Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
nem
-
UnConnecteD
senior tag
hmm, milyen versenyzok lehetnek ott, ahol egy ilyen ismeretlen, vadiuj palyan ilyen amatorok benaznak ? Heat Online ma
-
UnConnecteD
senior tag
a Heat Online kezd hasonlitani a regi PT-ra. tudok driftelni, van CTF. csak az idoeltolodas miatt kesobb jonnek a jatekosok. remelem visszajonnek a regebbi palyak is. de a kocsi arak nagyon viccesek. pl. Ranger, Cobra tobb mint 100.000 RP, a Morello 2.4M

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
laszlohu
üzenetére
ha csak cl1 autod van, akkor hogy probaltad ki a driftet ?
ahhoz RWD kocsi kell, mint pl. Hexan. a CL1 -ek kozul egyik sem csuszik, azt csak a Corolla tudott ( R.I.P
)miert jobb, ha egy helyrol indulnak a kocsik ?
a lokdosodest a Ghost itemmel oldottak meg. ha nem akarod, hogy meglokjenek, berakod a trunkba es atmennek rajtad.
Vote opcio? szerintem most CSAK az van. nem lehet kikapcsolni. de mondjuk az, hogy se az ellenfel kocsijat, es a trunkjat nem latom, amikor belepek egy szobaba az elegge durva, meg pl. az, hogy mostmar kodot se lehet bekapcsolni szoba letrehozasanal

-
UnConnecteD
senior tag
tetszik a H.O.
eddig ...
-
UnConnecteD
senior tag
ehh, felejtos. semmi nincs benne, ami engem erdekelne, megneztem, kar volt
-
UnConnecteD
senior tag
regebben volt lehetoseg PT accot attenni bizonyos kikotesekkel levelr-be. van meg ilyesmire remeny ?
-
UnConnecteD
senior tag
amugy a beta szerver mennyi jatekost bir el? azon nem tudnank tovabb jatszani? vagy hogy van az
-
UnConnecteD
senior tag

-
UnConnecteD
senior tag
meddig lesz meg ez a julia ? ez nagyon szar verzio, semmi ertelme nincs az egesznek. hova lett a sok auto ?
-
UnConnecteD
senior tag
nekem tetszik a nagyobbik BMW iranyitasa. de drift modban, sim-mel durva

-
UnConnecteD
senior tag
nem nagyon ertik ezek, mirol van szo. ha vegre talalok Team CTF vagy RTF szobat, es vegre tudok jatszani, kozben egybol el kezdenek orditozni, hogy NO ITEM!
hat akkor mi ertelme az egesznek? csak korbe rohangalni a zaszloert? hat az marha izgi

-
UnConnecteD
senior tag
jon valaki a betaba Sumo vagy driftelni ? olyan unalmas tok egyedul a szerveren. teljesen rendben van mar a cucc
-
UnConnecteD
senior tag
na, most, hogy mukodik par dolog, mar kezd szimpatikus lenni. mar csak valaki kellene, akivel lehet jatszani ezeket.
-
UnConnecteD
senior tag
en nem ertem ezt a beta dolgot. mit lehet rajta tesztelni, ha semmi nem mukodik? meg, foleg kivel, neztem tegnap du, este, ma reggel, delben. nem nagyon vannak rajta. ez a jatek, sajnos HALOTT.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Attka85
üzenetére
meg van az tulzas, de ha mukodni fog minden akkor egesz jo lesz mar.
Sumo, meg ilyenek mikor lesznek mukodokepesek ? lattam, hogy megint van drift. tetszik az a regi auto, szebb, mint a Phoenix. most jatszok a GTA4-gyel, abban is surun hasznalom ezt a gepet. de a mostani PT-ben a dijazast nem nagyon ertem. 7 perces RTF, en gyoztem, es kaptam 94 RP -t. ez ugye csak vicc / bug? ha ilyen dijazas lesz, akkor erdekes lesz a fejlodes / tuning -
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
jatekmodok teren? akkor nem lesz tobbe drift es CTF ?
-
UnConnecteD
senior tag
mindenkinek regisztralni kell az uj betara ?
off : tudtok olyan autos programot, amiben a Nürburgring, Rába ring, Pannonia ring -en lehet menni ?
-
UnConnecteD
senior tag
tudna valaki linkelni egy PT exe-t, amivel lejon a jatek? kerestem, de nincs meg
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
JackShephard
üzenetére
a Test Drive es a szimulator szo SOHA nem passzolt meg 1 mondatban
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
engem mar ne szamolj bele
-
UnConnecteD
senior tag
sokan panaszkodtak, hogy ATI-n szaggat a jatek, meg ujabb, eros vga-kon is. nekem szerencsere minden rendben van vele, legujabb catalyst van hozza, 1680-ban tokeletes barhol
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
lacimenethil
üzenetére
3500 ? melyik palya? mennyi versenyzo?
eleg sok az
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
wazup86
üzenetére
van egy masik, konnyen teljesitheto mission is, ami sarga kulcsot ad. 140 metert kell ugrani benne. BW4 palyan, 1 perc korul megvan Panamaval. igaz, par szaz XP-vel kevesebb lesz. annyi a lenyeg, hogy a nagy ugratonal, miutan a levegobe emelkedett a kocsi, nyomjal kezifeket
-
UnConnecteD
senior tag
mi a lofaszert nem lehet 15 perccel szolni, ha leall szerver? kibaszott jo, amikor jatszok, meg van hatra 6 perc, es jon a felirat, hogy a szerver 5 perc mulva leall, hat koszi szepen, meg jo, hogy idoben szoltok

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
quadroracer
üzenetére
takaritono biztos learamtalanitotta a helyiseget, ahogy szokta
-
UnConnecteD
senior tag
mi a gond a programmal? elkezdtem csinalni a licence-eket, de sokszor betolti a palyat, es nem tortenik semmi. a multkor mar ez jo volt. miert kellett elrontani?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
quadroracer
üzenetére
van ra esely, hogy a tobbi mod is kiprobalhato lesz?
-
UnConnecteD
senior tag
aki nyert uj cl7 kocsit, tenne fel rola kepeket ?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
jaja. 34ezer RP volt pl. az RX8, a panama, meg ilyen dolgok
900% bonusz . majd teszek par kepet, vicces volt
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
ha van valami jobb kocsid ( alap panama) akkor piros kulcsbol 1 perc alatt van sarga + 700 RP + 1500 XP, ha jol emlekszem. tokyo, BW4 palya, 140m ugras
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
lett egy masik HPT is. Hungary Perfect Team. szoltam nekik, hogy valtoztassanak tag-et, mert ez mar foglalt, egyelore nincs semmi reakcio

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
JackShephard
üzenetére
nem akarja, hogy lassak, hogy van 6 millio RP es 50k AP-ja tartalekban

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
de, lehet. tegnap kiprobaltam, mukodik.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
_DarkDevil_
üzenetére
annelkul is mennie kell egyszerre. ezzel nem nagyon panaszkodnak, hogy lagolsz?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
kurkoaligi
üzenetére
milyen orszagbol jatszol ?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
ABnormal
üzenetére
pedig akkor meg a regebbi verzio futott, akkor meg az explorer is ert valamit. ahhoz kepest mar megeltunk egy szep, nagy, par orszagot erinto ip ban-t, de meg igy is, aki akar jatszani, az meg mindig jatszik. ha kellesz, ha nem kellesz, nekunk kell a PT, lehetlessz,hogy vannak mar modernebb programok, de soknak pl. csak ezt birja a gepe, ( enyem is )
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
meg szerencse, hogy hogy ez csak a te velemenyed
majd akkor szolj, ha nem lehet egyaltalan bejelentkezni a jatekba. ok ?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
JackShephard
üzenetére
rsx is kapott . hogy kell 1000 AP-t osszeszedni 6 nap alatt ? lenyeg?
-
UnConnecteD
senior tag
megvarjak, amig mindenki megunja annyira, hogy mar csak muszajbol inditja el a jatekot ?
csinalta valaki mostanaban a 140m ugrasos mission-t? mostmar azt csinalja, hogy hiaba van meg a tavolsag, nem tortenik semmi. ha ujra belepek a jatekba, akkor se. 5x csinaltam meg egymas utan, es 1 db sarga kulcs lett belole. ilyen aprosagokat MIERT NEM lehet kijavitani?
-
UnConnecteD
senior tag
nem tudok belepni. loginolni enged, aztan beadja a szervereket. kivalasztom a phoebius-t, tolt egy keveset, es megint kivalaszthatom. 3x probaltam, utana meguntam. haver azt mondta nemreg, bix problema van
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
_DarkDevil_
üzenetére
Hozzászólások - Rang - Regisztráció óta eltelt napok
0-49 - Újonc - 0
50-99 - Lelkes újonc - 16
100-199 - Kvázi-tag - 31
200-399 - Tag - 61
400-799 - Fanatikus tag - 101
800-1749 - Senior tag - 181
1750-3499 - 1750-3499 - Őstag - 271
3500-5999 - 3500-5999 - PH! addikt - 366
6000-9999 - PH! kedvence - 451
10000-16999 - PH! nagyúr - 601
17000-? - PH! félisten - 851 -
UnConnecteD
senior tag
HPT vs HPC ctf

-
UnConnecteD
senior tag
HPT vs. VASWT ctf

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
_DarkDevil_
üzenetére
azt nem szabad tulzasba vinni
igen, eszrevettuk ( szerencsere mar mind megvan )
Új hozzászólás Aktív témák

- Melyik tápegységet vegyem?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen videókártyát?
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi