Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10045) tybsen válasza natë (#10030) üzenetére


tybsen
addikt

Én két hónapja vettem a telefont, akkor mindenki ajánlotta, szerintem azóta sem történt semmi és továbbra is ajánlható.

Sok év Android után nagyon elégedett vagyok vele, persze arra is rájöttem hogy az iOS sem tökéletes és itt is vannak hibák meg problémák/hulyesegek. Ennek fényében az androidos problémák és hibák is kevésbé tűnnek zavarónak, de azért ott sokszor alapvető funkciókkal volt problémám.

Valahogy itt a rendszer “egyben van”, nem tudom ezt máshogy kifejezni de minden valahogy (normálisan) működik. Android on sokszor telefonálással is problémám volt, mármint rábökve a telefon ikonra akadozva-lassan jöttek elő a dolgok… (és normális telefonjaim voltak). Itt ilyen még egyszer sem fordult elő és többek között ezért is szeretem.

Én egyelőre úgy vagyok vele hogy teljesen mindegy hogy Android fronton jelenleg mit ígérnek a legújabb készülékek, pontosan tudom hogy ugyanazzal a problémákkal szenvednék, amikkel eddig is. Illetve ott a frissítések hiánya nekem nagyon zavaró tényező.

Vicces amúgy, mert én is gondoltam a Honor 9-re, de most egy darabig kipróbálom ezt a rendszert hogy hosszabb távon hogyan működik .

Nekem leginkább a vissza gomb hiányzik Androidról :DDD

Szerk: illetve még annyi, hogy nekem ez a design nagyon bejön, jó hozzáérni, szeretem, hogy Nincs össze-vissza lekerekítve mindenhol; és a méret nagyon praktikus a hétköznapokban ( nyilván az az előnye ami a hátránya, néha persze jól jönne a nagyobb kijelző, de legtöbbször inkább praktikus hogy kisebb )

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.