Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Sam8888
üzenetére
Szerintem az a legnagyobb gáz,hogy napi eventekben szerepel ( szerncsére nem minden nap) crash feladat.Gyűjts össze ennyi meg annyi pontot ütközésekkel.Ha még adna érte 8-10000 RP-t akkor még megérteném de általában 500 XP/RP a jutalom érte.Döbbenet!
Ettől lesz a játéknak kicsit dedós íze de ilyenkor magasabb szintű játékosokat keresek a szobában akik nem egymást akarják püfölni hanem versenyezni akarnak!
-
Target78hu
aktív tag
válasz
Sam8888
üzenetére
Itt keresd a bug report feliratú gombot.
Külön kell regelni oda (nem a PT accoddal! -
pisti
őstag
válasz
Sam8888
üzenetére
Hol írtak ilyet? Én annyira emlékszem, hogy azt írták, hogy ez már olyan lesz mint a Nascar járgányok. Nascar járgányt meg magába szerintem nem lehet licencelni, hiszen azok mind ugyanazok a szabályok alapján készülnek, akkor kb. az egész Nascar sorozatot kéne licencelni, azt meg egy autó miatt nemtudom, hogy van-e értelme.
Én reménykedem, hogy RP-s lesz az új TA-s járgány is. -
-=ZS=-
tag
válasz
Sam8888
üzenetére
Megoldás: vegyetek gémpadot, és boldogság van
Én ezzel nyomom, eddig próbáltam már kormánnyal, joystickkel, és ezzel, szerintem a gémpad a tuti. Billentyűzetre, és egérre szerencsére még nem kellett ráfanyalodnom. 
-
Speed®
titán
válasz
Sam8888
üzenetére
Ha normálisan kibalanceolod és raksz rá tapadásos csomagot, jó.
Lionnal 2.05 volt BRoad csúcsom, Quadroval jelenleg 2.02.
És még nincs rajta a 4es body/váltó. Meglesz a <2:00 tutira
Hibákkal kapcsolatban én is morcolok, bár kilépést csak 1x játszott.
Ellenben én azzal szívok, hogy szerverválasztás után megáll elég sűrűn.
Meg eleinte vígan AltTabolgattam fórumozni, mostanában akkor is fagyi. -
Dr. Romano
veterán
válasz
Sam8888
üzenetére
Ezt teljesen igaz... ha nem tudják vezetni az autót, akkor lényegtelen mi van alattuk

Egyébként bírom mikor bemegyek egy roomba ahol alap autók vannak és leszolnak a Harpoonom miatt, hogy "ez túl erős"
Erre csak azt szoktam mondani: "igen, azért vettem" Ezután általában már jön is a kick
(pedig nem tudják hogy alig bírom vezetni azt a sz@rt
) -
-
PepeDon
tag
válasz
Sam8888
üzenetére
Nekem hasonló volt, csak ott épp én voltam a 'hunyó'. Utolsó körbe egy harpoon-ossal viaskodtam 4-5 helyért (a kicsi wizz-el
), és mindenki áll a célba, a harpoonos lehagyott, én meg satufék. Nekimentem a célvonalon álló oszlopnak kívülről, és kiírta, hogy én nyertem. Szerencsére nem volt senki forrófejű, úgyhogy nem volt semmi, persze írtam is rögtön, hogy sorry, de ez van. -
4d
aktív tag
válasz
Sam8888
üzenetére
Dr. Romano ha nem nagy kérés akkor kérünk szépen egy hivatalos kick/ban listát is, sztem már 2-en rászolgáltak (hossel18, Marlboro) ja és nem én panaszkodtam..

szerk.: úgy gondolom nem helyénvaló másokat befeketíteni ezért visszavonom az előbbi kérésemet.Nem törlöm, szolgáljon ez a hsz. mementóul a meggondolatlan, indulatoktól vezérelt rossz döntések példájaként.
-
törölt tag
válasz
Sam8888
üzenetére
tuti kiszavazzák

Meg itt a karambol okozója szerep nincs letisztázva. Simán kitapasztalják egyes játékosok hogy hogyan kell úgy kilökni, hogy a másik (eredetileg elszenvedő) fél legyen a hibás....aztán még ki is szavazza neki a kickban-t
sztem zárt szobák, illetve összejáró közösség a müködöképes megoldás, ha pedig vki lazázik magányos farkasként, akkor annak benne van.
-
Speed®
titán
Sztem meg igen, mert már vagy 3x leírtam, hogy semmi olyasmi nem volt amiről te beszéltél. De nem lehetne végre leszállni a témáról
A stílusom meg rám tartozik, ha nem tetszik, nem kell olvasni, pláne nem kötözködni. Köszi.Ma remélhetőleg be tudok ugrani TAzni, szóval jippiájé

Új hozzászólás Aktív témák

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- TUF A15 FA507XI 15.6" QHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
- OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Mert nincs humorom megen leszedni a sima PT-t.