- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Miért van szükségem négy darab Elektromos rollerre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
navigandus
csendes tag
Sziasztok
Nem tudom volt-e korábban kérdés: a HONOR MagicWatch 2-B8A, LTN-B19-es modellre fel lehet tenni a testvérmodell Huawei Watch Gt 2 firmware-t, ugyanis legalább fél éve nem kapok frissítést miközben a másik havonta frissül. A belső gyakorlatilag ugyanaz.
Köszi
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
vlesi69 #2098 üzenetére
Nem, mert frissül a Huawei egészség app is az iphone-on.
A számlapcsere, meg a zene órára töltés menüpont hiánya gond csak az iphone-on. Ezeket viszont megoldottam egy droidos telefonról. Aztán utána visszaálltam az iphone-ra és megmaradtak a feltöltöttek az órán. Így tudok onnét választani, ha kell. Körülményes, de jobb mint a semmi. -
Keef_Lee
senior tag
válasz
Keef_Lee #2088 üzenetére
Kár volt megdicsérnem. Ma nagyon megijesztett. Ültem egy megbeszélésen és 196 volt a pulzusom. Aztán egy ideig próbáltam a légzésemre figyelni, így lement 188-ra. Jól berezeltem. Aztán azzal nyugtattam magam, hogy ezt érzékelnem kellene.
Levettem 10 mp-re a kezemről, aztán vissza. Azóta rendesen mutatja megint.
A statisztikában látom, hogy belevert a 205-be előtte.
Ezért most frissítem a felajánlott 70 végződésűre. -
Dimond G
senior tag
Megjelent az 1.0.10.78-as frissítés. Apple 13-on. Hibajavítás ahogy laczkaba írta!
-
tibike8
őstag
válasz
Dimond G #2086 üzenetére
Nem. Mindig az óra rezgésére ébredek. De most éjszaka pl nem kapcsoltam be a ne zavarj-t és akkor is elsötétült 1 idő után a kijelző. Gondolom figyeli a mozgást meg a fényviszonyokat és akár azt is figyelheti, hogy alszol és kikapcsolja a kijelzőt. Mozgásra sem kapcsol vissza, ha felkelek. Csak, ha nyomok 1 gombot.
-
Keef_Lee
senior tag
Huawei Health helyett egy másik appot is bevezetnek. Ennek nincs a nevében a huawei és így nem zavaró a store-k számára. (Petal Health)
Lehet, hogy azt kellene megpróbálni. Annyira hasonlít, hogy a kettőt nem is lehet egymás mellé feltelepíteni. -
Keef_Lee
senior tag
Most elbizonytalanodtam. Mivel nekem más sorozatszámúnak tűnt, szerintem rossz helyen néztem.
Meg is van!
A készülék név végén van a D34.
A Modell: MNS -B39
Egészség app 12.0.11.310
Órán még 1.0.10.64 (Még nem volt időm a felajánlott 70-esre frissíteni.)
De szerintem, ha frissítem a 70-esre, akkor felajánlja, hogy van megint újabb. -
Keef_Lee
senior tag
válasz
scyllarus #2073 üzenetére
De úgy tűnik, hogy megkaptuk. Sőt még az utána következőket is. (Lásd #2074 és #2075 hozzászólások)
Nekem a nevében ez van: D34Egész elégedett vagyok vele. Ha, amit tud megbízhatóan tudja, akkor csak 2 dolog lenne még, ami számomra jó lenne: számológép, vérnyomásmérés
#2080 Probert75:
Ahhoz képest nem is olyan túl olcsóak az utánzatok.[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Tegnap mégis csak megvettem az órát! Ahhoz képest nem is volt horror ára! Főleg, hogy egyből átvehető volt!
Apple 13-al használom és az app működik, jó. Annak ellenére, hogy a store-ban fikázzák!
Elég sok dolgot mutat és lehet beállítani (sok óra app kipróbálása után mondva). Több alvásadatot mutat, mint az Apple Watch!
Az óra szép és elég nagy. Az értesítések megjönnek, az app nem alszik el és ha lecsatlakozik, legalább olyan gyorsan visszacsatlakozik, mint egy Apple Watch!
Ami zavar, hogy nem lehet időzíteni az Allways On kijelzőt! Éjjel nem szeretem, ha megy! Most manuálisan kapcsolom ki...
Az üzemidő reme, abból leszűrve ezt, hogy 52%-ról 3x frissítve az órát, illetve a mai napi tevékenységem Allways On kijelzővel 48%-on áll az óra!
Apple Watch-hoz képest kívánatos! (Ezt csak az aksira értem!)
Az óralapok közt szerencsére találtam nekem valót. Remélem változik a helyzet!
Egyszóval kellemesen csalódtam! -
Keef_Lee
senior tag
Sziasztok!
Most vettem ilyen órát (D34). Egyelőre elégedett vagyok. (2 nap alatt 3 firmware frissítés érkezett, de változást nem vettem észre.)
Fekete lett, de lehet, hogy a króm keretest kellett volna, mert mintha azt olvastam volna, hogy ahhoz 2 szíj jár. -
mnó77
tag
Sziasztok.
Valakinek sikerült már elindítani ezen az órán a Huawei Band Maps-et? -
Nono76
tag
Huawei Máté 20 teló, B39 óra, friss Health app és nincs saját számlap hozzáadása
.
-
scyllarus
veterán
Amúgy érdekes. Xiaomin nem hajlandó az új Egészséges élet kártya működni, semmit sem enged hozzáadni. Honoron hajlandó elindulni, Samsungon meg már az első nap eredményei is látszanak. Az Egészség verziója ugyanaz, az óra is értelemszerűen.
-
szemesi69
addikt
válasz
Ferenczi Áko #2063 üzenetére
Szintén P30 pro, az órát most vettem pár napja, nekem mutatja a saját számlapokat.
-
válasz
Ferenczi Áko #2063 üzenetére
Nekem minden rendben, meg vannak a saját számlapok, Samsunggal használom.
-
Ferenczi Áko
addikt
Huawei P30 Pro telefonom van, hivatalosan frissítve a Health app, de nekem sem jelenik meg a Sajáát számlapok funkció..
-
soundman1
senior tag
válasz
scyllarus #2060 üzenetére
Mire gondolsz nem értem?
Nekem működik! (Bár korábban nekem nem működött e funkció, csak a beta-val).
Régi B19-es modellű HMW2 órám van; Huawei telón Appgalleryből frissített 12.0.11.300 verziójú Health fut és van óraszámlap hozzáadás. Kipróbáltam a saját számlapomat fel-le tudtam tenni az órára. -
soundman1
senior tag
Egyesek már tudnak saját eszközről számlapot feltölteni a gyári Health app-al.
Huawei Watch GT2 fórum
Nekem működik! 👍[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
De ne ijesztgess, most akarok amazfitre váltani, ott ilyen gondok vannak?
-
scyllarus
veterán
válasz
Ferenczi Áko #2051 üzenetére
Csak a hívás. Az androidos Messages és az iMessage is netes már. Max butatelóról indítva lesz hagyományos sms.
Az az igazság, hogy az elődjét (Honor Watch Magic) használtam iphone-al, ott nem volt gondom ilyen, de sosem kapcsoltam ki a netet, max nagy ritkán keveredhettem olyan helyre, ahol nem volt net, de nem tűnt fel, hogy gond lenne ezzel. A HMW2-t már droiddal használom hálistennek. De csak nem rontották el az újabb modellben.[ Szerkesztve ]
-
Dimond G
senior tag
válasz
scyllarus #2050 üzenetére
Úgy értettem, hogy ha netet visszakapcsolom, akkor jönnek-e értesítések az órára!
Nem volt egyértelmű a megfogalmazásom!
Sms, hívás net nélkül is megy.... jól írja Ferenczi Áko!
Azért kéredem, mert Amazfit óránál a Zepp alkalmazás ha elaludt és nem volt net (bármit állítottam a telón, órán) visszakapcsolva a netet nem jelzett az óra! Kiakasztott! Cserélném és eért kérdem, hogy a honor órája ezt nem csinálja Apple telóval! -
Ferenczi Áko
addikt
No, megjött a GS Pro, íme a véleményem:
A Gs pro-nak a felső kerete fém és szerintem minden sérülés meglátszik rajta idővel, ellenben a MW2 teljes felülete üveg... Az óratok műanyag, de elég jó fajta.. A szövet szíja nekem bejön.. A szoftver frissebb, az időjárás része (nem szoktam használni) modernebb, és az értesítési ikonok is kaptak egy ráncfelvarrást.. A kijelző nyilván mind a kettőnél parádés, viszont úgy tűnik nekem, hogy a Magic watch 2 színei picit melegebbek, gondolom "fáradt" az amoled az idő múlása miatt.. Viszont összességében külsőleg a Magic watch 2 modernebb(nekem a fekete színű van), elegánsabb a fém tok miatt, a Gs pro meg sportosabb..De igazából megkaphatná a Gs pro szoftvert a mi óránk is szerintem, nem tudom miért fogják vissza.[ Szerkesztve ]
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Valaki használja az órát Apple telefonnal?
Ha igen, akkor van app hozzá és rendesen csatlakozik?
Köszönöm a választ! -
scyllarus
veterán
válasz
Ferenczi Áko #2042 üzenetére
Van hazavezető funkció is benne. Viszont a megjelenése nagyon sportos, van, akinek ez előny, van, akinek hátrány. 35k nagyon jó ár, én Telekomos vagyok, ha nem váltanék gyártót, lehet, hogy cserélném.
-
válasz
Ferenczi Áko #2039 üzenetére
Találtam egy tesztet róla. https://mobilarena.hu/teszt/honor_watch_gs_pro_teszt/kulso_uzemido_csomagolas.html
-
válasz
Ferenczi Áko #2039 üzenetére
Az akkuja nagyobb 790 mah. a többi különbséget nem fedeztem fel. De 35-ért jó ár!
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! A Telekom oldalán most 35.000 ft a Honor GS Pro.. Szerintetek megéri lecserélni egy Magic Watch 2-t? A használt piaci ára majdnem annyi a MW2-nek mint az új Gs pro-nak.
-
mayafree
tag
Sziasztok!
Valamelyik hírportálon olvastam és sajnos már nem emlékszek, hogy vagy a Huawei Watch GT2 vagy a Honor MagicWatch 2 hamarosan már nem kap több frissítést!
Nem tudjátok véletlenül, hogy ezen két okosóra közül melyik okosóra támogatása fog tovább tartani?
És hogy hol van pontosan erről konkrét hivatalos infó?
Előre is köszönöm!
Üdv. -
Dhampir
félisten
válasz
pajorgergo #2017 üzenetére
Gratulálok, nagyon szép óra.
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Másnál is fenn áll a probléma, hogy Health-ban nem látja az óraszámlapokat?
-
scyllarus
veterán
Nem a frissítés hiánya miatt cserélem. Teljesen elégedett vagyok az órával.
Egyszerűen az a mániám, hogy egy gyártótól szerzem be a dolgaimat, ha lehet. Honor volt a telefon, óra, mérleg.
A frissítés hiánya miatt lecseréltem a telefont Xiaomira, így most minden megy utána.
Plusz előny, hogy pl. a légtisztítóim is vezérelhetők a Xiaomi óráról.
De semmi baja nincs a HMW2-nek, szuper a mai napig, frissítés nélkül is. Csak jellemző a Honorra, ahogy kezelik. -
Babetta-X
senior tag
válasz
pajorgergo #2018 üzenetére
Köszi! Feltettem 35-ért dobozával karcmentesen, remélem rácsap valaki. Baromira sajnálom mert nagyon jó kis óra volt, de egy funkció hiányzik a lelki békémhez : D
-
Throme
veterán
válasz
scyllarus #2022 üzenetére
Nekem még mindig nagyon tetszik ez a HMW2, a frissítés hiánnyal/kimaradással együtt is.
Nyilván nem akarlak, nem is tudlak lebeszélni egy esetleges váltásról, de most lesz egy GTR3-ad, tengernyi frissítéssel... mennyivel leszel előrébb?
Elmondhatod, hogy az órád a legfrissebb... egészen a GTR4-ig .... -
laczkaba
aktív tag
Uraim!B39 típusról irtam,nem B19.
-
laczkaba
aktív tag
Új firmware:1.0.10.76.Hibajavitások,mondjuk nálam minden jó volt.
-
Dhampir
félisten
válasz
pajorgergo #2013 üzenetére
Mi lett helyette?
-
Babetta-X
senior tag
válasz
pajorgergo #2013 üzenetére
És mikor? Ahogy néztem most nem annyira kapós. Köszönöm az infót, megpróbálom meghirdetni.
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Úgy néz ki részemről eljött a váltás ideje, mennyiért lehet reálisan eladni egy jó állapotú, hibátlan fóliával használt HMW 2-őt?
-
Probert75
addikt
válasz
laczkaba #2010 üzenetére
Köszönöm!
Ilyet találtam én is, de nem eltakarni akarom az órát, hanem csak védeni a szélét, élét. -
-
Probert75
addikt
Ilyen lünetta védőt tud valaki hazai boltból ehez az órához?
-
g_g_g
őstag
Köszönöm mindenkinek.
Arra gondoltam amiket az appból lehetne feltölteni, de nem gondoltam, hogy ilyen sok van.
Analóg számlapot szeretne majd a delikvens az órára, de akkor biztosan lesz ilyenből is bőven. -
g_g_g
őstag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy betenne képeket a gyárilag elérhető számlapokról?
Előre is köszönöm. -
tibike8
őstag
Most éjszaka az én órám is furán figyelte az alvásomat. Szerinte 2x voltam fent jó 20 perceket. Hát lehet, hogy fent voltam, csak nem vettem észre mert biztos átaludtam
Ellenben a párom ezekben az időintervallumokban valóban fent volt...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor két órája a Huawei Watch GT 2 jó tulajdonságait ismétli zenelejátszással, hanghívással és remek üzemidővel, korlátozott okosfunkciók mellett.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Apple notebookok
- Gyúrósok ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...