- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
UnConnecteD
senior tag
eddig osszesen 5x probaltam explorer-ben Combo nevu szobakba belepni. francia palya volt. csak spec modban akartam megnezni, hogy is nez ki az a dolog, de mindig a waiting for 2 players-nel megall, es tolt es tolt. 7-8 percnel mindig megunom a dolgot es Alt+ F4. mi lehet a gond?
-
PepeDon
tag
explorer , PH szoba prohardver jelszó.
Lelőve nincs senki fenn, aki meg fenn van az versenyzik, majd talán később.
-
Lui76
őstag
Nem vagytok ?
Bent vagyok de nincs ütős capat . -
mazda626
addikt
Már csak 100%.
Mentem 3 versenyt, mindegyiknél csak 100-at adott. Pedig ezen a hétvégén is 15% + van. De felhúztak megint. Bilstein akkora gyökér. Utolsó kanyarban zártam az ívet, belémrongyolt és még neki állt feljebb. Mindenki így szokta, régóta is játszk készülhetett volna rá. Következő futam alatt végig írkált, írtam nek ihogy fogja be, kértem bocsnánatot mit csináljak még, leállhat. Nem írt többet, küldheti a replayt, nem érdekel. Első helyről egy máik buzgómócsing lökött ki, így lettem utolsó.
-
válasz
msgt.fubar #6592 üzenetére
Nem tévedsz!
Jaj nekem egy Evo kéne, de az csak AP-ért van...
-
Lui76
őstag
Nemtom ti játszottatok e a Streetlegal első részével !
Azért az volt a legjobb mikor a Kompresszoros motort összerakva drag gumival jól beállítva kétkerekezve lehetett indulni !Itt is jó lenne a Phoenixen egy feltöltő mint 5. szintű tuning
Kéne javasolni nekik tegyék be a játékba... -
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #6574 üzenetére
Wow, ez aztán a bug.
Ja, ami poén, ha aktiválod az rp duplázót már nem 200%-ot hanem, hanem rendesen 100%-at. Bezzeg ezt van idejük javítani, az orbitális hibákat meg leszarják. -
Target78hu
aktív tag
Nekem a route 2 pályán volt ,hogy elém teleportált 1 pickup verda totál keresztbe...
Az érdekesség ,hogy vannak dumb kocsik díszítésnek ,csak a piros-fehér palánkon túl azon a szakaszon(célegyenes után nem sokkal).
Émmeg teljes slungal bele ,mert azthittem egy szellemmódos krassernövendék ,de nem
Replayt is mentettem ,de szanaszét akad lejátszáskor sajna (enyhén bugos).A másik meg ,most mentem amatörben az összekunytorgott első AP-s kocsimmal a corolla gt-s el.Mondom á 125 ös szoba jó beférek...
Aztán belép RESTROOM nevezetű létforma corvettel ,persze péppé alázott mindenkit és elégedetten kilépett!
A lobbyban meg írja angolul ,hogy ezek az idióták nem tudják használni a szoba beállításokat és jól megleckézteti őket.B-V ös szinten van a csóka és ez a legnagyobb öröme ,hogy a tescogazdaságos kocsik ellen viaskodi ,mikor tolatva jobban megy a szarja(bocs a vette tulajoknak ;-)
Nekem 1x se sikerűlt még a room-setet belőni ,mert same car -(pl quadro) nál simán jöttek a pónik befele.. jó valszeg láma vok azé' -
erdol
senior tag
válasz
Ilyen már nekem is volt csak nem volt róla videóm.Kétszer is egyszer mikor jöttem ki a boxból és akartam átlépni a sárga vonalat,úgy tűnt fal volt nem vonal.
Hát szépen lassan mindenkinek lesz intimje.Lehet mégis érdemes lesz venni?Nem tehetek róla mindig a betét jut eszembe erről.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Plokijuma #6577 üzenetére
Igen erre gondoltam én is, de nem volt teleportálgatós játékos a pályán, bár 10-en voltunk én a térképen nem láttam senkit "lagzódni"...
Remélem ez egyszeri eset volt és nem lesz belőle speedbug sűrűséggel
bubu256
KösziKár hogy emiatt az utolsó szakaszt nem bírtuk végigdraftolni 3. helyet simán megfogtuk volna
-
Amur
addikt
válasz
mazda626 #6573 üzenetére
jaja,de nekem nem csak panama-val csinálta a kormány bug-ot(majdnem kidobtam miatt a vezetéknélküli bill.-t mert azt hittem az késik..),
én megyek du.expozni(még sehol sincs a pana upgrade-m,és nekem is kell phoenix! )
pepedonegnap este egy szoba folyamatosan tele volt!
-
PepeDon
tag
Ha ennyire jól lehet keresni az explorerbe, ma nem csinálunk egy-két szobácskát? Úgy megszedném magam
. Nekem a kettő utáni idő a megfelelő (addig lemegy az összes motogp osztály, meg tolok egy kis GTA-t
). Szóval akinek van kedve az írjon ide és 2 után (negyed-, fél 3 kor) találkozunk.
Vááá bubu pont ugyan akkor küldtük el a hozzászólást
-
bubu256
tag
válasz
Jó lett a videó.
-
Speed®
titán
Yepp, most ért véget az Exp móka
Phoenix majdnem fullon, még ma estefelé rá kell dolgozni kicsit (~40k). Utána díjaznám ha lenne kivel száguldozni Serpentinen és Tokyo Undergroundon, eszméletlen mit lehet vele menni
Ja, nemám visszaszokok, csak funolgatás..a bugok még mindig bugok -
Plokijuma
aktív tag
válasz
Volt nagyon lagos játékos a pályán?
Nekem gyanús, hogy egy ilyen játékos kocsiját kapta telibe, csak a te gépeden épp nem ott volt a "teleportálos" játékos poziciója. (ezért van az, hogy lagos játékosok néha fél körnnyit ugranak/teleportálgatnak, mert nem mindenkihez jut el az pozíció-információ időben) -
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #6575 üzenetére
Tényleg, lehet hogy mégis beletették
Már csak azt kéne megvalósítani hogy ne randomszerűen legyen és nem árt ha van látható 3D-s geometriája + feszüljön rajta textúra -
msgt.fubar
senior tag
szeretem ezeket a kombózós estéket. már van egy phoenixem is ^^
Krisztián: az igen O_o lehet beépítették a pitből kivezető falat amiről szó volt annó, csak modell híján láthatatlan lett? (vicc, tudom hogy bug -.-)
-
Dr. Romano
veterán
[HUN]Bubu255-el draftolgatok, majd egyszer csak látom a visszapillantóban hogy a levegőbe repül úgy hogy nekiment a semminek. "Láthatatlan fal bug"? Na neee.... sok lesz már a bugokból
videomazda626
Nem tudom ez mennyire új, mindenesetre nekem az, remélem megfelel -
mazda626
addikt
2 hetet kihagytam. Játszottam két katasztrofiális versenyt, azt sem tudtam mi van. Panama kormány bug mindig megvan. Elment a kedvem a játéktól. Mikor jönnek az új bugok? Május közepe? -
válasz
msgt.fubar #6571 üzenetére
Nemsokára megyek én is!
-
msgt.fubar
senior tag
gyertek kombózni explorerbe, szoba adott, jelszó mézescsupor
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
UnConnecteD #6569 üzenetére
lal, htx
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
msgt.fubar #6568 üzenetére
Crash To Desktop
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
msgt.fubar #6557 üzenetére
Nekem eddig az összes CTD-m ilyen volt... hang picit beakad (1-2 mp-re), aztán kidob.
Nem mindig dob ki, ha picit beakad a hang... de az nagyon ritka. -
UnConnecteD
senior tag
en nem kaptam 200 AP-t.
ma talaltam egy eleg durva csavot : [DRU] Miakul a nick
winning rate odabasz
-
HofEE
csendes tag
Halihó!
Egy ideig (1 hónap ) nem nagyon PT-ztem de most újra nekilendültem , végre megszereztem a TA-Pro-t. Örültem is nagyon a fejemnek de sajnos nem nagyon látom , hogy bárki is versenyezne vele
Nem tudjátok mi lehet az oka? Szivesen kipróbálnám a verdát legalább egyszer. -
PaJa1
őstag
A GRIP az tapadás, az AERO meg leszorító erő, ami tapadásként jelentkezik, persze sebesség kell hozzá, a grip folyamatos érvényű. Az aero nem tudom hogy pontosan hogy működik, ez az elve, a Grip az tuti működik, nálam csak grip van az autókon, ha van, aerot nem használok, de attól még lehet hogy jó...
Lényegében átcsoportsításról van szó. A "+" a mértéket (nagyon) jelenti. Phoenixre, Corollára, a nagyon seggdobálós autókra hátra érdemes rakni a tapadást ha jó köridőket akarsz menni. Ha driftelni akarsz akkor esetleg előre is lehet tenni a tapadást, összekerekeseknél még a hajtást hátra, így elég jól lehet pl a quaddal is keresztben haladni. Remélem kielégítő vválaszt adtamA hajtáselosztást csak az összekerekesekre tudod venni AWD fül alatt.
Ja és az Accelra is ugyan ez vonatkozik. Csak ott a váltóáttételezést módosítod, rövidebbek vagy hosszabbak legyenek a fokozatok.Ráérek és szívesen megyek explorerezni, kell a zsé
Valószínű hogy olyan 10ig ráérek. De lehet ha hazajöttem akkor is
-
Fittipaldi72
tag
válasz
UnConnecteD #6545 üzenetére
ok.kössz!már tom h mi a baj
-
erdol
senior tag
válasz
Nekem is tegnap vagy ötször ma is kétszer ugyan ez.Hang beakad és asztal.De ez már szakállas hiba a 100 abbahagyott versenyből 80 ilyen +még az amikor a szobából dob ki.
Lui76:a barátokkal kellett közös fotót csinálni mármint az autóban. -
Lui76
őstag
válasz
Dr. Romano #6556 üzenetére
Mit kellett fotózni ?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Dr. Romano #6556 üzenetére
mivel 30-ig tartott az event, ami elmult, elegge valoszinu
-
csaba0223
senior tag
válasz
Nekem 3x csinálta ma meg 4x tegnap
-
msgt.fubar
senior tag
olyan kinél volt már h csak ugy kivág az asztalra? nem ctd, nem fagyás, hanem beakad a hang 2-3 mp-re, aztán ott vagyok az asztalon. ma délelőtt 2x is csinálta, előtte meg soha.
-
Dr. Romano
veterán
Hmm... 200 AP-val több van a számlámon mint kéne...
Már osztják a fotózásért járó lóvét?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
msgt.fubar #6547 üzenetére
jan13
nem
nem baj
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Dr. Romano #6551 üzenetére
Én is
de ha hamarabb ott leszek akkor nyitok egy szobát!!szerintem 6 körül!! gyertek!!!!!!!!
-
csaba0223
senior tag
Én is megprobálok ott lenni
-
Lui76
őstag
A grip Balance hátra mit csinál vajon ?(meg van Aero témábon is ilyen hátsó tapadást növelő dolog)
Azt írja jobban tapad , de mitől ? Felesleges dolgot nem akarok venni.
Nehogy csak 4 kerekes meghajtásnál levő erőelosztásról legyen szó az én Phonixem meg ugye nem az... -
MaciG
addikt
Akkor ma este 19:00-tól kombóparty
amíg bírjuk.
Phoebus-->explorer
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
UnConnecteD #6545 üzenetére
Atti, mióta vagy a játékban Oscar? Wandal-os accod már nem használod? szegény 'poony meg fog sértődni
-
Lui76
őstag
Tényleg jó ez a Combos buli, kár hogy egy egy kakukktojás gyakaran beesik aki mindent gyűjt...
Ma este csak tán késő éjjel leszek csak ,mert szombatonként GTR2 bajnokságom van ,ma lesz NGT utsó zárófutam dupla pontért 1,5 órás verseny Hungaroringen. -
UnConnecteD
senior tag
válasz
Fittipaldi72 #6542 üzenetére
mazdat szerintem MAR nem erdemes venni, de amugy AP kell hozza, ami viszont penzbe kerul. pl. egy RX7 kijon 2000 AP-bol, ami kb. 3200 Ft.
-
csaba0223
senior tag
válasz
Dr. Romano #6541 üzenetére
csaba0223
-
Fittipaldi72
tag
császtok!hogyan lehet mazda rx7-et és még egyéb sport autókat venni?thx
-
csaba0223
senior tag
Az lehet! Sokat versenyzek azon a pályán!
-
csaba0223
senior tag
Már régóta olvasgatom a fórumot de csak most regisztráltam
-
csaba0223
senior tag
sp!t Ez jó ötlet!
Tegnap én sem fértem be csak nagyon későn! -
-
csaba0223
senior tag
Sziasztok! nekem jó bármikor csak legyen
-
SylarHUN
senior tag
A duplázó csajt nem lehet lekapcsolni? Folyamatosan vissza számol még akkor is ha nem használod?
Ez szemétség! Akkor is fogy az idő ha alszol. -
pizzas84
tag
csá mindenki
kellne nekem 1 kis help.
Történt TA-ban tgnap este hogy "DOITLIKEDAT" utsó körben kilökött.
Elég egyértelmű volt, 3. helyett 5. lettem. Megvan a replay.Hova kell küldeni és mit kell irni mellé?
-
Coyot
őstag
Srácok hogy kell ezt játzsani valakki homályosítson fel pls. énis akarok sokat keresni, mert uj autót akarok
már van 5ezer Rp-m
meg megy majdnem fullos Lionom
-
Megszedtük magunkat!
-
Dr. Romano
veterán
Sajna nem tudtam jönni
de ahogy MaciG nyereményét elnézem kellett volna, grat!
-
MaciG
addikt
Jah combozvan lehet gyűjteni
Én is kerestem egy kis RP-ta mai nap
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
msgt.fubar #6523 üzenetére
ennél hülyébb jelszót nem nagyon lehetett volna kitalálni egy autóversenyzéses játéknál
jó pont invictuséknak, hogy nem okoz gondot a játéknak az ékezetes jelszó -
msgt.fubar
senior tag
Emberek! Gyertek explorer kombózni! Egy menetben 5-10 ezer RP simán megvan 10 perc alatt
szoba: pH Combo party
jelszó: mézescsupor -
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa #6521 üzenetére
Sziasztok!
nekem ma olyan rookie-s bugom volt,hogy megdöntöttem a rekordomat!!!legjobb időm rookie-val!!
idő: 59:522:xx
nem om hogy sikerült de hála a bugnak megvan az eddigi legjobb rekordom!!!
-
csige791
tag
Köszi az infokat!
Egyelőre hanyagolom a TA-t mert jelenleg nincs kormányom ugyhogy a WR közeli idők is elmaradnak a sima pályákon is
Amint megveszem a G25 öt nyomhatjuk a TA-t
Addig gyüjtök valami verdara.
-
Ricco_hun
senior tag
Az a májusi nagy peccs mikorra várható? Ugyanis május van emberek!!
-
MaciG
addikt
Gyertek Explorer-ezni, már gyűllik a nép
7-10K rp kb 8 perc alatt. -
Dr. Romano
veterán
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
csige791 #6507 üzenetére
szeva Csige!
a Panama a jelenlegi legjobb nem-AP-s autók közül, vele egy súlycsoportban pedig az új Corvette mindössze 2300 pénzért, ha kicsit seggkitolósabb, amerikai vonalas verdára vágysz
másra igazán nem érdemes gyűjteni, azaz de: TA-Pro vagy TA-Intimidiator is jó vétel, de ne kövesd el azt a hibát mint én; ne vedd meg mindkettőt, felesleges
-
csaba0223
senior tag
Sziasztok!
Lehet ,hogy én vagyok láma,de segítsetek légyszi! Hogy kell nevezni az event-ekre? Az oldalon azt írják hogy jelöljem be ismerősnek . A Facebook-on azt írják hogy ők kell meghívjanak a csoportba? A Myspace-n rákattintok az add to friends-re és nem történik semmi! Segítsen valaki légyszí!!!! -
csaba0223
senior tag
Sziasztok!
Nekem egy ati 2600xt-m van 1440x960 on akadás nélkül megy a játék! Csak a TA nál lassul mikor sokan vannak elöttem és húzzák a kék csíkot!
-
Lui76
őstag
Na értem , fontos hogy 8 fő is legyen mert a mass bonus nyomja meg !
3-4000 pont körül kaptam egész elégedett vagyok .
-
Jee! Megvan a Hexan GT! Irányíthatatlan az első kerekes autóm után... Rosszabb időket megyek, mint a Wizz-el!
-
csige791
tag
Sziasztok!
Páran talán emlékeztek rám. KB 2 hónapra eltüntem, mivel költöztem angliába. Mostanra raktam össze gépet, valaki lebirná nekem irni hogy milyen autóra érdemes gyüjteni stb... ?
-
SylarHUN
senior tag
Érdekes nekem gyakorlatilag semmilyen játék módban nincs kidobás, fagyás, login képernyő. Legalábbis nagyon ritka, 2hetente 1.
-
Lui76
őstag
Gépindítás után ha PT vel kezdem a játékot kékhalál 100% , ha elötte elindítok más játékot majd rögtön ki is lépek nincs gond.
Egyébként TA-nál van szinte csak hogy kivág Login ablakig vagy megfagy(5-ből 3x tegnap este). - mindenkinek ilyen?
-
erdol
senior tag
Hát négyet játszottam és 5-ször dobott le volt hogy még el sem kezdődött már ledobott.
Utána nagyon nehezen engedett vissza is.E
z katasztrófális!!!!!!
-
Plokijuma
aktív tag
nem muszáj mindenkinek combokat szednie, de ajánlott lenne, mert
- hatalmas pazarlás nem kombokat gyűjteni.
- hiába gyűjtöttél több itemet, ha nem kombo-ban szedted, jóval kevesebbet RP a jutalmad
- a játékostársak általában nem szeretik azokat, akik pazarolnak (aki nem csak kombót gyűjt)
a pazarlásért sokszor kick lehet a jutalmad.Ez nem minden szobára érvényes, ez csak általában ott, ahol mindenki ismeri ezt a pici combo-s trükköt. (Ezeknek a szobáknak a nevében általában szerepel a "combo" szócska.)
u.i.: akkor is magas RP-t kapsz, ha véletlenül a sok kombináció után becsúszik egy-egy szimpla elem véletlenül.
Általában a "?" és a mágneseket KELL a végére hagyni. Aki mágnest kap, annak ajánlott leprakolnia a kocsit, amíg a hatás tart. -
mazda626
addikt
8600GE 265MB @ 665/1700/2000MHz
1024 minden csúszka a legnagyobbon, noise és motion blur effekt alapból kilőve. Így magányos autózásnál 70FPS átlag, hagyományos versenyek pályától függően max player számnál 50-25FPS, TA max playernél is stabil 30FPS, de fogalmam sincs mitől, néha szélárnyéknál leesik 8-ra, máskor meg 3 szélárnyéknál is marad 30. Circuit és Tokyo egyes pályáinál ugyanazon szakaszokon indokolatlanul leesik a képkockaszám. Állíthatók felbontást, minőséget a helyzet változatlan. Optimalizálni kell még.
Emiatt hanyagolom mostanság a játékot, irritál és felhúz, hogy a teljesítményingadozás miatt nem tudok jól menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Arch Linux
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- Boya BY-M1 mikrofon
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest