Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: 2025, zárás
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Isten88
üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled! Néhány hozzászólással ezelőtt én is panaszkodtam, hogy nagyon keveset adnak a pályák és ahhoz képest meg milyen árak vannak. Így 200% vagy 300% bonus nélkül nincs is kedvem játszani. Szerintem sokan vannak így (persze nem az itteni fanatikus PT-sek). Ebben a témában már PaJa-val volt egy két szóváltásunk, mert szerinte igenis jó, hogy nincsen semmilyen bonus, hát szerintem meg NEM JÓ. Szerintem a hosszútávú eredeménye ennek az lesz, hogy sokan átpártolnak más játékokhoz vagy egyszerűen nem tolják a PT-t. (Ez az Aeria-nak meg nekünk sem jó).
Lehet leharapni a fejem megint! -
ramihu
tag
válasz
Isten88
üzenetére
Nem tudom mit olvastál ki a soraimból, semmi bajom a játék élménnyel csak finoman megjegyeztem hogy nem is rossz a 10 percre a 3K. Élvezem a CTF-et igy is és 300%-is mert annak hogy mennyit fizer semmi köze a játék élményhez. Tegnap is összehoztam egy ECU upgrade-t a subi-hoz. Ma biztos nem fogok megint összehozni mert nekem az 15K-ba kerül de holnapra meg lesz. Nem látok abban semmi problémát ha csak 2 naponta megy a fejlesztés.
Mint már korábban is irtam csak a body upgrade árát tartom soknak, elég volt arra az 50K is.
Túlzásnak érzem hogy semmit sem lehet fejlődni. A 300% rengeteg lenne, szerintem a sima pályákon a max a mostani kb másfélszerese lehetne. -
mazda626
addikt
válasz
Isten88
üzenetére
Ez az.
Nincs semmi motiváció. Driften csak circle van, mindenki csinál 4-6 millát, én meg szerencsétlenkedek 1 millával max. 
Korábban írta valaki ezt az auto wangát. Este úgyis tölt a gép, elgondolkodtam rajta és lehet nem lenne rossz. Napközben versenyzek, este meg RP-t gyűjtögetek.

-
MaciG
addikt
válasz
Isten88
üzenetére
Mindenki? Én pl. nagyon szeretem a serpentint
Vegyél 3x-os race bonuszt és ha tied a BLT ,és clean sectorok is vannak (azt is háromszorozza) akkor már szépen ad
(4 köröd B-road adott nekem 2K felett , és eddig a 7 körös adott ennyit)Bár szerintem is jobb volt úgy ,hogy az explorer sokad adott és aki gyűjteni akart az oda ment , aki versenyezni az meg sim_vs-be.
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motoros topic
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Androidos tablet topic
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- Olcsó AM4 mehet! GIGABYTE A520M DS3H V2 alaplap Ingyen Fox az árban!
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nincs semmi motiváció. Driften csak circle van, mindenki csinál 4-6 millát, én meg szerencsétlenkedek 1 millával max. 

Vegyél 3x-os race bonuszt és ha tied a BLT ,és clean sectorok is vannak (azt is háromszorozza) akkor már szépen ad
(4 köröd B-road adott nekem 2K felett , és eddig a 7 körös adott ennyit)