- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Azt bírom, hogy azok védik nagyon az új PT pontrendszerét (RP-XP-re gondolok), akik már mindent elértek a játékban. Így könnyű a legjobbnak lenni a pályán (fullos Panny, Vette). Persze megértem, hogy ti már nem tudtok hova fejlődni és ezért nem érdekel titeket ez a sz@rság (nah sokadszorra: kevés rp a futamokért, drága cuccok a shopban, magasabb elérhető szintek-hatalmas xp követelmény), de az alacsonyabb szintű játékosok meg szeretnének fejlődni (nem kell attól félni kedves öreg PT-sek, hogy mindenki fullos Panny-vel fog rohangálni, hiszen mindig lesznek frissenregelt emberkék). Én meg nem vagyok mazohista (a játék a kikapcsolódásra való), hogy alamizsnáért vért izzadva 1 hónap alatt legyen meg egy body upgrade a kocsimra.
Új hozzászólás Aktív témák

- Nintendo Switch 2
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS routerek
- LEGO klub
- Lightyear - befektetési app
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.21
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest