Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
azbest
üzenetére
Ne haragudj meg, de most képtelen vagyok mindenre egyeséve válaszolni, de a lényeg, hogy az általad leírtak itt nem nagyon játszanak szerepet, vagy már kipróbáltam őket.
Most 0-ról újrahúztam 5.0.6-tal, és most jó, kérdés ha jövőhéten is bekapcsolom, hogy megnézzek egy filmet akkor milyen lesz, vagy megint csak az idegeskedés marad - jelezném semmi máshoz nem nyúltam, még reset se volt, semmi, most mégis jó. A hálózatot azért is zárnám ki, mert 80MB-ot bufferel, ami folyamatosan 78-79MB között van, tehát mindig van mit kitolnia az RPI-nek, mert ott van neki bufferben és nem a hálózatra vár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Linux Mint
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 4
- OLED monitor topic
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- További aktív témák...
- AMD GAMER PC! Ryzen 5900X / RX 6900 XT / B450 / 32GB 3000MHz / EVGA 750W Gold! BeszámítOK
- Ryzen 5 9600X AM5 DDR5 alap konfig
- Gamer PC - Ryzen 7 2700x, RTX 2060 Super, 16gb RAM
- Új DLSS4 2K Gamer PC i5-14400F/RTX 5060 Ti /24Gb DDR5 /1Tb NV3 M2/Bronz táp 2-3Év Gar
- Gamer Pc - Ryzen 5 3600x, RTX 2060 Super, 16gb RAM
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Death Stranding Director s Cut
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann