Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Fred K. #9293 üzenetére
Nem lehet h az egér önműködően kavar bele az irányításba? A Kawával meg könnyű driftelni, simán meg lehet csinálni azt a küldit még az egyenes vége előtt, 50 mp nem sok idő, a kawana meg kezes.
Azért van ott a drift, mert az egyfajta tutorial a drift módhoz. Ha azt nem tudod megcsinálni akkor kevés eséllyed van drift módban.
Arról nem is beszélve hogy a kedvenc kezdőautóm a jutalom azért a küldiért
Cactus, Ez bug, van akinél nincs feloldva az 1. küldi. Nem tudom mi alapján "szelektál" a játék.
-
-
Fred K.
tag
most megint értetlenül állok...
mire az ember kezdené élvezni a játékot kiderül h nem lehet kihagyni azt a telibevert szájbabaszott Driftet!!!!miért kell ezt csinálni???
egy unalmas szar az egész
biztos van aki szereti de akkor miért nincs válsztási lehetőség???miért erőltetik rá vkire h márpedig Driftelj ha játszani akarsz???!!!
mekkor szarság...és imádom amikor az autó jobb elejével nekicsapódok a falnak balra tekert kormánnyal és az autó JOBBRA merőlegesen ráfordul a falra...
ez nem mond ellent kicsit a fizikának?
mert elvileg ezek után az autó jobb oldalával párhuzamos irányban kellene h a falnak vágódjon és túrhatnék tovább.... -
csaba0223
senior tag
A csatát megnyerték de harcolni fogok !!!
-
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223 #9282 üzenetére
Igaz, tényleg nem ennél írták hogy figyelik a "csalókat". De tuti hogy erre is vonatkozik, amint azt a te eseted is mutatja.
Drift, drift, drift. Kaszino Twist
Új csúszkálós event kiírása
Lényeg: minél több nulla a szám végén
-
csaba0223
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa #9283 üzenetére
Basz tudsz te olvasni?
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa #9283 üzenetére
Megtudod nekem is adni az Ap-s event linkjét???
Bocccs nem használtam (mod)-ot
Ja bassz tudok!!!!
-
csaba0223
senior tag
ÉN nem láttam hogy ez event lett volna a profilomnál odakattintasz hogy hívj meg barátot és kapsz AP pontot érte.Semmi szabály nem volt kiírva csak annyi hogy 10 emberért kapok pontot. És had ne én keressem a szabályzatot(amit még mindig nem találtam meg). Írják ki oda hogy mi a szabály (ha van)
-
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223 #9231 üzenetére
Nekem is pont ilyen gamepadom van.
Impact, 2 analog karos, rezgő. Nem tudom hogy az iránygombok és a 2 kar megy e 1xerre, mindig a karokkal nyomom.Csaba, a saját hülyeséged miatt kaptál végleges tiltást. Permanent = ÁLLANDÓ, VÉGLEGES.
A kiírásban ki volt emelve hogy a hamis, "saját magam meghívom" kispkaput kijátszó embereket nem szeretik.... figyelik, nyomon követik az egész, az összes AP szerző eventet.
Pont az ilyenek miatt, mert ott a lehetőség hogy kijátszd azokat. És eltöltesz kb fél órát 10 emailcím kreálásával és regisztrálásával amiért olyan holmit (APt) kapsz amiért fizetni kell vagy az aeria-n kersztül szerezni, jogosan.Kár érte, de megérdemlted, az angoltudás hiánya nem mentség, csakúgy mint pl a kresz-ben a szabályok nem ismerete nem ad mentességet azok betartása alól.
APs autó volt azon az accounton?
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #9276 üzenetére
Ugy néz ki hogy végleges! Remélem hogy nem mert akkor uninstal! Írtam választ nekik sürü bocsánat kéréssel! Remélem elhiszik hogy ártatlan vagyok
-
csaba0223
senior tag
válasz
superecneB #9272 üzenetére
Már unlockoltad a feladatot! Ezeket a feladatokat verseny közben kell megcsinálni nem ott kell elindítani! Tehát olvasd el mit kell csinálni a kép szerint 160-al kell mened egy tokyo-i pályán! Majd jelzi ha sikerült!!!
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #9271 üzenetére
Örülök neki hogy neked meg van mindened!Én semmi mást nem csináltam,de utólag belegondolva szerintem nem sértettünk szabályt,mert több account-ja lehet mindenkinek, most az hogy nekem 20 van az mellékes
szerintem csak egy lehetőséget használtam ki amit nem hagyna ki senki
-
superecneB
őstag
Ez mitől van, hogy nem tudom elindítani a versenyt, annak ellenére, hogy unlockoltam azt.
[link] -
Kommy
veterán
válasz
[HUN]-Kisa #9266 üzenetére
[link] de nagyon nehéz volt megtalálni
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa #9265 üzenetére
Hello valaki ismeri azt a progit a PT hez is használja valaki valami fraps és video részletet lehet felveni vele betudja linkelni nekem valaki??
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa #9264 üzenetére
Hello Kössz már sikerült.
-
MaciG
addikt
ITT VAN még1x a mostani event, ha esetleg valaki nem vette volna észre. Nagyon könnyű és elég értékes cumókat lehet vele nyerni (pl 10db Rp duplázót
). A feladat annyi, hogy ki kell találni 3 feladatot és azt képekkel vagy videóval is érdemes alátámasztani.
Csak gondoltam leírom még 1x ,mert aztán meg megy a sírás, hogy sehol semmi event meg kevés az Rp
-
MaciG
addikt
Akciósak a tuning cuccok a class5 és class6-os verdákhoz, aki akar tuningolni az most menjen
Csaba: Elég ha bereggel? Vagy játszani is kell?
-
csaba0223
senior tag
válasz
UnConnecteD #9255 üzenetére
Köszi UnConnecteD de már csináltam egy ujjat és én a régit szeretném vissza több honapig szenvedtem mire elértem azt amim volt
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Fred K. #9248 üzenetére
azert csak spec. lehetsz, mert ott az eppen aktualis palyahoz magasabb szint kell, minnel tobbet versenyzel, annal tobb XP-d lesz ( eXPerience - tapasztalat) egyre tobb palyan tudsz majd versenyezni
igen AP-t HUF-ert tudsz venni. pl. 2000 AP az 20 dolcsi, tehat olyan 3000 Ft. NEM kötelező venni, nagyon jol el lehet jatszogatni az RP-ert veheto kocsikkal is, csak ha valaki komolyabban gondolja a jatekot, es jobb eredmenyeket akkor, akkor ajanlott.
-
Kommy
veterán
válasz
Fred K. #9248 üzenetére
Ha jól sejtem akkor mostanában kezdted a játéko, és emiatt vagy mindig csak spektatorban, vagyis azért mert még nem értél el olyan szintet, hogy mehess az adott pályán. Erre a legegyszerűbb megoldás ha csinálsz saját szobát és akkor ugyis csak azokat a pályákat látod amelyiken tudsz menni.
AP-t rendes pénzért lehet venni. -
csaba0223
senior tag
Csinálnom kellet egy logint most kawával nyomon LV4 vok
-
Fred K.
tag
jah csak tegnap is 20 percbe telt mire bejutottam egybe mert mindenhova csak spectatorba akart beengedni vmiért
meg ha találtam is üres szobát az kulcsos volt...
uh. elég tré
mondjuk én az Army szerverkeresőjéhez vok szokva az meg rohadt egyszerű és mégis jó...
de azért köszijah AP!
mi az h veszek?... XP-ért?vagy rendes mostanában csúcsokat döntögető HUF-ért? -
-
MaciG
addikt
válasz
Fred K. #9241 üzenetére
Ap-t vagy pénzért veszel vagy nyersz eventen
Azért van a garázsban az autó mert azok a tieid
(missiokon lehet nyerni alap class1-es kocsikat)
Bonyolult bejutni a szobába? Ha beloginoltál onnantól 3 katt...
SZerverválasztás mért lenne már agyonbonyolítva? (2 közül választasz, a másik 3 azé van tele ,mert meg sincs nyitva, majd ha annyi játékos lesz hogy 2 már nem bírja akkor megnyitják)
-
csaba0223
senior tag
Ez meg mi a szom?
Dear csaba0223, This is a notice of a ban placed on the Aeria Games account assigned to this e-mail address. It was found that a character under the account was 'spamming'. With this behavior confirmed we have placed a 'permanent' ban on the account starting on Fri, 2008-06-27 22:14. If you wish to discuss this ban further please contact us at info@aeriagames.com to receive a request ticket. -- Aeria Games Team
-
Fred K.
tag
kérdések:
mi a rákom az az AP és h lehet szerezni?
miért áll 5 autó a garázsban?
és miért ilyen rohadt bonyolult bejutni egy tetves szobába???agyon van bonyolítva az egész a szerverválasztástól kezdve a szobákig....
és rohadtul nem egyértelmű....
és miért csak az első 2 szerverre tok mindig bemenni
ami ienkor persze pang
a másik 3 meg mindig full tele
mint most a f*szomolyan jó kis játék lenne ez ha nem 20perc lenne eljutni egy rohadt versenyig...
-
Fred K.
tag
nekem sincs bajom az irányítással de a váltó tényleg pocsék
bár én a vezeték nélküli egerem zavarodottságának tudom be mert elég sűrűn akadde sebaj még 2 hét és:
Cyber Snipa Stinger!talán az A. Army is jobban fog menni
jah mondjuk én egérrel váltok....
szépen haladok a missionokkal és ma már versenyeztem is
6 futam 3 3. hely, 2 2. hely és 1 1.6os mezőnyben
-
buvez
tag
Nekem pont a patch óta jobb az irányítás, de a váltó az gáz
-
erdol
senior tag
Az illetékes azt ígérte hogy a következő patch javítja majd az ilyen hibát csak azt nem lehet tudni mikor lesz az.Szánta-bánta de nem tud mit tenni de legalább ígért.Addig csak driftelek ott nem veszem észre.Ez van.Vagy practicet nyomok ott sincs semmi problem,unalmas de legalább nem húz fel.
-
Stig20
tag
válasz
UnConnecteD #9229 üzenetére
Szerintem is ilyet vegyél. Tökéletes minden szempontból. szerintem....
-
MaciG
addikt
Most nekem kéne egy kis segítség gamepad témában
A mostani haldoklik és ilyet már sehol se lehet kapniA lényeg, hogy legyenek rajta analog karok, vezetékes legyen (nincs kedvem akukat meg elemeket cserélgetni...) és ami fontos, hogy egyszerre lehessen használni rajta az analog irányítokat és a nyilakat is . Van olyan gameoad ahol külön váltogatni kell
-
ABnormal
őstag
mi a xar lett már az autókkal? nem bírom irányítani sem a panamát sem a spiedot...
-
MaciG
addikt
válasz
[HUN]-Kisa #9217 üzenetére
Win tűzfal, egyéb szoftveres tűzfal vagy router blokkolja
Nem ikariamozok és semmi iylen hasonló baromsággal nem játszok, csak úgy írtam őket. Régen travianoztam, de az nem embernek való...
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa #9219 üzenetére
Hello Valaki segitsen már megőrülök,hogy nem tudok játszaniii.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Paja de neked is ezt irja ki???vagy csak nekem ilyen?? ITT egy penge gép és nem akar menni hát beszarok.
Deszka:Abit IP 35
Procc:7200 2.53 GHZ
Ram:2*1 Gb ram CSX 1066 MHZ
Video kari:Ati radeon HD 3870 512 MB GDDR4
Vinyó:500GB Western Digital.
ennyi ami a lényeg szerintem !!! és szarakodik jó lenne ha menne máááá -
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #9217 üzenetére
próbáld később
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Helo Tudtok segiteni??Megkaptam a gépet feltettem a PT-t de ezt irja ki miért és mit jelent.???
File server is temporary not available,pleaase try again later error code: 103
segitsetekk lécciii.
-
[HUN]Dani
őstag
Ez megint egy új event!
De mit is kell csinálni? -
[HUN]Dani
őstag
Mi az a ventri?
Valaki mondja már meg!!! -
Isten88
senior tag
Nincs valami ingyenes PT-hez hasonló játék? OnLine-ra gondolok, ahol lehet fejlődni, mint a PT-ben. Valami? :/
Ha nincs, akkor esetleg pénzes game? :/
-
SylarHUN
senior tag
Ez a nem piti!!!
[link] -
SylarHUN
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa #9205 üzenetére
Király!!
Aztán mindent bele!!! -
MaciG
addikt
válasz
Creative997 #9206 üzenetére
Így spórólnak a benyán, ilyen árak mellett
-
SylarHUN
senior tag
Elég nehéz volt így elrajtolni!!!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arch Linux
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vadiúj számlás SSD-k
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest