Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
annyit tudok hozzátenni a srácok segítéséghez, hogy az előre definiált listában lévő frekvenciák lehet már nem valósak. Úgy értem, az utóbbi évben változtak frekvenciák és nem biztos, hogy ez bekerült a tvheadendbe. Érdemes megnézni a mindigtv oldalán lévő aktuális táblázatot (eleve már 5 mux van, persze kódolt többségében). És az alapján kézzel felvenni őket. A network discovery-t kapcsold ki, különben az ország minden frekvenciáját felveszi és csak kavart okoz.
Úgy tapasztaltam, hogy valamiért csak aktív usb hub-ot használva volt megbízható a tvtuner openelec rendszer alól. Ezt indokolatlannak érzem, mert nem fogyaszt olyan sokat egy tuner, de gyakorlatban újraindításá után gyakran nem tudta inicializálni aktív hub nélkül.
Ha a tvheadend is az openelec-en fut, akkor étrelemszerűen a 127.0.0.1 címen éri el a kliens, azaz saját magán. A felhasználó beállítása is elég értelmeszerű
Amit tvheadend-en megadsz, azzal a felhasználóval éri el a client rész.
(#18794) arnd
Egyébént korábban más írta, hogy nem tudja a jeszót. Emlékeim szerint alapból jelszó nélkül elérhető volt a webes felület. A kliens viszont úgy láttam csak akkor tudott kapcsolódni, ha hoztam létre külön felhasználót a webesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 7 5700X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Intel Core i3 9100f / Radeon RX 570 4GB / 8GB DDR4 RAM / 120GB M.2 SSD + 500GB HDD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 7800X3D / Radeon RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR5 RAM / 1TB SSD konfig eladó normális áron
- ÚJ /// ASUS ROG 5800x/32Gb/1+2Tb/RTX3070 -- BeszámítOK!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- GT710 passzív videokártya
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest