Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66951) juhasz22


juhasz22
aktív tag

Sziasztok láttam az 576 nál 3999FT a Need for Speed Rivals szerintem ez egy igen jó ár ezért gondoltam, hogy ma megvenném. Van valaki aki játszott/játszik vele és tudna véleményt mondani róla. Köszi

 iPhone SE (2020) --- Nintendo Switch™ OLED --- Sony PlayStation™ 4 Slim 500GB --- 55" LG C1 OLED

(#66952) A`rpi válasza juhasz22 (#66951) üzenetére


A`rpi
Topikgazda

Ha tetszik a széria, akkor csalódást nem fog okozni, (én leragadtam Undergorund-nál), nekem openworld többek között ebben a játékstílusban sem jön be (bár nem ez a legnagyobb gondom a játékkal, számomra unalmas). 4k nem sok érte amúgy, remek alkualap ez az akció, aprón szerényebb a kínálat, viszont, http://www.jatekaim.hu-n van pár hirdetés.

Ha szereted az autós játékokat, és MotorStorm Apocalypse-még nem volt meg ajánlom figyelmedbe, imádtam.

(#66953) perge666 válasza A`rpi (#66944) üzenetére


perge666
veterán

Na Mostmár tényleg ingyenes a PS4 multi is,vagy csak elírtad?

(#66954) A`rpi válasza perge666 (#66953) üzenetére


A`rpi
Topikgazda

PS3 topic-ról lévén szó nyilván csak erre vonatkozik, PS4 továbbra is fizetős.

(#66955) juhasz22


juhasz22
aktív tag

Voltam Budapesten a 576 - ExtremeDigital(felujitás van xd) - GameShop trioban és sehol nem kaptam Rivals-t ugyanis elfogyott. Hát meglepett, hogy sehol sem kapni biztos olyan jó játék :D
Amennyiben használtan veszem tudok majd vele multizni?

[ Szerkesztve ]

 iPhone SE (2020) --- Nintendo Switch™ OLED --- Sony PlayStation™ 4 Slim 500GB --- 55" LG C1 OLED

(#66956) A`rpi válasza juhasz22 (#66955) üzenetére


A`rpi
Topikgazda

Természetesen tudsz vele multizni, amihez meg volt online pass (régebbi EA-s játék, mind ingyenesen letölthető store-ból.)

[ Szerkesztve ]

(#66957) #58000384 válasza Synthwave (#66941) üzenetére


#58000384
törölt tag

Arra a 2 éves beszédére gondolsz, mikor azt fejtegette, hogy az előző generációs gépekben mik a lehetőségek? Talán Carmack csinált már pont olyan játékot konzolra, amiről beszélsz? A Doom 4 miért nem jön PS3-ra? Részt vett a TLoU fejlesztésében és ismeri az esetleges akadályokat? Ne legyél már ennyire szerelmes belé :D Minden kiadó a lábai előtt heverne, hogy tanítsa a hülye programozókat játékot készíteni, mert látszólag senkinek sem megy.

Ezek szerint nem érted a szarkazmust, mert totál nem ezt mondom. A TLoU egyáltalán nem a szívem csücske, több, mint 1 éve nem is játszottam vele. Végigvittem kétszer Survivor fokozaton, multiztam kicsit, ennyi. A szívem csücske az Okami, ami meg marhára nem a poligonokról szól.

A PC-tulajok is játszanak, ők is fizetnek a játékokért, ők is kritizálják a játékokat, kiadókat, fejlesztőgárdákat. Nyugodtan a földbe döngölhetnék a Sony-t és a Naughty Dog-ot minden fórumon, és teljesen igazuk lenne. Ennek természetesen lennének következményei az eladásokra nézve, mert az emberek nem hülyék. Ha Téged nem érdekelnek az ilyen vélemények, az egy dolog. Sokak utánajárnak, hogy érdemes-e befektetni egy új konzolba, mikor jóval olcsóbban kb. ugyanazt megkapják az előzőre (ha egyáltalán kell nekik).

Esetleg az egész MI-t át kellett volna programozni ahhoz, hogy hasonlítson arra, amit írsz, talán emiatt csúszott is volna rendesen, talán belefutottak volna egy olyan bugba is, amit nem tudnak/nincs idő javítani... és igen, ahhoz is kell a plusz számítási teljesítmény, amit el kellett volna vonni máshonnan. A hasalásnak és kúszásnak semmi értelme nem lett volna, mivel a pályák úgy lettek megtervezve, hogy ne kelljen ilyet csinálni (és nekem személy szerint nem is hiányzott).

A fizetős nehézségi szint szerintem is szar dolog, nem is vettem meg, de nélküle is nagyon jó játék volt, nem éreztem hiányát.

Szóval azt elfogadom, ha bizonyos dolgokon változtattál volna, mert nyilván nem egy tökéletes játékról beszélünk, meg mások az igényeink. De teljesen fogalmatlanul kritizálsz kb. minden fejlesztőt, fogyasztót, aki más véleményen van, jön egy Carmack, és a Naughty Dog egyből tudatlan hülye, meg ott a pénzéhes Sony. Ezzel így értelmetlen vitába szállni.

(#66958) Elims válasza Sirandrish (#66938) üzenetére


Elims
veterán

Ha a walking dead sokkal jobb a vissza a jövőbe jàtéktòl akkor értelme nem lenne letölteni..
Ma kipròbàltam.Nem rossz -walking dead-,de én időt nem pazarolnék rà.Többek között a point & click és a pàrbeszéd miatt.Ugyanígy a game of thrones.Kipròbàltam,kàr volt.
Viszont a vissza a jövőbe-t sehol nem talàlom... :-///
Back to the future nem?Ilyen címen nincs semmi. :-/
Egyébként ebben is ùgy van a pàrbeszéd mint a többiben?

Szerk.:
Karak: Köszi! Megnézem lemezesben.
Nincs kòd <-- hasznos volt!! :-)

Juhasz: Csak akkor vedd meg a rivals-t,ha a most wanted tetszik.
Egyetértek Árpival.

[ Szerkesztve ]

(#66959) Ganz-[HUN]


Ganz-[HUN]
addikt

Pasztázást magad is meg tudod oldani. Ylod-ra van esély,de csak akkor ha tényleg nagyon használt, és elég a golyónak annyi, hogy megmozdul a hűtő, és törik. De ennek kicsi az esélye, ahogy mondták 10%.
Ezzel KB 5 évig kitolod az élettartamát.

[ Szerkesztve ]

Furry /// Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon /// ThinkPad T480s, T60 15" FlexView IPS SXGA+ /// Asus P9X79-E WS, Xeon E5-1620v2, Noctua NH-D14, 980Ti, Sony DTC-ZE700 DAT, MX Master 2S, Shure SRH-440A, OLED ToTK Switch

(#66960) fausto válasza Elims (#66958) üzenetére


fausto
addikt

Az összes TellTale játék ilyen point n click jellegű, beszélgetős játék. Ha nem vonz a műfaj, nem is érdemes nekikezdeni.
Magyaron nem biztos, hogy fent van BttF, nézd meg angollal vagy amerikaival

(#66961) Sirandrish válasza Elims (#66958) üzenetére


Sirandrish
legenda

A vissza a jövőbe pont olyan p&c mint a Walking Dead csak sokkal, de sokkal silányabb minőségben..

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#66962) Elims válasza fausto (#66960) üzenetére


Elims
veterán

Akkor nekem ennyi a telltale. :-/
Köszi!

SirAndrish: Köszi! ;-) Akkor rà sem nézek..

(#66963) Sirandrish válasza Elims (#66962) üzenetére


Sirandrish
legenda

Hát én sem vagyok egy p&c rajongó...sőt. Túl unalmasnak találom ezeket a játékokat...ÁLTALÁBAN!
De a Walking Dead-nek a sztorija, a karakterek....szerintem zseniális. :K

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#66964) erahurka válasza Sirandrish (#66961) üzenetére


erahurka
félisten

Nem mondanám hogy silányabb. A BTTF sokkal inkább point 'n' click kalandjáték mint a TWD széria. A sztori kicsit gyermetegebb, de szerintem rendben van.

TWD és a The Wolf Among Us szerintem nem is igazán nevezhető kalandjátéknak. Interaktív sorozat, mint a Quantic Dream játékok.

(#66962) Elims: Szeirntem BTTF-ből az első két rész zseniális, aztán elmennek egy kicsit idétlen irányba, de amúgy korrekt. Nem tudom mennyiért árulják, nekem PC-n van meg Humble Bundle-ből.

[ Szerkesztve ]

(#66965) juhasz22 válasza A`rpi (#66956) üzenetére


juhasz22
aktív tag

:R

 iPhone SE (2020) --- Nintendo Switch™ OLED --- Sony PlayStation™ 4 Slim 500GB --- 55" LG C1 OLED

(#66966) #58000384 válasza erahurka (#66964) üzenetére


#58000384
törölt tag

Én anno nagyon szerettem a Sam&Max részeket (mint újragondolt klasszikus kalandjátékokat), de szerintem a 2. évad sem volt már egészen jó (bár a Mikulásos és a Húsvét-szigetes rész igen), a harmadik évad meg kifejezetten nem tudott lekötni. Sajnáltam. A BTTF első része sem tudott meggyőzni, ahogy a Monkey Island részek sem(főleg az eredeti 3. rész után), pedig amúgy nyitott vagyok az ilyen játékokra.

Elims: Ez a videó jó kedvcsináló ;) Nekem legalábbis nagyon tetszik.

(#66967) perge666


perge666
veterán

Annyit irkáltok a BTTF-ről,hogy kedvem támadt megnézni a film trilógiát!
Nekem a játék is nagyon Bejött fanatikusként,de PC-n magyar felirattal fényévekkel élvezhetőbb.

(#66968) satz18


satz18
őstag

Ma csinált egy furcsaságot a PS3-am. Akartam digitális játékkal játszani és azt kérte, hogy aktiváljam a PS3-amat. Ezt miért csinálta? Az aktiválás néha resetelődik? Most hogy újra aktiváltam, nem ment el a 2. aktiválásom is? Valaki nálam tapasztaltabb kifejtené nekem a jelenség okát?

Asus G513QY, Samsung A52s 5G

(#66969) A`rpi válasza satz18 (#66968) üzenetére


A`rpi
Topikgazda

Hasonlót még nem tapasztaltam, https://account.sonyentertainmentnetwork.com itt tudod ellenőrizni devices fülön, mennyi gép aktív a fiókodon.

(#66970) satz18 válasza A`rpi (#66969) üzenetére


satz18
őstag

Köszi!

Megnéztem és egy gép van aktiválva. Most váltottam routert amúgy, esetleg ezzel lehet az anomáliát magyarázni. Remélem nem lesz gáz a későbbiekben.

Más: Olyan dolog történt velemi amire nem gondoltam volna. Megtudtam, hogy mégsem a god of war a legszarabb játék amivel valaha játszottam. Ehhez elég volt kipróbálni a 2. részt... Közbe nem volt semmi vészes, ugyan olyan szar harcrendszer és története volt mint az első résznek, szóval kb arra számítottam, de a Zeus harc.... Legalább egy órán át próbáltam a végén a QTE-et. Nem tom ez kinek hiányzott. Lehet valakinek ez tetszik, de valahogy én nem érzem át a feelinget. Amikor 20-adszor is megnéztem az uccsó intrót és 20-adszor is elbasztam a megfelelő gomb megnyomását, egy kicsit azt is megbántam, hogy PS3-at vettem. De nem baj kell ilyen is. Úgy vagyok ezzel is mint a Twighlight-al. Amég nem vittem végig, addig nincs jogom szidni. Szóval már el is kezdtem a 3- rész. :)) Ez egyébként eddig baromira tetszik. Majd meglátjuk.

Asus G513QY, Samsung A52s 5G

(#66971) ImpersonatoR

Gyártják meg a PS3 -at egyébként vagy miért kerül az 500-as 80.000 be újonnan?
Valahogy kevesebb rémlett nekem. :U

(#66972) Elims válasza Sirandrish (#66963) üzenetére


Elims
veterán

Azért ide jobban kell tudni angolul mint amennyire én tudok..pár sec van válaszolni+nekem kevésbé jön be a stílus.

Karak: Őszintén szólva nekem nem sokat dob ez a videó.Tudom,hogy "mire",igazi "miért"-et már kevésbé.Egy kislány ugrál hegedűvel. :-)

Fausto: Ma nekem is beszaggatott optikai kábelen keresztül.Kétszer hallottam,remélem többször nem lesz.

(#66973) Sirandrish válasza Elims (#66972) üzenetére


Sirandrish
legenda

Ha nem hát nem. Csak ugye a BttF miatt ajánlottam azt, de ugye mint kiderült az sem kell neked :N

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#66974) fausto válasza Elims (#66972) üzenetére


fausto
addikt

Nekem azóta okés. Köszi, hogy megnézted :-)

(#66975) Brian_GT válasza Elims (#66972) üzenetére


Brian_GT
őstag

Lindsey Stirling-et lekislányugrálahegedűvel-ezni :D De kérlek...egy iszonyat jó előadóművész és tehetség a csajszi. Nyilván, ha amit játszik és ahogy valakinek nem tetszik az persze okés, csak óvatosan a kijelentésekkel :) Harapok :) Amúgy érkezik kicsiny hazánkba is nemsokára! Ezt úgy Karak fele leginkább, bár ha Tőle linkelsz, gondolom informált vagy :D

[ Szerkesztve ]

- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

(#66976) Sirandrish válasza Brian_GT (#66975) üzenetére


Sirandrish
legenda

Én is imádom, pedig alapba nem vagyok oda a hegedűszóért :B

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#66977) Wlac


Wlac
Ármester

Korábban már kérdezte valaki, de nem találom a hozzászólást, sem a megoldást. Megvettem a Wolf Among Us season pass-t, azonban nem tudok rájönni, hogy hogyan tudnék játszani vele. Leszedtem az első részt, de minden későbbi epizód le van zárva (coming soon), és a store nem elérhető játékon belül. Hogyan tudok végül is játszani vele?

“The wha-"

(#66978) fausto válasza Wlac (#66977) üzenetére


fausto
addikt

A letöltési listába nem kerültek be a részek?

(#66979) Wlac válasza fausto (#66978) üzenetére


Wlac
Ármester

Nem. Ha a játék adatlapjára megyek, akkor ott van a "Purchased" felirat, de a letöltési listában semmi sincs.

“The wha-"

(#66980) fausto válasza Wlac (#66979) üzenetére


fausto
addikt

Arra emlékszem, hogy anno én is trükkösen tudtam csak letölteni. Ha a részekre egyenként rákeresel a Store-ba és letöltöd, úgy működik? Hirtelen más nem jut eszembe és nem vagyok gépközelben, hogy megnézzem.

(#66981) Sirandrish válasza fausto (#66980) üzenetére


Sirandrish
legenda

Elvileg fog menni..én pont így voltam a WD season 2vel..

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#66982) SenorDave válasza ImpersonatoR (#66971) üzenetére


SenorDave
tag

Én is néztem ,hogy az enyém amit 72 ért vettem (super slim 500gb cech 4204c + ac black flag ) most játék nélkül ugyan ez 80.000 lett. :Y Biztos ,hogy kisebb legyen az ár külünbség és "hmm inkább várok egy picit és megspórolom ezt a keveset a 4re " dolog legyen .

-PS3/4 gépek tisztítását, pasztázását vállalom. 3 kerület .Írj bátran!

(#66983) KaitouP válasza ImpersonatoR (#66971) üzenetére


KaitouP
veterán

Én 67 -ért vettem újonnan másfél éve.. :U

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#66984) SenorDave válasza KaitouP (#66983) üzenetére


SenorDave
tag

Végülis ezzel a 4300 as szériával mi lett? Túlsok minden nincs róla [link]

-PS3/4 gépek tisztítását, pasztázását vállalom. 3 kerület .Írj bátran!

(#66985) james001


james001
veterán

Kicsit azért már kezd uncsi lenni a Borderlands... Ez a Knoxx-os dlc se nyújt sok újat,a missziók is eddig eléggé ugyanazok. Mondjuk annyiban jó hogy sok xp-t adnak az ellenségek.
Az Underdome-nak meg adtam még egy esélyt de észrevettem hogy az nem is ad xp-t :F Legalább adna az 5. utolsó menet után de semmi...
Lehet hogy ebből mégse lesz platina.

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#66986) A`rpi válasza james001 (#66985) üzenetére


A`rpi
Topikgazda

Összességében nem egy rossz, viszont tény és való vannak egyhangú küldik, és azért kell hozzá idegrendszer is.

(#66987) SenorDave


SenorDave
tag

Uraim érdemes dualshock 4 et venni? használtan már láttam 11.000 ért .Főbb kérdésem az lenne melyik opciók nem működnek ? a rezgés lényegtelen ,frissítés óta a ps gomb már jó hozzá?Mivel ez nem mai írás lehet azóta történtek változások [link]

Egész sok játékot támogat [link]

Nekem sokkal jobban kézre esik a dualshock 4 ezért akarok váltani csak sajnos nem vagyok tisztában a működési hiányoságokkal. Ps3 man keresztül lehet tölteni?

[ Szerkesztve ]

-PS3/4 gépek tisztítását, pasztázását vállalom. 3 kerület .Írj bátran!

(#66989) A`rpi válasza SenorDave (#66987) üzenetére


A`rpi
Topikgazda

Érdemesebb szerintem DS4 et venni.

Sajnos PS gomb továbbra sem funkcionál. 4.75 szoftverrel előbb néztem.

[ Szerkesztve ]

(#66990) #58000384 válasza Elims (#66972) üzenetére


#58000384
törölt tag

A zenét kizárólag a srác hangja és a hegedű állítja elő, plusz a pontos jelmezek és a rövidke csata is a játékból valók. A kislány a hegedűvel nagyon jól bánik, itt nem csak dísz :D

Brian: Igen, nemrég olvastam, nagyon durva lesz az a turné... szinte minden napra jut egy fellépés valamelyik országban. De így megy ez.

(#66991) Synthwave válasza #58000384 (#66957) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Az az ember egy zseni, ez nem vita tárgya, valljuk be. A fazon hobbiból egy év alatt rakétamérnök lett. Nagyon-nagyon kevés olyan programozó van, aki felveheti vele a versenyt, mind tudás, mind efficiencia ügyében.
Abban biztos lehetsz, hogy ha bármelyik fejlesztőgárdához akarna csatlakozni (és nem lenne az Oculus Rift meg a kis magán rakétaprogramja - meg nem kéne állandóan lemosni azt a 4963 db Ferrarit ;] ), azonnal felvennék valamilyen senior-, de még inkább lead- pozícióba. Amellett, hogy szakmailag bőven top kategória, még egy ikon is a fazon.

Azért nem jön PS3-ra, mert teljesen a látványra lesz kihegyezve. A 8. genes portok ott vannak, akkor meg ott a másik indok: PC mellett azokra kell nyomatni, hogy nőjenek a konzol-eladások - nem köll a butított verzió. Biztos csurrant-cseppent valami ezügyben SONY-tól meg a MS-tól is azért.

Hogyne érteném a szarkazmust. Az az életem.

A PC tulajok továbbra sem értem, hogy hogy jönnek a konzolokhoz, hacsak nincs nekik az is a birtokukban, ergo multiplatformon élnek. Minek döngölnének a földbe egy olyan fejlesztőgárdát és játékcímet, amihez semmi, de semmi közük? Azt se tudják, hogy létezik. Ha meg igen, akkor is totál érdektelen a számukra. Maximum nézik a trailereket és sírnak legbelül, hogy kéne egy PC port. Aztán ha nagyon gyűlnek a könnyek, úgyis vesznek egy PS3-at / PS4-et - a későbbi megjelenés csak plusz időt ad nekik a zseb mélyén összeszedni az aprót.

Nem kellett volna az egész AI-t átírni, elég lett volna csak egy picivel értelmesebbre venni a formát, hogy 6-ból 4x ne nevetséges módon henteljek be egy egész lövészszázadot, anélkül, hogy elmozdulnék az ajtó tövéből. Kíváncsi vagyok, hogy a Survivor nehézség el fogja-e hozni az össznépi +40 IQ-t (és akkor leszünk 100-nál), bár ahogy nézelődtem YT-on, sajnos nem hiszem, mert a Grounded sem attól tűnt nehéznek, hogy Rommelek polkáznak minden égő hordó körül.

Attól még fun hasalni, hasonkúszni, hasalva lőni (még kisebb weapon sway). Bár ha kicsit okosabb lenne az enemy, meg nem 60-as dioptriát írtak volna fel nekik a szemészeten, mielőtt a szemüveget otthagyták az Ofotértben, méginkább lenne értelme hasizomtömlővel elővonaglani a susnyásból. :P

Nyilván kell egy kis plusz számítási teljesítmény ehhez, inventoryhoz etc. (NEM az open world / sand box-ról van szó), de nem annyi, hogy egy PICI grafikai visszábbazagarakkal ne hozhatott volna egészséges kompromisszumot - az AI-n és a fizikai szimuláción kívül jórészt úgyis az vesz el az erőforrásokból sokat; poligonszám, real-time animáció, effektek, részecskerendszerek, mi renderelődik-mi nem, mi valós objekt, mi csak textúra, view distance.

Azért az a noHUD dob a realitás-feelingen. Meg az, hogy még kevesebb zsibvásárolható cucc van; elvégre 20 év alatt a helyek jórészét már úgyis kifosztotta boldog-boldogtalan, de még a kanapé sarkát is megrágták a clickerek.

Fogyasztót nem kritizáltam, csak a játékok érényeivel és hibáival szemben tanúsított felületességet ("Fel se tűnt, hogy esőcseppek helyett tengeri uborkák esnek az égből, de most, hogy mondod, ez így tökéletes.") és az olyan kaliberű indoklást, hogy "It's only a video game, dude" (aminek az értéke zéró), nem szeressem.

J.D. C. II >>> all és hogy a SONY pénzéhes; ezzel tényleg értelmetlen vitába szállni. :>

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#66992) Synthwave


Synthwave
HÁZIGAZDA

Megvolt a TLoU második végigjátszása, Normal+ -on. Az első 21,5 óra helyett már csak 15 óráról beszélünk, de még mindig nagyon alapos voltam - most fognak jönni az "átrohanok rajta" gémek.

Volt értelme, mert;

-megvan az összes comic book
-már csak 3 vagy 4 Firefly pendant hiányzik (pl. az utolsót még véletlenül sem találom az egyetemen, pedig átmentem az egész hóbelevancon négyzetcentiméterről négyzetcentiméterre, GYALOG)
-2 collectible hiányzik
-minden skill maxon
-minden fegyver maxon
-összes shiv door kinyitva
-összes training manual megvan
-még pár Tag meglett, ergo bővült a ruhatár és megvan az összes render + concept art gallery

ÉS

a második kalandtúra végére ismét nagyvolumenű revelációkkal lettem gazdagabb;

-a zsiráfok golyóállóak
-a majmokra rá sem lehet lőni..
-a kutyákra se, de legalább elfutnak, ha közel mész..
-a SNIPER mindenképpen neked esik, nem ég szénné a sarokba passzintott Molotovtól
-az átlátszó kirakatüvegeket / ablakokat nem lehet kilőni / szétverni (ejnye..)
-Ellie tud levitálni
-Joel is

Most gyün a Szörvájvör.

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#66993) Brian_GT válasza #58000384 (#66990) üzenetére


Brian_GT
őstag

Csak rövid off: Igen, durván tolja ezért se semmi. Szegény volt is kórházban 1-2 hónapja, mert annyira kimerült, hogy K.O. lett. Annyira kimentem volna erre a magyarra, de nem jön össze...hála égnek Bécs nincs messze és oda minden évben megy.

- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

(#66994) #58000384 válasza Brian_GT (#66993) üzenetére


#58000384
törölt tag

Ilyen az igazi elhivatottság :)

[oWn]f4te: Egy percig nem vitattam, hogy nagyon tehetséges programozó. Azért nem jön a Doom 4, mert a PS3 (és az X360) alkalmatlan rá, ha belátod, ha nem. A Sony és a Microsoft is tesz rá magasról, hogy portolják-e, ugyanis a fejlesztők érdeke is, hogy minél szélesebb tömeget érjenek el a játékok. Ha valamelyik gépre exkluzív lenne, akkor fizetett volna valamelyik. Így nem.
A Rage például iszonyatosan rosszul portolt játék volt a megjelenése idején PC-n (voltak is sűrű bocsánatkérések), de pl. a PS3-as verzió a mai napig a legrosszabb. Ronda textúrák, amik ráadásul állandóan kiürülnek a memóriából, ezért folyton újra kell tölteni őket (texture pop-in, példa), ráadásul az animációk terén sem jeleskedik a játék, időnként meg előfordul, hogy hang nincs. A textúra-gondtól szenved az új Wolfenstein is, igaz, kisebb mértékben. Ez a MegaTexture.

Akkor máshogy fogalmazok: A Sony érdeke, hogy új vásárlói legyenek, ne csak a PS3-ról váltsanak PS4-re a már meglévő fogyasztói, szóval azokat is meg kell győzni, akik Xbox-ot vagy PC-t használnak. Ezeknek a felhasználóknak a vásárlás előtt kialakul a véleményük a cégről, a játékokról és a konzolról. Nem írom le újra, hogy mivel járna az, ha új játékok helyett butított portok jönnének.

Lehet, hogy tényleg nem lett volna olyan nagy munka átírni az MI-t, de könnyen lehet, hogy hatalmas meló lett volna, mert újfajta logikára lett volna szükség. Mondok egy példát: talán ismered a Trespasser nevű csodát, ami 17 éve bukott egy jó nagyot. Ennek okaitól eltekintve ott volt az az MI, amit a játékok a mai napig megirigyelnének. A dinók mindenre figyeltek volna, mindegyik önállóan gondolkozott volna, lett volna hangulatuk, meg hasonló finomságok. A fejlesztés közben rájöttek, hogy bugot bugra halmoznak, és egyszerűen nem maradt idő arra, hogy javítsák vagy átgondolják, így megfogták, és az összes dinót 5-ös szintűre állítottak be, vagyis nagyon dühösre, valamint kizárták őket bizonyos helyekről (pl. házak), így a hibák nem jöttek elő (annyira). Persze irreálisan rövid időt is kaptak erre, de olyan gondjaik voltak, hogy húha.
Ezt képzeld el fordítva: van egy egyszerűen működő MI, ami teszi a dolgát az előre programozott módon. Ha ezt fel kéne borítani bármivel (útvonalkeresés, reakciók, stb), az már lehet, hogy egy elejétől újraírt dolog lenne, mert a jelenlegi erre nem alkalmas, mert teljesen más logika mentén halad, ráadásul a nagyon hosszú tesztelési fázist is újra lehet kezdeni. Meg lehet csinálni, de van egy határidő, amit tartani kell, mert minden csúszás komoly pénzekbe kerül, ráadásul a PS4 a küszöbön állt, nem lehetett tovább húzni az időt.
Most ezt csak azért mondom, mert se te, sem én nem tudjuk, hogy ez hogy működik a TLoU esetében. Biztosan megvolt az okuk arra, hogy olyan az MI, amilyen (amivel nekem nincs bajom, a SC Blacklist is ugyanilyen, csak ott a hulla fölött sorakozva azonnal észrevesznek, nincs a fehér nyíl ott).

A fogyasztókat pedig ott kritizáltad (ahogy a topikban is mindenkit, aki felszólalt), hogy ha nem értettek veled egyet, akkor automatikusan "GFX >>>> gameplay" bélyeget ragasztottál rájuk, ahogy rám is.

Amúgy tényleg nagyon feldobta volna a dolgokat amiket írsz (legalábbis többségében, a grafikával nem értek egyet), de tudd, hogy mindennek vannak korlátai, és hiába mond valamit egy Carmack, ha a piacon lévő többi stúdió játéka homlokegyenest az ellenkezőjét mutatja. Majd ha megjelenik PS3-ra egy Doom 4 szép grafikával (legalábbis normálissal), intelligens MI-vel, modern fizikával és még a framerate-et is tartja, akkor elhisszük.

Viszont részemről lezárnám ezt a témát, biztos nem érdekli az ittlévőket ez a sok wall of text ezen érdekfeszítő témát boncolgatva, úgyhogy egyezzünk meg abban, hogy nem értünk egyet :D

Amúgy az eddigi véleményed alapján a Survivor sem fog tetszeni különösebben, mert arra még én is azt mondom, hogy nem nehéz. Az a bizonyos mesterlövész meg scriptelt volt, azért dobálhattál bármit neki. A Mirror's Edge-ben sem lehetett elkerülni azt a szekrényt a háztetőn, bárhogy ugráltál az ajtóban. Ezen nem kell fennakadni :D

(#66995) Elims válasza Brian_GT (#66975) üzenetére


Elims
veterán

Őszintén megmondom,nem hallottam a hangot csak a videót néztem. (én youtube-ot nagyon ritkán tv-n nézek -mert az is van rajta ;-))) /pár hónapja/- akkor is a Fritz Kalkbrenner - back home megy pár percig és slussz..)
Ezt a videót számítógépről néztem és már az első képkockák után tudtam,hogy nem szeretnék nagyon belemerülni,így nem vettem fel a fejhallgatót.

Own fatte: "a második kalandtúra végére ismét nagyvolumenű revelációkkal lettem gazdagabb;"

Ez most komoly??? :-)
Kínzod magad ezzel a szarral?? :-))))
Persze nem komolyan kérdeztem..Tudom,hogy oda lettél érte. ;-)

(#66996) Wlac válasza Synthwave (#66992) üzenetére


Wlac
Ármester

Sőt, Joel több, mint egy lövést kibír, pedig a valóságban annyitól valószínűleg meghalna. És se innia nem kell a túléléshez, sem WC-re mennie.

“The wha-"

(#66997) Elims


Elims
veterán

Ha vki kedvet kapott a The Last of Us-hoz Itt megveheti bontatlanul 6e Ft-ért. ;-)

Szerk.:
Természetesen kòd a dobozban. ;-))

[ Szerkesztve ]

(#66998) Bogyi007 válasza Elims (#66997) üzenetére


Bogyi007
veterán

Tudtam én! Erre ment ki az egész! Beszéltek róla oldalakat majd jön egy jó ár hozzá. :-P

Szóval mennyi is a jutalékod a boltnál kollega? ;-)

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#66999) Sirandrish válasza Synthwave (#66992) üzenetére


Sirandrish
legenda

Ez már több mint szőrszálhasogatás de mindegy :K

Wlac És én megesküdnék rá hogy a hajuk sem nőtt egy mm-et sem...szóval fos az egész :D

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#67000) Bogyi007 válasza Sirandrish (#66999) üzenetére


Bogyi007
veterán

Nagyon rég voltál Ps3-on fent, kevés a szabadidőd vagy mi az ok?

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.