz.
A health appban mindent jól mutat, és jó helyre teszi a tartományokat, regenerációs időt is ír.
Meglátjuk mi lesz.
Mondjuk érdekes, hogy nincs a health appban se edzés hatása, meg regenerációs idő biciklire. Huawei band 3-nál volt pedig. Na mindegy, mivel reseteltem az órát, nem tudok tovább elemezni, mert eltűntek a korábbi futás adatok, és csak bringa van benne most.
-
Cyborg
őstag
válasz
scyllarus #1821 üzenetére
Hm...
Senki nem tapasztalt ilyet?
Nekem még elég elég új az óra, kb. 1 hónapos, de raktam bele jópár edzést, és minddel ez a helyzet, edzés hatása szürke, semmi érték, regenerációs idő 0 óraÍrok a supportnak , hátha tudnak valamit.
Mindenesetre köszi a visszajelzést!
[ Szerkesztve ]
-
beci
őstag
válasz
Ferenczi Áko #1823 üzenetére
Koszonom.
A globál verzioban van magyar nyelv? -
beci
őstag
Sziasztok.
Samsung telefonnal szeretnem majd hasznalni az orat.
Az ertesitesek es uzenetkuldesek,hivasok... mukodnek gond nelkul? -
Cyborg
őstag
Sziasztok,
tapasztalt vki olyat hogy az edzés előzményekben, ha visszanézek egy edzést, a pulzust jól méri az óra, jól is mutatja, de a pulzus zónákat rosszul mutatja, az edzés teljes időtaramát extrémbe rakja, legyen az séta, fuás,akármi. A health appban természetesen mindent rendben mutat. Reseteltem, újracsatlakoztattam, de a hiba maradt.
Találkozott ezzel a jelenséggel valaki?
köszi szépen!
-
Lathronos
őstag
Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Megvennék egy számlapot, de mikor fizetnék, ez jelenik meg és itt meg is áll a folyamat.
Xiaomi Mi9T készülékről próbálkozok. Segítségeteket előre is köszönöm.
-
soundman1
senior tag
válasz
pajorgergo #1816 üzenetére
👍
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
pajorgergo #1814 üzenetére
Fejlemények, TMX oldalán múlt héten szerdán leadtam az igényt, csütörtökön vitte a futár ma hozta .
Hátlap+akkucsere
most tökéletesen működik a barométer. -
pajorgergo
aktív tag
.
[ Szerkesztve ]
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
pajorgergo #1813 üzenetére
-
soundman1
senior tag
válasz
pajorgergo #1811 üzenetére
Ott beakadhatott valami, egy 1000-sel többet mutat. Újraindítás vagy egy helyreállítás nem oldotta meg?
-
pajorgergo
aktív tag
Sziasztok, van olyan akinek szintén hülyeséget ír ki a légnyomásmérő és tengerszint feletti 2000m-es magasságot ír?
most vettem észre....lehet ezt kalibrálni valahogy? -
soundman1
senior tag
Ezért kérdeztem nem rég, hogy hozzánk képest a GT2 már 3 frissítést kapott.
A két márka szétválása után jó lenne tudni, hogy mi lesz a Huawei felügyelete alatt készült, korábbi Honor termékekkel. Ha az egészség app frissül, akkor az óra fw-e miért is nem? Remélhetőleg átmeneti a dolog, és az új cég kezdeti teendői után a fw frissítésre is lesz idejük. -
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Külső helyről letöltött WF telepítésének mi most a legegyszerűbb módja (Xiaomi telefonról)?
Visszaolvasgattam, de de nem jutottam dűlőre.Köszi, pacsi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor két órája a Huawei Watch GT 2 jó tulajdonságait ismétli zenelejátszással, hanghívással és remek üzemidővel, korlátozott okosfunkciók mellett.
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Assetto Corsa Competizione
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Könyvajánló
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...