Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
nike_
addikt
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Tényleg amúgy miért van tele mindig 3 szerver? A Phoebus nem szokott, meg egy másik.
-
msgt.fubar
senior tag
Ezért áldom az eget hogy még 2 éve GMail-ra váltottam. Itt annyi volt a dolgom hogy beírtam nevem, jelszavam és kimásolta az összes címet. Volt vagy 300, szóval kellett válogatni rendesen
De utána automatice elküldte 100 címre, rá 2 percre pedig már ott virított nálam az 1000 AP 
Apropó, 1 óra múlva EU touring bajnokság a Subtropolison, drukkoljatok majd![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-=ZS=-
tag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Ááááá!! Elestem 750APtől
Még tegnap meg kellett volna csinálni, de csak 25öt küldtem. Ma elküldtem a maradék 75öt (sőt, összesen 113at küldtem) errefel leállítják az APt..

-
Dr. Romano
veterán
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Hát jó kérdés... remélem érvényes. Én ma is elküldtem vagy 30-at, mire megláttam az itteni figyelmeztetést

Egyik ismerősöm meg ma 90-et küldött, még jó hogy időben szóltam neki, így 10 még érvényes lehet neki

-
-=ZS=-
tag
Még ilyen festést is lehet talán venni a játékban

-
-=ZS=-
tag
Megtaláltam a Harpoon igazi megfelelőjét:
Dodge Charger SRT8 Super Bee -
PaJa1
őstag
Sh@dow82 tudtommal szolvák, legalábbis azt adta meg lakhelyéül.
Creative, indulhatsz a többin, indulj is ha teheted, mivel csak akkor kapsz 5k rpt a mögötted végzőkért a végelszámoláskor ha legalább 3 futamon indultál. Meg a futamokért is jár pár ezer rp, amit pár nappal a futam után postáznak.
Kisa, csak akkor küldj meghívókat amikor lehet, figyeld a forumot hogy elhárították e a hibát, nekem is kell még az az AP...
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Hello! tegnap este megcsináltam 45 öt most meg 40-et akkor az a 40 elküldött az nem érvényes???

-
MaciG
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
Én az elöző ligán 2 futamot is kihagytam és 11. lettem a 21-ből
Szóval nyugdtan menj még ,mert mások is szoktak kihagyni futamokat.Paja:: Egyedűl? Ott van még Sh@dow82
Amúgy én pl. azért választottam inkább az USA ligát , mert vasárnap este 10-kor ,már nem sok mindent csinálok, ellenben vasárnap napközben bármi lehet...Shad0w. Tud valamit a srác, biztos én tanítottam

-
mazda626
addikt
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Tehát ezt lekéstem. GMT AM mind. Reggel voltak a versenyek. Vagy nekünk nem GMT-t kell nézni?
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
mazda626
üzenetére
Vasárnap este lesz:
Race 1, 1.30AM PST = 4.30AM EST = 8.30AM GMT = 6,30PM AEST
Race 2, 2AM PST = 5AM EST = 9AM GMT = 7PM AEST
Race 3, 2.30AM PST = 5.30AM EST = 9.30AM GMT = 7,30PM AESTA privátban kellett hogy írják, hogy hányadik versenyen indulhatsz, és hogy melyik szerver melyik lobby-jának melyik szobájában lesz a verseny. A jelszavat is meg kellett kapjad, és ha vissza-replyztél akkor igazoltad hogy ott leszel, ennyi elég.
-
mazda626
addikt
Sima ausztrál ligára ki jelentkezett még? Mikor lesz? Kaptam privit hogy bejutottam, válaszoltam is rá, de semmi azóta.

-
msgt.fubar
senior tag
Na én holnap EU ligában nyomom a B-Roadon, megnézem
Apropó, level1-es kocsik közül (tuning nélkül, csak balansz) melyik a legjobb? Nekem kawám van...Ricco, egyenlőre ennyi, majd később újra meg fogják hírdetni. Szóval aki most lemaradt annak várnia kell a következőre, de biztosan lesz még ilyen.
-
Shad0w
senior tag
Hátha vkit érdekel.

Nézzétek majd azta shadow srácot, nagyon jól nyomja.
-
Ricco_hun
senior tag
Most akkor újra fogják indítani a "technikai szünet" után a meghívós eventet vagy ennyi volt, aki lemaradt, lemaradt. Ki mit tud erről?
-
PaJa1
őstag
Hehe, átaludtam ezt a meghívós eventet is
Durva hogy milyen sokat írunk itt is róla
Most végeztem a sport futammal. Azok a kibaxott táblák, miattuk vesztettem el az 1. helyet. Nem látni hogy fekszik aföldön ,csak azt veszem észre hogy megdobja az autót. Amúgy így is nagyon szoros küzdelem kerekedett ki raptor és köztem, jó volt, szinte toltuk egymást! Fél mp különbség volt a befutónál.
1edül maradtam az aussie sportban magyar
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar
üzenetére
LoL kár volt másnapra hagyjam a másik 500-at
(de legalább van 500 AP-m
)Remélem nemsokára újra beindítják a dolgot...
-
Coyot
őstag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Nekem két havrom is regelt az inviteomra tegnap este, meg kültdem kivagy 20embernek inviteot is , összesen 30AP-m van, most akkkor a többit nem kapom meg? hiába regeltek? oedig oskáig tartott megfűzni őket

-
msgt.fubar
senior tag
EDIT: Due to some technical issues, we will be temporarily stopping the "Invite a fried and earn AP event". We will make an announcement when it is back on. Thank you for your patience.
Szóval egy időre ennyi volt srácok, majd lesz AP-zés később.
-
PaJa1
őstag
Sportosok, milyen időket mentek liga beállításokkal a Touge-on?
Kíváncsi vagyok az időre, autóra, balance-ra és arra hogy van e csaj.
Furi, hogy ilyen kevesen indulunk. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Lehet hogy műxik, csak éppen az AP-t nem kapod meg az e-mailek után.

-
mazda626
addikt
Ausztál liga ma mikor kezdődik? Du. 6:30? Lionnal megyek, alapnak kell lenni, de lehet rajta balance?
-
bubu256
tag
Leállt az e-mail-os meghívós AP szerzés:
Due to some technical issues, we will be temporarily stopping the "Invite a fried and earn AP event". We will make an announcement when it is back on. Thank you for your patience.
Majd később folytatják. -
Amur
addikt
MaciG vagy Paja: nem tudjátok véletlenül melyik szerveren lesz az amerikai sport bajnokság első futama? Payden nem írta meg a pm-ben.
-
SylarHUN
senior tag
Nekem is meg jött az 1000AP-m!!!
Hú de sok az AP-m!
-
LACyCA
csendes tag
Lehet,hogy h.séget kérdek,de a challencben nem lehet megtöbbszörözni az AP-nket??

-
Plokijuma
aktív tag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Most van először AP-m
és az a fura helyzet állt elő, hogy jelenleg több az AP-m, mint az RP-m
(sajnos ez nem jelenti, hogy baromi sok AP-m van
)Megyek is CTF-ezni, hogy változtassak a helyzeten

-
Ricco_hun
senior tag
Nah ezt is letudtuk. 1000 free AP
(sosem volt még AP-m
). Én egyébként myvipről szedtem "áldozataim"
Felét létező címekre, felét kitaláltakra. Magára vessen az aeria ha nem oldotta meg a címek valódiságának leellenőrzését
. -
Shad0w
senior tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Én az iwiw-ben szemeltem ki az áldozataimat. Aki olyan balfasz, hogy oda megadja az emailjét az megis érdemli!

Amúgy a gmail és a freemail simán spam-nek veszi, tehát a többség észre sem veszi.
-
Dr. Romano
veterán
-
Kommy
veterán
Ennél az e-mail küldős AP szerzésnél ha jól gondolom akkor 100 e-maiért kapunk AP-t, ezt abból gondolom , hogy elküldtem valamvel több mint 100 e-mailt és lett 1000AP-m

-
PepeDon
tag
1000AP hmmmm finom
kicsit macerás volt a ctrl+c ctrl+v, de megérte. -
Amur
addikt
mi a különbség a címtár és a kontakt lista között? mert beírtam nagy nehezen 64 emailcímet a gmail-es címtáramba,majd megadtam az aeriagames-es linken a gmailes login infokat,erre azt irja hogy üres a kontaktlistám..az lenne a kontakt lista akiknek már küldtem legalább 1 emailt? mert akkor sem kellene üresnek írnia!
-
Dr. Romano
veterán
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Én amint elküldtem egy meghívót indítottam a játékot és már ott is volt az AP. Tehát szinte egyből megkapod értük

-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Nyugi nem követelőzök!Csak már megszoktam!De ha már ez is baj akkor ezt el kell fogadnom!Sikerült szűken elküldenem 50 cimre!Meddig lehet ezt csinálni az Ap-s event mikor jár le?meddig lehet küldözgeni?
Üdv: Kisamod: az baj ha az Action resend -en van az egész??Akkor nem ment el vagy mi?? vagy majd elmegy valamikor??
-
erdol
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Egy felkiáltójel és kérdőjel is elég a mondatokhoz,ha többet írsz a követelőzésnek tűnik és ugye te nem vagy ilyen.

-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Hello meddig él ez az e-mailos event??? ez is 1 hónapos???Az jó lenne!!!mennyi nemtudja valaki??
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Hello mikorra irják jóvá az AP-kat?? eddig 45 öt küldtem el!!!!!
-
Dr. Romano
veterán
Azért az poén hogy akármilyen kamu e-mail-t be lehet írni az AP-t egyből jóváírják rá

(mondjuk én valósakat adok meg, hogy "megdolgozzak" az AP-kért meg hát ugye legyünk mégtöbben
) -
erdol
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Ha egyesével küldöd akkor nem kell vessző sőt space sem lehet utána.Én egyesével küldtem és már van 350 AP-m.Egyben nem tudtam mert nem sikerült azt írta nem valid,persze én nem vesszővel választottam el.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
1.VALAKI TUD SEGITENI?????HA 50 CIMET 1 SZERRE KÜLDÖK EL AKKOR EZT IRJA KI!!
Email address 50 E-MAIL CIM! is not valid!
MIÉRT NEM ENGEDI elküldeni:???2. ha 1 esével küldöm akkor ezt irja ki!!
Email address is not valid! Miért nemm engedi:??Valaki tud segiteni??? pontos vessző kell közé vagy sima vessző vagy pont???
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Hello! Ha 1 nek küldöm akkor is ezt irja csak akkor 1 mail cimet ir ki!!
MIÉRT????SEGITSETEK!!!!!!!
ha 1 esével küldöm vesszővel akkor ezt irja!!!!
Email address is not valid!
-
Shad0w
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Sima vesszővel kell elválasztani. De ha így egyben küldöd el akkor csak egyszer kapsz 10 AP-t. Javaslom, hogy egyenként küldd el a leveleket.
Dr. Romano: Pedig nagyon úgy tűnt. Namind1...

-
Dr. Romano
veterán
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Email address petegrego14@freemail.hu;mevelin1127@freemail.hu;b_atis@freemail.hu;csobitibi@citromail.hu; G.Era@freemail.hu;keseliza@citromail.hu;klili97@citromail.hu;skovacska@freemail.hu;magdolnagulyas@hotmail.com; tohati4@hotmail.com;peterbandi@freestart.hu;solsol@freemail.hu;zseeeeee@gmail.com;zsolt_sziraczki@yahoo.com; fruzsina.gulyas@freemail.hu;nemtok@citromail.hu;dodokacsa17@citromail.hu;bakszevics16@citromail.hu;marci1207@freemail.hu; nempucu@citromail.hu; muki17@freemail.hu;bgd54@freemail.hu;daviDflat@hotmail.com;robin@freemail.hu is not valid! ez mit jelent??? ugorjátok át a sok cimet csak az eleje és a vége érdekel!!!
-
Shad0w
senior tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Kiváncsi vagyok, hogy még hányszor kell leírni, hogy aza pending nem a levélre vonatkozik...

-
Dr. Romano
veterán
LoL én már reggel elküldtem 5 e-mail címre, de még egyikre sem érkezett meg a meghívó (pending).

-
-=ZS=-
tag
-
SylarHUN
senior tag
erdol: Igazad van! Várok az új szekerekre.
-
erdol
senior tag
Ezzel a +20% XP hétvégével ki vagyok segítve.

Sylar:lehet hogy májusban jönnek új verdák is akkor esetleg várhatnál arra is.Egyébként sem tartom elképzelhetőnek hogy sokáig haggyák hogy az RP-s panama ilyen jó legyen az AP-sokkal szemben.Szóval jönni fog egy "piros 7-es" ami mindent überel majd.Vagy kettő.Vagy több.Vagy nem tudom,olyan bizonytalan vagyok.Vagy nem?
-
SylarHUN
senior tag
Ki próbáltam a Corvette-t de nekem nagyon dobálja a seggét! Még tuningal is számomra nehezebben vezethető mint a Panama.
Nem tom mitévő legyek.
-
SylarHUN
senior tag
Kisvárdai: Köszi
10.000AP-t az Xfire eventen nyertem.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Nah resend erre kiírja pirossal hogy: "Resent invites - e-mail címek -" Ennek ellenére még mindig pending vááááááááááááá

Ha egyszer végre elküldi a leveleket ,akkor mi lesz a status a pending helyett (csakhogy felismerjem ha már elküldte)? -
msgt.fubar
senior tag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Resend-elni kell majd őket, annyi biztos. Ha most kattansz rá, és nem küldi el akkor később újra próbálni. Mivel ha nem megy el az azt jelenti, hogy a szerver még mindig halott, tehát nem is jegyzi meg a kéréseket. Vesszős elválasztás tökéletes, úgy írja az oldalon is.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Most akkor rákattinnyak a resend-re (újraküldés) vagy el fogja küldeni (idővel)?
ui.: én úgy csináltam hogy vesszővel választottam el a címeket.
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Hidd el nekem hogy nem. Én még tegnap éjjel elküldtem a leveleket mikor megláttam a hírt, itt a topikban. Én is elküldtem egy másodlagos címemre hogy lássam hogyan működik a dolog, és azonnal megjelent, miközben továbbra is pendinget jelzett a lista. Utána ma reggelre beregelt tesóm, és az övére már Joined-et ír.
Most csak az a gond, hogy rengetegen letámadták a lehetőséget, és lehalt valószínűleg az Aeria mail-szervere. Tehát várni kell amíg helyre nem állítják, és újraküldeni minden címre! Csak addig ugye lelőhetnék az oldalt, mert így sokakat összezavarnak...
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Szerintem a pending-et a levelek elküldésére érti, ugyanis van egy olyan e-mail cím amit le tudok ellenőrizni és még nem érkezett meg rá. (a pending mellett ott van a resend is szóval
) -
Ricco_hun
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Pontosan ezt: "Project Torque: egy teljesen INGYENES online autós játék. Próbáld ki! Regisztrálj itt: http://project-torque.aeriagames.com
És töltsd le a gémet." -
msgt.fubar
senior tag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
A pending ebben az esetben a beregisztrálásra értendő, tehát az van függőben. Ha megjelentek a listában a címek akkor elmentek a mailek, tehát címenként 10 AP-t azonnal megkaptál. Aztán utána a beregisztrált emberek után 100 AP, de még nem igazán tiszta a dolog, mert ez nem automatikus, hanem valamiféle szintet vagy időt teljesítenie kell az beszervezettnek a játékban.
Kisvárdai, nem kell bele írni semmit sem, de ha akarsz akkor annyit hogy "sziasztok, fasza autóverseny, gyertek játszódni!
" -
Ricco_hun
senior tag
Nah elküldtem 99 e-mail címre (1 címre azt írta hogy invalid
) és utána az jelent meg hogy a levelek statusa PENDING (azaz függőben). Szerintetek el fogja küldeni? (gondolom a leterheltség miatt nem küldi el rögtön, legalábbis remélem) -
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
és mit kell irni a levélbe:??
gyertek reggeljetek ennyi:? -
msgt.fubar
senior tag
Tudni fogják, mivel be kell lenned jelentkezve mikor meghívod a tagokat. Ha pedig be vagy jelentkezve akkor látják melyik "nick" hívta be az embereket, tehát tudják kinek adják. Ehhez a részéhez semmi köze hogy milyen e-mail címről milyen e-mail címre küldöd a meghívókat.
-
Amur
addikt
válasz
msgt.fubar
üzenetére
hülye kérdés: ha nem a g-mail-es email címemmel vagyok beregisztrálva a pt-re, akkor honnan tudják hogy nekem kell küldeni az AP-t?
-
SylarHUN
senior tag
Huhúúúú! Meg jött a 10.000AP-m!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Panni 1ből fullra!
Nevet is váltottam!
Az új nickem: [pH]Lacika[Hun]Paja? Hogyan lehet itt a ph-n az aláírásban szereplő cuccost megváltoztatni?
Mit vegyek szerintetek? Corvette, TA Pro, Intimidator?
-
MaciG
addikt
válasz
msgt.fubar
üzenetére
szerintem el kell hogy érjenek egy bizonyos szintet, mert külömben értelme nincs, csinálnék gyors 10 mailcímet és 10X bereggelnék...
corvette. lol, pont most akartam küldeni PM-et, hogy akkor mikor lesz, csak előbb még megírtam ezt a hsz-t

-
Amur
addikt
az 22 óra(az én futamom 12-30 pm PDT és az 21-30(vancouver-i idő egyébként ami GMT minusz 7,mi pedig GMT+2 vagyunk) az nem derült ki payden üzijéből,de gondolom szokás szerint vasárnap lesz a futam ugye? és nekem azt sem írta melyik szerveren?
én itt konvertálom az időket:
[link] -
Ricco_hun
senior tag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
És akkor kapok még 100 AP-t/fő, ha azzal a címmel regisztrálnak is az aeriagames-re?
-
Ricco_hun
senior tag
De ugye akiknek küldöm a meghívást ,azoknak nem muszáj gmail-eseknek lenniük? A lényeg, hogy nekem legyen egy gmail-es acc-om.
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
A GMailben lévő címtáradból az összes embernek elküldi. Tehát nem kell hogy fellegyen véve partnernek, elég ha akár csak egyszer is volt levélváltásod vele. Ezen az oldalon megadod a gmail-os login neved és jelszavad, amivel bejelentkezik egy bot és kimásol mindenkit a címtáradból. Az a link is működik amit Nepster posztolt, de ott kézileg kell beírnod az e-mail címeket. Ez akkor jó ha nem GMail-os, Yahoo-s, vagy AOL-os címet használsz.
ps: mire leírtam, addigra ZS kifejtette a lényeget egyel felettem

-
-=ZS=-
tag
Így is meg lehet oldani, ahogy erdol mutatta, a mostani újítás csak annyi, hogy valahonnan az aeriás srácok szereztek olyan komponenst, amivel le tudják kérdezni a yahho, gmail, aol fiókok contact listáját, így nem neked kell begépelned az email címeket, hanem kidob egy listát, ahol pipálgathatsz, hogy kinek küldjön, kinek ne.
-
Ricco_hun
senior tag
Ez a "contacts" dolgot a gmail-en kell csinálni? És az aeriagames honnan tudja majd hogy nekem azok a barátaim gmail-en? Nekem nem tiszta még a dolog, valaki leírná részletesebben onnantól kezdve hogy van gmail-es fiókom de még nincsnek ott partnerek felvéve (a gmail-t nem használom csak van). Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- Insta360 X5 - GO Ultra
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- DXRACER Prince L gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De utána automatice elküldte 100 címre, rá 2 percre pedig már ott virított nálam az 1000 AP 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Oda se neki, majd legközelebb bepótlod 

. Ez valami "darázs-edition" Charger.

(sosem volt még AP-m
). Én egyébként myvipről szedtem "áldozataim"
)