Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• MaciG

addikt

válasz Ricco_hun #8862 üzenetére

Csak azt felejted el, hogy pl. nekem is valamikor el kellett kezdenem és én is alap kocsival rohangásztam nagyon sok ideig ,és azután mikor lett RP-m nem a harpoont (az akkori legjobb RPs- autó volt) vettem meg hanem a quadot, és azt fel is tuningoltma. Aztán mikor megint lett RP-m, akkor se a legjobbat vettem meg hanem egy stallion-t.

A mai kezdők (nem rád gondolok mert nem tudom te miket vettél) alap kocsi után egyből egy full panamát akarnak. És a többi autó? Azok azért vannak ,hogy szépen sorba vegye őket az ember. Jah és hiába lesz valakinek full panamája ha nincs mögötte megfelelő játékidő, rutin. Ez egy feljődös játék. Pl. wow-ban se úgy kezd az ember ,hogy 1-2 nap után már ő az ász az egéssz xerón... (Nem wow-ozok csak hallok egy-két dolgot.)

Nállunk öcsém kezdet nem is olyan régg a PT-t és az alap kocsi után vett egy phoenixet, de nem is tuningolta és most meg panamát akar ,mert azt hiszi ha megveszi akkor majd alázni fog, de téved, mert előtte meg kéne tanulni vezetni :DDD

• PaJa1

őstag

válasz Ricco_hun #8862 üzenetére

Tudtam hogy kihagytam valamit.... lehet van még több is, csak mire átolvasom addigra lejár az időlimit :D

Van másik accountom is, tudom milyen az elejéről kezdeni ezekben a "nehéz" időkben. Azzal azonos osztályú autokkal versenyzek és nagyon éles class1es küzdelmek alakulnak ki, ha meg RP kell akkor TAzok vagy azzal is drift.

Mostmár úgy láttam normális, a régi a fejlesztésekhez járó szintkorlát. Fullos autoja annak legyen aki megérdemelte, max-os autóhoz maxos level limit kell. Régen így volt, működött. Most volt 1 kis bibi, pénteken lett kinyomva a diane és csak hétfő reggel lettek beállítva az árak, hétvégén nem dolgoznak :D így szinte minden jött-ment panamával rohangál(t) és bőséges volt a bonusz hogy feltuningolja.

Új hozzászólás Aktív témák