Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Target78hu

aktív tag

Folyton ezt olvasom ,hogy csináljanak szobát ,ha várni kell sokat...de indítok pl circuitot only class 4 el kb úgyanúgy várhatok félórát ,mert mindenki wangázik meg panázik..
    "Régen" csomó jó futam volt és az döntött ki a jobb sofőr pl quadroval is csapattam külföldiekkel circuiton és nem 1-2-t hanem 10 et egymásután ,mert feelinges volt hasonszőrü kocsikkal menni! Meg Destroyerrel aláztam a friss ponisokat akik faltól-falig evickéltek vagy kemény küzdelem árán időben célbaértem a cracerrel a class 1 esek közt-akik ált kickel örvendeztek a 145 mph s kocsim miatt(pedig qrva nehéz lépést tartani velük).A pontozás is ill az árak is 1 fokkal jobbak voltak ,de már akkor is aránytalan volt a pályanehézség és XP/RP jutalom-most totál x@r (sztem).Ma mentem picit mackósajtal meg egy haverral ,de valahogy nincs a régi hangulata meg a játéknak. A csetet/lobby-t/szobát se kellett volna átbarálni ,mert a játék egyedi volt amúgy is és teljesen felesleges bele ilyen ficsőr/cicoma.LFSben és sok multis játékban szimpla chat van ,ez sztem főleg játék közben lényeges ,hogy vezetsz és nem takarja ki a szöveg a képernyőt ,hanem fennt v lennt "felvillan" nem zavaróan.T bötü lenyom bepötyögöm (esetleg javítok) és úgy ,hogy nem kell megállnom vagy nem koccolok neki falnak.A garázsom meg azért van tele ,mert kiváncsi vok ,hogy mennek a többi járgányok és kihívásnak tartom pl 1 hexannal,phoenixel vagy corollával racelni/driftelni ,de hol mikor ,ha mindenki sinautókkal megy?! Jó volt párszor meló után mikor a többi span szanaszétműszakban volt émmeg kikapcsolódásnak ptztem ,de ez már nem az a PT.Lehet kövezni! (tudom írjak jobbat vagy ne játszak vele-utobbi)

Új hozzászólás Aktív témák