Hirdetés
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isoo
csendes tag
Szevasztok!
Raid kártyával csináltam raid1-et, de valamiért elromlott a raid beállítás.
Telepíteni a windows 7-et csak akkor tudtam ha az alaplapba dugtam a vinyót. Megcsináltam telepítésnél a partíciókat, felraktam a windows-t aztán bedugtam a raid kártyába és megcsináltam a raidet.
Egyből lefuttatam a tükrözést is(manuálisan nem autón). Leellenőríztem a két vinyót (2x) és tök jó volt, minden egyforma volt mindkettőn. (alaplapba egyesével bedugtam őket)Bevittem a melóhelyre és ott nem indult el. Azt írta nincs bootolható eszköz.
Nem tudom mi volt a baj, de külön a vinyókról sem indult a rendszer (otthon jó volt).
Lehet az a volt a gond hogy manuálisan állítottam be hogy melyik vinyót tükrözze a raid vezérlő kártya?
Vagy csak a háttérben indítsam a tükrözést?Illetve ha megvan a raid akkor elindítsam a rebuildot vagy az már nem kell és megcsinálja magától?
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Hardcore café
- BestBuy ruhás topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Androidos fejegységek
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest