Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Hahó! (előre is bocsika a hosszú hsz-ért, saját vélemény, saját tapasztalat, nem kötelező elolvasni, aki mégis és nem ért egyet a végén jöhet az akasztás
)2 napos folyamatos tanulás után most visszatértem. Toltam ma hangáron driftet és egyre jobban megy
már 3milánál járok, ami magamhoz képest elég jó, a legjobb csúszásom 1,5misi. Csak még mindig rengeteget hibázok, főleg mert kilökdösik a szemetet a pályára, de anélkül is sok van.
A fentiekkel kapcsolatban én is egyetértek. Mondjuk én kb. D v C szintű voltam amikor megkaptam az event segítségével a quadot, tehát nem sokat használtam előtte a miyato-t. De a quaddal rengeteget gyakoroltam, hogy jól menjek, vért izzadtam néha, de megvolt az öröm abban hogy pár tizedet javítottam b-roadon, meg hogy gyűltek az ismerősök, a küzdelem, az izgalom hogy elérjem a következő szintet és fejlesszek és így fejlődtem. Nem vagyok valami nagy rekorder de azért büszke vagyok arra amit néha pár pályán elérek pl Hangar. És ez a sok gyakorlásnak köszönhető! Aztán már nem volt mit tuningolni, gyűjtöttem, harpoont akartam venni de jött a Panama híre, így megvártam. Na meglepődtem mennyibe kerül. Azt a kínszenvedést összegyűjteni!! Volt olyan nap, hogy 50x egymás után mentem route-n mert akartam a bodykat, macsekkal volt köztünk egy egészséges verseny
de csak ekkor voltunk betegek, egyébként minden pályán mászkálok és próbálok minél tökéletesebben menni. A korábban megszerzett tapasztalat sokat segített! De amit ezek mostanság művelnek röhejes! Elmondhatja h van class 6osa... És? Egy alap panny is szarrá verhet egy fullost, rutin kérdése. Sőt már quaddal is vertem gyereket mert rohadt béna volt...
Persze az emberek nyerési vágyát kihasználandóan találták ki az acc bulákat illetve azért h legyen vajmi esély legyőzni a suzukis gyereket, aki szerintem 2 accc csajjal tolja egyszerre
, de engem nem ez motivál, (soha nem fogok egy ingyenes játékért fizetni, hogy kicsit jobb időm legyen, meg vettém, bőven jó a panny
persze bennem van hogy de jó lenne bekerülni a legjobb 15-be vagy akár 10-be, az már nagy szó.Na egy kicsit elszállt a hév, sry
Csak még annyit erről a 200-300%os bónuszról hogy én korábban megírtam nem is 1x hogy így gyorsan el fognak jutni a végéig (AA-Vig ugyebár, de nem írom le még1x), meg mindenki csak wangan, nem tudok egy értelmeset játszani ezért driftelgetek mostanság. Az árak tényleg magasak de igazából a bodyk amik vészesek. Sokan panaszkodnak h már elérték a véget és nem tudnak mit csinálni, így unalmassá válhat a játék. Ezért van értelme a minél nagyobb szintkülönbségeknek és a magas áraknak, hogy legyen miért játszani, nemde? Lehet nem értenek sokat egyet velem, én így látom. akartam még pár dolgot írni, de annyi minden jutott eszembe hogy már azokat elflejtettem
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
már 3milánál járok, ami magamhoz képest elég jó, a legjobb csúszásom 1,5misi. Csak még mindig rengeteget hibázok, főleg mert kilökdösik a szemetet a pályára, de anélkül is sok van.
de csak ekkor voltunk betegek, egyébként minden pályán mászkálok és próbálok minél tökéletesebben menni. A korábban megszerzett tapasztalat sokat segített! De amit ezek mostanság művelnek röhejes! Elmondhatja h van class 6osa... És? Egy alap panny is szarrá verhet egy fullost, rutin kérdése. Sőt már quaddal is vertem gyereket mert rohadt béna volt...
, de engem nem ez motivál, (soha nem fogok egy ingyenes játékért fizetni, hogy kicsit jobb időm legyen, meg vettém, bőven jó a panny