Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
Nekem egyszerűen a kolis helyi hálóval (nem kicsi, 18 virtuális hálózat, egy nagy gerincen ami tovább megy a főépület felé, ahol rácsatlakozik egy másik gerincre) volt baja, mióta hazaköltözztem egyszer sem volt ctd... meg semmi fagyás.
Játszik valaki itt 1mbites nettel? kolis 100mbiten nem volt lag gondom itt van már....
thunder allayzni akartam, és egyszerűen lehetetlen, azt látom csak h mindeki kiáll í fűre, énmeg megyek csak
és ha banyomok egy hellot, kb 20sec mire megjelenik, magyarán 20ezres pingem van.... 
-
Coyot
őstag
Srácok, explorerbe nincs már meg a bónusz vagy mi van? vagy annyira kevés a lé a kómbózásban, hogy nem éri meg?
-
Coyot
őstag
Hova lett a lóvé? nyertes wangaért kapok 4k-t eddig meg 12k-t kaptam

-
Coyot
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
A legjobb ami nekem ma tetszett, wanga semmi korlát, belépek mindenkistallionnal van, mondom hátha nem rugnak ki maradok....
jött még egy panama de nálam kicsit kisebb volt, megpakoltam backpakkel, mondom tutira nyrejek akkor dől a lé, voltunk már így 5en csodálkoztam is hogy nem rugott még ki, mire a viszaszámolás utolsó 5másodpercében a szobagazda átváltott a fullos panamájára és nyomottt egy pipát,kbá 10 secet vert így is rám...
nah ez mekkora köcsögség már, jobb lenne ha visszaszámolásnál már nemlehetne változtatni

-
-
Coyot
őstag
Nincs kedve valakinek wangázni egy kis lóvéért?
-
Coyot
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Haladunk na

látom még énsem vagyok benn az 1.hszben, akkor most majd:
Coyot - _zSo_
-
Coyot
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
akik sok ctd-t kaptok milyen hálózaton keresztül éreitek el a netet?
mert nekem itt a koliba dobál csak ki, és mindnki mást is, azt tudninkell h itt brrutáls adatforgalom van, rengeteg vlan meg minden.
otthon a sima adsl emmel meg nem ctd-zik, és sok más havernak sem... -
Coyot
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
persze h ottvannak manapság ez alap, csak miért ebben a játékban és miért pont ő
nem szeressem nagyon szegény pöcécskét 
-
Coyot
őstag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
az hogy miért kell minden autós játék mellé valami hülye picsa, már elnézést a stílusért.
-
Coyot
őstag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
engem mindig kibazs asztalra, kezd elegem lenni...
de azért minnyárt viszsanézek...BiG G3ry:
nekem is visga lesz holnap reggel, de valahogy nem érdekel
nmicns kevem tanulni... -
Coyot
őstag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
írj mindenképp!
én megyek
-
Coyot
őstag
Srácok, nem keresünk ma egy kis pénzt? rámférne nagyon, kellene kb 100k

-
Coyot
őstag
Srácok hogy kell ezt játzsani valakki homályosítson fel pls. énis akarok sokat keresni, mert uj autót akarok
már van 5ezer Rp-m
meg megy majdnem fullos Lionom -
Coyot
őstag
quadro szrintem nem éri meg, haveris költ rá 100ezreket és 2secel megy jobb időt b-roadon mint én a lionnal
nekem a következő valami nagy dög autó lesz stallion vagy hasonló 
A speedbug meg nem tom, de a srác egym után 5versenyen ment uilyen időket, akkor neki mindig van speedbugja??? valaki monnya meg hogy kell előszedni

-
Coyot
őstag
TA val kapcsolatban, beszéltem egy sráccal, régebban speed bugot írtatok azokta akik tudnak 1 perc körül menni vagyis 1:01 alatt, nah ez nem speedbug, eccerűen ennyivel jobb kormánnyal játszani, durva de igaz

-
Coyot
őstag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
toltam egy b-roadot, Lionam majdnem megfogtam a stalliont, mer balfasz volt, kanyarsebessége gyök2

-
Coyot
őstag
Ki ment B-roadon 30seces körüket??? ez szerintem lehetetlen...
-
Coyot
őstag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Nekem két havrom is regelt az inviteomra tegnap este, meg kültdem kivagy 20embernek inviteot is , összesen 30AP-m van, most akkkor a többit nem kapom meg? hiába regeltek? oedig oskáig tartott megfűzni őket

-
Coyot
őstag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
A quadro az összkerekes nem?
-
Coyot
őstag
Nah most jött össze mindenem ahhoz h megvehessem a TA pro-t, szerintetek vegyek vagy inkább később a panama?
-
Coyot
őstag
érdemes benevezni a TA pro-ra? vannak ott sokan mert akkor az lenne a fő bevételforrásom

-
Coyot
őstag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
nekem emg 50em, és épp valami nagyobb vasra gyűjtök, TA-t akrtam venni a nagyot, de akkor aszondjátok ne?
akkor marad a panam vagy az a phenix 400
-
Coyot
őstag
válasz
Viszlát
üzenetére
Nekem valami nagyon durva már, kb 100 versenyből 30on dobott ki, de már a ponokat számoló képrenyő jönne érted, és akkor basz ki vagy fagy meg
A legtöbször rádásul TA-ban fagy, úúútálom mikor 30körösön beérek finish felirat meg h winner, és win desktop

téynleg kellene szólni h tötöljék milve nem jókedvemből léptem ki.
-
Coyot
őstag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
én rookien nyomom még nicns jobb, de én kaptam rá.
-
Coyot
őstag
Jól olvasom lehet nyerni valahogy autókat is? meg AP-t? meséljetek hogyisvanez

PaJa1:
köszönöm kipróbálom! de sajna csak jövő héten most itthon vagyok gép meg koleszba. -
Coyot
őstag
thunder allay-bennyomom mindig kifagy megfagy kidobja winbe minden baja van, kezd elegem lenni, egym után 3 rate-s versenyről dobott ki, köztük két 30körös, egyiken épp 3diként finisheltem, és akkor fagyott meg

-
Coyot
őstag
Van valami gyógyír arra h állandóan fagy a játék? mindig viszadob desktopra, és már vakarom a falat....

Új hozzászólás Aktív témák

- Gaming notebook topik
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ez az én formám