Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• [HUN]-Kisa

aktív tag

válasz csaba0223 #8869 üzenetére

Hello.Nagyon elszarták az egész pontozást eddig a régi PT-nél szereztem 4 ora alatt folytonos játékkal durván 80k-100k Rp-t ma játszottam 4 orát 1 folytába és összesen 27520Rp kerestem.Ezzel kitörölhetem a ................ Most mivel van egy corvette-m igy kb lessz egy év mire feltuningolom mert a 27k bol amit 4-5 ora alatt összeizzattam azt majd elköltöm egy gumra meg egy fékre és kész.Nem érte meg a nagy peccs,a pontozásokhoz nem kelett volna hozzányulni,vagy legalább az EXPLORERT csináljátok vissza Invictus. legyen 500% meginn a mass bonusz.Mert igy a kezdőknek van a legnehezebb dolguk ez igy uncsi nagyon,hogy 2 napot kell játszanod 1 folytába,hogy tudj venni 1 kasznit.Valamit csináljatok mert ez igy nagyon SZAR.
    Üdv: Kisa

CSINÁJJATOK VALAMITTTTTT LÉCCI!!!!! OLYAN SOK HASZNOS CUCCOT VILLANTOTTATOK DE EZ IGY NEM FASZA. MAX EGY MECCSÉR A 2K RP AZ SEMMI.
    ÁLLITSÁTOK VISSZA A RÉGI PONTOZÁST.
    VAGY CSINÁJJATOK VALAMIT NEM ÉRDEKEL ,HOGY MIT DE VALAMIT KELL.
    irjon aki nem ért velem 1 et gondolom a nagyok akiknek már minden fasza és nem kell tuningolni az majd irja hogy nekem semmi se jó!!!

Új hozzászólás Aktív témák