- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigyázzatok a jófogással!!!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
gyemipapa #1999 üzenetére
Az valóban hasznos lenne. Mondjuk nem nekem, minden óralapom olyan, hogy mutassa, így naponta sokszor szembesülök a töltöttséggel. Otthonról dolgozom, így a töltővel sincs gond
De nem is szoktam vele várni, ha tudom, hogy most egy órát nem mozgok sokat, akkor már 20-25%-nál feldobom tölteni, holott akkor van benne vagy 2 napi tartalék. -
gyemipapa
senior tag
válasz
scyllarus #1997 üzenetére
Nálam sem a tévézést, sem az olvasást nem veszi alvásnak, csak ha tényleg elszundítok egy órácskát a fotelba. Nyilván figyeli, mennyi ideig vagyok mozdulatlan, illetve a pulzust.
Aogy számomra az is rejtély, hogy számítja ki és küönbözteti meg az alvás három fázisát, annak váltakozását.
Nekem inkább az hiányzik, hogy nm jelzi pl. hanggal, úgy 15% körül, ha le akar merülni. Most pl. elfelejettem feltölteni hévégén, most vettem észre, hogy már csak 5%-on van, persze dolgozom, spéci töltő meg otthon, úgy hogy inkább kikapcsoltam, ne legyen mélykisütés. -
scyllarus
veterán
-
Probert75
addikt
Ezt az alvásfigyelést miért automata módban végzi!
A kijelölt időpontban azt mondja "Mélyalvás", 5:37-6:43-ig. Pedig abban az időszakban fenn voltam, mert nem tudtam aludni és olvastam egy könyvet. Majd utána letettem a könyvet és ejtőztem egy kicsit még a felkelés előtt. Szóval érdekes ez így! Nem is értem miért nem lehet ezt gombbal vagy érintéssel indítani és főképp leállítani mikor már nem alszik az ember?[ Szerkesztve ]
-
gyemipapa
senior tag
válasz
Black_Raven #1992 üzenetére
No, ez érdekelne, hogy függ össze a BT-n kereasztüli fájl másolás a GPS-el, ami egy műholdas kapcsolat?
-
gyemipapa
senior tag
válasz
poizze123 #1988 üzenetére
Nem zavar, bár én futni sem indulok el telefon nélkül (karpánt) , bármi történhet futás közben, de ha valaki kifejezetten óráról akar zenét hallgatni, akkor fogadja el, hogy nem ez a fő profilja, ezért nem egy gyors memóriát tettek bele, ezért idő kell a felmásoláshoz.
Minden ilyen esetben és dologban sajnos kompromisszumot kell kötni.
Amúgy nem tudom, mit értesz a másolás "gyorsítása" alatt, hogyan gondolod, egy pendrive-nál is van egy maximális írási sebesség, ami más egy 2.0 és egy 3.0 esetén.[ Szerkesztve ]
-
gyemipapa
senior tag
válasz
poizze123 #1986 üzenetére
Ezt az óráról zenehallgatást sosem értettem. A telót ma már a wc-re is magukkal viszik az emberek, száz órányi zenét is hamar rá lehet tölteni. A BT fülesnek meg mindegy, hogy óráról vagy telóról veszi a zenét. De biztos én vagyok a tudatlan, mi a poén óráról zenét hallgatni.
-
poizze123
csendes tag
Sziasztok! Biztos volt már téma itt, de most nem találom. Zenefeltöltést az órára lehet valamivel gyorsítani? Vagy ne reménykedjek, hogy sikerülni fog egy 300 megás mixet rárakni? Fel óráig 0%ot ír, meg van hogy leválaszt a bt.
[ Szerkesztve ]
-
xviktorx
tag
Elliptikus trénerrel eddzek reggel és délután. Az eddzés intenzitása ugyan olyan reggel mint este, de érdekes módon, a délutáni eddzésnél sokkal magasabbra csúszik fel a pulzus az óra szerint ( reggelente max 95, délután 145 ).
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #1980 üzenetére
Na, tegnap du-i FR utan ma reggel gyonyoruen es teljeskoruen szinkronizalt alvasadatok vartak a Health appban. Halistennek.
Nem tudom mi lehet a baj, igaz, mult szombaton az egyik ingyenes, de hivatalosan appbol letoltott FW elszallt (kb ugy nezett ki a MW2 kijelzoje, mint egy szamitogepes monitor VGA hiba utan), kivalasztottam egy masik bevalltat es azzal 2 napig meg ment az alvasfigyeles sync...Anomalia Amalia, de halistennek happy end
udv
B -
Balinov
titán
válasz
laczkaba #1975 üzenetére
Igen,12.08.305 a HH app verzioja, miota felraktam, nekem is tokeleten mukodott. HMS core szinten fenn. IRL/UK regio (Irorszag0 Huawei Appstore is ugyanezt a verziot ajanlja fel. Clear cache is volt par napja, semmi eredmeny.
Telefon egy Realme X2 Pro, gyari Android 11-el, Color OS 2.0-val, szinten naprakesz os-sel
Toltam egy FR-t, meglatjuk
-
Balinov
titán
Udv Throme
Nem, sima Play-es van fenn, a legultoso Play-es verzio (tavaly julis 15i), amit apk-t talaltam developer azt fel sem tudom rakni. Minden figyeles mukodik, ertesitesek, tracking, stb is, de 1 hete kezdte el, es mindig 1-2oras "nap"-okat jelez, kb ugyanabban az idopontban rogzitve
Manual sync-t tolva sem szinkronizal az alvas az appal. TrueSleep vagy mi be van elso naptok kezdve kapcsolva
Letoltott fizetos szamlap van rajta honapok ota (ugyanaz) de gyari kollekciobol valogatva sem muxik. Redditet, forumokat olvastam, par helyen irtak, hogy ezt a tavaly ev elejen kiadott FW javitotta, de en kb tavaly nyaron vettem es frissen tartottam.
Valszeg FR lesz, oralapokat, 1-2 zenet visza tudom barmikor rakni, a tobbi adat meg ugyis ott van a Health-ben.
Bali
-
laczkaba
aktív tag
Custom számlapok telepítése ha Huawei telefonod van:kell 1 másik telefon ami Android.Telepited a moddolt health apk-át.Az órán megszünteted a párosítást,és párosítod a másik telefonnal.Az előre letöltött számlapokat másold a telefon download mappába.Megnyitod a health alkalmazást,jobb oldalon felül a 3 pontra böksz,megjelenik az upload felirat-erre böksz és feltölti a fájlt.Ezt minden1-es számlap feltöltésnél megkell ismételni.Ha végeztél megszünteted a pásositást,és törölheted a health alkalmazást.Ezután újra párositod a saját telefonoddal,és a számlapok ott lesznek a health alkalmazásban.
-
laczkaba
aktív tag
válasz
gyemipapa #1966 üzenetére
Felmásztam a Chinese Honor fórumra, megnéztem, amit írtak, lesz -e új firmware vagy sem, nem volt egyértelmű a firmware, de rájöttem, hogy a B19 -es modellek szintén a Huawei gyártmányai (és támogatják Huawei), a B39 pedig a Honor gyártása az elválás után. És ott is panaszkodnak, hogy a B39 firmware 1.0.10.20 nincs frissítve, bár a B19 -en már régen 1.0.11.20 (januárban érkezett, és azóta nincs frissítés, nyilvánvaló, hogy nem lesz több frissítés a B19 -en).
DOP: az 1.0.10.32 firmware már elérhető a B39
DOP2 rendszeren: már 1.0.10.42 (04.06.2021).
DOP3: már 10/10/56 (2021.07.01., Zónák hozzáadva).
DOP4: már 1.0.10.64 (2021 09. 01., hibajavítás).
DOP5: már 70.10.10 (2021.09.27., Hozzáadott időjárás 7 napig és óránként).Sajnos több firmware nem lesz a B19-re.[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz
Balinov #1960 üzenetére
Próbáltál régebbi health-et feltenni? Vagy amit le lehet tölteni a gúgli pléjből?
Azt nem tudom korábbi firmware-t lehet-e vissza tenni....
Gyári számlapok és más semmi...
Ha így se, akkor FR
(ezeket úgy írom, h nem vagyok szakértő, csak tipp)
Külföldi fórumokon nem adnak erre megoldást?
[ Szerkesztve ]
-
macy
addikt
válasz
Black_Raven #1956 üzenetére
De gondolom a Pro sw verziója, mert nálam a sima GT2 1.0.13.26.
-
macy
addikt
válasz
Black_Raven #1953 üzenetére
Mi ez a 11.06.26? Health verzió?Ja, hogy a Pro más számozással van.
[ Szerkesztve ]
-
laczkaba
aktív tag
válasz
Black_Raven #1953 üzenetére
Igen, remélem gyorsan fogják szórni.
-
Balinov
titán
Másnál is van, volt olyan hogy a truesleep on mellett hirtelen pár napja nem szinkronizalja az alvasadatokat, míg az órán ott van ugyanaz az adat? Kézi synccel sem megy
-
Throme
veterán
válasz
Black_Raven #1938 üzenetére
Most kaptam frissítést az órára
1.0.10.70
Még nem volt érkezésem a fejlesztõi healthel foglalkozni , szóval a normál rendszerhez jöt. Lehet elkezdtek kicsit a honorral is foglalkozni... -
Black_Raven
veterán
Azért van pár funkció frissités amit a Huaweiek megkaptak és az MW2 a szétválás miatt nem. Túl lehet élni, de nem ártott volna pl az automatikus folyamatos véroxigén mérés, a pin kódos védelem a holdnaptár. Persze ettől még jó és szép az MW2, viszont a Honortól nem szép hogy lexarja az így már nem biztos jővőbeli vásárlóit. Sok örömöt az MW2-höz, én is szerettem nagyon, igaz most kárpótol a Pro és egy Watch Fit a Huaweitől.
-
Throme
veterán
válasz
Black_Raven #1936 üzenetére
... én meg a model end-nél? léptem be a HMW2-be
lassan a fórumból is elszivárognak az emberek....Mondjuk nem vagyok frissítésre kiéhezve.
Lényeg, hogy működjön.
Elégedett vagyok ezzel az órával. -
Black_Raven
veterán
-
Throme
veterán
válasz
Black_Raven #1934 üzenetére
Nagy pakolás nem lesz, mert elég jók (illetve van több jó, nem mind az számomra) a normál úton elérhető, ingyenes megoldások is, de pl azt a casio-t kipróbálnám
.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Probert75 #1933 üzenetére
Ez jó hír, mert régen nem működött kínai ID nélkül. A többi lépés ugyanaz. Már én sem foglalkozok a custom óralapokkal, azért nem vagyok képben a mostani beta appal. Viszont a hszed csak most láttam, nem értem hogy lapozhattam át rajta, vagy miért nem láttam.
Akkor Throme hajrá, pakold az óralapokat, szabad a pálya.[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz
Black_Raven #1931 üzenetére
Én nem változtattam semmin! Felraktam a Fejlesztői Health appot és simán feltettem a kiválasztott, letöltött óralapokat. A lépéseket odaírtam neki.
Szerk.: #1932 Throme Nem kell mókolni semmit!
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz
Black_Raven #1931 üzenetére
az app-ra visszakerestem és volt aki linkelte a progi elérhetőségét, és most, hogy írod, igen, kinai ID-t is emlegettetek.
... megint eljutottam oda, hogy nem fogok "barkácsolni" és jó az ami van
(azt nem értem miért kellett ezt annyira megbonyolítani... de ők tudják...) -
Throme
veterán
válasz
Probert75 #1929 üzenetére
thx
azt honnan lehet látni, hogy melyik verzió fejlesztői, melyik nem?
11.0.10.518 van fent telón. saját számlapok oldalon jobb felül 4 pont van , de nincs fejlesztő, csak adatvédelem....rákerestem a tiédre 11.0.1.512 az apk mirror-on
otthon felteszem, hátha ott lesz a 3 pont... -
Probert75
addikt
"Kell egy fejlesztői Egészség.
Utána a letöltött watchface-ket (.hwt fájlok) felmásolod a telóra bárhova, ahol megtalálod.
Az Egészségben az óralapokhoz lépve, a Saját óralapok fülnél a jobb felső sarokban a 3 pontra bökve kiválasztod az Óraszámlapok feltöltése pontot, jóváhagyod, hogy fejlesztő vagy, betallózod a .hwt fájlt és az felrakja az órára. Utána az órán hosszú nyomással ugyanúgy választhatók lesznek, mint a gyáriak. Az Egészségben a Saját számlapoknál nem lesz előnézeti kép, szóval ha később törölni akarod, jegyezd meg a nevét az órán. Ennyi.
A Huawei Watch GT /GT2 óralapok mind jók, érdemes azokra rákeresni."
-
scyllarus
veterán
-
Probert75
addikt
Hogyan keressek rá a facebook csoportra, ahol a watch face-eket lehet találni?
Ezt az óralapot szeretném felvarázsolni az órára.[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
Sziasztok!
Ilyen órával rendelkezem, nem rég vásároltam. Még annyira új, hogy most kellett először töltenem. Ezzel kapcsolatos lenne a kérdésem is.
Az óra hogyan jelzi a 100%-os, teljes feltöltést? Mert mintha azt olvastam volna az angol hasznutasítás 9. oldalán, hogy felvillan a teljes töltöttségnél a kijelző. Nekem viszont nem villan fel, vagy nem vártam eleget? Mennyi idő a teljes feltöltés egy ilyen óránál?
Válaszotok előre is köszönöm! -
Throme
veterán
Igen, már láttam a én is a 305-öst. A 300-ast kipróbáltam de nem működött megfelelően.
Visszatettem az 518 végűt.
Az óra fw verziója így is az, amit írtál.#1910gyuresz68
Nekem is olyan telóm van. Kezdetben nem működött az értesítés.
Kb azokat állítottam aztán be, ami a "#1912soundman1" hsz-ben is olvasható.
Aztán ha él a bluetooth kapcsolat, akkor jön értesítés.
Telefonon az egészség applikációban menj az óra (eszközeim) fülre, alul, majd felül koppints az óra képére és az értesítések menüpontra. Ebben is nézz szét, hogy be legyen jelölve, ahonnan üzenetet szeretnél kapni az órára...Mondjuk nálam az üzenet megérkezik, megnézem, és el is tűnik, így mindig üres az órán az üzenetek menü (számlap felfelé húzása). Szóval nem úgy működik, mint egy telefon, addig van ott az üzenet, amíg hagyod, hogy legyen.
Bocs ha ez triviális.
Ilyen funkciót nem használtam eddig -
soundman1
senior tag
válasz
gyuresz68 #1910 üzenetére
A 3 lépést nézd meg, mert a legtöbb nem Huawei, Honor mobilnál szükséges, mert különben valamilyen anomália jelentkezik.
Számlapot készíteni szerintem egyetlen progival tudsz: Nuno Bessa Facemaker programjával. Keress rá youtube-on, hogy lásd miről van szó. Itt egy link, ahova én feltöltöttem az általam szerkesztett számlapot. A videó alapján nagyon egyszerű, de volt hogy nem azt és úgy csinálta a progi ahogy kell, illetve én, mezei felhasználó közben jöttem rá, hogy még ezt-azt is meg tudok csinálni vele, pl. az alkalmazást ikonról gyorsindítással elérni, ezért 3 hónap szabadidőm ráment a saját számlapom elkészítésére. A programért 5 eurot kér Nuno, a youtube alatti linken kérheted a vásárlást.
A http://hwgtfaces.com/ oldalon nem találtál megfelelő számlapot?
[ Szerkesztve ]
-
gyuresz68
csendes tag
És még lenne egy kérdésem. Milyen programmal lehet óralapot szerkeszteni? Köszönöm a válaszokat.
-
gyuresz68
csendes tag
Sziasztok. Olyan problémám van, hogy van egy Redmi 9T mobilom és a Honor MagicWach 2 órám ami nem jelzi ki az üzeneteket, sok beállítást probáltam de az egyik sem volt jó. Mi lehet a megoldás?
-
Black_Raven
veterán
Ha felraktad amit linkeltem, az "Én" menüpontban, rányomsz a Frissitések keresésére, és ezt dobja[kép] ez a legfrissebb, mást ne rakj fel sztem. Ez azért nincs a Play áruházban, mert a Huawei nem tölthet fel semmit a Google Playre, mivel tiltólistán van. Ezért van csak egy régi verzió ott, akkor volt utoljára licensze..
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz
Black_Raven #1903 üzenetére
Kösz!
... hogy ezt miért nem lehet egyszerűen a google play-ről leszedni... nem értem..Elértem az 1.0.10.64 óra verziót.
Találtam Health 12.0.8.300 verziót is
Ezt szabad telepíteni?(ahhoz képest, hogy nem akartam telepítgetni google play-es appon kívül mást....)
-
Throme
veterán
válasz
pajorgergo #1894 üzenetére
Van aki azt írta, hogy a "Huawei Mobile Services kell" feltenni, majd utána a huawei health-t.
Én próbáltam mind az app gallery-t, mind a "Huawei Mobile Services "-t egyikse működik a xiaomi telómon.
Maradok a hagyományos huawei health-nél. Így is működik az óra, kommunikál a szoftverrel...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor két órája a Huawei Watch GT 2 jó tulajdonságait ismétli zenelejátszással, hanghívással és remek üzemidővel, korlátozott okosfunkciók mellett.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kriptopénzben fizetik ki az F1-es csapatot
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Ashes of Creation (MMO)
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- További aktív témák...