- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
polauf81
lelkes újonc
sziasztok
pár napja beszereztem egy raspberry pi 8gb és a hozzá való alapdolgokat. a villany fogyasztás csökkentése véget. a truenas rendszerü pc már nem volt gazdaságos. szóval teljesen új vagyok ebben a témában. sajnos már elakadtam pár dologban, szeretnék egy kis segítséget kérni. a raspberryt kizárolag torrentezésre és a plex használatára vettem meg. az alap dolgok már fent vannak:
-raspberry honlapjáról töltöttem le az op rendszert, fel is tettem, magyar nyelvre beállítva
-teamviewr és a vnc is telepítve
-qbittorrent telepítve, automatikusan bootol, külsö hddre mentési útvonal beállítva (próba is volt)
-samba server telepítve, de fél úton megakadtam (sudo smbpasswf -a pi) parancs után nem kérte, hogy jelszót írjak be --- nos itt kérnék segítséget
-plex server telepítve, viszont van egy kis bibi a plex beállításnál mikor kéri a media mappát, látja a külsö hddt, de a rajta lévö mappát nem (egy mappa van filmek01, ezt nem látja) --- it is kérnék segítséget.előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Xbox Series X|S
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060 - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest