Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Nah megmondtam a magamét a tornával kapcsolatban. Vagy megint abszolút nem foglalkoznak azzal amit mondok, vagy jól eldorgálnak.
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Creative997 #16093 üzenetére
Nem rossz ,csak ne heti 1 verseny legyen mert sose megy le.
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #16095 üzenetére
Azt mondta, hogy holnap estig lehet időt menni. Collo már ment ma. 11.19 lett neki azt hiszem. Hetan meg még délután kormánnyal szenvedett, de már 36okat ment :s
A GS segítést hogy gondoltad?
-
Creative997
őstag
Kell egy kis pihenés tanulás közben, addig leírtam
Majd vmikor kirakom az eventet aeriára és a leggyorsabb 36 jelentkező fog résztvenni. Mondjuk rád gondoltam GS segítőnek de ha részt akarsz venni akkor majd más GSt megkérdek, aki nem vesz részt és majd ráér.
Eligun: akkor ezek szerint még holnap is lehet méreckedni? Az lenne a legjobb nekem!
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #16093 üzenetére
Explorerben mágnessel olyan lesz mint egy kanyargós drag
De legalább nem a mágneses kérdőjel fog dönteni... Jónak tűnik. Indulhatok?
Te most nem tanulsz?
EliGunra holnapig lehet méretkőzni, Saby ma este aszonta h nem lesz. Ha Lun0r sincs akkor nálam lehet jelentkezni.
-
Creative997
őstag
Kicsit át lett alakítva az event ötletem, ami a következő:
6 csoport lesz, 6 játékossal. 3 csoport low level players, 3 csoport high level players.
7 futam lesz minden csoportban: Sim Vs, drift, drag, explorer, TA, CTF, Sim Vs. Pontrendszer, a 2 legtöbb pontot gyűjtő kerül a döntő csoportba ahol tehát lesz 1 low level és 1 high level groups. Innentől knockout rendszer lesz 5 versennyel. Vagyis itt is 6an vannak, az első kör után kiesik az utolsó, a következő körben 5en vannak és az utolsó kiesik és így tovább. Itt Sim Vs, drift, CTF, drag és végül megint Sim Vs. Az utolsó Sim Vs ugyebár 1vs1, aki itt nyer az nyeri a díjat. Tehát külön lesz kicsiknek és nagyoknak.
Az elején a csoportküzdelmekben a CTF és Drag 2 részre lesz bontva, tehát csoportokon belüli 2 másik csoport lesz, 3-3 fővel. Ez CTFhez azért kell h ne a mázli döntsön, dragnál meg azért mert csak 4 fő tud versenyezni egyszerre. A 4. én leszek + még ha a támogatás meglesz akkor + 1 GS segítőnek. CTF-nél a pontokat a CTF alatt összegyűjtött pontok alapján kapják, tehát itt érdemes lesz arra menni h sok pontot gyűjts a verseny alatt, mert nem tudhatod h a másik csoportban ki mennyit gyűjtött. Dragnál meg az idők szerint kapják a pontokat a játékosok.
A low level-nél class1 és 2 lesz: sim vs és ctf cl1; drift és drag cl2; explorerhez mindkettő megengedett. High level-nél class4 és 5: sim vs és drag cl5; ctf és drift cl4; explorerhez mindkettő. NO corolla és 2000GT!
NO sponsor girl, NO BP, egyedüli kivételt az explorer élvez, itt CSAK mágnes és pozitív kérdőjeles BP-t lehet használni.Vélemény??
-
MaciG
addikt
Nem kell ide kormány, elég egy rozzant bill.-is ha szerencséd van
-
SSP33DY
aktív tag
akkor ne kötoszködj
https://shop.logitech.com/basket?shop=consumer&country=HU&lang=HU&add&p1=963357-0914&q1=1&ccp=120-270-270-963357-0914 .....ez barátok közt is olyan 33 ezer..., de Magyar bótokba' 15ezer körül+szállítás..
Amúgy ja, nem "ma" vettem, tavaly nyár asszem.. és a felének a negyedéért -
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #16088 üzenetére
Van egy topic aerián a kormányokról. Ott írták, hogy g25 elég sok helyen 400+ USD. Nálunk meg 250 USDnyi forintért megkpod. És mivel most gyenge a forint az USDhez képest ezért 1 USDért több forintot kapsz mint ha erős lenne, tehát kevesebb USDért tudod megvenni a cuccot-forintba átszámolva. De ez a kétszeres árkülönbség nem csak forint gyengeségének tudható be, hanem annak is hogy nálunk nemzetközi, árfolyam mentes viszonylatban olcsóbb a kormány mint máshol.
remélem így érthetőbb. Most érdemes külföldi valutát forintra váltani. aztán ha erős a forint akkor vissza
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #16084 üzenetére
Megjelenést tavaszra tippelném.Amit mondtak forumon hogy ebben már lesz valami kezdetleges csapatrendszer, ami majd fog bővülni. De, hogy tényleg mi van benne azt passzolom.
Én már nagyon szemezek a g25el. es nálunk, Mo.-n olcsó, lehet csak gyenge forint miatt kevesebb dollárban mint máshol, de majd 2xeres árat nem a forint miatt nem kell kifizetnünk
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #16080 üzenetére
Jóreggelt.. megjöttem.hehe
Lacikám! Én az első fél óra után letéptem a kormányomat az asztalról, és bebaxtam az asztal mellé!! Majdnem meg is tapostam.. pedig nyugodt ember vagyok..
Aztán újra konfigoltam, beállítottam, és megtanultam vele gammázni.. na azóta má' barátok vagyunk.hehehe Sokkal pontosabban ki tudom számolni a kanyarok előtti mozdulatokat, és ha kicsi korrigálás kell, az is gond nélkül megy! Egy Logitech Force Formula EX-em van (asszem ez a neve) A Vaterán vettem zyír csomagolásban, garanciával
Nagyon olcsón!! Nem 20-30ezerért, mint rendesen..
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #16080 üzenetére
Kell szokni az új vezérlőt. Én is próbáltam 1 MOMOt és pocsék voltam vele. Már maga a kormány se igazán jött be, túl nehéz volt tekerni, a fapados puntókat könnyebb kormányozni... a zajról amit csapott ne is beszéljünk. Viszont g25 más tészta
az fincsiiii
-
[pH]Lacika
tag
válasz
JackShephard #16073 üzenetére
Biztos igazad van, de ez akkor sem magyarázza meg azt, hogy mitől volt gyorsabb a lassú de annál fordulékonyabb kawanád a gyors de nehezen kanyarodó Corollánál egyenesben.
Asszem be kell szerezzek 1 kormányt. Bár amikor próbáltam kormánnyal, még egyenesen sem tudtam vele menni nem hogy kanyarodni.
-
PaJa1
őstag
Crea, az APs utók főleg licensz mitt és hangolási munkák miatt nincsenek meg nálunk. Az RPsek meg náluk sincsenek
Bubi, Laca: én is néztem, hogy az egyenesben nem nőtt távolság, bár a távolságmérőt nem láttam de az autó "nem ment össze". Amikor rántasz kormányon akkor vesztesz.
Bubi, nekem is van analog gamepadom, de loginál rosszabb és nem tudok vele úgy menni mint te, én vagy tökig húzom vagy sehogy. Nekem az csak kényelmi funkció, hogy távolabb ülhessek laptoptól.
-
Creative997
őstag
Csak úgy benéztem az aerián a PT Rankingsba. Ott ki kell választani a pályát és a kocsit és megmutatja a 18 legjobb időt. A kocsiknál van pár olyan név ami még nincs a játékban és nagyja már a Level-Rben ott virít:
Corus S2 (2005)
Quadro SD T5 (1994)
Nissan Skyline GTR R33 (1997)
Nissan Sylvia Ks S14 Aero (1996)
Honda Civic Type R EP (2004)
Honda S2000 (2003)
Nissan Z33 350Z (2003)
Myato Wizz T TS
S14/ST HI-TECH (2007) csak drift
S14/Drift Angel (2007) csak drift
Golfcart
Draco Hemi (1927)
Apollo Vanguard (1992)
ATD Scout City Cab (1999) -
ABnormal
őstag
találtam egy -számomra- új hibát: szavazós szobában voltam és a játék végén amikor feljött a képernyő,hogy melyik pályát akarjuk a host kilépett - erre ez a gyönyörűség visszarakott az előző játék végére és csak mutogatta a kocsikat különböző nézetekből meg szólt a motorhang...és csak ott vártunk..és vártunk...és vártunk...se kilépni se elindítani...semmit nem lehetett...csak az alt+tab és feladatkezelő oldotta meg a dolgot...erre most mit mondjak megint? csak dicsérni akarom a fiúkat,de sajnos nem tudom...
-
Creative997
őstag
válasz
JackShephard #16073 üzenetére
Én is billről tolom és eddig is tudtam h a rángatás időveszteséges. De nem lehet tökéletesen egyenesbehozni a kocsit, így mindig picit ellenkormányozni kell oda-vissza ami szintén időveszteség, tehát az ember akaratlanul is "vezetői hibát" produkál ahogy te fogalmaztad. A legdurvább időveszteség az england pályákon van a gyors szakaszon, ott nagyon kell rángatni a kormány mert gyors, enyhe kanyarról van szó! És a számomra legidőveszteségesebb kocsi így billről a WRX, annak a legnagyobb a holtjátéka!
tehát addig örüljetek amíg nincs kormányom, habár ha az anyagi helyzetemet elnézem egy ideig nem is lesz
-
JackShephard
tag
válasz
[pH]Lacika #16059 üzenetére
Nos, akkor én is összefoglalnám az álláspontom a dologban. Először is a találgatásokat elkerülendő, egy Logitech Rumblepad2-vel játszom, a két joyjal. Nem tudom melyik futást tetted fel a 2 közül, a hsz.-ekből úgy érzem, hogy csak az elsőt. Megnéztem és is a tesztünk után a replayt és a következőkre jutottam. Gondoljatok csak bele, a pad analóg karja ha jól tudom 0-255 közötti értékeket állít, azaz ennyi fokozat van. Szemben a billentyű csak két állást tud, vagy 0 vagy 255! Ugye nem kell bizonygatnom ez mit jelent? A billentyűről való rángatós kormányzás brutális időveszteséggel jár. Ez mind tisztán látszik a belső kamerás képeken. Ezt Paja is simán észrevette, de szerintem bárki. A rossz íveken való menés szintén, mivel hosszabb utat kell megtennie az autónak, mint a másiknak aki jó íven halad. És valóban úgy megyek a paddel, mint más a kormánnyal, de ezt jeleztem is neked Laci, hogy úgy kezelem mint a hímes tojást és egy fikarcnyi ideges mozdulatot nem látsz a kormányzásomban. Az egyenesben pedig teljesen tisztán látszik, hogy egy grammal sem megyek el, én néztem a távolságmérőt közben, 1m-t nem változott közöttünk a távolság, amíg hozzá nem értél a kormányhoz. Szóval én azt gondolom jobb beletörődni abba, hogy a különbséget "apró" vezetői hibák összessége hozza létre. Ja és gondoljatok bele, egy technikás pályán, ahol az ember azon játszik, hogy tökéletes féktávokat állítson be méterre pontosan, mennyi időt veszíthet aki "nem megfelelően" kormányzik. Tervezem egyébként hogy valami fos gépre is felteszem a PT-t és onnan futok tesztet valakivel, hogy végleg lezárhassuk ezt a témát.
Bocsánat a hosszú reagálásért.. -
csaba0223
senior tag
válasz
[HUN]Dani #16053 üzenetére
Csak hogy lásd a különbséget!
1000ap: 1900 Ft
1000gp: 2600 Ft
Pt- 1000ap-ért vehetsz mondjuk egy dupla rp poppert vagy 1 acc bulát kb ennyi
LevelR-1000gp-ért vehetsz egy 15 napos rp bulát vagy 8 darab rp poppert ami 80 verseny ugyebár! De még sorolhatnám a lehetőségeket mert vehetnék egy 7 napos rp bulát és 2 db rp poppert stb.
Akkor most melyik az olcsóbb? -
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #16068 üzenetére
Nekem azt mondta a multkor hogy gamepaddal nyomja! De lehet rosszul emélxem
-
PaJa1
őstag
200 APért morello.... is lehetséges. A mázli eldönti
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
[pH]Lacika #16057 üzenetére
Ilyen égbolteltűnősdi nekem is volt, sőt, csak az út látszódott, a többi fekete volt, de mire észbekaptam, már összerakta magát és nem tudtam shotot csinálni...
Mariann: nem arra tervezték a fizikai modellt, ilyen igénybevételnek legyenek kitéve! -
Mariann294
őstag
Azér ezt ki dolgozhatták volna jobban is.
-
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223 #16063 üzenetére
Akkor úgy megy vele mintha kormánnyal játszana. Nézd mennyivel jobban irányítja a kawát és az számít az ilyen kanyarokban. Mellettem is elmennek akik jobbn kormányoznak. 3G rallin volt jól látható englandon a gyors részen.
Dani, ha ott nincs több cucc ingyért és németül van, akkor nem tudom abban mi jobb
-
PaJa1
őstag
Azért az is látszik, hogy bubi kormánnyal vezet, és ez a teljesítményben is jelentkezik. A rángatással időt veszítesz.
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #16060 üzenetére
A második hszhez a rollát kellett volna tenni
már én is rögzítettem hasonlót. csak 3an voltunk! Tök azaonos aztók, még a festése is! Mind a 3an más tempóban mentünk, sőt mind a 3an billentyűzetről csináltuk, teljesen 1forma beállításokkal.
Eredmény, én mentem középen az 1eik elhúzott tőlem a másik meg lemaradt, már a satrt után rögtön. Talán még megvan valahol a replay....
-
[pH]Lacika
tag
válasz
[pH]Lacika #16059 üzenetére
Ja és ajánlom a kedves INVICTUS figyelmébe is eme videót a probléma megszüntetéséhez!
Mert ez így nagyon igazságtalan.
Ez nem csak az én észrevételem! Sokan panaszkodnak erre a dologra.Még valami! Boobshunter még a Corollát is simán legyorsulta egyenesben.
Szegény azt hitte én adtam ajándékba neki a győzelmet. Pedig én a padlólemezen is át nyomtam a gázpedált. -
[pH]Lacika
tag
Ma Boobshunter-el bebizonyítottuk, ha jobb a géped, akkor gyorsabb vagy a pályán.
Hely: Wangan
Autó: Kawana
Balansz: semmi
Tuning: stockPersze kell a tehetség is!
-
[HUN]Dani
őstag
Hát több kocsi van sokkal olcsóbb tuningal meg ilyenek de van egy rossz dolog is benne még pedig az hogy szinte az összes bp--t gp-ért lehet megvenni..
Még annyi hogy mindenki azt hiszi hogy 1000gp-t sokkal olcsóbb megvenni mint 1000ap-t ami nem igaz!! Ha 1000ap,gp = 10 $,Euro akkor: 1000ap: 1900 Ft, 1000gp: 2600 Ft!! Erről csak ennyit.. És egyébként nem játszom szinte semmit mostanság a level-r-el és a Pt-vel sem.. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #16043 üzenetére
navazzeg.. ez plus 10%XP
Majd eccer'csak leszek ám én is.. csak bejött némi AP.. izéé melóódia..
Na cső, kedd este tán leszek. -
Creative997
őstag
előzés a falon nem gyenge...
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997 #16041 üzenetére
LOL az aláírásod!
-
Creative997
őstag
-
Ofi1978
csendes tag
válasz
[pH]Lacika #16039 üzenetére
Lacika
WOWOWOWOWOWOWOW
Nagyon nagyon tetszik
Köszönöm szépen -
Mosquitoo
senior tag
válasz
csaba0223 #16019 üzenetére
WOW azért babyrunnernek van még egy érdekes videója
Crea a tiéd se rossz! -
Creative997
őstag
-
Creative997
őstag
válasz
[pH]Lacika #16029 üzenetére
THX Májsztró!
-
Ofi1978
csendes tag
válasz
Lacika nekem is kell(ene) ilyen
-
csaba0223
senior tag
válasz
Köszi mester
Már cserélem is! -
Plokijuma
aktív tag
-
csaba0223
senior tag
A videó babyrunners-é! Én is csak lestem mint a moziban
Nem semmi!!! -
Creative997
őstag
válasz
Na azért ez egy kicsit durvább mint amit én fogok, sokkal kisebb az esélye mint az enyimnek LOL
Nem semmi!!
Ja olvastam tegnap az eventkiírásodat miután shutboxba írtad, nem rossz! Ha jól vettem ki a vagy a játékban vagy a weben találhatóak meg a válaszok! Remélem szólsz nekünk h hamarosan felteszed a kérdéseket, nehogy már magyarok ne legyenek a top5be
jk
-
PaJa1
őstag
válasz
Nyehehehe, Szerintem még a Corall is képes erre az még lyen szögletes
Új QUIZ eventem
Lényeg: Valószínűleg kedd estétől kezdődően pár napon keresztül teszek fel pár kérdést a játékkal kapcsolatban. A leggyorsabb 5 helyes hsz kap 1-5ig pontot. Minden nap a top 5 kap díjat, illetve a végén az 5 legkevesebb ponttal végző ember nagyobb díjakban részesül.
Díjakról még nincs megállapodás, remélem autó és csaj is belekerülhet a kalapba. -
MaciG
addikt
válasz
Ladakiller #16022 üzenetére
hey
Mindenfelé, de tényleg
(talán arcade-ba nem). Nézegesd a szobákat, esetleg katt rá hogy kívülről is lásd ki van benn, és ha valamelyik nick ismerős (vagy ott a HUN ill. a pH jelölés), akkor bemész. DE néha ide is szoktak írni ,hogy pl.: Nyitottam kombo szobát.
Vagy van egy Ph-s chat is a játékon belül.
ITT le van írva ,hogy tudsz oda csatlakozni.
-
Ladakiller
csendes tag
Hali Skacok!
Tudom, hogy visszakellett volna olvasnom a topicban de egy gyors kérdés. Merre vannak a magyar arcok. Alig tudok összeakadni egy párral. Esetleg itt szoktátok egyeztetni a játék időpontokat? A nickem JoseGrande lvl24-es vagyok. Előre is köszi a segitségeteket.
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #16018 üzenetére
Itt van egy ugrás!
Ez sem minden napi! -
Creative997
őstag
Én már felkészültem rá, korábban is vesztettünk sok-sok xp-t lvl30-31nél és most is, szerintem összesen több mila...
majd ma vmikor emberibb időben felrakok nektek egy olyan ugrást ami kb 1 millióból 1x sikerül... -
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #16012 üzenetére
már csak 1,6 milla XP és eléred a csík végét
-
ABnormal
őstag
válasz
pihenj,folytasd tovább
gratulálok! -
Creative997
őstag
válasz
Üdv a táborban!
-
UnConnecteD
senior tag
jelentem, megvan ez is
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Creative997 #16007 üzenetére
Amelyik szobákban én vagyok (CTF/Xplorer) ott mindig az a baj, hogy CTF-be bejön egy 10> szintű, és amint meglátja a bent lévő kocsikat akkor kilép, Xplorerben meg bejönnek a Combo Only szobába és magyarázni kell nekik, hogy mi az a combo...
-
JoinR
őstag
válasz
UnConnecteD #16008 üzenetére
Ez egy probléma az engine-nel és a nagy távolság miatt tud előidéződni, engem is nagyon zavar, elvileg javítani fogják.
-
UnConnecteD
senior tag
az miert van hogy mostanaban sokszor azt irja ki a program, hogy a legmagasabb szintu kocsi a szobaban a cracer, aztan bemegyek, es kanyarba sincsen az. minden modban elofordul
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Mariann294 #15989 üzenetére
Meg jobb optimalizálást... A gépemen highon kéne emnnie 60 FPS-el, ehelyett mediumon van, hogy 20 alá esik
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest