Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razin
csendes tag
jelentkeztem... aztan majd kiderul mi lesz
-
PaJa1
őstag
Tele az Euro liga is, már csak tartalékosnak lehet jelentkezni...
-
Gabee_hun
csendes tag
Ma Phoenixel összejött a 10 perc folyamatos drift....
több mint 7 misit drifteltem és kb 8.5 ezer rp-t kaptam érte.
-
Isten88
senior tag
válasz
csaba0223 #9388 üzenetére
Én haverral megcsináltattam, nekem nem ment...rendes volt tőle...
Paja: nekem a szöveget jelenítette meg, nem a képet...szal a kép linkelő szöveg jelent meg...pedig nem php-s képkód volt, hanem sima direct linkes...nem ment egyszerűen. Haver webes cuccokkal foglalkozik, neki is csak Thunderbirddel ment, abban van ilyen rész...nekem meg ment Outlookkal, csak jött vissza egy üzenet a netszolgáltatótól, h az SMPT-n vírust fogott, vagyis nem ment ki a levelem...ezúton is köszönöm haveromnak!
-
MaciG
addikt
Újra indulnak a ligát ITT lehet rájuk jelentkezni. Elég értékes nyereményeket lehet vele nyerni szóval megéri
-
PaJa1
őstag
A boltban is van 5AP darabja. Eventeken meg lehet nyerni azt is. Pl a mostani driftes eventemnél minden korrekt jelentkező kap
Az AP szerzős pl most az emilküldős meg rögtön ahogy megnyitod a forumot, a forum idex-nél látható. Levelet kell írni contest-nek amiben az aláírsodnál aeria games-es kép van.
-
csaba0223
senior tag
Visszakaptam mindent és még az AP-m is megvan juhhhééééé
-
válasz
Fred K. #9368 üzenetére
Megpróbálok akkor valami upgrade-et vásárolni, mert így még egy járókeretes mama is gyorsabb nálam...
Mondom, én ma kezdtem, eddig ennyit szedtem össze. Explorerben eddig 63 volt a csúcsom... Egyelőre ott kaptam a legtöbb RP-t.
Na majd még éjfél után benézek a Shopba..PaJa1: Áhhá... Akkor a fórumba is be kell néznem majd.
Nem tudtam hol hirdetik meg ezeket a speckó versenyeket. Ticketet is venni kell, ugye (legalább is mintha láttam volna a Shopban...)?
Köszönöm a segítséget!
-
Fred K.
tag
hát én is még csak barátkozok vele
nekem is hasonló a statom mint nekedAP nem kell
jó helyette az RP isp.l.: 1 alkatrésznél írja h 10AP or 500RP
AP vehetsz RP nyerhetsz
én egy 600sec-es zászló alatt összeszedtem ma 1200atúgy összességében meg ma oan 4000ezret másfél óra alatt
de az Explorer is tetszik...
100ból 74-75 3 fős szobában -
Hát srácok...
Én még mindig nem látom át ezt a játékot teljesen.Már kezdem megszokni a kezelést, szerezgetem a pontokat (már amiket meg lehet szerezni).
Ma kezdtem, eddig stat: Level10, 14496 XP, 94% reliability, 15840 RP, 0 AP, 5:42:35 on the roadDe ezt az AP dolgot nem értem. Azt sejtem, hogy azért nem ad AP-t, mert meg kéne venni (mivel ingyenes a játék, ebből próbálják behozni a költségeit), viszont nyerni is lehet (állítólag). Na ez még nem jött össze...
Tudtok tanácsot adni hogy szerezzek versenyzéssel AP-t? -
erdol
senior tag
válasz
Ricco_hun #9365 üzenetére
sorry off
...Nem igaz, hogy nem lett volna Pesten.....
Én eleve nem is jelentkeztem volna vidéki egyetemre és akkor nem is fordulhatott volna elő ez a helyzet. Miért kellett Bp-iként a Debreceni egyetemre is beadni a jelentkezést.
...na de ilyet..
Erre értettem,és szerintem ez nem a kettőtök topikja ha olyat akarsz akkor írj priviben.Ezt itt mindenki olvassa és reagálhat is szerintem.Nem akartam durva lenni úgyhogy én le is zártam.
Egyébként azért haraptam a dologra mert én is voltam így annak idején és én a rossz utatjártam be nem úgy mint Crea. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #9360 üzenetére
-
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun #9359 üzenetére
Én természettudományi egyetemekre adtam be a jelentkezésemet, amiből itthon csak 4 van (Bp, Debrecen, Szeged, Pécs). Most minek menjek olyan egyetemre amihez nem értek? Felesleges idő, pénzkidobás, meg engem is kivágtak volna valószínűleg. Valószínű h az ember olyan egyetemre megy, olyan szakirányt vesz fel, amivel kezdeni akar a jövőben, amivel foglalkozni fog az életben, dolgozni! Minek menjek a jogra vagy az orvosira vagy a BME-re ha nem akarok? Csak mert Bp-en van?
És ha nem adom be a jelentkezésemet máshova most dolgoznék, húznám az időt vagy mittomén mit csinálnék, annak meg nem látom értelmét, ha van lehetőségem akkor kihasználom!
De mint látom vannak akik nem így gondolkoznak, meg nem tudom mit csináltál volna a helyemben, mondjuk nem is ismersz, meg az életemet sem. De mindenki úgy baxxa el az életét ahogy tudja! -
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #9357 üzenetére
Nem igaz, hogy nem lett volna Pesten egy olyan egytem/fősuli ahová simán felvesznek (hiszen Debrecenbe felvettek). Én eleve nem is jelentkeztem volna vidéki egyetemre és akkor nem is fordulhatott volna elő ez a helyzet. Miért kellett Bp-iként a Debreceni egyetemre is beadni a jelentkezést?
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #9357 üzenetére
Az élet nem mindig igazságos, ezt még elfogadom, csak az idegesít hogy a sok gyökér lúzernek, akik puskáztak (emelt érettségi!!) és alap dolgokat nem tudnak, azok bekerülnek vagy a kapcsolatok révén. Aki meg tud az rohadjon meg. (ez nem mindig, mindenhol van így, tény, de azért van eset bőven!) Na nem sírok tovább, azt kell nézni ami van. Itt is lehet diplomát elérni, még ha a gatyámat is ráfizetem és megszenvedek minden vizsgaidőszakban, de akkor is meg fogom csinálni.
ÉS SRY EZEKÉRT A BEÍRÁSOKÉRT, NEM IDE TARTOZIK!!
Lépnem kell, most hívtak h menjek be az egyetemre vizsgázni. Vajon mi jön még!?MINDENKINEK KELLEMES NYARAT KÍVÁNOK!!!!!!
-
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun #9356 üzenetére
Ha tudnád a körülményeket akkor megértenéd! Jelentkeztem én Pestre, érettségiztem én emelt szinten 2x is az ELTE-re, de mind a 2x 1 ponttal csúsztam le.
Szerinted mennyire voltam ideges?? Fellebeztem, de semmi. Az meg nem pálya hogy csak oda jelentkezem, így kerültem Debrecenbe, ahova simán felvettek. Emiatt a kibaszott bolognai rendszer miatt szívok folyamatosan!!! Gondolhatod hogy nem szórakozásból járok 220km-re, utazva oda-vissza 3-3 órát és fizetni az albérletet mivel a koliba se vettek fel! Tehát minden faxán összejött! Pedig nem vagyok egy hülyegyerek, de az elte el van szállva magától, ezért voltak magasak a ponthatárok. 18 évet töltöttem otthon, szerinted milyen volt elszakadni a családtól, a barátoktól és a barátnőmtől??
De ez van.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #9355 üzenetére
Már ne haragudj de minek bonyolítottad a saját életed. Ha már Bp-i vagy miért nem Bp-re jársz egyetemre, van ott egy rakással. Nem lenne könnyebb ha minden nap hazamehetnél egyetem után? De most már ugye mind1. Ha én Bp-i lennék tuti helyben lévő egyetemre mennék. Nem értem, mi motivált a kihívás vagy csak szeretsz távol lenni a családtól?
Sorry az OFF-ért na de ilyet!
-
erdol
senior tag
válasz
Creative997 #9353 üzenetére
Mi történt egész nyáron nyaralsz?
-
Creative997
őstag
Na mindenkinek jó PT-zést a nyáron
Majd szeptemberben találkozunk, de azért fórumra fel-fel nézek majd
(meg azért 1x-2x leszek a játékban is)
Üdv mindnekinek -
SylarHUN
senior tag
válasz
[ph]Ricske #9350 üzenetére
Üdv a csapatban!
-
-
Üdv mindenkinek!
Ma hallottam egyik jóbarátomtól erről a játékról. Felkeltette a figyelmemet, mikor említette, hogy az Invictus cég kreálmánya a játék és még ingyenes is.
Úgyhogy ma elkezdtem letölteni (1M-val nem 2perc...) a fő installert, telepítettem is, jelenleg az update-ek letöltése zajlik. Regisztráltam is, tehát elvileg nevem is van már.
Viszont az XFire újabb regisztrációt kért... Ez mire (lesz) jó...? -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #9342 üzenetére
lol..ööö kik nyeltek le mit? JJaa.. foci izé.. hát aki nézi/te, az tuti néz barátok köztöt is..
Nincs benne motor. és legalább 2 kerék.. de még repülni sem tud.. ilyet nem nézünk
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997 #9342 üzenetére
Nah kösz szépen Crea. Én az ismétlést akartam nézni, de így már nincs értelme. Nem gondoltam volna, hogy pont ide fogja vki beírni az eredményt.
-
Creative997
őstag
Olé Espana!!! Megnyerték az EB-t teljesen megérdemelten!!!!
Tudom hogy nem téma de nem hagyhattam ki!!! -
-
ABnormal
őstag
újabb hiba: eltünt a kurzor a játékból...
-
erdol
senior tag
Érdekes dolog talán fontos lehet majd másnak is.Két hete újratelepítettem a játékot volt jó pár CTD-m levettem a hangcsatornákat ahogy már mások is mondták és azóta egy sem volt.Mi a fene ez a hangcsatorna tulajdonképpen?Asszem 32-n volt most 16.
-
Kommy
veterán
válasz
Fred K. #9330 üzenetére
Legegyszerűbb megoldás, rakd 0%-ra a zene hangokat, a menü zenét is meg a játék közbeni zenét is, és rakd mymusicra a music sheme-t és ha zenét akarsz hallgatni akkor azt tedd valamilyen külső program segítségével pl.: winamp.
Ha meg nins motorhang akkor elég egyetlen egy %-ot mozdítani rajta és utánna visszajön. -
-
Ricco_hun
senior tag
Az egyik haver akinek küldtem meghívót nem tud regisztrálni, mert akárhogyan írja be a regisztrációnál a megerősítő kódot, mindig azt írja ki neki, hogy incorrect, pedig ugyanúgy írja be, ahogy a képen látja(kis és nagy betűkre figyelve) . Valaki vmi javaslat. Már vagy 30-szor próbált regelni de még nem jött össz neki a hülye confirmation code miatt, nekem meg kéne az 50 AP-m.
-
wowmaster
csendes tag
Sziasztok!
Mi arra a megoldás hogy nem lehet se képernyőfelbontást, se arányt (vagy mit, ami 4:3).
A monitorom 1600-ig bírja. -
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223 #9317 üzenetére
Class1es autóbol majdnem kihoztam a 6 millát, csak folyton elqrtam, rossz balanszokkal volt 5 valamennyi. Igaz ez a fullos 2000GT, elkészült
csak 1xer lehet belépni 1 accal
különben kiírja hogy: user already logged in.... volt már ilyen nekem amikor kidobott a játék és mikor visszaléptem akkor még benn voltam
-
csaba0223
senior tag
Most keresem hol lehet a legtöbb XP-t szerezni!
A b-road tünik a legjobnak 3x-race bonus-al ha én vagyok a legjobb akor 1700-at kapok! Ami nevetségesnek tünik de jobb mint a 300-400 a többi pályán!Majd ha elérem a level14-et akkor mehetek hangáron driftelni! A phonix-el ment már az 5-milla! nem tom a kawa mire képes de láttam már olyat aki 3 millát csinált vele!
-
csaba0223
senior tag
Jah! Én is belegondoltam
megváltoztattam a jelszót:××××××××× -
csaba0223
senior tag
Sziasztok!
A kulcsok a garázsban:phcsaba0223:1prohardver+
Aztán nem összetörni!
A kawa-nak szar a váltója,majd megnézetem a szervízben.
És nem meghívni 10 embert magamnak!
Köszi ha elviszi valaki pár körre!
Majd megírom,ha vihetitek! nehogy ne tudja játszani -
csaba0223
senior tag
Level10-vagyok már mehetek a b-road-on!!! Na ki a király?
-
MaciG
addikt
Nem tom minek szenvedtek a missiokkal egy online multiplayeres játéknál
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Formula-1
- BMW topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CPU léghűtés kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- PayPal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- 2x LG 27GP850-B UltraGear / 1-3 ÉV GARANCIA!
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 500gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest