- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci9411
csendes tag
Van egy Stallionom.De hogyan kell fánkozni/sok rpt szerezni?
A quadro összkerekes azért fura.Nem? -
csaba0223
senior tag
Ez már egész jól néz ki!
-
ABnormal
őstag
én még emlékszem amikor a quadro nagyon is jó kocsinak számított a PTben,én nagyon szerettem,hatalmas versenyeket mentünk,pl macsek ha jól emlékszem ment 1:51-et b-roadon és mindíg csak ezt próbáltam megdönteni,és az amoebás versenyek quadróval?ki emlékszik még rá?
...igaz,hogy azok a quadrók nem a mostani quadrók voltak...
ki mondott itt rosszat a spiedóra? -tudom:crea volt- jó kis gép az,csak azt is meg kell tanulni vezetni minden egyes patchig,mert ugye akkor úgyis mindent lehet kezdeni előlről...
sok pályán meg lehet szorongatni az AP-s class5 rally kocsikat...sőt! -
MaciG
addikt
válasz
Creative997 #12090 üzenetére
Az szép ha tegnap volt a másodig round, mert én teljesen elfelejtettem.
Pedig serpentineket szeretem.
(#12089) csaba0223 Ezt ne mondtad volna
trassher: Ha class4-ből akarsz venni valamit akkor szerintem stallion. Jobb, mint a phoenix.
-
Isten88
senior tag
válasz
Creative997 #12092 üzenetére
Na szép...2 RP-s autó jön akkor. Szal akkor én a PT demójával játszok majd, más meg a full-lal. Hát ez azköszi rendesen. Free to play (with the demo version only). Az.
Szerk.: bocs, nem Creative hozzászólására válasz, hanem egy "Új" gombot képzeljetek oda...vagyis ide...
-
Creative997
őstag
válasz
trassher #12091 üzenetére
Attól függ mennyit akarsz rákölteni, milyen class, mire, stb. A legjobb Panama, de az ár+tuning az kb 1200k rp. Class5: Harpoont már nem nagyon éri meg, akkor már Panama, Forte meg szar és drága a tuning. Buggy meg teknikás pályákra, de meg kell tanulni vezeni. Class4: Phoenixre jó balance kell h ne csússzon, Stallion meg jó kis gép a kategóriájában. Class2: Quadrora minden olyan balancot amitől kanyarodik, mert egyébként a kanyarokba egyenesen mész be (4wd r+, grip f+, aero f+), a hexant nem ismerem, de teknikás pályákon gyorsabb mint a quad (ahhoz én is ingyen jutottam hozzá anno) Class1: gondolom nem azzal akarsz mendegélni.
-
Creative997
őstag
Ekkora balszerencsét!! Azért jobbra számítottam.
Sokat gyakoroltam ma a vette bajnokira, mert gyenge vagyok Serpentine-en, jó játékosokkal (patriots, lapro, dark riot, m-motors és a fél magyar bagázs). Minden verseny végén 1. vagy 2. voltam! Olyan időket mentem, h súroltam a bp-es régi időimet, én is meglepődtem milyen jól megy. És ligán? Elég 1 hiba és véged, olyan a mezőny. Én ezt meg is tettem. 2x a 2. helyről lettem az 5. Aztán a 3. futamban visszakaptam az egyik 2. helyemet, de nem vígasztal. Erről ennyit.Csak 2 rp-s autó fog kijönni?? (ha ilyeneket mint bobcat, golfkocsi, targonca meg mittomég milyen baromságokat nem számolok bele) Az komoly. Ebből az egyik egy '20as évek beli, a másik a class7es. De alap adatai alapján.... Erről is ennyit. Vegyen mindenki AP-t.
-
SSP33DY
aktív tag
hhmm.. ez de finom.. nemtom' ki ismeri.. a demója is 20 dolcsi..
iRacing Motorsport Simulations
http://www.youtube.com/watch?v=bbpxPBZlCy4
http://www.youtube.com/watch?v=9BrtxNcaD4I&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=mBLH3nfVwds&feature=relatedtube nem adja vissza olyan faxán a gafikát..pedig egész szép!
csak érdekesség volt, nem párhuzam a PT, meg ez között.. mielőtt bárkinrk a szívébe döfnék..lol
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #12083 üzenetére
Fantasy Car
Corus
Quadro
Buggy
Kawana
Miyato Wizz
Executive Lion
C-Racer
Hexan GT
Spada Forte
Drako Hemi
Lagoon Destroyer 4x4
Harpoon GT 2007
Morello S Type 2007
Panama GT Ray
Thunder Alley Pro
Thunder Alley Intimidator
Stallion GT -
trassher
addikt
Érdemes a Quadrot tuningolni vagy hagyjam és a Myatomat építgessem? A Quadro ingyen volt még anno egy event alkalmával.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997 #12083 üzenetére
Hát én sztem nem tudom mikor jön
Remélem hogy már holnap.. -
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #12077 üzenetére
az tuti!
az a képen bobcat és várható a játékba
Kisa: ha eddig nem vetted észre, a Morello kivételével mind valós autó, tehát AP-sak lesznek. És közülük az NSX biztos h jön, ill lehet h a Hummer, Outlander, Hylux trió vagy közülük valamelykek. Meg lehet h a Morello.
Szerintem szerda éjjel fog jönni, minden frissítést akkorra raknak be!
-
Stig20
tag
Az hogy a büdös francba létezik, hogy a lvl 4-es vettémet állvahagyja egy majdnem fullos panama wanganon?????? Mindkettőnknek bent van a BP, indulunk, de már az első másodpercben vagy 15 méterre van, és meg sem áll a párszáz méteres differenciáig, mikor beér.... Ilyen szar lennék, vagy ennyire fosh a vette, vagy mi van???? Én ezt nem értem.
-
UnConnecteD
senior tag
elvileg 3 nap mulva jon
OFF:
nyelvtanbol 100%, hogy meghuznak -
pH érték
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa #12074 üzenetére
Ezek közül várható valamelyik:
Nissan Skyline GTR R33 (1997)
Honda Civic SiR II EG6 (1991)
Nissan Silvia Ks S14 Aero (1996)
Honda NSX Type R (2002)
Honda Civic Type R EP (2004)
Toyota Hilux Surf (2006)
Mitsubishi Outlander (2006)
Honda S2000 (2003)
Nissan Z33 350Z (2003)
Morello S Type (2007)
Chevrolet Camaro Concept
Hummer H3 SUV -
Marci9411
csendes tag
Ha egy drifttel 2-3 ezret hozok akk hogy szerezzek meg egy kocsit 139000ért??
Kitartás? -
csaba0223
senior tag
-
Marci9411
csendes tag
Hello!
Mivel lehet nagyot kaszálni ? Mi az a fánkozás? -
tomkatomi
tag
Gratula a nyertes(ek)nek, és gratula mindenkinek, aki részt vett a versenyben.
-
PaJa1
őstag
áááá elvertem fél millát panama tuningra!
De most már az összes autóm kívül belül fullextra
És csak Intim nem parkol a garázsban, az sose akciós...Megvehetném, de várok vele míg leárazzák. Kéne annak is 1 kis promo, mert nem nagyon kapkodják a szalonból D
-
trassher
addikt
Asszem jövök vissza játszani
. Nyáron nem igazán voltam gépnél, de most kedvet kaptam hozzá megint.
-
Ricco_hun
senior tag
Grat. Karibabának! Sajna nem tudtam résztvenni, mert este betoppantak a rokonyok, velük kellett jópofizni.
-
Isten88
senior tag
SPiT: Alap Panamával igen.
AMD FANATIKUSOKNAK egy kis extra még kifacsarható a gépből, hátha a PT-ben is segít egy kicsit.
DE CSAKIS SAJÁT FELELŐSSÉGRE, ÉS AMD PROCESSZOROKHOZ!
-
Csabiiika
csendes tag
az uj kocsik mikor jonnek?
-
sanye89
csendes tag
Grat,karbaba.
Amúg, nem fog késni a patch?
-
Creative997
őstag
Grat Karibaba
Mindenkit szeretek, mindenki a barátom
Nagyon jó volt ez a liga, csinálhatnánk több ilyet! Mondjuk ez is nehezen jött össze.
-
csaba0223
senior tag
Gratula Karibabának!
Megbeszéltük Karival a részleteket! A nyereményt megosztja a 2. és 3 helyezettel!
Az igényeket jelezzék az érintettek! Ahogy megkapom az AP-t küldöm az ajándékokat!!!
Kari: Kérlek jelezd hogy Mit szeretnél és a többiek a maradékon osztoznak!Jó ez a kép!
-
PaJa1
őstag
válasz
Karibaba #12048 üzenetére
Faxa event volt!
A finisben lemaradtam, had küzdjenek egymással, én úgy sem számítok. Meg is lett az eredménye, 1. kanyar DANG falat fogtakKari megúszta
Aztán volt 1 szép szendvics jelenet
Meg jöttek a gyors körök mikor kitisztult előttem a pálya1.17.5
-
ABnormal
őstag
Gratulálok Karinak a győzelemhez!
-
Razin
csendes tag
grat karibaba
sajna nem tudtam versenyezni, dolgoztam delutan
lehetne maskor is "sajat" verseny
-
[HUN]Dani
őstag
A the 4 million members eventnél hogy kell belinkelni a képet?
feltöltöm egy másik fórumra és azt belinkelem vagy mi?
GRAT karibaba -
Karibaba
aktív tag
PH bajnokság EREDMÉNY HIRDETÉS
-
Segítsetek!
Melyik pályán lehet hosszúakat ugrani?
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Creative997 #12022 üzenetére
Nem szándékozom részt venni a versenyen.
Sajnos, nem bírtam korábban jelezni, hogy nem veszek részt.
(Salmonella nevű betegség miatt nem jutottam nagyon gép közelébe.) -
Karibaba
aktív tag
verseny lista verseny 2 touge
-
PaJa1
őstag
Faxa lett az új PT oldal
Sikerült kilépnem a 2. selejtezőből. A felhasználó fül helyett a szobát csuktam be :s
Jobb lenne ha nem lehetne kilépni a szobából ha az oldalsó panel aktív. Bolondbiztosra kéne csinálni -
Kommy
veterán
Sajnos nem tudok mégse jönni, csak egy szar gép van a közelben amin nem megy a pt, meg a net is elég szar. De azért jó versenyt mindenkinek
-
PaJa1
őstag
Még annyi, hogy autót lehessen cserélni versenyek között?
Izgalmasabb lenne ha nem lehetne -
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #12009 üzenetére
Esélyegyenlőség alap autóknál?
Mindenki kiválasztja melyikkel akar menni, ebben mi az egyenlőtlenség? Nem az autó hibából fog adódni a helyezésed. Te választasz, nyilván tudod is hogy milyen.
1óra alatt meg lehet szerezni mindet még a totál újoncoknak is.Most látom csak, hogy a szubtörp csukva, így muszáj lesz főbuszon nyomulni. Ott is az also sim VSben.
Remélem azért legalább 2 szoba tele lesz...
Ha 4 szobára szükség lenne, akkor az alábbi beosztás módosul. Remélem mindenki csak 1 accountjával akar versenyezni.Elődöntőkbe kik jutnak (#x: a selejtező száma, -x: a helyezés):
1.be: #1-1. #2-2. #3-1. és a második leggyorsabb a továbbjutottak után.
2.ba: #1-2. #2-1. #3-2. és a leggyorsabb a továbbjutottak után.Döntőbe: a két első plusz a leggyorsabb második.
-
had423
aktív tag
én nem tudok menni versenyre, de hajrá ------------------>MaciG<----------------------
-
MaciG
addikt
válasz
Creative997 #12032 üzenetére
Mindenki kap egy rakás ticketet és azt meg elversenyezzük
-
Creative997
őstag
válasz
csaba0223 #12030 üzenetére
1100Ap-ból 5 értékesebb cucc jön ki (800AP)- Corolla, 2000GT (ezek 700AP), double xp; rp popper, 3 napos acc csaj (najó meg nickname changer). Ezen kívül van még nitró ami számít valamit.
Tehát a lehetőségek a következők sztem:
- az 1. választhat a nagyértékű cuccok között, a 2. 3. meg nem tudom mit a maradékból
- vagy az is lehetne h mindenki kap ticketet, csak kicsit húzós, egy 5ös csomag 24 AP és vagyunk páran. Az első meg a 7-800AP értékben (ha belefér, nem tom hányan leszünk)
- vagy az első 3 között szétosztani valahogy másképp
- az első visz mindent -
csaba0223
senior tag
A nyeremény kiosztás hogy legyen? Csak az 1. kapjon vagy az első 3-om? Ezt döntsétek el!
1100Ap-rol van szó! Nagyon szétdarabolni nem érdemes sztem! Várom a javaslatokat! -
UnConnecteD
senior tag
mondtok fos, class1 kocsikhoz balance-ot, amivel kanyarodik is? kawana, lion
-
ABnormal
őstag
válasz
Mariann294 #12026 üzenetére
mint már írta valaki ez a verseny azok között lesz megrendezve -kemény1100AP-ért- akik csabára szavaztak,sajnos ebben most nem tudsz részt venni,mivel nem szavaztál csabára...,de felőlem jöhetsz,majd legfeljebb figyelmen kívül hagyjuk az eredményedet...
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Mariann294 #12026 üzenetére
Már nem!
Tehát ebből most azt veszem le hogy nem szavaztál, tehát akkor nem is tudsz részt venni ezen a versenysorozaton.. -
Mariann294
őstag
válasz
Creative997 #12024 üzenetére
Én tegnap 1-kor vettem észre ezt az esti izét,de akkor nem tudtam már regisztrálni.Jelentkezni még lehet?
-
Creative997
őstag
Most nézem h a Subtropolis most nem megy. Szerintem ha este 8kor se fog menni akkor menjünk Phoebuson az also sim vs-be és Paja mindenféleképp csináljon jelszavas szobát.
Jelszó mondjuk: prohardverMég 1x akkor:
1. rnd: Serpentine - Touge--------->Qualification
2. rnd: Circuit - Sphagetti 3------->Semi-final
3. rnd: Tokyo - Broadways 2----->Final -
Creative997
őstag
Az eddig visszajelzettek:
Paja; ABnormal; Kommy; karibaba; Creative; MaciG; Ricco; Dani; Lacika; tomkatomi; csaba; PepeDon
+ akiről még én tudok, de nincs listán viszont szavazott: Unconnected (Wandal)Akik még nem jeleztek:
Csabiiika; Kisa; Ploki; seloka; Razinbuvez sajnos nem tud jönni
Aki nincs a jelentkezési listán de szavazott az gyorsan jelezzen.
GMT 6pm (azaz este 8
) Subtropolis
1. futam indulás akkor legyen 20.15
szoba neve és ha lesz jelszó azt Paja úgyis elárulja -
dokar
addikt
válasz
Mariann294 #12018 üzenetére
ok, [HUN] Race vagy [HUN] PRO nevű szobákat keresd, kb 19-22 óra között
-
ABnormal
őstag
Jól látok? női versenyző -vagy csak női néven versenyez valaki?- és level 34? ez számomra hihetetlen...
Én itt -illetve ott- leszek 8kor,és hogy fair játék legyen nem gyakorlok előtte semennyitABno
-
PepeDon
tag
Két napot nem figyelem a topicot és majdnem lemaradok az esti mókáról
. Egyébként 8 nekem épp hogy jó, mert kb addigra érek haza. Inkább (de szigorúan csak a biztonság miatt) 8-tól gyülekező és 8.15-kor az első verseny (már ha lesz több is), addigra csak odaérek. Legfeljebb Pannival megyek a stock kocsit meg húzom trélerrel
.
-
dokar
addikt
Este jön vki TA-zni?
Tegnap jókat mentem.
Figyelem, ha túl sokat maradtok onlány, akkor olyan slowbugot kaptok, hogy sírás lesz a vége. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
Mariann294 #12014 üzenetére
Már nem lehet szavazni!
Tehát ebből most azt veszem le hogy nem szavaztál, tehát akkor nem is tudsz részt venni ezen a versenysorozaton..
Erdol: Mostanában miért nem játszol? -
Mariann294
őstag
Új vagyok itt és lehet hogy hülye is...de azt hogy kell?
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Mariann294 #12012 üzenetére
Ha szavaztál csaba0223-ra akkor ennek semmi akadálya..
A pályáknál a broadways 2 nagyon tetszetős..(a kedvenc mapom
)csak el kell valahogy odáig jutni..
Még annyi hogy milyen class és ha class1 akkor no rolla?
-
Mariann294
őstag
Sziasztok!
Tegnap későn olvastam a fórumot regisztrálni nem tudtam csak most.
Ha lesz valami este 8-kor akkor én is jelentkeznék még ha lehet! -
Ricco_hun
senior tag
Kösz! Most megmagyaráztad nekem mik azok az alap autók. Én azt kérdeztem a 4 közül melyik lesz. Vagy mindegy? (ha mindegy, akkor már itt befigyel egy kis "esélyegyenlőség-hiba" Csak egy kósza gondolat: nem lehetne korábban kezdeni? Mondjuk 7-kor? Hacsak én gondolom így, akkor csak miattam nem kell változtatani. Úgyis kiesnék az első körben.
-
Ricco_hun
senior tag
Ha a full számítógépfüggő öcsémet sikerül eltakarítani pár órára a gép elől (hát nem lesz könnyű feladat, elkezd rinyálni és a szüleink egyből az ő pártját fogják), akkor én is jelentkeznék az első fordulóra. A többi fordulóba nem hinném, hogy bekerülök, rég játszottam már. És melyik alap autó lesz? Balanszokról még nem esett szó.
-
SSP33DY
aktív tag
hehe.. egy ilyen "új" játékhoz mit szólnátok?
http://www1.groovegames.com/LAStreetRacer/index.php
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest