Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba0223
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa #7299 üzenetére
Már csak 10-embert hívhatsz meg és csak 50 AP a jutalom!
-
csaba0223
senior tag
Nem jön senki??? 3-an vagyunk csak!!!
-
mazda626
addikt
Mindjárt nyitás. Függő lettem?
Rég kötött le játék ennyire.
Be is izzítok jó kis 1993-as BBC essential mixet a háttérbe!Pont 6-kor kinyitottak!
-
Creative997
őstag
Hamarosan találkozunk a második tesztnapon
-
Kezd elegem lenni ebből a játékból! Egyre rikábban van kedvem leülni elé, mert elkezdtem unni. Na de mikor kedvem támad hozzá, (ami 3 naponta forudul elő) mindig kidob a picsába az asztara. Ez a 3. alkalom volt. Egy rohadt menetet sem tudtam végig menni, midnig a végefele basz ki sorozatosan. Tököm ki van, szerintem letörlöm az egészet, nem is tudom minek jelentkeztem erre a béta tesztre... Az is csak fel*** majd. GR!
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997 #7290 üzenetére
en is, Login denied van, mint allat, meg 2 ora, addig elleszek a mostanival
-
PaJa1
őstag
Kong a szerver mint az albán hűtőszekrény
Ha valaki tud akkor jöjjön
Este már nem biztos hogy ráérek, de majd igyekszem -
pH érték
aktív tag
Hogy tudok Ta Pro val Rookie-ba joinolni?
-
Lui76
őstag
válasz
csaba0223 #7256 üzenetére
Nem tudtam miként van a chat (nem is láttam ablakát)be akartam volna írni had hozzam be Phoenixet mit tud,de így nem engedte be csak a corvettet.
Gyakorlásban tudtam csak kipróbálni de ott mintha a phoenix magasabb csúcssebességet ért volna el mint a corvett .Figyeltétek hogy itt a body upgrade AP-ért volt ? remélem nem ez marad .
vagy gyorsan rá kell hajtanom a maxra... -
f5vseries
csendes tag
Én most próbáltam meg hátha beenged a beta, és bent vagyok!
-
mazda626
addikt
válasz
msgt.fubar #7281 üzenetére
Láttad a kocsikat? S2000 Hondta, Toyota 2000GT + még vagy 20 féle kocsi. A videó 1 éves, tehát egy éve kész vannak a kocsik, csak az aeria adagolja lassabban. Tuningvariációból is számtalan volt a videóban, úgy láttam, hogy a chassis is engedélyezve volt! Betaban is cak pár autónál működik. Toyota 2000GT-nek rohadt jól áll a kabriósítás! Phoenix-re pedig végig krómdíszt lehet rakni.
-
d_Gabesz007
csendes tag
válasz
Dr. Romano #7278 üzenetére
privibe
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #7278 üzenetére
érdekesek ezek a pt videók, jó nézni őket és belelátni a színfalak mögé. viszont le fogom valahogyan lopni onnét, mert magát a gémszar eléggé gyatrafos úgy zusammen, odajárni se nagyon szeretek.
-
LACyCA
csendes tag
A TA-ban,a PIT-es rádiós kapcsolatos duma nagyon hangulatossá teszi a dolgot.Tegnap nem nagyon probálgattátok,ugye?Aki szereti,ajánlom figyelmébe!
-
Dr. Romano
veterán
Itt a 3. Invictus látogatás videó a Gagyistarrol:
http://tv.gamestar.hu/video/invictus-studiolatogatas-3Ebben a részben a PT fejlesztésének különböző állomásait mutatták be (hang, textúrázás stb...)
-
mackosajt
addikt
srácok... tényleg ki van írva.
És én ki is vagyok akadva még mindig miatta(qrva délutános műszak... miért pont most?
)
-
csaba0223
senior tag
-
ABnormal
őstag
válasz
UnConnecteD #7273 üzenetére
PT Diane open hours from Friday through Sunday: 18:00-22:00 CET (GMT+2)
ki van írva...
-
csaba0223
senior tag
válasz
UnConnecteD #7273 üzenetére
Kérdés hogy eggyáltalán lesz e ma mert ugye hétvége van!
-
UnConnecteD
senior tag
ma mikor lesz nyitva a beta szerver? miert nem irjak ki a lapon?
-
Shad0w
senior tag
Lol. Tegnap még 40 ezer valamennyibe került a stallionra a 4-es body upgrade. De most 10%-al olcsóbban kétszer annyiért lehet megvenni! Vicces emberek dolgoznak az aeria-nál.
-
PaJa1
őstag
Ez az új kilens jobbnak tűnik mint a régebbi volt
Több a füst driftnél
Szerencsére nekem sikerült belépni most is.
nem írom ide az észrevételeimet, hosszu lenne -
erdol
senior tag
Holnap azaz ma este kellene egy combót nyomni 900% rp-vel kíváncsi lennék mennyit lehet nyerni.
-
mackosajt
addikt
hmmm. ugye most nem lehet belépni a játékba?
Csak amikor nyitva van a szerver?ááá... kész vagyok. Bétázhatnék, de délutános vagyok... ááááá
-
erdol
senior tag
válasz
Creative997 #7258 üzenetére
A missiont úgy tudtam megnyitni hogy katt az elsőre ami a tréning volt és utána valahol lent a bal oldalon nem tudom mire még egy katt és indult.Csak a végén mikor megállt az autó akkor megállt minden és 1 perc várakozás után semmi én meg nyomtam egy task menedzsert és restart game.Utána kiírta hogy első teljesítve mentem a másodikra ott is ugyanígy jártam megint ctrl alt del.
Az viszont nem értettem hogy amikor ph tibee-vel együtt voltam valahol akkor iszonyúan laggoltam.Eddig ilyen sosem volt.
Érdekes hogy nem találkoztam egy igazi buggal sem,csak apró hiánnyosságokkal ami lehet hogy az ismeretlenségtől van vagy egyszerűen még nem tökéletes.
A chat egy kicsit furcsa például ha írok valakinek és nem kapcsolta be akkor nem is látja mit írok.Esetleg akkor előugorhatna az ablak neki automatikusan.Tokió autópályán elég zavaró volt hogy nem láttam a chat oszloptól a kis pályát nem tudtam milyen kanyar jön,bár nincs is benne nagyon.
Az jó dolog hogy a szobában lehet autót váltani csak ebből esetleg majd lesz probléma a rajt után veszem észre hogy valaki jobb autóval lesz a versenyen mint a szobában volt mert az utolsó pillanatban vált kocsit.
Összességében elmondható hogy k.va jó lesz. -
LACyCA
csendes tag
válasz
Creative997 #7258 üzenetére
Én megcsináltam 6-ot,a 7.-hez már sárga kulcsot kér.
-
PepeDon
tag
válasz
msgt.fubar #7252 üzenetére
IE csak kényszermegoldás tudod a microsoft közeli oldak csak azt szeretik. Mindig FF használok. A 3-ast meg tessék kipróbálni. Utána a 2-re rá se bírsz nézni
.
-
SylarHUN
senior tag
MaciG arra gondolok hogy, valószínüleg te a MaciG (ezt a nevet látjuk játék közben)nevet adtad meg felhasználónak, de amikor belépsz a játékba ott más a felhasz. név.
(Login képernyő)
Felhasználó név: ....................(ezt kellett volna megadnod)
Jelszó: .................... -
mackosajt
addikt
remélem nem gondolták komolyan, hogy csakis este 6 és 10 között lesz szerver nyitás, mert én hétvégén is este 10-ig melózok.
Pedig már úgy várom, hogy nyomhassam a Dian-t.
Örültem, mint majom a farkának, hogy hajnal 1-re lejött, most meg búsulok, mert b.szhatom... -
LACyCA
csendes tag
Azt hiszem task felirat,de a középső ikon mögött vannak!
Azokkal lehet ujabb küldiket megnyitni.500-2000 xp-sek -
Creative997
őstag
Nem értem. Feljebb írták hogy milyen szerintük a mission, ők meg tudták nyitni? Aki meg tudta az léccci írja le hogyan is történt
(A legelsőt megcsináltam utána semmi, összegyűjtöttem egy rakat piros kulcsot (olvastam, max 5 lehet, így érdemes őket minél előbb felhasználni) és semmi sem történt, nem találtam őket sehol sem, így be se tudtam rakni) -
LACyCA
csendes tag
A kulcsot tőlem elvette,de nem bírtam énsem elindítani!
A kulcsok a missionban élnek! -
PepeDon
tag
Bugreport bugreportja.
Szóval azért nem az oldalra írom, mert nem a játékkal van gond. Nekem firefox 3 beta5-el az istennek nem nyitja meg a bugreportos linket. IE7 se nagyon tud vele mit kezdeni, még szerencse hogy az opera ismeri. Az viszont némely kép csatolása után önkényesen bezárja magát. Azért lőttem egy-két dolgot.
Érdekes piros kulcsot nekem is dobott, de sehol sincs és semmi nem is nyílt meg.
-
mazda626
addikt
válasz
Creative997 #7247 üzenetére
A piros kulcsokkal neked kell unlockolni a missziókat. De hogy azokat hogyan lehet utána játszani, jó kérdés, nekem nem volt jó a play gomb azoknál. Vagy kevés a szint hozzá. Nem tudom.
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #7247 üzenetére
yéé, ez volt az 50. beírásom és lelkes újonc lettem
köszike
-
Lui76
őstag
Ahh a Drag és drift amit próbálhattam , de azok nagyon jók.
Érdekes a corvette mennyire nem bírta a panamával szemben. - vagy Csaba már tud vmit a dragról...
Kevés játékos volt fent
Egy Evo-t viszont elég jól lenyomtam a Phoenixemmel. -
Creative997
őstag
Összegezve:
- a license teszttel az elején szenvedés volt, mert (legalábbis számomra) a Toyotat nehezebb volt kezelni (nem kanyarodott, de nem forgolódott) mint a nem bétás verzióban, de a végén elsőre sikerült aranyra
- az új style-al még meg kell barátkozni, de nem olyan rossz
- a drift az nagyon ott van
- a drag az majdnem egy az egyben mint a NFS Pro Street, de nem rossz
- az arcade az nagyon szar, a Panamaval mentem Serpentinen és katasztrófa, nálam a kanyaroknálmintha nem lenne nyomaték, meg a váltó is szarakodik, a fék az röhejesen rövid, az irányításról meg... hagyjuk
- a sim-et nem próbáltam ki mert kevesen voltunk nagyon, ugyanígy a TA-t se, de fenttebb olvashatjátok a véleményt
- az új pályák: a japán autópálya az frankó, a hegyvidéki sprint meg mint NFS Carbon-ban, olyan jellegű, csak sima verseny, a kínait meg a californiait meg driftben toltam, arra jó
- a chat számomra kicsit érdekesen van megoldva, de "Z"-vel elő lehet hozni (nálam arra van beállítva, vagyis "Y"-ra, ami "Z")
- a szobák is érdekesek (képek Sylar raktárában), senki nem látja hogy a másik ocsija milyen szinten van
- az új kocsikat se próbáltam ki, majd holnap, mert mohó módon megvettem a Corvettet és fel is túrtam maxra köszönhetően a versenynkénti 900%-os bónusznak
- a mission mód. Hát igen. Itt jön a kérdésem azoknak akik voltak:
gyűjtögettem azokat a piros kulcsokat, de nekem semmi nem nyílt meg, valamit kellett volna csinálnom hogy tudjak ott mászkálni?? Nem rakta be a helyükre automatikusan, ill sehol sem találtam hogy esetleg berakjamKár hogy legalább a Vettet nem kaptam meg a PT-be, sajna minden olyan mint volt
Szóval nem volt olyan rossz
Bocsika a hosszúságért -
PaJa1
őstag
Az árak mások, itt a tömeges vásárlással járjobban
élesben nem fogsz szterintem
az árak mások lesznek, itt azért olcsóság hogy könnyen meg tudd venni, bár a dudák sokba kerülnek, majd átcimkézik őket
RX8 al nem nehéz driftelni, könnyen lehet jól. Pheonix, na az már combosabb refelxeket, finomabb ujjakat kíván.
-
erdol
senior tag
Az szerintem nem is baj hogy a két acc megy tovább külön így most kipróbálhattam a többi kocsit is amiket szinte ingyen adnak.A corvette nagyon jó az rx8 hatalmas a driftben.Nem tudom máshol mi a helyzet de nekem mikor megcsináltam a mission-t akkor kifagyott a treningnél is meg az elsőnél is.utána nem is próbáltam.
-
Kommy
veterán
Nem tudom hogy amit találtam bug e vagy direkt lett így csinálva a teszt alatt, az új itemek drifthez, draghoz, explorerhez ha nem 1 db-ot beszek belőle akkor sokkal olcsóbb.
-
PaJa1
őstag
válasz
vizibal #7241 üzenetére
jaja, olyan mintha 1 másik karakter vinnél tovább ami ott kezdtél ahol átmásolták a normált. A 2 account nincs 1másra hatással.
Sylar, meg midnenki másnak: Az arcade az tényleg arcade mostmár, szóval nagyon komolytalan, nem is tudom hogy mire jó az a mód, maximum pályákat betanulni, kb 10% vezetési tudásra van ott szükség.
A szimulation mód a mostani VS megfelője. Drifthez 1 kicsit kezesebb irányítás társul. -
vizibal
tag
válasz
csaba0223 #7238 üzenetére
Benéztem én is, bár eléggé diavetítés jellege volt az itthoni gépen
. Meg a chat gombot se találtam, meg kellett keresnem az options-ben. De így elsőre tetszett.
PaJa Igen, sajnos beigazolódott a félelmem. Visszaléptem a "nem béta" PT-be, és a legutóbbi állapot fogadott. Vagyis bétán az accountunk klónjával játszunk, akit a tesztelés végén elvisznek kocsikázni a fekete öltönyös úriemberek és sose látjuk többet. -
SylarHUN
senior tag
1 pár észrevétel!
TA annyit változott hogy kapott némi pálya felfestést.
TA rooke autót átrajzolták sokkal szebb lett, a kerekei nem olyan szögletesek, meg az elejét is át szabták.Autók!
Toyota 2000 GT nagyon jó!!!
Invictus Spiedo Forte szintén nagyon jó!!!Az irányítás sokat változott, nekem a régi jobban bejött. A kocsik tapadnak a pályához, talán túlságosan is.
A Corvettem teljes sebességről teljes 0-ás állásig kb 3métert fut. Tehát ha rálépek a fékre 195nél kb 2 másodpercel később már állok mozdulatlanúl. Ez azért nem kis túlzás.Végre van tól-tölig verseny, tehát nem csak körbe körbe hanem, a.-ból, b.-ba verseny is van.
Drift nagyon jó!
Drag sem rossz.Az új szobák (room) nekem kicsit kuszák nem olyan letisztúlt mint az eredetiben.
Chat nem igazán működik!
A grafika viszont sokkal szebb lett mint eddig volt! Asszem kapott 1kis HDR-t!
Tömören ennyi az első benyomásom
Itt vannak a képek 1 helyen [link]
-
csaba0223
senior tag
Elég kevesen vagyunk 11-en!
-
csaba0223
senior tag
]
-
Amur
addikt
új autót akkor "érdemes" ha lesz rá elég RP-d,amihez sokat kell versenyezni,most a kombós expo fizet jól(olvass vissza),tuningolni pedig folyamatosan érdemes a jobb teljesítményért,tapadásért,irányitásért(a wizz tunningja amugy sem drága),versenyezz sokat,lesz sok léd,és veheted a jobb kocsit! de várd meg a májusi nagy patch-et sok új autót igérnek!
-
Geli
senior tag
Hali!
Írtatok már vmiféle fakk-ot, tanácsokat? Kerestem első kommentben de nem találtam.
Lényegében 2napja játszok, ma vettem egy 88gs-t, hogy ne integrálton kelljen szenvednem
Egy miyato wizzem van, E-v jogsival. Mikor érdemes tuningolni, és mikor érdemes új autót venni? -
Amur
addikt
én ugyan késve reggeltem a bétára,és még nem jeleztek vissza,de azért leszedtem,és seedelem vissza, úgy is visszajeleznek majd nekem is kell tehát,addig meg segítem a jónépet egy kis seedel!
A képek alapján van benne bőven újdonság!
remélem a simulator és az arcade nem az irányitás beállításánál van és egymás ellen nyomhatja a szimulátoros és az árkádos mert az úgy elég érdekes lenne? -
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
msgt.fubar #7228 üzenetére
Hello képeket tegyetek már fel!!!mindenrölll
autokrol pls
-
msgt.fubar
senior tag
thunder alley-ben bevezették a pitből kifele a "falat"!
úgy oldották meg, mint a büntinél, a kijárattól mért kb 100 méterig a gép vezet, majd kb 4. fokozatnál kapjuk meg az irányítást. és az összes TA-kocsi kapott szép új felniket ^^
bódi sylvi mellbimbója meg majdnem átszúrja a pólóját az egyik grafikán
-
Benedicht
tag
Es ne felejtsetek el bug-reportot irni ha talaltok valami hibat. A beta oldalan a bug report linken jobb oldalt van egy kis segitseg, de barki kerdezhet itt a forumban is, valoszinuleg lesz aki segit.
Ha lehet/tudjatok a speedbug-ot fontos lenne peldaul letesztelni.
-
mazda626
addikt
Arcade irányítás mint idáig, Simulation ODABASZ!!!! Drift is!!!
Mission szintén.
Szép munka! Buggal nem sokkal találkoztam idáig.Szoba közben nincs chat?
Grafika nálatok milyen? Maxra tettem de darabos és mostott. Csúnyább, mint a régi PT-jé. Ez a BETA miatt van, vagy vmelyik opció hibáddzik? -
Dr. Romano
veterán
Yeah nemsokára lent lesz, amint lesz időm megyek én is!
-
f5vseries
csendes tag
válasz
Creative997 #7217 üzenetére
optionsben be lehet állitani mivel hozod fel a chatet, és tünteted el
-
csaba0223
senior tag
Az irányitás az nagyon jó lett
-
csaba0223
senior tag
Nekem nincs lém vásárolni!
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Creative997 #7217 üzenetére
Hello Nem tudja valaki,hogy amit itt megveszel autót az a paccs után is ott lessz??
-
Creative997
őstag
chatelni hogyan lehet?
-
mazda626
addikt
Frankó!!!!!
Még mindig shoppolok, a Chassis tuning fenomenális. Találtam egy bugot, jelentem is. -
csaba0223
senior tag
A TA- ugyan az mint a régi!
-
mazda626
addikt
DURCA A SHOP!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megveszem az összes RP-s kocsit. Érdekes, hogy a Phoenix AP-s. Remélem megmaradnak a megvásárolt RP autók, a la RX8, 2000GT ...
Invictus, idáig korrekt! Még nem játszottam. -
PaJa1
őstag
Valószínű hogy ugyan arra a szerverre jelentkezünk be, remélem így lesz.
Az árak mások mint majd live-on lesznek. Az itt elért eredményeket nem lehet átvinni majd élesbe. -
MaciG
addikt
válasz
msgt.fubar #7209 üzenetére
kaptam levelet, a regisztrációnál a névnél a rendes nevem adtam meg ,a PT Felhasználói Név: -nél adtam maeg a PT-s nevem
-
quadroracer
tag
En is elkezdtem tolteni torrentrol, igyekszem seedelni este 1M-val.
-
Doki16
addikt
Az igen 900%-os RP/XP bonus
-
MaciG
addikt
Mivel léptek be??? (Account)
Merr engem nem enged be.... (wrong user name or password)
-
csaba0223
senior tag
meg van az AA1
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- PS Plus előfizetések
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest