Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
mackosajt
üzenetére
Ez ,hogy egy kicsit kitakarja a képet az tényleg elég zavaró, de ezt leszámítva szerintem nagyon is jó a chat
Az első 4-5 nap nekem se tetszett, de csak megszoás kérdése.Egy kis kép azokan akik azt mondják keveset ad a PT majdnem 3 ropi és 4 kör! És ez még simán lenne 3,5K is csak 2x nekicsaptam a falnak, és nincs benn a +20% ghost mode OFF bonusz sem . 1 kör itt class6-os verdával kb 1:40. Van benn egy race bonusz 3X-os BP, ami 333RP-be kerül (ha 30-at veszel), de ha kiszámolod még akkor is jó. Régen örültél ha 1500-at adott it 5 körért

És egy kis bug. A térképnél elcsúsztt egy picit a kép, meg ahol mutatja hogy mennyire nyomod a gázt
SSP33DY : Ez változó ,hogy mikor vannak fenn jó játékosok. Én pl. tegnap 2 órán keresztül kentem ugyanabban a szobában elég jó playerekkel 6-an (ghost nélkül is) és szinte mindig nagyon éles meccsek voltak és nem volt lökdösődé se
,de van olyan mikor felmegyek és senki, nah akkor le tálcára és késöbb visszanézek 
-
mackosajt
addikt
válasz
SSP33DY
üzenetére
erőltethetné a BUG mentes játékot is.

Minap Redbull barátunk minden versenyről CTD-vel esett ki... kicsit idegesítő. Aztán a szobában 3-4 kocsi egymás tetején...
Target föld alá mászik a kocsikkal...
Időnként egy furcsa erőtől vezérelve nem kanyarodik a kocsi, csak megy egyenesen...(hangár, drift-ben Targettel tapasztaltuk párszor)
zavaró a chat. Ha látni akarom, mit írt valaki, akkor kitakarja a képet.
LFS, GT Legends, rFactor, BF2, FEAR, COD... soroljam még, hol alkalmaznak sima chat-et? Sokkal kellemesebb...
Tudom, ez egyedi, de az egyedi nem feltétlen egyenlő a jóval.és igen, régen más volt a PT.
-
SSP33DY
aktív tag
Tök jót toltam tehnap este.. bár csak 4-5000-et kerestem vele, de vagy 3 órát mentem minden felé.. Érdekes.. nekem jöttek a szobámba.. pedig aztán volt minden, Tokyo,Mud, Circuit, Fracia. England.. Wanga NEM! És írtam mindenkinek, hogy én bizi class6-al, 5-el, esetleg 4-el, vagy buggyval fogok menni, azoknak a beállításait tesztelgetem.. és ezért senki nem lépett ki, nem vot ugatás.. és mindíg megvártam őket a végén..
Bár mudon 1szer kikaptam sonora barátomtól.. nade belefér, még ha kilökött is
Régebben ennyi game után nem is tudom mennyi pont jött össze... sokkal több!! Pl Jump around-on tán még 100 pontot se kaptam.. hehehehe
Hát.. kevés.. kevés.. de ez van.. Lesz valami ellenszolgáltatás, vagy valalmi bónus biztos!! És igen, tényleg úgy lehet érezni, hogy az aeria erőltetné a fizettetést.. Majd 2-3 hónap múlva talán.. -
Sam8888
tag
Hova lehet most bugreportot küldeni? Mert a bétának vége...

Mindenesetre ideis leírom, hátha vki tapasztalta még ugyanezt, esetleg van itt GS:
Tehát. Kormánnyal nyomom a játékot (Logitech Formula force EX) és ha a steering helpet leveszem 0-ra (kormánynál), akkoris belesegít a kormányzásba úgy, hogy "amerre van a helyes irány"(elég hülyén fogalmaztam, de nemtudom másképp leírni), arra könnyebb tekerni. Ez engem rohadt idegesít, ugyanakkor kéne az FFB mégis, mert a kerékvetőket úgy tökjól lehet "érezni" vele... Tehár, ha 0-ra rakom a helpet, akkor tényleg nulla legyen ne csak 0,5.

-
Creative997
őstag
Tyű bazz, de büxe vagyok magamra
3,5misi egybe csúszás, a végén 5,2. Ez azt jelenti h 3misit és most már 5öt is csúsztam, de 4et még nem
Ahhoz képest hogy az elején azt írtam h 2nél több nem megy... volt egy gyerek aki végig csúszott és a végén amikor meg kellett állni picit nekiverte a subija seggét a falnak és bukott 7milát

-
Creative997
őstag
Ez igaz, de azért büszke vok magamra (vagy csak pillanatnyi jó forma
) hogy sok jó játékost is megvertem. Pár dru-st ismerek (pl TNA
), CC14 (aki spec román szomszéd), krivjur, revenant, morphin, the wicked... stb akik jól tolják. De találkoztam olyannal is aki még csak D v C-s volt és nem volt valami jó a statisztikája, hogy került be?? Kapcsolat? -
Target78hu
aktív tag
Folyton ezt olvasom ,hogy csináljanak szobát ,ha várni kell sokat...de indítok pl circuitot only class 4 el kb úgyanúgy várhatok félórát ,mert mindenki wangázik meg panázik..
"Régen" csomó jó futam volt és az döntött ki a jobb sofőr pl quadroval is csapattam külföldiekkel circuiton és nem 1-2-t hanem 10 et egymásután ,mert feelinges volt hasonszőrü kocsikkal menni! Meg Destroyerrel aláztam a friss ponisokat akik faltól-falig evickéltek vagy kemény küzdelem árán időben célbaértem a cracerrel a class 1 esek közt-akik ált kickel örvendeztek a 145 mph s kocsim miatt(pedig qrva nehéz lépést tartani velük).A pontozás is ill az árak is 1 fokkal jobbak voltak ,de már akkor is aránytalan volt a pályanehézség és XP/RP jutalom-most totál x@r (sztem).Ma mentem picit mackósajtal meg egy haverral ,de valahogy nincs a régi hangulata meg a játéknak. A csetet/lobby-t/szobát se kellett volna átbarálni ,mert a játék egyedi volt amúgy is és teljesen felesleges bele ilyen ficsőr/cicoma.LFSben és sok multis játékban szimpla chat van ,ez sztem főleg játék közben lényeges ,hogy vezetsz és nem takarja ki a szöveg a képernyőt ,hanem fennt v lennt "felvillan" nem zavaróan.T bötü lenyom bepötyögöm (esetleg javítok) és úgy ,hogy nem kell megállnom vagy nem koccolok neki falnak.A garázsom meg azért van tele ,mert kiváncsi vok ,hogy mennek a többi járgányok és kihívásnak tartom pl 1 hexannal,phoenixel vagy corollával racelni/driftelni ,de hol mikor ,ha mindenki sinautókkal megy?! Jó volt párszor meló után mikor a többi span szanaszétműszakban volt émmeg kikapcsolódásnak ptztem ,de ez már nem az a PT.Lehet kövezni! (tudom írjak jobbat vagy ne játszak vele-utobbi) -
MaciG
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
Nem minden "DRU-s" keni jól. Én pl. pont ma vertem el (nem is kcsit) egy ilyen tagot serpentinen úgy ,hogy ő teli zsákkal ment nekem meg full üres volt. DE azért nogyon sok jó játékos van köztük.

-
Creative997
őstag
Büszkén jelentem, azóta mióta panaszkodtam kaptam egy nyamvadt sárga kulcsot, amivel megcsináltam egy röhejesen könnyű missönt
Kipróbáltam az explorert, ahol az egyik "?"-ben megkaptam a 491. piros kulcsomat, ahelyett h sárgát adna 
-
Creative997
őstag
Csinálok én szobát, de vagy alacsony szintűek jönnek be (pedig a szoba nevében benne van h "fast cars"), akiket meg nem annyira élvezet porrá zúzni és 27 kört ráverni (ilyenkor volt h kocsit cseréltem miattuk, de a helyzet uaz) vagy pedig nem jön senki. Nagy ritkán beakad 1-2 jó játékos. Gondolkoztam azon h beírom szobanévnek h "only DRU", lehet szarrá vernek, de legalább megyek
habár volt már olyan hogy szép nevekkel fémjelzett mezőny gyűlt össze a szobámban, csupa top20as játékosok. Én special rekordra (saját) akartam menni, írták vegyem ki a bp-t. Jóvan nesztek verjetek szarrá. És láss csodát, 14 versenyből 13-at megnyertem!! <-- ebből is kiindulva, fontos a megszerzett rutin!Most mentem route2-n, ami eddig ha megnyertem, 7 kör, 8 player, akkor kb 2000-2500 között adott. Most 9 kör, első hely, best lap, 8 player és 1200!! Ennyit a pontozásról.
Engem különösebben nem érdekel a kevés pont, amikor volt a 123763283597%os bónusz akkor sem voltam itt csak pár verseny erejéig, pedig nem is vagyok maxon, meg van bőven kocsi amit fel kéne túrni, sőt én nem is értettem miért tart ilyen sokáig a bónusz day. Ezzel nem értettem egyet, de azzal már igen hogy piszok keveset adnak a pályák!
De az élvezet a lényeg, nem az idegbetegség! -
mackosajt
addikt
no de én elhúzok aludni, mert a 6 délelőtthöz a 4.30-as kelés a 23.30 utáni lefekvéssel igencsak kiütött. Még az lfs-t is otthagytam, mert mindjárt leszédülök.
-
mackosajt
addikt
és ki fog belépni másik kocsival, másik versenyre, mikor mindenki drift és wanga párosban van, egy circuitos map meg senkit nem hoz lázba, mert minimálisat ad.
Minden pálya közel azonos pontot adna, talán érdekesebb, szinesebb lenne a PT.
a class meg hülyeség... cracer és destroyer mikor ment valaha is olyat, mint a hasonszőrű társaik pl. a korábbi pt-ben is?100 szónak is egy a lényeg, az aeria igencsak arra akar menni, hogy fizessünk, mindannyian. Ezért vannak így a dolgok ahogy most vannak.
Én nem fogok.
Pláne, hogy a minap diafilmet néztem pt helyett, és szépen sorban csökkentettem a grafikát...
800*600, minden minimumon vagy off-on.
és még úgy is szaggatott.
Aztán rányomtam a benchmarkra és meglepődtem, hogy milyen magasra állítja a dolgokat.
Aztán azt vettem észre, hogy jobban is megy a game.
Kiválóan van optimalizálva a grafika...

-
BloodPandus
csendes tag
Az a baj, hogy a fejlődést mindenki csak a tuningok meg az RP mennyiségéhez viszonyítja.
Az igazi fejlődés az, hogy most talán "dalolva" kocogsz végig azon a pályán, ahol először billiárdgolyót játszottál.Megjegyzem, a fejlődés igazi értelmezése ez, nem pedig az, hogy milyen hamar lesz tele a VIRTUÁLIS garázsod.
Amit itt megtanulsz, az a tiéd marad. A virtuális már nem annyira biztos...

-
Kommy
veterán
Én az egészben azt nem értem ,hogy írtátok többen is hogy mindenki csak wangázik meg class 1 es kocsikkal tolja , meg hogy 20 percet kell várni a lobbyban , hogy tudjon normálisan versenyezni. Ha nem tetszik amit a többiek játszanak akkor könyörgom csinálj saját szobát ahol olyan pályán mész amin akasz csak rajtad múlik. Meg ez a nagy kiborulás a kevés rp/xp ért , hát nem tudom engem igazából nem az érdekel , hogy mennyi kakpok egy versenyért hanem inkább az hogy egy jót versenyezzek, és még nem vagyok fullon sőt még a pannym se fullos, de igazából annyir a nem zavar.
-
mackosajt
addikt
Imént sikerült rávegyük havert, hogy nézzen be pt-be. Régen is tolta, csak az irányítás nem jött be neki. Most ugye kapta a levelet, hogy gift-ek vannak. Hát akkor próba.
Szegény jött a kis kawa-val meg az alap quadroval driftelni, és hát mi is akartunk kedveskedni neki, mi is gyengucabbra váltottunk.
Elszomorító, hogy alap kocsival rohadtul nem éri meg semmit se csinálni.
Ha van egy nagyobb gép, úgyis elver mindenkit. Ha meg nem, akkor úgyis nagyon keveset ad.
Szegény kapott 100-200 rp/xp alkalmanként.
Hogy ne legyen uncsi, nem csak hangáron mentünk, hanem pl. circuiton is.Szerintem az a baj, hogy egy új belépőt marhára nem fog izgatni a játék, ha állandóan elkenik a száját. Aztán szépen lassan elfogynak a játékosok, mert a kemény mag is megunja, hogy mindig csak ők játszanak...
Nagy kockák biztos maradnak, de murva unalmas lesz...
Mellesleg ma, közel 2-3 órai játékkal kerestem olyan 20.000-et.
Nem vagyok drift bajnok, nem vagyok PT kocka. Idegesítő, hogy ennyit kell szenvednem egy kisebb upgrade miatt... kasztnit pl. még nem is tudtam venni a panamámra.Ez teljesen az egész nap a gép előtt ülő, és csak közben pipi/kaki miatt onnan felálló gyerekek játéka lesz...(vagy South Park módra még talán akkor sem állnak fel)
Megyek inkább Live for Speed-ezni vagy BF2-zni helyette...
Ha nem javul a helyzet, nálam uninstall..
-
SSP33DY
aktív tag
Szevasztok... Nem fejtem ki megint a fél oldalas véleményem..
Fullos vagyok? Nem. CSAK az XP-szintem.. de azt pont lexarom, semmire sem megyek vele RP nélkül!
DE legutóbb, amikor ilyen "hatalmas gondom" volt [B]VETTEM AP-t![/B] Fizettem 50 dolcsit 7250 AP-ért, mert akciós volt! Nem anyukám fizette! Vérből és fizetésből élek, mint itt egy páran.. És igen néha belefér az a 8000 szaros Forint! Aztán NEM költöm orrba szájba minden xarra, meg tuningra! Veszek RP poppert, meg RP bitchet! És xarásig dőlnek a pontok! 600%-os szorzó?! Ugye.. Aztán ha bénán driftelgetek is, nem 10 millákat, akkor is kapok kényelmesen 30-40ezret 10 percenként.. Az 1 óra alatt?? És ha leülök egy kicsit gammázni, az úgy 4-5 óra.. olyan 7-800.000 RP!!JJÉÉÉ szarásig vagyok RP-vel.. hhmm mire költsem.. Nem.. nem azért mert qrva ügyes vagyok, nem azért van ennyi pontom.. Hanem mert FIZETTEM érte!! (de aztán elfogy!!és ugyanúgy játszok tovább!!) Ne sírjatok, FIZESSETEK! Ha nem megy,nincs rá, élvezzük az ingyenes játék szépségeit!
Vagy.. lol, pl. még SOSEM explorereztem!! Azt sem tudtam hogy mennyit lehet vele keresni, és a mai napig nem tudom mi a lényege.. egy videot néztem csak róla, és pár ember mindenféle cuccokért rohangált egy pályán.. hát ez nekem nem autóverseny, csak egy LOL kiegészítő részegen..
Természetesen nem azt szeretném mondani, hogy a loosereknek nincs pénzük, nekem meg nagy a cerkám, és xarásig vagyok pénzzel! Nem, van 2 kisgyerkőcöm, de a hobbim a PC.-m és ha más nincs, a PT! Nincs plusz csajom, nincs bulizás, nincs kocsma, stb.. Meló-meló-meló, és néha jut magamra is pár Forint.. ennyi..
És nekem is van 2.accountom!! A sórimnak csináltam, de vagy 1 hét után abbahagyta, mert béna volt hozzá..hehe, hát, én nyomom tovább azt is!! És képzeljétek B-I-es jogsival van 1 db. fullra tuningolt kawanám, és SEMMI más!! Akkor mit tegyek ezzel az accountal?? Hát játszok vele néha, jön pár pont, és újra élvezem az újabb licencek megszerzését, és várom, hogy összejöjjön egy quadróra, mint régen, és így tovább!!! Az a baj, hogy sokan, akik most kezdték, túl nagy a kínálat, és nem értékelik a "régi" feelinget!! Csak azt látják, hogy Class 6, és az odabax!Mert azzal majd húdeqrvajólesz... Vedd meg KP.-ért, vagy Versenyezz érte!! Hidd el, mire összeversenyzed, már fogod tudni kezelni, és édesebb lesz vele a győzelem... Bár ez szép mondat volt, de a "halvérűeknek" ez semmit sem jelent.. (akinek nem inge..) Nekem még ennyi idősen is van némi gamer szívem... anélkül nincs játékélmény. és nincs jó szórakozás.. ÁMEN.
Mentem PT.-zni.. (minden cucc nélkül, mert nincs.. vagy akkor most ne is játsszak..ááá) -
ABnormal
őstag
hm...az jutott eszembe,hogy megpróbálom a crc2005 virágbolti verzióját...kimegy szerintetek a netre? lehet vele multizni? mert akkor egy ideig nem leszek a PT-ben,az tuti...
mazda:gondolod végig,csak a host lehet auto,a többieknek élőnek kell lenniük...,nem?
-
ABnormal
őstag
2*ment...
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
mazda626
üzenetére
szerintem senki de lehet hogy egy kis csalással jutok sok RP-hez reggel bekapcsolom a nagyimék gépét meg az itthonit és csinálok még 1 nick et és akkor wanganon megyek a 2 nick el a bil re ráteszek egy követ vagy valamit és mindig nyerek a nyerési átlagom is menni fog fel és az RP-m is. és semmit enm csináltam.
csak annyi hogy ready-zek!!! ez igy jó moka!! 
csinájjjjatok valamitttt

akkor menyünk oda reklamálni...
-
mazda626
addikt
Vicc az új pontozás, este ki lenne benne auto Wangában?
-
MaciG
addikt
válasz
ABnormal
üzenetére
Ezekkel csak az a baj, hogy nem sok közük van a szimulációhoz. Én nagyon vártam a Grid-et ,de óriásit csalódtam benne. Nem hinném, hogy nehéz lett volna tenni bele egy sim modot is... (Toca RD3-ba bezzeg volt.)
Kisa: Még mindig nem az invictusnál döntik el az árakat hanem az aeriagames-nél
-
csaba0223
senior tag
Én már azt csinálom kínomba hogy hagyom győzni a gyenébbet mert kitörölhetem a se....em azzal a pár RP-vel amivel többet kapok ha nyerek :Ők meg hagy örüljenek

-
ABnormal
őstag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
grid? dirt?
only-ne=online
-
ABnormal
őstag
...én is meguntam ezt a pontozást...kedvenc pályáimon (mud,serpentine,circle) nagyon kevés rp-t ad,ma kb 20 percig csak vártam a lobbyban,hogy legyen olyan szoba ahová bemehetek,mindenhol wangan,wangan,wangan...tudtok valami' jó kis autós játékot? PTzni nem olyan jó már...hiába fullos a panamám...nem ez a gond...
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
csaba0223
üzenetére
Hello.Nagyon elszarták az egész pontozást eddig a régi PT-nél szereztem 4 ora alatt folytonos játékkal durván 80k-100k Rp-t ma játszottam 4 orát 1 folytába és összesen 27520Rp kerestem.Ezzel kitörölhetem a ................ Most mivel van egy corvette-m igy kb lessz egy év mire feltuningolom mert a 27k bol amit 4-5 ora alatt összeizzattam azt majd elköltöm egy gumra meg egy fékre és kész.Nem érte meg a nagy peccs,a pontozásokhoz nem kelett volna hozzányulni,vagy legalább az EXPLORERT csináljátok vissza Invictus. legyen 500% meginn a mass bonusz.Mert igy a kezdőknek van a legnehezebb dolguk ez igy uncsi nagyon,hogy 2 napot kell játszanod 1 folytába,hogy tudj venni 1 kasznit.Valamit csináljatok mert ez igy nagyon SZAR.
Üdv: KisaCSINÁJJATOK VALAMITTTTTT LÉCCI!!!!! OLYAN SOK HASZNOS CUCCOT VILLANTOTTATOK DE EZ IGY NEM FASZA. MAX EGY MECCSÉR A 2K RP AZ SEMMI.
ÁLLITSÁTOK VISSZA A RÉGI PONTOZÁST.
VAGY CSINÁJJATOK VALAMIT NEM ÉRDEKEL ,HOGY MIT DE VALAMIT KELL.
irjon aki nem ért velem 1 et gondolom a nagyok akiknek már minden fasza és nem kell tuningolni az majd irja hogy nekem semmi se jó!!! -
csaba0223
senior tag
Én nem akarok senkivel vitatkozni mert nincs értelme! De régen ott volt az explorer! Sokat lehetet vele kaszálni! Most meg szinte semmi! És hiába van fullos pannim nem kihívás egy alap panni ellen menni! Én is sokat mentem a wizz-el jó is volt de vettem egy qadrot na az volt a nagy csalódás
Nekem szinte minden kocsim meg van kivéve az AP-sokat! meg egy két RP-st Szeretném felturni őket de így nem fog menni! Most a fortém tuningolom de a kaszni tuning az durva hogy mennyibe kerül!!! -
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
erre csak amit mondtam:
"Mostmár úgy láttam normális, a régi a fejlesztésekhez járó szintkorlát. Fullos autoja annak legyen aki megérdemelte, max-os autóhoz maxos level limit kell. Régen így volt, működött. Most volt 1 kis bibi, pénteken lett kinyomva a diane és csak hétfő reggel lettek beállítva az árak, hétvégén nem dolgoznak
így szinte minden jött-ment panamával rohangál(t) és bőséges volt a bonusz hogy feltuningolja."Na most kussolok, munka után kikapcsolok, PTzek is

-
Ricco_hun
senior tag
"A mai kezdők alap kocsi után egyből egy full panamát akarnak." Ezért csak az aeriát vagy nemtom kit lehet okolni, mert a level limitek az egyes kocsik megvételéhez túl alacsonyak. Úgy kéne, hogy addig lockolva legyenek a magasabb szintű autók amíg el nem éri azt a szintet (vagy meg sem jelennének a shopban a jobb kocsik csak mondjuk meg lehetne nézni, hogy melyik szinten mit ad ki a játék), de hát
. De ha én már Level 29 vagyok, akkor had tuningoljam már szarrá a Panny-met
. -
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Azt csak arra mondtam hogy most is lehet gyorsan sok pénzt keresni. A versenyek msot is tudnak ezreket hozni a konyhára. Meg a többi pályán való driftelés is, persze nem annyit mint a hangar, mert az rém 1xerű, 1 kanyar azt kész. Oda nem kell skill, megszokod hogy hogy kell menni aztán tőgáz és jobbrakormány.... A többi pályán még sehol sem vagyok, igaz még nem mentem sokat, de ott már jóval lentebb leszek a tabellán gyakorlással is.
Ghost modód nélküli versenyzés 20% al több pontot adományoz, érdemes így menni. Más a fílingje, életszerűbb. nehezebb előzni, figyelni kell másokra stb... Sajnos ezt nem mindenki tudja vagy akarja és tombol beléd oldalról, na akkor szívás van, küzdeni felfele (megint).
Meglepődtem, a Buggyval jobb időt mentem Béródon mint RXel, mind2 táska nélkül.
-
MaciG
addikt
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Csak azt felejted el, hogy pl. nekem is valamikor el kellett kezdenem és én is alap kocsival rohangásztam nagyon sok ideig ,és azután mikor lett RP-m nem a harpoont (az akkori legjobb RPs- autó volt) vettem meg hanem a quadot, és azt fel is tuningoltma. Aztán mikor megint lett RP-m, akkor se a legjobbat vettem meg hanem egy stallion-t.
A mai kezdők (nem rád gondolok mert nem tudom te miket vettél) alap kocsi után egyből egy full panamát akarnak. És a többi autó? Azok azért vannak ,hogy szépen sorba vegye őket az ember. Jah és hiába lesz valakinek full panamája ha nincs mögötte megfelelő játékidő, rutin. Ez egy feljődös játék. Pl. wow-ban se úgy kezd az ember ,hogy 1-2 nap után már ő az ász az egéssz xerón... (Nem wow-ozok csak hallok egy-két dolgot.)
Nállunk öcsém kezdet nem is olyan régg a PT-t és az alap kocsi után vett egy phoenixet, de nem is tuningolta és most meg panamát akar ,mert azt hiszi ha megveszi akkor majd alázni fog, de téved, mert előtte meg kéne tanulni vezetni
-
Ricco_hun
senior tag
Te mindig ezzel a 10 percenként 10 ezer drifttel példálózol. 1. nem sokan vannak akik úgy tudnak driftelni mint te (ezért
) 2. Jó lenne ha nem csak driftelni (azon belül is Hangar) érné meg. Ott van a többi játékmód is. Szóval most afelé haladunk, hogy szépen lassan mindenki ezerrel arra fog hajtani, hogy ő legyen a driftking, a többi játékmódban meg nem lesz player. -
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Tudtam hogy kihagytam valamit.... lehet van még több is, csak mire átolvasom addigra lejár az időlimit

Van másik accountom is, tudom milyen az elejéről kezdeni ezekben a "nehéz" időkben. Azzal azonos osztályú autokkal versenyzek és nagyon éles class1es küzdelmek alakulnak ki, ha meg RP kell akkor TAzok vagy azzal is drift.
Mostmár úgy láttam normális, a régi a fejlesztésekhez járó szintkorlát. Fullos autoja annak legyen aki megérdemelte, max-os autóhoz maxos level limit kell. Régen így volt, működött. Most volt 1 kis bibi, pénteken lett kinyomva a diane és csak hétfő reggel lettek beállítva az árak, hétvégén nem dolgoznak
így szinte minden jött-ment panamával rohangál(t) és bőséges volt a bonusz hogy feltuningolja. -
Ricco_hun
senior tag
Azt bírom, hogy azok védik nagyon az új PT pontrendszerét (RP-XP-re gondolok), akik már mindent elértek a játékban. Így könnyű a legjobbnak lenni a pályán (fullos Panny, Vette). Persze megértem, hogy ti már nem tudtok hova fejlődni és ezért nem érdekel titeket ez a sz@rság (nah sokadszorra: kevés rp a futamokért, drága cuccok a shopban, magasabb elérhető szintek-hatalmas xp követelmény), de az alacsonyabb szintű játékosok meg szeretnének fejlődni (nem kell attól félni kedves öreg PT-sek, hogy mindenki fullos Panny-vel fog rohangálni, hiszen mindig lesznek frissenregelt emberkék). Én meg nem vagyok mazohista (a játék a kikapcsolódásra való), hogy alamizsnáért vért izzadva 1 hónap alatt legyen meg egy body upgrade a kocsimra.
-
PaJa1
őstag
Valóban, a külcsín és a balance olcsóbb lett, és csak a bodykitek árai feltűnően magasok. 100 körül vannak a top autok top bodijai. De pl az 5ös gumi csak 2700
. a bodyn kívül a többi tuning elfogadható áron van. Fél óra alatt akár meg is lehet venni egyet, ez tavaly azért nem így volt! Legalább 1 órát kellett versenyzi egy 4es cuccért.Most driftből összejön 10 percenkenént 10 ezer, ez bőven jó a tavalyi percenként 100 RPs arányhoz képest. Versenyen is lehet 100rp/perc felet keresni, nekem úgy jött le hogy ez a standard.
Tudom hogy a pályák után járó RPt emelni kéne, már mondtam is a GMnek. Meg ahhoz igazítani hogy mennyi ideig tart teljesíteni a pályát és hogy milyen nehéz a pálya. Erre ott van a távolság után kapott pont meg a nehézség bónusz, de nincsenek jól beállítva sajnos. A megtett út után járó bonusz diane-ban kevesebb. Ezt TAban vettem észre ahol eddig körönként 99et adott, most meg kevesebbet. Lehet hogy ez a triplázóval most is ennyi...APról anynit hogy én több mint 5000et szereztem, spóroltam. Forum eventeket csináltam, ahol 50 és 2000 ezer között kaptam, emg az egyik vásárlásom AP értékét még 1xr jóváírték 90 nap múlva. És akkor vettem az APs autókat mikor le voltak értékelve

Csak arra költöttem és csak arra fogok költeni APt amit RPből nem lehet megvásárolni, azt meg lehet szerezni, csak kicsit tovább tart.Ha csak napont pl 1-2 órát jtszol és nem kimondottan RP szerzés a cél akkor is összejöhet napi 20ezer. Én anno hetekig kporgattam a quadrora, amit rá 2 hónapra ingyé osztottak.
Ricco, miért fáj a "munka"? Nekem sokkal jobban esik úgy megvenni 1 fejlesztést hogy dolgoztam érte, nem egy verseny után ahol még több száz százalék bonusz is van, veszek rögtön 4et. Persze jó hogyha könnyen jön, de annak nincs akkor értéke... Ha meg nem élvezed azt hogy játszol, mert ebben a játékban ez a lényeg, mint mind1ikben, akkor meg minek szenvedsz az RP gyűjtéssel?
Az RP jelentése Reward Point, ami jutalom pontot jelent. Tehát ha csinálsz valamit akkor kapsz.... Magától ne várd hogy az öledbe hulljon.
Ez nem kimondottan Ricco-nak szól, csak az ő hsz-ére válaszolok. Vele vitatkozok, jobb is így mert szerintem sokan vannak akik az ő véleményén osztoznak. Ez forum

A stat-ról annyit hogy én kb 16 nap pályán eltöltött idővel értem el a max szintet, 34 ezer mérföld van már mögöttem és majdnem 2000 verseny, ebből már több mint 1000 győzelem, ezt is megéltem

Még most is gyűjtök RPt mert még nagyon sok kell ahhoz hogy feltuningoljam az autoimat, nincs is meg mind. Nekem tetszik ez a játék és szretnék minél többet kihozni belőle, birtokolni akarom az összes autót, hogy bármelyik szobában tudjak indulni. Most hogy van Corvettem még mindig előhozom a többi automat is mert pl olyan haverokkal játszok akinek még csak gyengébb autójuk van. Egy alap autónál és egy fullos panamánál még messze nincs vége a lehetőségeknek...
Megint hossző lett és tuti kifelejtettem valamit :S
Ja igen 1 dolog a táncikálással kapcsolatban, nem tudom hogy érek rá
most nappalos voltam, nem tudom hogy alakul a további programom, nem tőlem függ (időjárás, technika, hűtőház). Azért írjatok hogy mikor tervezitek, mert szeretnék benne lenni és van pár ötletem. Általában játékban is fent vagyok ha ráérek ilyesmire. -
MaciG
addikt
jah és még ez kimaradt csak anyám itt magyarázott hogy menjek már
Én durván 1 milla RP-t köszönhetek egy 7 napos RP bulának amit szintén egy eventen nyertem ahol csak stock class1-es kocsikkal lehetett menni, tehát ezen is mindenki el t udott indulni
ABnormal. Egyedűlé a body kit a drágább ,de pl az optika meg kicsivel olcsób
-
MaciG
addikt
válasz
Isten88
üzenetére
Most ezt nem csak neked írom ,csak most épp a te statodat néztem meg. Te ~1200 verseny után majdnem ott vagy mint én ~1600 után (XP-t nézve ,de valószínű Rp is kb ennyi). Én úgy vagyok ezen a szinten (xP), hogy egyszer volt egy 7 napos XP-s bulám és kétszer egy 3 napos, és én régen rengeteget explorereztem. Tehát ha ezt nézed akkor most többet lehet keresni mint régen. Vagy. Te vezettél 8 nap 13 órát én meg 10 nap 20 órát. Ami azért nagy külömbség és majdnem ott vagy ahol én. És most ezzel lehet vitatkozni ,de a számok magukért beszélnek. Most talán annyiból változott, hogy ha te vagy a legjobb egy adott versenyen akkor többet kapsz és ez így van rendjén. ÉS igen, nekem van full panamám vettém,stb (4 autó hiányzik), de ezt nem mind úgy vettem hanem eventeken nyertem ahol BÁRKI elindulhat. És ott nyertem az Xp/RP-s bulákat is. Szóval ha valaki akar feljődni az tud is.
-
Isten88
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Igen, szerintem éppen ez a probléma. Azért Wanganozik mindenki, mert ott sok RP-t ad. Ha minden pálya legalább annyi RP-t adna, akkor nem csak az menne a szerveren. Szerintem.
-
Creative997
őstag
Nekem igazán abból van elegem hogy nem tudok menni egy normális versenyt! Mert mindenki wanganozik vagy class1-es b-road megy, a driftet egy idő után megunom, hogy mindig bekerülök azokba a szobákba ahol drift császárok vannak 7-8milákkal, én meg szenvedek hogy összejöjjön a 3. Mostanában visszaállok sztem a ctf-re mert az legalább szórakoztat, meg megismerem jobban a Forte-e (aminek az irányítását már feltúrtam, már csak teljesítménytuning jön)
-
Isten88
senior tag
Nem akarok paraszt lenni, de aki fullos kocsikkal pampog, hogy így meg úgy jó ez a lassú RP gyűjtés, az sztem -censured-. Kezdjen egy új accountot, próbálja ki, milyen jó élmény fejlődni naponta egy tuninggal egész napos játékkal. Szal hajrá...legalább kétszer ilyen sok RP kellene versenyenként...legalább...
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Isten88
üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled! Néhány hozzászólással ezelőtt én is panaszkodtam, hogy nagyon keveset adnak a pályák és ahhoz képest meg milyen árak vannak. Így 200% vagy 300% bonus nélkül nincs is kedvem játszani. Szerintem sokan vannak így (persze nem az itteni fanatikus PT-sek). Ebben a témában már PaJa-val volt egy két szóváltásunk, mert szerinte igenis jó, hogy nincsen semmilyen bonus, hát szerintem meg NEM JÓ. Szerintem a hosszútávú eredeménye ennek az lesz, hogy sokan átpártolnak más játékokhoz vagy egyszerűen nem tolják a PT-t. (Ez az Aeria-nak meg nekünk sem jó).
Lehet leharapni a fejem megint! -
Coyot
őstag
Srácok, explorerbe nincs már meg a bónusz vagy mi van? vagy annyira kevés a lé a kómbózásban, hogy nem éri meg?
-
ramihu
tag
válasz
Isten88
üzenetére
Nem tudom mit olvastál ki a soraimból, semmi bajom a játék élménnyel csak finoman megjegyeztem hogy nem is rossz a 10 percre a 3K. Élvezem a CTF-et igy is és 300%-is mert annak hogy mennyit fizer semmi köze a játék élményhez. Tegnap is összehoztam egy ECU upgrade-t a subi-hoz. Ma biztos nem fogok megint összehozni mert nekem az 15K-ba kerül de holnapra meg lesz. Nem látok abban semmi problémát ha csak 2 naponta megy a fejlesztés.
Mint már korábban is irtam csak a body upgrade árát tartom soknak, elég volt arra az 50K is.
Túlzásnak érzem hogy semmit sem lehet fejlődni. A 300% rengeteg lenne, szerintem a sima pályákon a max a mostani kb másfélszerese lehetne. -
mazda626
addikt
válasz
Isten88
üzenetére
Ez az.
Nincs semmi motiváció. Driften csak circle van, mindenki csinál 4-6 millát, én meg szerencsétlenkedek 1 millával max. 
Korábban írta valaki ezt az auto wangát. Este úgyis tölt a gép, elgondolkodtam rajta és lehet nem lenne rossz. Napközben versenyzek, este meg RP-t gyűjtögetek.

-
MaciG
addikt
válasz
Isten88
üzenetére
Mindenki? Én pl. nagyon szeretem a serpentint
Vegyél 3x-os race bonuszt és ha tied a BLT ,és clean sectorok is vannak (azt is háromszorozza) akkor már szépen ad
(4 köröd B-road adott nekem 2K felett , és eddig a 7 körös adott ennyit)Bár szerintem is jobb volt úgy ,hogy az explorer sokad adott és aki gyűjteni akart az oda ment , aki versenyezni az meg sim_vs-be.
-
Isten88
senior tag
Igen, és a játék élménye? :/ Ahogy eltűnt a 300%, úgy mindenki a magasabb RP-s játékmódokra és pályákra megy. Mi ez, ha nem hatalomvágy? :/ Igaz, mikor a 600%-os volt, akkor én is keveset voltam Wanganon kívül...szóval szerintem akkor is több RP-t kellene adniuk a páyláknak, mert így egy helyben állunk. Nem fejlődtem egy milimétert sem, mióta ez a pontozási rendszer van. Méltatlankodok, bár tudom, hogy semmit sem ér. Hiába köt belém a nép, az én véleményem szilárd marad mindaddig, míg valaki el nem magyarázza nekem meggyőzően, hogy miért is jobb ez az "egy helyben állás"-os rendszer, mint a volt 300%-os rendszer. Nem kell nekem, hogy 300% legyen, de akkor szabják át a játékban az árakat, a pontozást és hasonló dolgokat, mert ez így akkor is sz@r. Játszok vele, de nem fejlődök sehova...
-
Creative997
őstag
Az iwiwes klubbal kapcsolatban egy fontos kérés aki bejelöli: lécci írja meg a játékos nick-ét, ha nincs ott az adatlapján, ez a klub egyetlen szabálya. Köszike
-
Isten88
senior tag
Én is elkezdtem driftelgetni, már 2 milla összesikerülget...de nem tudom, hogy egyáltalán megéri-é, mert csak 3k RP-t kapok érte... :/ Az meg nem tudom, hogy mennyire éri meg...mert játékélmény kicsit nem van, meg unalmas is. Max annyi az élményem, hogy havernál jobban csinálom...de az meg nem igazi élmény, mert szegényt sajnálom, de már neki is alakulgat... =)
-
ramihu
tag
válasz
ABnormal
üzenetére
Velem még ilyen sosem fordult elő. Lehet hogy azért mert eddig 300K volt a legtöbb amit a hangáron elértem. Azt pedig úgy csinálom hogy biztonság kedvéért 2-3K -s darabokban gyűjtöm.

(tegnap kezdtem a driftet és eddig egy 25K -s volt a legnagyobb amit sikerült megcsúznom, nem tudom mennyi türelmem lesz hogy fejlesszem magam, az első két órában még tetszett de aztán kezdtem megunni)
-
PaJa1
őstag
Elkészültek:
slowmo vid
Furi képekEzek most a szerveroldali hiba alkalmával ksézültek. Jót nevettünk MaciG-gal, ezért fun a PT

Már működik rendesen
-
Isten88
senior tag
Figyelem, újabb BUG!
A startnál vagy lemered a kezdőképernyő, vagy fél sebességgel mozog a kamera, és nem indul el a játék...vigyázat, a bug terjedőben...
Köszi a nem is tudom kinek... XD Ami ingyen van az mindig rossz? Pedig fél évet már elvett az életemből... -
LACyCA
csendes tag
Sziasztok!!Ha valakit érdekel van 1 IWIW meghívom!!
-
MaciG
addikt
válasz
BloodPandus
üzenetére
Away From Keyboard = nincs a gépnél
-
csaba0223
senior tag
válasz
BloodPandus
üzenetére
Üdvözöllek a köreinkben!

-
BloodPandus
csendes tag
Jó nagy gázt kívánok!
Beregeltem én is, így félúton a harminc, meg a negyven között.
Mivel kicsit szétkaptam a kormányom tegnap este karbantartásilag, így első driftelésem a hangárban volt, Hexannal, billentyűvel.
Ahhoz képest, hogy a drift a családomban sem nagyon található genetikailag, elég szépen gyűjtöttem, lettem büszke utolsó előtti...
Amúgy lenne egy kérdésem is, hátha valaki tudja:
A mostani nagy frissítés alatt (a 300%-os hét) elkezdett működni a FFB, most meg megint nem hajlandó.
Mivel semmi nem változott nálam, így a srácoknál lehet valami bibi.
Saitek R440 -
Stig20
tag
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
oda van írva!
ha a lottósról van szó akkor meg: úgy kapsz jegyet ha belinkeled a szinkronizált autó- tánc vidot.
Abnormal, kár az 500K ért, de már megszoktam.... figyelni kell.
Mostanában connection frenzy nélkül megyek hangaron, oda mind1 hogy van e vagy nincs ha baromi nagy driftre készülsz -
mackosajt
addikt
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
erre én nem tok válaszolni

-
-
mackosajt
addikt
válasz
Target78hu
üzenetére
wattafakka?
Má megen?
Mindegy, úgyis tudom, hogy 1-2 hónapig bírnád ki max.
Mellesleg ha már a 30-asok klubját emlegették itt valakik, csatlakoznék.
Mellesleg a mikis fejhallgató én asszonyomat is zavarja néha, de szoktam tenni arról, hogy ne zavarja.
drift billentyűvel ahogy Paja írta, tökéletes(vagyis, majdnem, mert kormánnyal vagy joy-al lenne az igazi.) (0% segítségek, 10-es response)
-
Target78hu
aktív tag
Felhúzott ez a "fejlett" chat megint ...írni akarok irom ,de közben lépnek be és átvált a roomból a lobby ablakra..újból room írom javítanék ,de már nem gépelek újra katt a szövegre.Feleslegesen túlbonyolított és kényelmetlen!! Úgyanúgy ,mint az ,hogy ki milyen szintű +bp stb infót 3x kell kattintani ,de akkor már türelmetlenűl nyomják a ready-t! Ha nem használom ,akkor meg minek egyáltalán chat? Ráadásúl belassúl, akadozik,-persze nem reprodukálható és tökéletes az optimalizácó a gond a gépem/netem 5mb/768 ,mert gyöszös hozzá... ehhez télleg mazohistának kell lenni ,hogy fennt hagyjam!
Jók ezek a tuningok is ,ahogy költök a kocsikra úgy lesznek egyre xarabbak pl hexan is.
Amennyire tetszett annó a vs mód annnyira nem hoz lázba ,hogy versenyezzek ,mert banga keveset ad sok melóért..pl franciasaláta pálya nem1xrű ,azt lópikulát kapsz érte..lényeg ,hogy PT pihenő részemről. -
MaciG
addikt
Felhívás

Úgy döntöttünk Pajával, hogy kéne csinálni erre az eventre egy ütős videót. DE kell még 6 ember. A videó lényege ,hogy autóval valami "tánc koreográfiát" kell csinálni. Magyarul szinkronban kell menni ugyanolyan autóval, aztán ügyesen összevágni a videót. Ötletek már vannak
már csak fegyelmezett emberek kellenek és ez fontos! Meg az is hogy mikor csináljuk az "alapanyagot" akkor mindenki jöjjön fel ventrire vagy ts-re (majd megszavazzuk
). Konkrét időpont nincs ,de valószínű hogy estefele lesz valamikor, de ezt majd megdumáljuk kinek mikor jó. Szerintem jó móka lesz. 
Szóval hajrá, aki jönne írjon nekem PÜ-t vagy ide egy HSZ-t
-
MaciG
addikt
Warning!
Challenge modban nem árt néha odafigyleni ,mert BUGOS (nem is kicsit). A szitu az ,hogy a végén összekavarja a helyezéseket. Tehát ha te elsőnek értsz be akkor a végén az elszámolásnál második leszel, ha harmadiknak érsz be akkor az elszámolásnál első
,ha meg másodiknak érsz be akkor pedig harmadik. Ez akkor van ha 4 player játszik (mikor többen voltunk nem jött elő) -
Stig20
tag
válasz
Creative997
üzenetére
Hehe, csatlakoztam, de talán én leszek a legfiatalabb a club-ban.

-
PaJa1
őstag
Itt a linkje DRIFT eventnek, ezt kifelejtetem az előbb

-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Ne aggódj, igyekszem esélyegyenlőséget teremteni

-
Stig20
tag
válasz
Creative997
üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy az IWIW profilok nem publikusak, vagyis ha valakinek nincs iwiw profilja akkor nem tudja megnézni a te profilodat. Úgyhogy sztem iwiw kilőve.
-
Creative997
őstag
Nekem van egy profilom, pontosabban klubom, de ezt már sok mindenkinek újságoltam. Aki még nem hallotta: Iwiwen van, a neve: Project Torque Fun Club. (természetesen klubok között keresendő) Eddig 27en vagyunk, aki akar csatlakozzon! pH-s tagok közül is vagyunk jó páran. Tehát gyertek...

-
PaJa1
őstag
Ezen az AP szerzős eventen valamelyik ismert ilyen közösségi oldalról kell belinkelni a profilod linkjét a topicba, és a barátaid után kapsz APt. 10enként, kerekítve, 5től fölfele. Meg úgy láttam h a profilodon kell lennie vmi aeriás cuccnak is, és nyilvánosnak kell lennie.
Lehet nem így vagy, csak gyorsan átfutottam....Hétvégén meglepetés DRIFT event. részletek majd pénteken

-
[HUN]Dani
őstag
Segítség!
Itt mit kell csinálni?
Kell az AP!! -
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Igazad van! Na de hogy 600RP-t kapjak egy 3 körös b-road-ért az azért röhely!!!
Már csak 300-kőr és fullos lesz a fortém
Új hozzászólás Aktív témák

- Yettel topik
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mozilla Firefox
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az első 4-5 nap nekem se tetszett, de csak megszoás kérdése.

Bár mudon 1szer kikaptam sonora barátomtól.. nade belefér, még ha kilökött is
Régebben ennyi game után nem is tudom mennyi pont jött össze... sokkal több!! Pl Jump around-on tán még 100 pontot se kaptam.. hehehehe

Kipróbáltam az explorert, ahol az egyik "?"-ben megkaptam a 491. piros kulcsomat, ahelyett h sárgát adna 
) 2. Jó lenne ha nem csak driftelni (azon belül is Hangar) érné meg. Ott van a többi játékmód is. Szóval most afelé haladunk, hogy szépen lassan mindenki ezerrel arra fog hajtani, hogy ő legyen a driftking, a többi játékmódban meg nem lesz player.
most nappalos voltam, nem tudom hogy alakul a további programom, nem tőlem függ (időjárás, technika, hűtőház). Azért írjatok hogy mikor tervezitek, mert szeretnék benne lenni és van pár ötletem. Általában játékban is fent vagyok ha ráérek ilyesmire.