- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
mackosajt
üzenetére
Ez ,hogy egy kicsit kitakarja a képet az tényleg elég zavaró, de ezt leszámítva szerintem nagyon is jó a chat
Az első 4-5 nap nekem se tetszett, de csak megszoás kérdése.Egy kis kép azokan akik azt mondják keveset ad a PT majdnem 3 ropi és 4 kör! És ez még simán lenne 3,5K is csak 2x nekicsaptam a falnak, és nincs benn a +20% ghost mode OFF bonusz sem . 1 kör itt class6-os verdával kb 1:40. Van benn egy race bonusz 3X-os BP, ami 333RP-be kerül (ha 30-at veszel), de ha kiszámolod még akkor is jó. Régen örültél ha 1500-at adott it 5 körért

És egy kis bug. A térképnél elcsúsztt egy picit a kép, meg ahol mutatja hogy mennyire nyomod a gázt
SSP33DY : Ez változó ,hogy mikor vannak fenn jó játékosok. Én pl. tegnap 2 órán keresztül kentem ugyanabban a szobában elég jó playerekkel 6-an (ghost nélkül is) és szinte mindig nagyon éles meccsek voltak és nem volt lökdösődé se
,de van olyan mikor felmegyek és senki, nah akkor le tálcára és késöbb visszanézek 
Új hozzászólás Aktív témák

- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vicces képek
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az első 4-5 nap nekem se tetszett, de csak megszoás kérdése.