Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Csinálok én szobát, de vagy alacsony szintűek jönnek be (pedig a szoba nevében benne van h "fast cars"), akiket meg nem annyira élvezet porrá zúzni és 27 kört ráverni (ilyenkor volt h kocsit cseréltem miattuk, de a helyzet uaz) vagy pedig nem jön senki. Nagy ritkán beakad 1-2 jó játékos. Gondolkoztam azon h beírom szobanévnek h "only DRU", lehet szarrá vernek, de legalább megyek
habár volt már olyan hogy szép nevekkel fémjelzett mezőny gyűlt össze a szobámban, csupa top20as játékosok. Én special rekordra (saját) akartam menni, írták vegyem ki a bp-t. Jóvan nesztek verjetek szarrá. És láss csodát, 14 versenyből 13-at megnyertem!! <-- ebből is kiindulva, fontos a megszerzett rutin!Most mentem route2-n, ami eddig ha megnyertem, 7 kör, 8 player, akkor kb 2000-2500 között adott. Most 9 kör, első hely, best lap, 8 player és 1200!! Ennyit a pontozásról.
Engem különösebben nem érdekel a kevés pont, amikor volt a 123763283597%os bónusz akkor sem voltam itt csak pár verseny erejéig, pedig nem is vagyok maxon, meg van bőven kocsi amit fel kéne túrni, sőt én nem is értettem miért tart ilyen sokáig a bónusz day. Ezzel nem értettem egyet, de azzal már igen hogy piszok keveset adnak a pályák!
De az élvezet a lényeg, nem az idegbetegség!
Új hozzászólás Aktív témák

- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
habár volt már olyan hogy szép nevekkel fémjelzett mezőny gyűlt össze a szobámban, csupa top20as játékosok. Én special rekordra (saját) akartam menni, írták vegyem ki a bp-t. Jóvan nesztek verjetek szarrá. És láss csodát, 14 versenyből 13-at megnyertem!! <-- ebből is kiindulva, fontos a megszerzett rutin!