- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Irány a 32 bit - játékprogramok 1994-1995-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
Na, össze ne kapjanak már a hajdúságiak..
Rám tört ma este a nosztalgiázás, számomra ezek az időszakok voltak a PT csúcsai, amikor napi 3-4órát el tudtunk tölteni egy ilyen kisfilm "leforgatásával". Ja persze mellette napi 6órákat versenyeztem.
Video
De jó is volt -
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #24098 üzenetére
Nekem mindegy én csak segíteni akartam de ezután kussolok.
-
Creative997
őstag
válasz
Blade.T #24097 üzenetére
Meg ne sértődj, de több mint 1500 hozzászólásból és több mint 1 éves aeriás írogatásomból elég jól tudom hogy hogyan is működik ott. Lehet hogy url-el is működik, de a nélkül is simaliba a linkbeszúrás hogy 1 kattra meg lehessen nyitni, hidd el
Főleg hogy ő az url-ezéssel szenved..
Leírtam (#24094) hogy is megy. Shoutboxban kell url-ezni csak linkküldésnél, de az más tészta -
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #24096 üzenetére
Nagy poén!
De ha azt akarja hogy egy kattintásra megnyissa az adott oldalt kell az [url]..[/url] -
Creative997
őstag
válasz
Karibaba #24091 üzenetére
Mit akarsz berakni?
Ha csak a linket úgy hogy 1 kattra meg lehessen nyitni, nem kell url, csak beszúrod a linket és ha eküldöd automatikusan kék lesz, 1 kattra. URL akkor kell ha a linket amit beszúrsz, egy szövegre vagy szóra akarod cserélni, akkor [url=www.pelda.hu]szöveg[/url].
De amúgy meg [url][/url] közé kéne ha kéne.
Ha azt akarod hogy egy kép megjelenjen, ugyanúgy mint egy sorral feljebb csak img-vel (a prohardver nem jeleníti meg a [/ img]-t rendesen)
Ennyit kell tudni. -
xzeebyt
tag
a 9.4es driverral megy nekem tökéletesen... ez durva egy kicsit
-
Karibaba
aktív tag
válasz
JackShephard #24083 üzenetére
A kép az menne de az url akkor se megy ha kijelölöm és aztán kattintok a link re.
-
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #24088 üzenetére
Tippelj 2t.
-
xzeebyt
tag
Thx a driver tippet de az se vált be
-
JackShephard
tag
válasz
Creative997 #24087 üzenetére
..és mi az a fehér csík a neved alatt?
Fényt kapott a film fotózás után...
-
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #24085 üzenetére
Ahogy nézem ezt is..
-
Creative997
őstag
Elbacarintottam
thanks again!
-
Creative997
őstag
Köcce a tegnapit!
Thanks!!
-
JackShephard
tag
válasz
JackShephard #24081 üzenetére
Öööö, alakul ahogy nézem mert a címek már láthatóak, de még nem jelenik meg link-ként. A 119.oldali második próbálkozásra gondolok. A címet kijelölöd, hogy az egész fekete legyen és utána kijelölt állapotban nyomsz az "url" gombra.
A barátos kép viszont teljesen nem jó így! Ugyanis, kiírták, hogy nem az aeria oldalára kell feltölteni, hanem külső fórumoldalra. Ezért töltögetjük mi is jó néhányan ide, a PH oldalra, mert az adott hozzászólásunknak a linkjét kell bemásolni oda, nem pedig a képet.Közben látom törölted is a 2 utolsó rosszat.
Én nem tudom ennél érthetőbben magyarázni, remélem segítettem. -
JackShephard
tag
válasz
Karibaba #24080 üzenetére
Bemásolod a címet, majd kijelölöd és kattints a link, vagy url gombra, nem emlékszem ott mi is van. Ekkor aláhúzott kék link lesz belőle, amire kattintva oda fog nekik ugrani az adott linkre.
És mielött elküldöd nézz 'preview'-t, azaz előnézetet, ekkor látni fogod felül, hogy is fog majd kinézni, amit beírtál. Ha okés, csak utána nyomjál 'submit'-et.
Ahogy nézem eddig három üreset küldtél, de nem baj, majd csak összejön.
A 106-os oldalon megtalálod az enyémet, a prohardveres linkből rájössz melyik az. Na olyan lesz.
Sok sikert! -
Karibaba
aktív tag
válasz
Creative997 #24079 üzenetére
Ez az újraküldős dolog bejött, csak 3 szor elküldtem, ráadásul még rossz is lett mert az url-t rosszul csináltam.
Valaki ha elmagyarázná hogy kell, mert úgy néz ki hogy béna vagyok.
szerkeszteni meg nem enged.
-
Creative997
őstag
-
Attka85
tag
válasz
Karibaba #24073 üzenetére
az ünnepi AP-akcióra gondolsz? az majd Február 22.--én jár le...
Szerintem elnézhetted, ne aggódj van még 1 egész hónap rá! énis azon vagyok most rajta, de nem tudok hsz-t küldeni valamilyen ismeretlen ok miatt...megvan már a csapatkép-hála Nektek!-, kész az AG profilkép-csere is, Facebookom is okés, de nem tudok a fórumba küldeni hsz-t...
-túlterhelt lenne a szeró?...nemtudom, de próbálkozom még kicsit...
Szerk.:látom elkéstem
-
PaJa1
őstag
16 napos lány trió leértékelés van!
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #24068 üzenetére
PTben simán a Mo. adja a legtöbb gyors játékost. Lehet az Invictus keze an a dologban
-
Creative997
őstag
válasz
hugoagagyilo #24065 üzenetére
És ez tényleg így van! Sokszor hallottam hogy mondják, a magyarok nagyon gyorsak! És nem 1-2 emberke, hanem elég sokan jól kenik és persze hogy ez nem tetszik az amcsiknak (mondjuk engem nemigazán vágnak ki, mondjuk nekem sincs HUN a nevemben
) és annak ellenére hogy ez van, jó érzés hogy az egyik leggyorsabb ország vagyunk!
-
erdol
senior tag
válasz
hugoagagyilo #24065 üzenetére
Akkor szerencsém van hogy a nevemben nincs benn a hun.
Majd ha az amcsik rákérdeznek azt mondom brazil vagyok,és senna a vezetéknevem.
-
erdol
senior tag
Wolf teammal játszik valaki, kaptam egy kódot fegyverre de nem is nyomom.
Nem is egyet. -
erdol
senior tag
válasz
MaxFecky #24062 üzenetére
Eltaláltad, az a baj hogy magyar vagy szerintem, mert reggel korán főleg az amcsik vannak és nem szeretik a magyarokat.Én is próbálkoztam két reggel is a héten egyik nap 2. versenyen egyszerűen kilépett,másik nap szerencsésebb voltam akkor jó pár versenyt mentünk és lefeküdt aludni valami irónikus megjegyzéssel,de legalább nem lépett ki.
-
MaxFecky
csendes tag
Sziasztok!
Milyen új divat van a PT-ben amiről nem tudok? Bemegyek egy szobába és szó nélkül kivágnak. Nem tudom miért. Reggel 3x egymás után így történt velem. Pedig mindig csak olyan class-os szobába mentem amivel én is vagyok. Nem fullos az autóm sem és nincs trunkom sosem. Először CTF-ben vágtak ki a wrc-sek, majd két 5-ös arcade versenyről (reggel sajna csak ezek vannak, meg sim-ben drift, amit nem szeretek). Én még sosem csináltam olyat, hogy valakit kirúgjak csak azért mert félek tőle, vagy mi. Igazából nagy marhaságot kell csináljon ahhoz, hogy kirúgjam, ill. közlöm vele miért is volt. Nem igazán értem. Ja! És mindig köszönök, mikor belépek valahova, ők még erre sem voltak hajlandóak, nemhogy elmondják mi bajuk van velem. Egyébként mindhárom szobában olyanok voltak, akik ellen még nem is igen versenyeztem. Nem vagyok agresszív a játékban, ha meglökök valakit véletlen, sűrű elnézéskérések között elengedem. Na mind1, lehet csak az a baj, hogy magyar vagyok (OBHUN
). Na további szép napot!
Üdv. Max!
-
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #24058 üzenetére
Heh, én nem csináltam semmit, de azért szívesen
Ez egy durva kép amúgy, nekem is megvan.
És volt egy nagyszabású TA is hosszú-hosszú idő utánKöszi OBHUN! Igazán nagyszerű csapat vagytok
-
xzeebyt
tag
Sziasztok,
Nekem lenne egy olyan problémám, hogy tavasszal ismét blefogtam a PT-be és tökéletesen ment is... Aztán hely szükséglet miatt megváltam tőle, de pár napja felraktam ujból és az aproblémám h akad a játék nagyon sok helyen és mindig 1-1 adott ponton. A gépem tulteljesíti az Ajánlott gépigényt.(AMD 4400+ x2, 2gb ram, hd3850 512mb vga) Nem tudna valaki segíteni h miért van ez? -
nkarcsik
csendes tag
válasz
hugoagagyilo #24049 üzenetére
-
JetiRulez
őstag
válasz
Creative997 #24033 üzenetére
Kösz szépen! Letöltöttem a tárhelyről, felraktam és végre normálisan települt, szóval minden pöpec.
Azért tényleg nevetséges, hogy a hivatalos főoldalon megadott linkről kétszer is hibásan jött le. -
Attka85
tag
Üdv.! olvastam az akciót, lecseréltem rögtön a AG profilképem, de sajna nem tudok facebook-ra regelni...se elfelejtett jelszó, se semmi... meghívós lett? vagy nem értem, hülye vagyok hozzá...pls help me
-
GabN73
addikt
válasz
JackShephard #24040 üzenetére
én is megyek ha lehet
-
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #24043 üzenetére
Én is jöhetek?
-
Bazzzs
senior tag
Én is jöhetek este?
-
JackShephard
tag
Ollé, lassan bele fogok fulladni az AP-ba, ha ez így megy tovább. Jöhetne valami új autó, mert már tényleg nincs mire elkölteni...
Mindenesetre egy darabig tuti nem lesz más AP nyerős(kapós) dolog, csinálja mindenki ezeket! 10 millió regelt tag, ebből mennyi lehet a valós?
Esti TA fotózás mehetne, jó ötlet!! -
bix-
tag
válasz
hugoagagyilo #24037 üzenetére
Szerintem este TA-zunk, csak a biztonság kedvéért
Ott elfér a 10 ember...
-
PaJa1
őstag
1000, azaz EZER AP INGYÉ!!!
Aeriás profilkép a megadottra cserélése - 200AP
Facebook profilkép lecserélése a megadottra - 500AP
10 baráttal fotózkodás a játékban - 200 AP
Beírás a topicba amiből naponta kisorsolnak tízet - 100AP -
tomkatomi
tag
válasz
Creative997 #24018 üzenetére
Nem a fényezés miatt, de én is magam szedtem össze a maxot (szinte csak a kis corallal).
Az utolsó hiányzó 10-nél VeerDo -val mentem, ahol egyet nyertem (+1), egyet vesztettem (-18), egyet megint nyertem(+1)....Akkor kicsit idegesített...
Az más kérdés, hogy a társaknak, ha első vagyok azóta én is átadom a helyet -
JetiRulez
őstag
Hali!
Letöltöttem a telepítőt, de félúton mindig elakad "Error decompressing data! Corrupted installer?" hibaüzenettel és leáll. Letöltöttem még egyszer, de ugyan az a helyzet. -
MaxFecky
csendes tag
válasz
hugoagagyilo #24028 üzenetére
Hugo! Őt ismerem, hisz vele voltam anno egy klánba LvlR-be, ténylegesen az a szintje: hiszen Hannah óta mindenkinek megduplázták az addigi szintjét. Ő előtte is lvl 45 volt (duplázva 90). Változtattak a pontrendszeren is, így könnyebben elérhető a magas szint. Én lvl 72 voltam, asszem!
Üdv. Max!
-
erdol
senior tag
válasz
hugoagagyilo #24026 üzenetére
Ezt értem de szó volt itt dragról is ott gyorsabb a dolog, mert versenyt menni 1 ratingért az elég sokáig tart.Ez rosszabb mint a combózás egymagam, annak idején.
-
hugoagagyilo
tag
Hát egyszerű a recept.
Csinálsz egy másik felhasználót ha már nem tudsz ratingot nyerni másoktól,bezárod magatokat egy szobába és ha már volt mondjuk 2000 ratingod amit vért izzadva nyertél mész saját magad ellen még 1300 versenyt
hoppá meg is van az a 3300 kicsit uncsi lehet de nemes a cél hisz akkor belépsz az "Elitek "-clubjába.Igaz egyből látják majd a többiek ,hogy vagy 100 000km mentél de már nagy vagy.Utána jön a friss ropogos csapattagod,persze megnyered a versenyt ellene de beengeded magad elött a célnál nagyvonalúan hisz tőled ugy sem von már viszont csapattag kaszál mert elverte a nagyot és profitál a crew is
Elnézést azoktól akiket esetleg kicsit bánt a sarkallatos fogalmazásom,lehet hogy nem is igy történik az egész csak én gondolom igy.
-
erdol
senior tag
Hogyan is lehet könnyen összefarmolni a 3300-at?Eddig csak versenyekkel jutottam de most már nem nagyon adja hogy közel vagyok hozzá.
-
GabN73
addikt
válasz
Creative997 #24009 üzenetére
ott már rossza jelszóm/felhasználónevem....
És nem vagyok határontúli ! -
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #24020 üzenetére
Én úgy tudom hogy van mind a 2ben felső határ.
Annak sincs sok értelme, hogy csak az azonos vagy magasabb ratingűektől kapj pontot, ezzel megint a mókát helyezik a rating mögé. Nem volt mindenkinek jó amikor ki volt kapcsolva? -
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #24013 üzenetére
Az a nullás oszlop mire vonatkozik, a drifting time alatt? Mert a drift time az mellette a végsebsség alatt van, innen csúszik minden.
-
hugoagagyilo
tag
Ha jol tudom "odaát" már nincs határ se rating se lvl,gondolom az összefarmolt ratingok miatt ha gyengébbel mész mint te magad akkor bizony levon
Talán igy akarják elérni hogy aki fent áll a ranglétra tetején az igenis kemény versenyekben szerezze a pontokat.Bár ennek csak akkor van értelme ha sokan játszanak.
-
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #24018 üzenetére
Volt ott Drag-is tudom emlékszek rá
..na jó most tényleg nem bántásként de nekem fingom se volt erről a rating témáról amíg karibaba nem hozta szóba itt a fórumon hogy ha 3300 a ratinged nem von le semmit. csak néztem
Igazad van Crea mindig ez a qrva rivalizálás.. -
Creative997
őstag
válasz
Blade.T #24017 üzenetére
Kareszék tényleg megküzdöttek a ratingért, keményen kempeltek Englandon
Amúgy ők tényleg mindenhol jók!
Tényleg nem sok van akik simán csak versenyből és nem farmingolásból szedték össze a 3300at. Még mielőtt ez elkezdődött, nekem olyan 2300 lehetett a ratingem, de sokat mentem 3G-sekkel (grid, dark riot, krivjur, morphin, lapro stb azt hiszem nem kell mondanom hogy elég nehéz nyerni ellenük) meg más gyors emberkékkel. Amikor elkezdtek osztódni a farmeresek, hirtelen kezdett megugrani és most 3050 körül van asszem, ha az elmúlt fél évben annyit mentem volna mint anno már rég meglenne (meg vagy 2000 versennyel több is, legalább). Amúgy meg rohadtul leszarom a ratinget még mindig, nem sír a szám ha utolsó vagyok és sokat veszítek (és sajna lassan már mindenki megver, ez a hátránya ha 2 hetente megyek egy kicsit, de hát már unom hogy szar a játék, kevés az ember és már unom a pályákat is, hosszú-hosszú ideje ugyanazok) és nem lépek ki azért hogy ne csökkenjen, hacsak nem a router szarakodik)
Ez a rating baromság csak a crew rendszer miatt van még, de mindenki tudja hogy igazán nem lehet megállapítani melyik milyen jó csapat, mert mindenki tudja hogy a nagy többség farmolja a ratinget. Teljesen felesleges, régen se volt értelme, de akkor még nem volt farmolás (kivéve GSX-nél), igazán kivehetnék vagy legalább csinálhatnák azt mint ami pl CTF-ben van, a sok sírószájúnak be-ki lehessen kapcsolni. Mert régóta sokan izgulnak a ratingjük miatt, ami stresszessé teszi a versenyeket, miközben arról szólna hogy élvezd, na ezért kéne kivenni. Mindig ez a qrva rivalizálás.. -
Blade.T
tag
válasz
-16 ez durva 1ső helyér!
Karibaba mint mindenkinek, keményen meg kellett izzadni Drag-ba
-
Blade.T
tag
Szerintem olyan aki rendes versennyel érte volna el a 3300at nincs a játékba.
Emlékszek amikor 2950-3000 volt nekem, az istenért se akart felmenni csak +1, ha meg kidobott a játék vagy elb@sztam egyből -26 ...most röhögök rajta de akkor nem volt vicces, kénytelen voltam az utolsó 2-300at összekaparni, meg sokan mások ugyanígy. -
erdol
senior tag
válasz
Ez most azt jelenti hogy ha megversz egy alacsonyabb rangút akkor levonnak tőled?
Mi ez valami bíróság ne bántsd a kissebbet,ez röhelyes!!
Még jó hogy ennek a ratingnak semmi jelentősége sehol.
-
hugoagagyilo
tag
Ja ja van olyan csapat ahol már a 20lvl szintű is max ratingos.Ha rendesen játszol ilyen szinten nem könnyű a fejlődés,egy nyert verseny +1 vagy +2 pont egy negyedik hely meg már -9
De itt a jó példa alacsonyabb szintüek ellen nyerni a LevelR-ben -16 pont az 1 helyezés
Kiváncsi vagyok mi megkapjuk ezt vajon Pt be
-
PaJa1
őstag
válasz
Blade.T #24007 üzenetére
Kit érdekel a crew rakning? Semmit se ér, csak látod, hogy kik kaparták össze maguknak a max ratingot.
Még mindig ritka az olyan aki rendes versennyel érte el, de egyre több van mert a béna max ratingosokon sokat lehet nyerni, amikből szintén egyre több van.Crea GRATULA!
Én is azokat az időket sírom vissza. -
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #24009 üzenetére
Crea szerintem (Máriapócs) nem határon túli város
-
Creative997
őstag
-
GabN73
addikt
Hali!
az odlalra be tudok lépni de a játékba nem.Mi lehet a gond?
-
Blade.T
tag
Ezzel a Crew Listával csinálhatnának már valamit, szerintem a mostani nagyon gáz!!!
Az első dolog amit szerintem meg kellene változtatni.
Pl: hiába van minden csapatnak 3300 prestige nem változik a lista, mert ez most azt nézi hogy dátum szerint mikor alapították a Crew-et ha jól sejtem???
A másik dolog a 3300-as 1-tagú Crew ami szintén elég nagy marhaság szerintem, ezek csak beásták magukat a listába és kész...
És igen nem ártana már valami frissítés mert ez a verzió már tényleg elég régi!!
új Autók, Pályák, Modok stb... -
SylarHUN
senior tag
válasz
Creative997 #24005 üzenetére
De szép idők is voltak!!
Most már, nincs olyan varázsa a dolognak. Sajnos!!!
Húú az kemény verseny volt Route 1-en! Az utolsó körben felzárkóztam, de az kevés volt. Mentem mint a barom, gondoltam minden mindegy alapon tolom.Nagyon kellenének a frissítések. Új pályák (De tényleg újak). Új verdák. Tuningok. Stb....
Ösztönözni kellene a vásárlásra! -
Creative997
őstag
válasz
Karibaba #24004 üzenetére
Reméljük
Számomra a Cleo-s időszak volt a legjobb, amikor a Quadro volt a King of the road! Mennyit szaladgáltunk azzal B-road-on 7 körös versenyeket..
Főleg hogy ingyé kaptuk akkor
Meg a rengeteg izgalmas, jó kis TA verseny... Meg a Diane-s explorer funok (köszönet csabának, SP33DYnek, Lacának
), a közös fánkozások és az izgalmasabbnál izgalmasabb versenyek. Az első touring liga, ahol a döntőben Laca hibájának köszönhetően nyertem (elég gyors voltál akkor, szerintem mindenkit levertél volna, de rögtön a verseny elején hibáztál), a 3G-s csúcsidőszak 2008 októberétől-2009 májusáig, a ph-s összeröffenéseket..
Kis nosztalgia -
Karibaba
aktív tag
válasz
Creative997 #24001 üzenetére
Legalább még 2 évig remélem csatázunk még.
-
Blade.T
tag
válasz
Creative997 #24001 üzenetére
Gratulálok!
-
Creative997
őstag
Amúgy ma van kereken 2 éve hogy PT-zek és köszönöm nektek a a sok versenyt, a funokat, segítséget, (hogy segíthettem
) meg mindent! Nem tudom mi lesz a játék jövője, de az elmúlt időszak igazán örömtelien telt el veletek
Szóval köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Philips LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Eladó Simgot SuperMix 4 szinte új állapotban!
- LENOVO T14 GEN 5 Core ultra 5 USA
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 1TB m.2
- Dell Latitude 5411 / 10.GEN / i5-10400H / ÚJ 256GB NVMe / 8GB DDR4 / GeForce MX250 / IPS / WIN11
- Gamer AMD Ryzen 3700X (8 core) / 16GB DDR4 / RX 6700 XT 12GB / 1TB SSD /
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest