- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
válasz
Celtis #16356 üzenetére
Én azt még nem tudom biztosan, hogy mi mire van hatással a pi-n, mivel még csak kezdő vagyok a témában, de 5.0.8-on vagy ennek a paraméternek a hatására, vagy hogy megtaláltam a haladó beállítások alatt az audio passtrough-t, de átment a digitális hangfolyam az erősítőre.
Most 6-oson hiába kapcsolom be a passtrouh-t (és a txt-t is hiába módosítottam), csak analóg hang megy át.GazRic:
A 3D ISO-t meg tudom nyitni, de még mindig nem találok olyan beállítást, hogy a frame packed 3D-t be tudjam kapcsolni. Mindig csak 2D a lejátszás és olyan menüt sem találok, mint az Egreat R6S media player-emen van, hogy lejátszás közben lehetne váltani 2D és 3D között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nők, nőügyek (18+)
- Call of Duty: Black Ops 6
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX6700XT 12GB!
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3080 Ti , 32GB RAM , 1TB NVME
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest