Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdol
senior tag
Fejlemény!!!!
[link] -
Target78hu
aktív tag
Tegnap találtam 1 C-racer szobát végre ,de csak 1 versenyt mentem , mert csak enyim volt fullos azt hama megunták(borultam is párat ,de épp ezért jó ,mert kihívás vele menni
)
De most meg érdekes dolgok jönnek elő a vadi új kormányomnál:verseny közben visszavált üresbe!! csak úgy ,de mikor valaki közelébe érek (hálisten nem sürün ,de) előjön és zavaró qvra -tökmind1 milyen kocsival megyek! Rfactorban ill lfsben nem genyózik!
Meg beruháztam 1 panamára s nézve a tuningja árait ,hát böszme drágák...Natúr is jól megy ,ezért hagyom s inkább a phoenixre spórolok ,mert még 60k rp köll a teljességéhez.Remélem a diannáscukor norbiápdétba sok hibát javítanak majd, meg nem lesz elrontva az irányítás se (nagyon),mert eddig mazohista módon alkalmazkodtam ill tűrtem a negatívumokat..de a béta nyűstölése után valahogy nem sok jóval kecsegtet a PT számomra. -
Isten88
senior tag
Gondolom a Diane-val vannak elfoglalva...remélem most azért van "Mainterance" is, hogy ezt megoldják, mert a hétre ígérte a piros csík a jövetelét...
Sylar, gondolom BP és acc girl...
-
SylarHUN
senior tag
1xű-en nem értem!!!!!!!!!!
3 ugyan olyan Corvette 1 verseny, rajt és úgy gyorsúlnak el tőlem mintha állnék!
Pedig ACC A+ om van! (és fullos a Corvette-em) -
MaciG
addikt
válasz
Creative997 #7992 üzenetére
Az a baj hogy szinte semilyen event nincs
-
Isten88
senior tag
Valaki nem jön challenge-ba vagy hova? Most lett APm és ki akarom próbálni ezt is.
-
Creative997
őstag
na jó nagy ritkán kidob a loginra is netszakadás, de a ctd van bőven
bezzeg ma lakótársam lehet ismeritek, Szabi játszott egész nap és neki semmi, a kis mázlista -
[HUN]Dani
őstag
Nekem nincs gondom szerencsére a PT-vel!
1 hónap alatt 1-szer dob ki kb -
mackosajt
addikt
Mindjárt törlöm a játékot a gépemről...
ma már 3. CTD... és most a szobában voltunk már mindannyian.
Szóval hanghoz köze nincs.
bugos f@stalicska játék... peccsig még fent marad, de ha nem változik a ctd%, hát uninstall lesz, és be fogom látni, hogy invictusék sem képesek bugot javítani...jah, és én voltam a szobagazda...
így aztán van értelme a 3 napos csajoknak... 1 napot elvesz az ideg a ctd-kel együtt. -
Prof01
veterán
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el PT-zni. Hogy tudom leghatásosabban gyűjteni az RP-t?
-
[HUN]Dani
őstag
Üdv Dalee12
-
Dalee12
csendes tag
Hi! Mindössze két napja játszom a game-el, nagyon bejön. A nickem - Dalee12
Remélem találkozunk. -
SSP33DY
aktív tag
-
SSP33DY
aktív tag
Realtek High Definition Audio Driver 2008/05/01 Remélem SEGÍÍTT!!!!!
(ma "csak" 2 ctd-m volt.. 2 játék alatt)
-
MaciG
addikt
Nekem is kéne egy kód, ha még valakinek esetleg van. Volt 3 ,csak elosztogattam és most nyögte be öcsém, hogy neki is kéne 1
-
mackosajt
addikt
válasz
Dr. Romano #7962 üzenetére
neked nem, de emléxem, valaki írta, hogy sokat ctd-zik.
talán Csaba?mennem kéne PT-zni, de nem tudom. menjek, vagy ne menjek?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Target78hu #7927 üzenetére
szolj ha jatszol, nekem is phoenix es buggy van
-
erdol
senior tag
válasz
SSP33DY #7959 üzenetére
Én meg vagyok az ellenpélda mert az utolsó két nap kivételével minden nap problémáim voltak egyszer le is dobott az asztalra,és minden nap töbsször is szaggatott mint az állat.Mikor TAztunk azt sem tudtam egy futamon hol vagyok úgy akadt a következőn meg simán ment.Viszont volt olyan is hogy hosszú ideig probléma mentesen ment.Az utolsó két nyitott napon semmi gond nem adódott.
-
SylarHUN
senior tag
Kellene 1db kód! Ha van még valakinek szóljon! Köszönöm.
-
mackosajt
addikt
válasz
Dr. Romano #7946 üzenetére
ezért kérték a beta alatt, hogy a CTD eseti dmp-ket küldjük be. Hátha rájönnek, mi okozza.
-
PaJa1
őstag
Nekem a gameguard törlést, újra letöltés (automatikus) segített.
Illettve a hangcsatornák számát is lehet birizgálni. Úgy tudom ennek is köze lehet a gyakori CTDhez. Én 64 re vagy 16-ra szoktam állítni. Most tán 16on van. Ha nem jó akkor állíts rajta. -
MaciG
addikt
válasz
SSP33DY #7953 üzenetére
Nekem mikor elkezdtem a PT-vel játszani, akkor egy Sound Blaster Live 7.1-es hangkari volt a gépemben (még mindig benne van csak nem működik
) és akkor rengeteg CTD-m volt, aztán kipurcant a hangkártya valami oknál fogva, ekkor úgy döntöttem ,hogy akkor használom az alaplapit. Az SB driverét ledörgöltem, biosban letiltottam és aktiváltam az alaplapi hangkártyát. Azóta nincs is CTD-m (max nagyon ritkán).
-
SSP33DY
aktív tag
Köszi skacok!!
Az alaplapi hangkarira már én is gyanakodtam.. valószínű lesz egy xfx...
a xaros szolgáltatóm a téonlájn (gratulálunk) Megbízható, stabil, és qrva drága.. de ettől még útálomAmúgy ennél nagyobb faluban, ahol lakom, nagyobb nincs
Büdipest..
Hát.. majd kipróbálok mindent..
Bár a net stabilítását mutatja, hogy volt olyan 30 körös TA-m, hogy 20-an nyomtuk, és az elejétől a végéig mindenki repkedett, meg szembe jöttde be tudtam fejezni 2.ként, holott végig 18-20. helyet írt a pt..L(ag)OL
-
Isten88
senior tag
válasz
Plokijuma #7947 üzenetére
Azt hiszem a T-Online sűrűn vált IP-t. Nálam, mikor T-Online-os voltam, iszonyat rossz volt, bármikor bármit csináltunk, mindig megszakadt a kapcsolat. Az IP váltás lehet náluk a gond, mert mikor használtuk a netet intenzíven, akkor is váltott IP-t. MSN is ledobált. Lehet az IP váltás az oka...
Nálam CTD van, de nem olyan sűrűn. Olyan, hogy a login képernyőre dobjon ki, eddig még nem volt. Remélem megoldódik ez a probléma, de ennek ellenére is szeretek ezzel a játékkal játszani. Ingyenes és élvezhető is...és ráadásul magyar fejlesztésű is.
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
SSP33DY #7945 üzenetére
A loginképernyőre való kidobás sztem a legtöbb esetben netszolgáltató hibája.
(főleg t-onlineos előfizetőknél sok a loginképernyő bevillanása futam közben)Nálam egyszer se fordult elő, hogy a loginképernyőre dobjon ki. (igaz nem is T-onlineos vagyok) Ellenben CTD-k száma nálam bőven 50 felett van. Az összes be nem fejezett futamom mind CTD miatt volt.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
SylarHUN #7943 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
64bites Vista alatt ugyan ezt csinálja, de CSAK TA-ban! "összeakad a hang" és kilép, vagy általában a 5-9.kör környékén megy tovább a játék, látok mindent, csak megjelenik a bejelntkező képernyő (olyan mintha esc.-et nyomnál) vagy csak szimplán kidob a szürke bejelentkező képernyőre..
A gépem most:
Motherboard:Abit KN9-SLI
Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6400+, MMX, 3DNow (2 CPUs), 2X3.2GHz
Memory: 4000MB RAM Kingston PC 3800
Hard Drive: 500 GB Total
Video Card: MSI GeForce 8800 GTE-OC 512MB
Monitor: LG L1953TR(Digital)
Sound Card: Realtek HD Audio 7.1
Speakers/Headphones: Advent multistereo Headphones/Microphone
Keyboard: Logitech G11
Gaming controller:Saitek X52 PRO
Mouse: Razer Copperhead
Operating System: Windows XP Professional Szervizcsomag 3 32 bit HUN -
Plokijuma
aktív tag
válasz
SylarHUN #7943 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz.
A 32bites WinXP és Vista egyaránt kb. 3-3,5 GB-t lát, mivel csak ennyit tud megcímezni. (32 bittel maximum (2^32) 4GB-t memória területet tud megcímezni, de a perifériákat (HDD, optikai meghajtók, egyéb hardvereszközöket stb.) is meg kell tudni szólítani valahogy a gépnek, emiatt nem látja a teljes mem.területet.)
De ez NEM okozhat ilyen gondot biztosan. (Mivel az op.rendszer tudja, hogy mit tud elérni és mit nem)A 64bites WinXP és Vista egyaránt látja a teljes memóriaterületet.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Creative997 #7938 üzenetére
A google-ben keress rá a hirens boot cd nevü program válogatásra, az tartalmazza a memtest nevü progit. Nagyon 1xű, az egészet kiírod egy cd-re, a cd-ről bootoltatod a géped a listából ki választod a memtest-et és hagyod végigfutni. Memória mennyiségtől függ hogy mennyi idő alatt fog végezni. Ha megjelennek piros feliratok teszt közben akkor hibás a ramod. Pluszban azt kell figyelned hogy a PASS feliratnál hanyas szám van ki írva mert az jelzi hányszor futott végig a teszt. Értelemszerűen ha 1-est látsz akkor már végigvizsgálta 1x az egészet, tehát kikapcsolhatod a gépet. Ezt azért írtam le ilyen hosszan mert már járt úgy valaki hogy várt mikor írja ki a progi hogy vége a tesztnek, (de mivel ez végtelenre van állítva így mindig előrről kezdi az egészet) és csak várt, és várt, 3napig futtatta mire jól megunta.
-
SSP33DY
aktív tag
Sziasztok!
Nem azért, mert kingston ramom van.. és 4*1giga.., de azért is lefuttattam a memtestet.. Semmi hiba!
CSAK MA 6 szor baxott ki a PT TA-ból!!! Qrva idegesítőő!! Csak és kizárólag TA-ban van van CTD.-m! A netem stbil, eddig csak áramszünet/vihar esetén nem volt! Szal a probléma nem a hardware-ekben van! Egyéb játékmódban sosem volt még CTD-m! -
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #7938 üzenetére
Egyébként most kaptam üzit invictustól hogy amiért segítek nekik hogy elküldtem a fájlokat, legalább arra méltatnak, hogy válazolnak ha találnak valamit
-
SylarHUN
senior tag
Az az érdekes hogy nekem soha sehol nem volt problémám, csak a PT-nél.
Hiáb volt hibás a ram. Ez nagyon érdekes számomra is. -
Plokijuma
aktív tag
válasz
SylarHUN #7935 üzenetére
CTD-t persze okozhat hardver hiba is (mem/badsector/stb), de nem hinném, hogy szinte mindenkinek hardver hibája lenne. (mellesleg a hardverhiba mellékhatásainak nemcsak PT közben jönnek elő, hanem más programok/játékok használat közben is (természetesen amik jobban terhelik hardver ügyileg a gépet, mert pl. így nagyobb eséllyel címzi meg a hibás mem.részt.))
De sokaknál jellemzően csak PT-nél vannak gondok... Szóval ez szoftveres hibának tűnik. Ráadásul sokszor patchenként változik a CTD gyakorisága...
-
SylarHUN
senior tag
Srácok!
Nekem is mostanában sok CTD-m volt, és mint kiderült a ram volt benne a ludas.
Kicseréltem szép új ramokra a régieket, és láss csodát az óta 1db ctd-m sem volt.
Tehát akinek ctd-i vannak, annak ajánlom, futtasson memtestet a gépén, hátha nála is hibás a ram.
Elég, ha csak 1 blokkban van hiba, mert ha a gép pont abba az 1-be szeretne írni, akkor nem tud és máris ott a ctd. -
ramihu
tag
Tegnap igen kemény küzdelemben megnyertem egy 15 körös TA-t úgy hogy a célba már köhögő motorral estem be. Erre a második helyezett fickó elkezdet höbörögni hogy nekem speed bug-om van és azonnal lépjek ki meg vissza. Nagyon meglepet hogy valaki mennyire nem birja feldolgozni a vereséget, hiszen ezt mondhatjuk tökéletes tankolásnak, most volt a legoptimálisabb a gépem súlya. Átmentem utána egy másik szobába még futottam két versenyt és csak úgy jöttek a "best lap" üzenetek. Egyszerűen fantasztikusan vezettem tegnap este, vagy pedig... esetleg mégis...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Plokijuma #7920 üzenetére
Lehet benne valami, anno még november környékén az egyik patch után nálam iszonyat rossz lett a játék hangkezelése. Csak néha voltak hangok, de azok is akadozva, szaggatva...
Később kiajvították ezt, de lehet még visszamaradtak bene olyan részek, amik hibásak és másoknál ez visszaüt ("megfelelő" eszközökkel...) -
Target78hu
aktív tag
Az lesz ,mert annyi a 4 es kasztni mint maga a kocsi nature...
Mérgemben vettem 1 buggy-tExplorerbe jó mögy.Ponivan szemeztem a shopban ,de inkább kivárok valami másik nem tömeg verdát pl ahogy a destroyer v phoenix volt .Most utólag 90k gyüjtöttem a duplázóval és várom ,hogy a rendkívűli árkedvezmény leteljen...azt kivégzem a phoenixet 1 szuszra.
-
Shad0w
senior tag
válasz
Már énis szóltam erről, csak én a stallionnal jártam így. De majd az akció után megveheted normál áron a feléért...
-
mackosajt
addikt
válasz
mert megérdemled
-
Target78hu
aktív tag
válasz
Isten88 #7925 üzenetére
Teljesen jogos amit írsz - én is csak a véleményem írtam.
Viszont erről is meg van a véleményem :
thats right!! 5% off level 1 and 2 upgrades and 10% for 3 and 4 upgrades for class 4,5&6 cars!!! sale will end tues. June 3rd at 6PM PDT!!Dájó összegyült a suska a phoenix tuningra
Köszönjük Emese!
A tiztonnakalapácsos kódot odaadtam 1 nub etiopnak ,bár azt se tudta eszik vagy isszák ,lényeg ,hogy elfogyott (a nagy érdeklődés tekintetében).
-
mackosajt
addikt
BP-esekről az már nem sokat segít, ha verseny után kidobják őket. Az a verseny már bukta. Ha meg kilépsz, akkor csúnya lesz a stat.
Olyan jót explorereztünk combozgatva az előbb, hogy ihaj.
Van egy BlackListás: nuvi.
BP-je is volt, mégis mint a hülye, szedte össze az összes tárgyat. -
Isten88
senior tag
válasz
Target78hu #7924 üzenetére
Itt jegyezném meg, hogy senkinek sem kötelező senki ellen kiállni. Természetesen kinek milyen vastag a skin-je a face-én... lol
Ha nem lennének acceleration meg különféle girl-ek, akkor nem lenne szükség AP-ra, csökkenne a bevétele a cégnek vagy minek. Én sem szeretem, ha class1-es autók ellen mennek class6-ossal, de erre találták ki a "kick" gombot, vagy ha épp nem te vagy a szoba vezetője, akkor az exit gombot. Sok lehetőség van, ezek már kényelmi kérdések...
Remélem felháborodott mindenki, hogy leírtam a gondolataimat. Üdv mindenkinek! ;) -
Target78hu
aktív tag
Vele én is találkoztam és nem igazán feripléyes..főleg class 1 esekhez bejön nagyobbal és persze tovasiklik a célon ,h véletlenül se érjenek be...szintén ilyen jó ember Jeff nevezetű egyén is..a fekete listát már télleg berakhatnák.Meg a szobaszűrőbe - no bp - no acc girl meg egyéb fairplay elemek
-
PaJa1
őstag
válasz
ABnormal #7897 üzenetére
A teszt klienssel nem sokra mennétek account nélkül
Ha minden igaz akkor valószínű lesz jó nagy RUSH a Diane érkezése előtt vagy közben vagy mindkettő. Már csak a GMen (is) múlik hogy megvalósul e. Én midenesetre felhívtam a figyelmét egy jo nagy patch előtti rush hiányára a tavalyi nagy patch ötletén, és áldásos eredményén felbuzdulva
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #7918 üzenetére
Jut eszembe a hangkari drivert is cseréltem a vidiével együtt pénteken azóta egyszer volt hogy kirakott!
nálam kicsit meg van kutyulva mert a vidi karinak is van hangja ahoz is külön driver szal 3 driver csere segített!
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Creative997 #7918 üzenetére
Ha jól tudom elég sokan feltételezik, hogy nem a VGA driver/Directx miatt fagy ki általában, hanem a hangok generálásánál /lejátszásánál van valami hiba... Legtöbb CTD ütközés esetén következik be (fal/másik kocsi érintése/tábla/borulás/alagút stb.) és ekkor jól hallhatóan be is "akad" a hang... - a CTD aránya emiatt lehet magasabb CTFben és explorerben)
Szóval próbáld meg még az audioért felelős drivert cserélgetni/frissíteni, háta megoldja. -
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD #7914 üzenetére
Vigyázhat rá Rating OFF-os gamben...
-
erdol
senior tag
Már nálam is csinálta de annyira hülye szerencsétlen hogy nem érti meg hogy úgyis látom a játék közben mije van hiába takargatja.Nem is értem komolyan ilyen idióta?Én ott is hagytam a francba.A következő meg az aki csajjal van.Látványosan gyorsabb üres zsákkal azt letagadja.Már nem emlékezem ki is volt,de az is 3 betűs volt.
-
MaciG
addikt
Srácok ez az A-n-D gyerek igaz fair player, feszt az utolsó pillanatban pakolgatja a tapadás bónuszát a BP-be,mikor vége a race-nek egyből veszi ki, aztán előről, és mikor megírom neki, akkor én vagyok a hülye...
-
Isten88
senior tag
Van egy fölös kódom Tentonhammeréktől, akinek kell, jelezze és repül a kód...
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa #7895 üzenetére
nagyon regen megvettem a PRO-t, es meg 1x sem mentem vele, nem erdekel a TA.
-
csaba0223
senior tag
Nekem is rengeteg CTD-m volt de mióta újra raktam a videókari drivert azóta nem csinálja!!!
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #7906 üzenetére
bocs, diag.log
-
Coyot
őstag
válasz
Creative997 #7904 üzenetére
akik sok ctd-t kaptok milyen hálózaton keresztül éreitek el a netet?
mert nekem itt a koliba dobál csak ki, és mindnki mást is, azt tudninkell h itt brrutáls adatforgalom van, rengeteg vlan meg minden.
otthon a sima adsl emmel meg nem ctd-zik, és sok más havernak sem... -
[HUN]Dani
őstag
Regeltem a Tenton Hammer oldalára de nem tudom hogy hová kell beírni a kódot!
SEGÍTSÉG
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest