Hirdetés
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtremist
őstag
Az első pár óra meglepően nehéz tud lenni, de onnantól nagyon bevonzza az embert, és valóban szükséges hozzá elsajátítani egy türelmes, taktikus hozzáállást. A későbbiekben dinamikus kampány és multiplayer is lesz benne, még nagyon sok funkció hiányzik mire eléri az 1.0 verziót, viszont a fejlesztés folyamatos és gyorsan halad.
-
cog777
senior tag
Par honap kesessel is de csatlakoztam.
Tartottam tole, hogy nem fog menni a notimon, de aztan a dedikalt VGA es a turbo boost megtette hatasat. Olyan 40 fps-el fut maxon. Igazabol a beallitasok sokat nem jelentenek valahogy. 100 fok azert befigyelt a procinal, mar varom a nyaratViszont a jatek, fantasztikus. Par napja vettem meg, de mar belement 8 oram.
Nagyon jo a hangulat, igazi haborus taktikai jatek, ahol nem lehet esz nelkul eloreszaladni, hanem ki kell hasznalni a terep adottsagait es az egyeb, tuzerseg stb elehtosegeket. Steel Beast utan nem sok tankos jatekkal tudtam jatszani, Armored Fist 3-al jatszottam annak idejen.Nem hardcore szimulator, hanem inkabb taktikai jatek, mintha tenyleg te lennel a Tank Commander. Mar varom a Leo 2-ot.
Jelen pillanatban az M1 a legjobb, az egyik kuldetesben at kellett ulnom az M2-be, kellemesen csalodtam benne, jol lehetett becserkeszni az ellenseget. Leo 1 tavmeroje rettenetes, sztereo kepet kell allitani, de messzire eleg lehetetlennek + infra sincs benne.
A kuldetesek nagyjabol szkripteltnek tunnek, remelem lesz kuldetes szerkeszto kesobb, neha nem akarok hosszabb jatekot hanem csak berakni par ellenseget aztan hajra.Huh, a PvP iszonyu hangulatos lenne
-
xtremist
őstag
Üdv Mindenkinek! Szeretném, ha lenne egy téma a jelenleg korai hozzáférésű, nagyon ígéretes harckocsi-szimulátornak, a Gunner, HEAT, PC!-nek. Akit érdekel, már találkozott vele, vagy csak ilyen jellegű játékot keres, itt beszélgethet róla, kérdéseket tehet fel, segítséget kérhet. Én is szívesen hozzászólok, elejétől fogva figyelemmel kísérem a fejlesztést, és van némi belelátásom a korai hozzáférésen túl is.
Steam oldal
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- iPhone topik
- Kamera előtt az iPhone 17 széria mintadarabjai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Hosszú bejegyzésben érvel a Nothing az UFS 2.2 mellett
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
- Tavasszal jön PC-re a The Last of Us Part II Remastered
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS ROG LOKI 850W Platinum RGB SFX Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- ASUS ROG STRIX 550W GOLD Moduláris Tápegység
- ASUS ROG STRIX 650W GOLD Moduláris Tápegység
- HP OMEN Accelerator EGPU Ház Thunderbolt VGA PCIE
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest