Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Nekem sajnos már nem jut időm újra PT-zni
Azóta beszippantott a való élet, családos dolgozó emberként, már nem vagyok egyetemista többé.
Kipróbáltam kicsit, jó volt a feeling, de már nem tudnám újra versenyszerűen tolni, mint anno. -
Creative997
őstag
Nocsak, nocsak! Lassan visszatérhet az origi topic név PT

-
Creative997
őstag
válasz
kekeeci
üzenetére
A mai - főleg magyar - profilorientált világban ez nem meglepő. Szerintem a korábbi próbálkozások kudarcai miatt ez a játék már soha nem fog előkerülni, annak ellenére, hogy sok lehetőség volt benne. Ki tudja mik folyhattak a fejlesztő és a kiadók között... Én nem lepődnék meg nagyon, ha az Invictus lenne a fő ludas az egészben...
-
Creative997
őstag
válasz
Attka85
üzenetére
Nekem is anno adott pár öröm évet és kockulást. Pár barátnőmnek nem tetszett, hogy a megbeszélt pH-s versenyeket, funokat, farmolást néha előrébb helyeztem (de aztán kiengesztelésben sem volt hiányuk)
Szerintem amíg élek nem fogom elfelejteni ezt a játékot, top 3-ban benne van az biztos. -
Creative997
őstag
Erről ennyit, mézesmadzag. Habár nem csodálom, ahány játékos van, nem éri meg fenntartani. Legalább visszakaptunk egy keveset a régi fílingből
-
Creative997
őstag
Nem nagyon vagytok aktívak a játékban
Mármint esténként -
Creative997
őstag
Z betűvel előhozod a chatet, majd a fülekkel váltogatva, a friendnél ott vannak a nevek, felkiáltójellel akik bejelöltek. Ha a nevekre rámész (kijelölöd), lent van egy + és - ikon, értelemszerűen elutasítod vagy a barátlistához adod.
Amúgy fent vagyok. Pár órát lehet fent leszek még
-
Creative997
őstag
Amúgy egy kérdés: amiket kapok piros meg sárga kulcsokat, azokat hol találom? Mert kiírta többször is hogy kaptam, de sehol sincsenek...
-
Creative997
őstag
Tegnap nyomultam kicsit, tök jó a régi fíling visszatért. Viszont kb ugyanolyan kevesen vannak, mint mikor bezárták a szervert. Ezelőtt is ennyien voltak a HO-ban?
Amúgy akik itt vannak még, csinálhatnánk hétköznap esténként 1-2 órás összejövetelt és versenyzést, mondjuk TA-ban.
-
Creative997
őstag
Felraktam, frissült. Elindítom és nem tudok belépni. A heatonline.invictus oldalon reggeltem, azt be is raktam ide, ott be is tudok lépni, azokkal az adatokkal akartam belépni a játékba, sikertelenül. Ami a furcsaság, hogy a heatonline.com oldalon se tudok belépni... Ez mi?
-
Creative997
őstag
Skacok, fent van valahol, ahonnan jön is? Mert innen töltve szinte semmi nem történik... elkezdi de nem tölt semmit, pedig 2 gigának pikk-pakk lent kéne lennie

-
Creative997
őstag
Ahogy a PT-ben is, reggeltem Creative néven, töltöm a játékot, lehet ma még bekukkantok, de hétvégén tutibb
-
Creative997
őstag
Damn, mit találtam. Van egy csomó PT-s képem

-
Creative997
őstag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Hát néha elég elviselhetetlen voltál
Olvass vissza a topikban, habár elég hosszú 
-
Creative997
őstag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
A helyesírásod azért nagyban javult, a megfogalmazásod is

-
Creative997
őstag
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
Cleo, Diane, Eleanor, Fiona, Isabel
Így voltak sorban a verziók. 2007 nyár elején volt az Open Beta, szeptemberben jött ki a Cleo ha jól emlékszem.
A Cleo az alap volt, sok Tokyo-s, Circuit-es, pár England-es meg még 1-2 pályával és a 4 alap Class1-es (Miyato, Lion, Kawana, Corus), Class 5-ös Harpoon, meg tán még a Class 4-es Stallion, meg Corolla és Mazda RX-7 FD-vel, mint AP-s kocsi, meg tán még 1-2 mással indult. Nem emlékszem CTF és TA volt e már akkor.
Számomra a Diane patch volt a legjobb és a legjobban kezelhető, az Eleanor is még jó volt, 2009 júniban kijött Fiona viszont elb@szta az egészet, főleg az irányítást, bugos volt mint a sz@r (a Cleo is, de ott legalább király volt a kezelhetőség). A játék végefelé az Isabellel akarták korrigálni 2010-ben, de addigra már az Aeria Games és a Gamigo összebalhézott a területi jogokon, a PT IP blokkot kapott, a verzió se volt az igazi, nem is élt sokáig a játék, 2010 augusztus elején be is zárt.
Íme a PT története rövid története
Én speciel örülök, hogy visszarakják a Cleo-t és remélem ne szúrják el megint és jó irányba fejlesztik. Lehet vissza is térek

-
Creative997
őstag
Mennyi helyet foglal a game? Lehet felrakom, megnézem kicsit, mióta PT-t bezárták nem nyomtam... az is már több, mint 2 éve volt
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Volt olyan PT-s autó, ami LR-ben nem volt benne?
-
Creative997
őstag
Háhá, még jó hogy nem kezdtem el ott is... bocs hogy kicsit kárörvendő vagyok, viszont szomorú látni, hogy egy ilyen nagy sikerrel induló játékból mi lesz...

30k hozzászólásig elnosztalgiázunk, aztán zárni is lehet a totyikot...
-
Creative997
őstag
válasz
SylarHUN
üzenetére
Laca,
én már rég rájöttem, ezen nem érdemes keseregni, mert azok az idők soha, de soha nem fognak visszajönni; soha semmilyen kiadó, sem az Invictus nem fogja vissza hozni azokat az időket (akár külön egy "magán szerveren" az elvont, ős játékosoknak a régi verziót se). Így marad a nosztalgia (ami számomra a PT korszakból hallgatott zenék és ős videókból marad
).Tegnap felraktam 1 év után a kormányt és lehet én is tolok 1-2 kört egy új/vagy megtalált accounttal, csak a régi fíling kedvéért, de sok mindenen nem változtat (egyben egy utalás Pajanak amit ígértem februárra
) -
Creative997
őstag
Lenne egy kérésem.
Több mint 3 éve reggeltem LR-be egy karit (mikor kijött a játék ott) de már elfelejtettem a jelszavát ezer éve (a másik 2-nek is amit utána reggeltem
) Valaki meg tudná nézni a játék keresőjében hogy létezik e még (ha lehetséges ilyen, hogy még nem törölték)?
|3G| Creative (volt?) a neve -
Creative997
őstag
Mi a picsa...?! Laca visszatérhet az AG-hez.
Én max ha visszatérne a PT a régi motorral, a régi, jó irányítással -
Creative997
őstag
válasz
SylarHUN
üzenetére
Nekem is volt olyan verzió, a másik meg narancs volt karbon motorháztetővel

Amúgy hali. Grat az eredményeitekhez, látom az elitben vagytok a mezőnyben, nagyon helyes

Szóval van Sim a LR-ben? Olyan mint a PT-ben volt, mikor még nem cseszték el? Lehet majd futok pár kört, de időm nemigazán van játszani. Főleg nem úgy mint régen, felépíteni megint egy karriert. Csodálom a kitartásotokat
-
Creative997
őstag
Aha, és ad xp-t h nagy nehezen eljutsz az Optionshoz pl?
Nem való parasztnak a csokoládé 
-
Creative997
őstag
válasz
Attka85
üzenetére
Azért nem kell túlozni
Én is sajnálom hogy véget ért, majd lehet néha-néha megnézem a LR-t, de biztos annyi újdonság van benne, hogy hosszú idő lenne kiismerni és egy full kezdő lennék, 1 éve ért véget. De még 1 karriert már nem fogok felépíteni.Lacám, ne vérfarkasozz, nekem Laca maradsz pH Lacika.

Azért látom jól elvagytok, maradtak itt páran a régiek közül és jöttek újak. Jó gamet

-
Creative997
őstag
Szevasztok!
Gondoltam felnézek már mi a pálya, hányan maradtak a régi motorosok közül. Lassan 1 éve ért véget a PT
, eszembe jutottatok ti is.Nem, nem kezdem újra. Időm sincs rá igazából, csak néha elnosztalgiázok pár videón az elmúlt évekből

Ha még emlékszik rám valaki

-
Creative997
őstag
Hát izé. Nemtudom, majd próbálok valamit varázsolni.
Elég szopó az órarendem, szóval max pár kör hétvégén. Meg most még van pár vizsgám még hátra.
Laca, ne túlozz!
Sokszor szétpicsáztál. Meg már ősidők óta porosodik a kormányom, talán nem túlzok ha azt mondom, lassan fél éve nem autókáztam virtuálisan, szóval béna kezdő szintjén leszek. HAHA, mint régen, én még emlékszem a legeslegelső futamomra, hát anyám
B-Road, Wizz szerencsétlenkedés magasfokú művészete. Most sem lesz másképp!
Hoppá! 3 éve és 5 napja kezdtem el a PT-t
-
Creative997
őstag
Talán egy hete összefutottam Plokival egy szocioszimulátor chatjén és hívott játszani LR-be. Mivel a több mint 2 éves nickembe több mint 1 éve nem léptem már be, ezért újrareggeltem és kb futottam eddig 1 tesztkört. Hát vagy én szoktam el (már fél éve nem játszom semmivel kb) vagy nemtom. Én motorháztetős nézetbe futtattam a PT-t és ez a visszaverődés meg árnyékok megjelenítése (ami ugynolyan mindig, csak kanyarodásnál változik, szóval tök felesleges) nagyon zavaró, a többi nézetben meg nem tudok játszani (talán még a belső, de ott meg az zavar hogy nem látok annyit), így kb 5 perc után ki is léptem (mondjuk vizsgaidőszak van még). Ezt ki lehet valahogy kapcsolni?
Majd ha vége a vizsgáknak nyomok pár kört vele, a régi idők emlékére, de nem hiszem, hogy nagyon belemerülnék, mint anno a PT-be, mikor 2 napig nem aludtam, ha RP/XP bónusz volt, nyomultunk szexplorerben vagy Tokióban fánkozni és volt bontatlan csajom, meg duplázóm.
-
Creative997
őstag
Szeva Napfénysüti

Amúgy Boldog új évet mindenkinek!
-
Creative997
őstag
Hotspot Shield ja, köszi.
Más miatt kell, nem a HO, vagy nem tom mi van ott, nem próbáltam ki.
-
Creative997
őstag
A PT-ben az IP block elle milyen VPN progik használtak eleinte ami amcsi IP-t generált? Már elfelejtettem a nevét
-
Creative997
őstag
Hát pedig gondolkoztam rajta hogy valamelyikben én is elkezdem, mert hiányzik a játék, de így csak valószínűleg felidegelném magam. Így ha lesz normális netem, vizsgaidőszakig ha lesz időm, rF, amit bubi is mondott, ha van kormányod, jobban megéri szvsz. 1-1,5 hét még

Nehéz megemészteni mi lett a PT-ből. Ezek lennének az igények? -
-
Creative997
őstag
válasz
Blade.T
üzenetére
Magát a zene címét nem tudom, amikor játszottam az Assassin's Creed II-vel akkor volt ez a a zene az elején és mikor megtudtam hogy a PT-nek vége, egyből megjelentek a fejembe a jelenetek erre e a zenére. Amúgy meg rengeteg videót akartam csinálni ahogy hallottam a zenéket, csak sokhoz freecamera kellett volna, amit 2 év után most Invictusak köszönhetően megkaptam (és időm se volt megcsinálni őket). De mindegy is már, sajnos. Mindenesetre örülök hogy tetszik, részben ez is volt a cél.
-
Creative997
őstag
Azt hiszem mindennel egyet értek, én is így érzek. A Sim mód fizikáját szerintem elég jól eltalálták, igaz nem full szimulátor, valahol félúton túl az árkád és szim között utóbbi felé. Billentyűvel toltam másfél évig én is, elég jól és az élen lehetett maradni vele, ami jó, mert a legtöbben billel tolják (sőt vannak olyan pályák ahol még mindig gyorsabb vok billel mint kormánnyal). Szóval elég jól eltalálták, minden addig volt frankó amíg minden mód sim fizikájú volt.
-
Creative997
őstag
Megszenvedtem vele, 10 gigányi mentésből raktam össze, másfél órás renderelésből (4 óráról indult) 220mb körüli lett és szintén másfél óra feltöltés, de szerencsére jó minőségű lett, habár van benne 1-2 kis hiba de én már nem fogom a miatt újracsinálni ezt.
Lehetne akár OBHUN csapatvideó is
szerintem is egész jó lett, igaz kicsit siratós hangulatú, de ez volt a cél 
OBHUN türelmét és kitartását, a rááldozott időt köszönöm! -
Creative997
őstag
Hát akkor ez is elkészült. Ezzel zárom a PT-s 2 és fél éves pályafutásomat!
Köszönet a segítségért az OBHUN-nak!!!
-
Creative997
őstag
Corus: '98 Honda Civic hatchback
Lion: Peugeot 306 Sedan
Kawana: Suzuki Capuccino
Miyato Wizz: Toyota Yaris/Chevrolet Aveo 5
C-Racer: Mitsubishi Pajero
Quadro: Audi Quattro
Hexan: '89 Mercedes 190 E
Cobra: BMW Z4
Stallion: Ford Mustang
Phoenix: Pontiac Firebird
Lagoon Destroyer: Cadillac Escalade/Lincoln Navigator
Ranger: Jeep Wrangler
Harpoon: Dodge Charger
Spiedo Forte: Lancia Delta
Panama: Porsche 911 (996)
Morello: Lamborghini Miura -
Creative997
őstag
válasz
kekeeci
üzenetére
Nos,
Start menü, futtatás. Oda beírod hogy regedit. Bejön egy ablak Rendszerleíróadatbázis-kezelő néven. HKEY_CLASSES_ROOT -on belül megkeresed a .rpl mappát, ott kell lennie az InvictusReplayFile-nak. Aztán HKEY_CLASSES_ROOT és megkeresed InvictusReplayFile mappát, azon belül shell/open/command. Commandban a névre kattintva az ottani értéket kimásolod (ctrl+c). Majd a shell-re jobb klikk Új -> Kulcs és adsz neki egy tetszőleges nevet, pl Open PT with Fiona. Majd azon belül is csinálsz egy commandot (jobb klikk Új -> Kulcs és command névre), belépsz oda, majd a korábban kimásolt értéket beilleszted. Fontos hogy a projecttorque.bin elé szúrd be annak pontos elérését (nálam ez így néz ki: cmd /c start /D"C:\games\AeriaGames\ProjectTorque" "Replay file" "C:\games\AeriaGames\ProjectTorque\projecttorque.bin" "%1"), azaz hülyén hangzik de 2x lesz benne az elérés. Majd jobb klikkel megnyitsz egy .rpl fájlt és ott lesz és már indul is, de csak offline.
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Na közben kaptam segítséget, elég bonyolult volt mivel angol kommunikációval történt... De már működnek offline. Akit érdekel elmondom, mondjuk ha valaki akar még videót régi replayekből.
-
Creative997
őstag
Miért van az hogy a mentéseknél csak az explorer és a TA maradt meg? A driftet, dragot, CTF-et még megértem (habár tök király mentések voltak utóbbiaknál), mert ezek a módok eltűntek, de a Sim mentések miért nincsenek benne a játékban? Van 182 replayem és alig mutat a játékban valamit.

-
Creative997
őstag
válasz
ABnormal
üzenetére
Meg még pár pályát és autót! Simán be lehetett volna rakni, AP-s autókat még vettek volna is szerintem, mert egész jók. Mondjuk a Nissanoknál azt hiszem nem sikerült a licenset megszerezni. SFM pályákat meg a drift autókat se kellett volna kivenni, meg a drift módot se.
PT játékosoknak 200AP free. Én azért megcsinálom, hátha talán egyszer fogok valami mással nyomulni, az AP megmarad. Kulcsok emailben. (Persze most kaptam, ezelőtt nem kaptam soha kulcsokat
) -
Creative997
őstag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
Faja lehetett.
Paja fészbúkos képei között láttalak titeket 
-
Creative997
őstag
Kis OFF
Légyszi adjatok tárhely oldalakat, tippeket. Pl. akik csináltak weboldalt PT-nek. PÜ
Köszi
-
Creative997
őstag
válasz
JetiRulez
üzenetére
Hát ez a topik lassan 3 éve indult el, a Project Torque-val foglalkozva, akkor még nem volt gamigos LR, a topik neve pár hónapja változott meg. A német verzió úgy 1 évre a PT után jelent meg, de akkor még minden ok volt a PT-vel, egészen 2009. júniusáig, onnantól indult el a leejtőn és kezdtek az emberek kihullni és a kegyelemdöfés ugyebár 2009. okt 15... Innentől kezdtek el az itteni emberek lassan átszivárogni. Röviden. De volt a PT-nek 2 faja éve.
Requiescat In Pace
-
Creative997
őstag
válasz
JetiRulez
üzenetére
Számít, mert ahogy mondta ha egy fokozatban beakad, rengeteg időt veszítesz vele, másodperceket. Én automatán mentem PT-ben (a sim játékokban pedig váltófüllel), de bele-belenyúltam a váltásokba, mert vannak autók amelyek nehez váltanak 1-ből 2-be de van olyan is mely 2-ből 3-ba. Pl ezért nem szeretem a Cobrát annyira, Corolla is ilyen, meg néha a cl1-ek, Morello is beakad néha, stb. Az a baj ezzel, hogy ha kigyorsítás után nem vált fel és nem nyúlok bele akkor elmennek mellettem, de előfordult nem egyszer hogy mikor beleváltottam pont váltott előtte így 2-vel váltottam fel, így alacsony fordulaton az eredmény ugyanaz. Szóval PT-ben pár autónál ezért nem jó az automata, főleg olyan pályán mint Serpentine. És persze a balance beállításán is múlik.
-
Creative997
őstag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
Nem gyengén tolja
Nekem anno mindig az utolsó kanyarban járt le az idő aranynál, sosem tudtam gyorsabban menni, de nem is mentem ennyire precízen! -
Creative997
őstag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
Ausztrál. De a lényegen nem változtat. Csak nem értem hogy miért kell az állítólagos barátoknak is beszólogatni mert nem tetszik neki egy csapat, akkor már a nemzetet is utálni kell? És ha ausztrálok lennének a fejlesztők akkor utálná egész Ausztráliát magát is beleértve? Mindegy is már. Segítőkész meg jófej, de bizonyos dolgokban begyökösödött, elvakult és nem képes átlátni dolgokat illetve ha valamit úgy gondol az tuti úgy is van és mindenki más hülye, ezt az oldalát nem bírom.
-
Creative997
őstag
válasz
ALIENwoods2
üzenetére
Miért is?? Mert a kib*szott IP blokk kinyírta a játékot! Én ezt már több mint fél éve megmondtam hogy várható lesz, illetve hogy 1 éven belül! Jöhet akármilyen fasza build, amíg az IP blokk bennt van, esélytelen a PT bármire is, AGE eddig bírta, őszintén szólva nem csodálkozom rajta, én a helyükben lehet már hamarabb meghúztam volna ezt a lépést. Abba most ne menjünk bele kinek a hibája mert milliószor átrágtuk. Ez van.
Sajnálom hogy ez lett a vége! Igazán! 2 és fél évet húztam le kb és habár mondjuk nekem a Cleo és a Diane közepe (amikor |3G| lettem és voltam) illetve az Eleanor mikor a legtöbben voltak időszakok voltak a legjobbak, ez több volt mint egy játék! Ez egy meghatározó élmény volt számomra, sok baráttal! Sosem felejtem, volt hogy felkeltem reggel és éjfélig csak PT, annyira imádtam, napokig, hónapokig. Egy űr marad utána! Hiába jön vissza esetleg, azzal a régi bandával, akikkel a legjobb volt anno csak egy része maradna meg, az a régi élmény visszahozhatatlan!
Sajnálom hogy a rengeteg mentést cseszhetem, videót összállítani vagy kimenteni meg nincs se időm, se helyem. Pedig annyi jó videó ötletem volt még!Ja és csak szólok, akik esetleg bátorkodnak fellépni Aeriára vagy írni fórumba, ne lepődjön meg ha mianiak elkezdi osztani, mert magyar. Az az elmeháborodott utálja az Invictust az egy dolog, de minden egyes magyart (pedig mi elég jóban voltunk, egyszer csak azon kaptam magam hogy elküld az anyámba, miközben hónapok óta fennt se voltam, azt se tudtam mi merre hány méter). Én egyszer elküldtem a halálba és kiléptem 3G-ből, most megint meglegyintette ezt. Szóval csak keményen.
Új hozzászólás Aktív témák

- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Büszke apukák és anyukák topikja
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
És ez csak 1 autó
Mondjuk egy lagzás nélküli CTF egy fasza Evoval vagy Impivel az beférne
Vagy egy jó kis Serpentine
De egyszerűen nincs időm kifarmolni ezeket hozzá
Mégis mennyi játékidő kell pl egy Panamához?
Kipróbáltam kicsit, jó volt a feeling, de már nem tudnám újra versenyszerűen tolni, mint anno.
Ő volt az egyik nagyon kevés emberek egyike, akivel találkoztam is.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

).

)