Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
mackosajt
üzenetére
Ez ,hogy egy kicsit kitakarja a képet az tényleg elég zavaró, de ezt leszámítva szerintem nagyon is jó a chat
Az első 4-5 nap nekem se tetszett, de csak megszoás kérdése.Egy kis kép azokan akik azt mondják keveset ad a PT majdnem 3 ropi és 4 kör! És ez még simán lenne 3,5K is csak 2x nekicsaptam a falnak, és nincs benn a +20% ghost mode OFF bonusz sem . 1 kör itt class6-os verdával kb 1:40. Van benn egy race bonusz 3X-os BP, ami 333RP-be kerül (ha 30-at veszel), de ha kiszámolod még akkor is jó. Régen örültél ha 1500-at adott it 5 körért

És egy kis bug. A térképnél elcsúsztt egy picit a kép, meg ahol mutatja hogy mennyire nyomod a gázt
SSP33DY : Ez változó ,hogy mikor vannak fenn jó játékosok. Én pl. tegnap 2 órán keresztül kentem ugyanabban a szobában elég jó playerekkel 6-an (ghost nélkül is) és szinte mindig nagyon éles meccsek voltak és nem volt lökdösődé se
,de van olyan mikor felmegyek és senki, nah akkor le tálcára és késöbb visszanézek 
Új hozzászólás Aktív témák

- GAMER PC : RYZEN 9 9950X3D /// 64 GB DDR5 6400MHZ CL32 /// ROG ASTRAL RTX5090 32 GB /// 1+2 TB SSD
- Intel i5 és i7 procik (típusok és árak a leírásban)
- Új - iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I 2 év garancia! I Foxpost mehet!
- Új - iPhone 17 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az első 4-5 nap nekem se tetszett, de csak megszoás kérdése.