- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Van egy haverom Zolesz, aki 20+ éve különféle Linuxokban van nyakig.
átlag 3-6 havonta rájön, hogy ő most megtérít engem, és Linbux usert cisnál belőlem. Amikor elmondom neki, hogy arra lenne szükség, hogy ez meg ez a játék menjen, akkor félnap kínlódás után tízből hát nem megy a maradék három meg X% teljesítményveszteséggel/kompromiszummal. De nem csak erről van szó, hanem arról, hogy kismillió konzolparancsot ismerjek (párat kénytelen vagyok, ugyanis adhoc jelleggel néha kerülök Linuxos gép mellé), ismerjek meg egy új grafikus felületet, ami ugyan hasonlít a Windowsra de mégis eltér. tudjam hogy mivel böngészek, mivel szerkesztek videót stb. Aztán Zoleszt is azon kaptam nem egyszer, hogy a Win7/10 is ott figyel a gépén, és sokszor azt használja.
van egy másik haverom Sanyi, ő is ilyen elevetemült Linuxos, ő meg is mondta, hogy jó a Linux ha ismered, de bizony még nála sem tudja kiszorítani a Windowst. Pedig ő is tizen éve Linuxozik.Lehet, hogy a Linuxohoz nem értek, de azt látom, hogy akik értenek hozzá is alátámasztják az elképzeléseimet. Ettől persze, most nehogy azt hidd, hogy lenézek bárkit aki Linuxot használ, tegye, de én 25 év Windows után már amúgy sem szeretnék megtanulni valami tök mást, amivel nem lesz jobb vagy gyorsabb a dolog (sőt!) csak másabb.
A VGA átkendácsolás meg semmiség, ha benne vagy
(biztosra veszem, hogy mondjuk a te szempontodból a Linux is ilyen, benne vagy és úgy gondolod, semmiség. Ez van, eltérőek vagyunk).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Okos Playstation 3 - Telepített PS3 játékokkal
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest