- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
Tarokk79 #33719 üzenetére
Nem én fogom megmondani a tutit, de én valószínűleg feltolnék rá egy Raspbiant és kipróbálnám az összes alapvető szolgáltatását:
1. Miután megvan a feltelepített microSD kártya, elindul-e vele a gép?
2. Látok-e tartalmat mindkét HDMI kimeneten?
3.a) Érzékeli és kezeli-e 2.0-ás eszközöket (pl. billentyűzet, egér) az összes USB aljzaton keresztül?
3.b) Érzékeli és kezeli-e 3.0-ás eszközöket (pl. pendrive) a 3.0-ás USB aljzatokon keresztül?
4. Tudok-e kábeles (Ethernet) hálózati kapcsolatot létesíteni? Hozza-e a max. sávszélességet?
5. Működik-e a WiFi? tudok-e kapcsolódni az otthoni hálózathoz?
6. Működik-e a Bluetooth, tudok-e kapcsolódni BT eszközökhöz?Nyilván érdemes lehet a kamera csatlakozóját is kipróbálni, de ahhoz kamera és megfelelő program kell, nem tudom, ezekkel rendelkezel-e. Ugyanígy a GPIO tüskéit is hosszasabban lehetne csak 100%-os bizonyosággal lecsekkolni.
Ja, és hosszú távon elgondolkoznék egy nagyobb bedobó nyílású és térfogatú postaláda kialakításán. Nekem költözés után az egyik első dolgom annak megépítése volt.
Azóta (12 éve) talán csak egy nagyobb csomag várt meg a kerítés kövön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kuponkunyeráló
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Eladó magas teljesítményű gamergép AMD Ryzen 7, RTX 4060 Ti, 32GB RAM!
- Ryzen 7 9800x3d RTX 4070 ti
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest