- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigyázzatok a jófogással!!!
- Internet fejlesztés országosan!
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ultio
aktív tag
válasz
Black_Raven #1096 üzenetére
Telepítettem, eddig nem tapasztaltam hibát.
-
embe
nagyúr
A fekete óraház nem kopik?
-
Balinov
titán
válasz
Black_Raven #1088 üzenetére
Láttátok, van új fw, de semmi részletes changelog...
-
ultio
aktív tag
Teszteltem
Egészség app > Google Fit > Health Sync > Strava. Manuálisan indítva a szinkronizációt átmennek az adatok.
Viszont tényleg pontatlanul, pedig maga az óra jól rögzíti és az Egészség appban is rendben van.
Igazából ez arra jó, hogy ott legyen Straván az aktivitás, de az adatok rosszak.Ha megoldja a Health Sync, hogy közvetlenül az Egészség appból kapja az adatokat, hátha pontosabb lesz.
embe
Kerestem, de nem találtam fotót, hogy hogyan nézhet ki fekete szijjal...
Szerintem nagyon jól néz ki a fekete szíjjal és minőségi a szíj is.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1083 üzenetére
Ok-ok. De telóknál volt korábban, hogy szolgáltatóktól vagy régiótól függően adtak/vagy nem adtak hozzá valamit.
Akkor van hozzá ezek szerint...Kerestem, de nem találtam fotót, hogy hogyan nézhet ki fekete szijjal...
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
A krómozott változathoz - a barna bőrszíjashoz - ad fekete szilikon szíjat a Telekom, nem tudjátok?
-
embe
nagyúr
Működésben, stabilitásban, funkciókban és úgy általában van e-között és a Huawei Watch GT2 között különbség?
Hallottam olyan véleményt, hogy a Huawei stabilabb, funkciókban gazdagabb.Ahogy néztem, hardveresen ugyanaz a két modell, és ahogy láttam funkciókban is.
-
scyllarus
veterán
válasz
soundman1 #1075 üzenetére
A Wear OS-es órák nyilván letelepítik magát az alkalmazást, azokon pont úgy jelenik meg, mint a telefonon. A Samsungokon is arra tippelnék, megvan a Tizenes verziója az appoknak az órán. A Xiaomikat nem tudom, de ott ugye tudjuk, hogy van gond.
Elvileg jövőre jön a Harmony OS, a GT2 is megkapja, akkor kiderül. -
soundman1
senior tag
válasz
scyllarus #1071 üzenetére
Ez érdekes felvetés. Más órák nem ugyanazt az információt kapják meg, mint a Huawei órái? Vagy az Outlook bővebb infót tud rakni, mert más szabványt használva teszi azt az üzenet tartalmába. Olyan lehet ez mint az SMS-ek élvezetes kezelése, hogy lehet az 160 karakter is a szabvány használatától függően. Vagy valami hasonló. Jó lenne, ha a Huawei végre rágyúrna az üzenetkezelésre.
-
gyemipapa
senior tag
-
scyllarus
veterán
Egyébként az a szitu, hogy az MS Outlook, Teams vagy az Üzenetek tartalma végig olvasható az órán, akár több képernyő hosszan is.
Szóval a rövid megjelenítés nem a Huawei hibája, hanem a gányul megírt alkalmazásoké. -
Aakisan
senior tag
Köszi a válaszokat,akkor ma be is zsákolom
-
Aakisan
senior tag
Sziasztok! Tervezek venni egy fekete (46mm) órát.Az lenne a kérdésem,hogy kinek mennyire kopik /karcolódik a ház a mindennapok során?
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
válasz
Black_Raven #1058 üzenetére
Ja akkor meg pláne
-
HKorn
veterán
válasz
Black_Raven #1056 üzenetére
Akkor feltenném, de csak a számlapok miatt nem fogom
-
HKorn
veterán
válasz
Black_Raven #971 üzenetére
Akkor ha már moddolt Health app, igazán beletehetnék a gpx exportot is
-
Greg-77
aktív tag
Samsung telefonomon tegnap megjelentek a fizetős számlapok végre. Az óraszámlapokon belül a főoldalon a "Top" gombra nyomva a "Legnépszerűbb új" fül alatt.
-
tibike8
őstag
válasz
Black_Raven #1042 üzenetére
Egyik sincs beállítva. Ezeket még akkor kikapcsoltam amikor vettem a telót. És a telón nem is jön meg többször az üzi, csak az órán. De mint írtam, nem zavar. Csak egy újabb érdekesség amit tapasztalok. És nem is mindig ugyanazon appokat többszöröz. Van pl. hogy a viber többször megjön, de máskor csak 1x.
-
válasz
Black_Raven #1028 üzenetére
Nekem működik A71-el, S10 Plusal, P30 Proval, Honor 9x-el is rendesen.
-
HKorn
veterán
válasz
Black_Raven #1044 üzenetére
Nálam nem ment minden adat át, nem sok értelmét láttam ezzel szórakozni, amúgy sem nagy mozgat a Strava.
-
ultio
aktív tag
válasz
Black_Raven #1038 üzenetére
És ez stabil? Átmegy minden adat pontosan?
Ha van pontatlanság, az belefér, mert a Strava amúgy is hajlamos pl. a szintet korrigálni a saját adatbázis alapján.
-
tibike8
őstag
válasz
scyllarus #1029 üzenetére
Az én samsungomon (S8+) is általában többször jön meg sokszor az üzi az órára. Bár nem minden 5x és nem is minden értesítést többszöröz meg az óra. Csak amolyan rigolyásan nyomatékosítja az üziket
Bár engem nem zavarnak különösebben ezek a többszörözések.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz
Black_Raven #1030 üzenetére
450 eurós realme x2 Proval is jóban van, halistennek
-
ultio
aktív tag
Sziasztok!
Milyen az óra gps-e?
Gyorsan talál jelet? Tartja, vagy eldobálja?Amazfit gtr-ről váltanék és nagyon fontos lenne a gps. A gtr-ben jelenleg egyáltalán nem működik.
-
csiszta2
csendes tag
válasz
Black_Raven #1030 üzenetére
Na majd próbálkozok. Az a baj, hogy az órát a feleségemtől kaptam, a telefon meg céges...
Jó lenne valami egyszerűbb megoldás a problémára :S
-
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #1028 üzenetére
Ezt így nem jelenteném ki, a céges 50k-s Samsunggal is hibátlanul működik
-
csiszta2
csendes tag
válasz
Black_Raven #1026 üzenetére
Igen, Note 9 Pro. Lehet ez a gond?
-
csiszta2
csendes tag
Sziasztok! Kaptam egy ilyen órát tegnap. Jelenleg egy bajom van vele. Hogy az órára minden értesítés 5-ször jön meg. Ha kapok egy üzenetet, azt az értesítések között sorban 5-ször írja.
Mit lehet ezzel csinálni? -
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Óra rendelés előtt vagyok. Érdeklődnék, hogy gyárilag 1 vagy 2 szíj van a csomagban?
Köszi! -
válasz
zelota33 #999 üzenetére
Az óra egy körülbeli értékeket mér, pl pontos pulzust csukló alsó részén kitapintani az eret és órával, stopperral mérni mint az orvosok, az a pontos, utánna az órával mérni és összehasonlítani mennyi az eltérés. A vérnyomás mérés között is van különbség hogy csuklón mérik vagy felkaron. A páromnak most vettem egy Bitzwolf okos órát és mér vérnyomást és meglepően jó körülbelőli értékeket mér rendes vérnyomásmérővel összehasonlítva.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Black_Raven #1018 üzenetére
Köszönöm, beindult :)
-
Black_Raven
veterán
válasz
Ferenczi Áko #1017 üzenetére
Szia! Órák azért nem kellenek, de nekem sem azonnal mutatja, megvárja amíg jól ki idegeled magad.
Aztán pár óra múlva nézve, már szép folyamatosan mutatja, csak eleinte szivat..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
gyemipapa #1013 üzenetére
No, megint nem tudom mi van.. A telefonon a stressz mérés működik az órával, viszont valamiért nem szinkronizálja az adatot az órára..az automatikus stressz mérés be van kapcsolva, de csak manuálisan működik, és úgy sem küldi át az adatokat.. Mindent újratelepítettem már, de semmi.. Vagy esetleg kell neki pár óra, hogy a pulzusszám alapján be tudjon állni a stressz mérés?
-
zelota33
csendes tag
válasz
scyllarus #1008 üzenetére
Köszi a választ. Sajnos nem jutok 1-ről a 2-re. Ha a POCO F1-en bekapcsolva hagyom a BT beállításoknál a hívás-továbbítás funkciót a HONOR esetében, akkor nem hajlandó az autós kihangosítóra rakni. Az meg nekem elég macerás, h minden alkalommal, ha kocsiba ülök, manuálisan kikapcsoljam a telón BT-beállításoknál ezt az opciót.
-
zelota33
csendes tag
válasz
Black_Raven #1003 üzenetére
Köszi, megvolt. pulzusmérés rendeződni látszik (csekkoltam pulzoximéterrel is, 1-2 bp az eltérés) Az autós kapcsolat továbbra is rossz.
-
gyemipapa
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #1010 üzenetére
Elvileg működik, szépen mutatja az értékeket, bár szerintem kamu, többször is érezhetően stresszes helyzetben voltam, fel is húztam magam néhányszor, a stresszemet normál érték felett sosem mutatta.
-
scyllarus
veterán
válasz
Ferenczi Áko #1010 üzenetére
Nekem megy, látszik az Egészségben is, visszamenőleg is.
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Valaki ránézne az órára, hogy működik-e a stressz mérés? Nekem valamiért nem megy.. Gyári visszaállítás megtörtént, utána sem..
-
Brett Shaw2
csendes tag
Sziasztok.Vett valaki Spigen fekete fém szíjjat az órához?Csak annyi érdekelne a kapott kis satuval(szorító) mennyire nehéz a szem csere?
[ Szerkesztve ]
-
tama2000
tag
válasz
zelota33 #1001 üzenetére
Nekem utólagosan beépített EGOTalk típusú kihangosító van a kocsiban, és úgy működik, ahogy írod. Az autóba ülve a telefon csatlakozik a kihangosítóra és simán tudom használni. Tudnám az órát is használni kihangosítóként, mert az is jelez. Ha leállítom az autót, akkor működik az óra, mint kihangosító. S10+ a telefon.
-
ssj81
aktív tag
válasz
Black_Raven #1003 üzenetére
Köszi, megpróbálom.
-
ssj81
aktív tag
Sziasztok,
Vki találkozott már olyannal, hogy futásnál a pulzust normálisan méri de ki van akadva az intenzitás mérő, folyamatosan extrémet ír és a végén így is monitorozza le.
Az órát hardverapron vettem 6 naposan. Elvileg 30nap elállás van az Emaghoz+2 év gari.
Lehetséges,hogy a következő frissitésnél ez megjavul?[ Szerkesztve ]
-
zelota33
csendes tag
válasz
scyllarus #1000 üzenetére
Bocsánat: jólértem? A Nissan gyári kihangosító szettje automatikusan átveszi a telefonról a hívást, függetlenül attól, hogy a "beszédre is alkalmas" óra is ott van az autóban? Majd az autóból kiszállva, külön beállítás nélkül "felvehető" egy bejövő hívás akár az órán is? (Elnézést az értetlenkedésért, csak 4. napja szívok vele és már örömmel magam mögött tudnám ezt a problémát) Illetve milyen márkájú a telefon, ha szabad megkérdeznem? Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor két órája a Huawei Watch GT 2 jó tulajdonságait ismétli zenelejátszással, hanghívással és remek üzemidővel, korlátozott okosfunkciók mellett.