Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Csinálok én szobát, de vagy alacsony szintűek jönnek be (pedig a szoba nevében benne van h "fast cars"), akiket meg nem annyira élvezet porrá zúzni és 27 kört ráverni (ilyenkor volt h kocsit cseréltem miattuk, de a helyzet uaz) vagy pedig nem jön senki. Nagy ritkán beakad 1-2 jó játékos. Gondolkoztam azon h beírom szobanévnek h "only DRU", lehet szarrá vernek, de legalább megyek
habár volt már olyan hogy szép nevekkel fémjelzett mezőny gyűlt össze a szobámban, csupa top20as játékosok. Én special rekordra (saját) akartam menni, írták vegyem ki a bp-t. Jóvan nesztek verjetek szarrá. És láss csodát, 14 versenyből 13-at megnyertem!! <-- ebből is kiindulva, fontos a megszerzett rutin!Most mentem route2-n, ami eddig ha megnyertem, 7 kör, 8 player, akkor kb 2000-2500 között adott. Most 9 kör, első hely, best lap, 8 player és 1200!! Ennyit a pontozásról.
Engem különösebben nem érdekel a kevés pont, amikor volt a 123763283597%os bónusz akkor sem voltam itt csak pár verseny erejéig, pedig nem is vagyok maxon, meg van bőven kocsi amit fel kéne túrni, sőt én nem is értettem miért tart ilyen sokáig a bónusz day. Ezzel nem értettem egyet, de azzal már igen hogy piszok keveset adnak a pályák!
De az élvezet a lényeg, nem az idegbetegség!
Új hozzászólás Aktív témák

- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Cyberpunk 2077
- Milyen program, ami...?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- BMW topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
habár volt már olyan hogy szép nevekkel fémjelzett mezőny gyűlt össze a szobámban, csupa top20as játékosok. Én special rekordra (saját) akartam menni, írták vegyem ki a bp-t. Jóvan nesztek verjetek szarrá. És láss csodát, 14 versenyből 13-at megnyertem!! <-- ebből is kiindulva, fontos a megszerzett rutin!