Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba0223
senior tag
Miután belém jött a hölgy vagy 80-al szépet drifteltem két oszlop közé!
A hölgyet elvitte a mentő. Többet nem tudok róla!
Én saját felelősségemre nem engedtem hogy bevigyenek. A lábamon sérültem de nem vészes. Lett egy kisebb belső sérülésem azzal lábadozom itthon!
Az én kocsimon a szakértő gazdasági totálkárt állapított meg! -
csaba0223
senior tag
válasz
SylarHUN
üzenetére
A női sofőrökről csak ennyit! Tisztelet a kivételnek!
A hölgy autója
Az én autóm
Szintén az enyém -
csaba0223
senior tag
válasz
bakosgabor57
üzenetére
Használd egészséggel
Megdolgoztál érte! Jól megizzasztottál a versenyen! 
-
csaba0223
senior tag
válasz
JackShephard
üzenetére
Két jelentkező volt! Mivel én nyertem, mind ketten kaptak egy kocsit!

-
csaba0223
senior tag
Nekem mindegy milyen kocsit kérnek! Nyilván annak őrülnék ha egy aktív játékos nyerné meg az autót! Egyedül HUN Mark jelent meg a versenyen de ő nem tartott igényt a nyereményre, ezért holnap újra megrendezem az eseményt! Időpontot még nem tudok de időben szólok majd! Annyit tudok hogy estefelé érek rá!
-
csaba0223
senior tag
Sziasztok!
Most az újoncokhoz szólok!
Ma este 22:15-kor nyitok egy szobát Sim-ben A szoba neve Slx! A jelszó: slx
Stock Kawával lehet jönni. Aki elver illetve ha többen leszünk és nyer az kap tőlem egy shopban kapható bármilyen autót amilyet kér! Az ajánlatom 22:20 ig tart! -
csaba0223
senior tag
Kaptam 1500 Ap-t!
Autumn Treat
-
csaba0223
senior tag
Nem is olyan rég még rengetegen voltak a PT-ben! Alig vártam hogy hazaérjek és játsszak!
Sokat hülyültünk a haverokkal! Volt hogy hajnalig!
Most meg 10-20 ember lézeng simben! Tönkretették a játékot! Nagyon sajnálom!!! -
csaba0223
senior tag
2-havonta kapok 1000 Ap-t!
Furcsa!
Summertime meg summertime blues! Ez mi?
Kép -
csaba0223
senior tag
-
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
Én is szemeztem vele! Lehet hogy kipróbálom!
-
csaba0223
senior tag
Szerintem jó a CTF! Bár ritkán játszom ebben a módban! Néha a klán összejön egy két partira, jó móka
Szerintem akkor lenne jó a CTF ha törnének az autók és nem lehetne javítani!
Vagy legalább lehetne ezt a módot is választani! -
csaba0223
senior tag
Megkaptam a Crew eventért a nyereményem! 3-darab 7-napos csaj, egy dupla xp popper egy 4 es nitró és egy 10%-os gumi!
És még van + 2 három napos csajom és még jön egy dupla rp popper!
-
csaba0223
senior tag
Én 1 vinyórol futtatom a 4 accot! Az első betöltésnél lassú kicsit, da az sem vészes! Utána már gyorsabban töltök be mint a játékosok nagy része! A jó memória szerintem fontosabb!
-
csaba0223
senior tag
Grat 3G! Sajnos elaludta a startot a kezdő pilótánk! 2 versenyt megért egy 7-napos csajszi + popper!
+ más finomságok! -
csaba0223
senior tag
A találgatások elkerülése végett, a takarítást én kértem!
-
csaba0223
senior tag
Én ezt a képet csináltam és raktam be!
-
csaba0223
senior tag
Megkaptam a kocsit!
Meg 100k Rp-t! Ez gyors volt! 
-
csaba0223
senior tag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Én nem cáfolnám! De lelehet mérni!
Más: Az Ausztrál sporton nyertem 1 dupla Rp poppert
Az Ausztrál Gt-az vicces volt! Összetettben 7.-lettem! Itt jön a csavar! Senkinek nem kellett a Morello
Nekem maradt! De nekem sem kellett, mert már van! Így hát kaptam a 7.-helyemre egy civicket! 
-
csaba0223
senior tag
A Pt- nek nagyon minimális a sávszél használata! Én van mikor full sebességgel töltök le miközben 6 acc futt! Inkább akkor szokott bibi lenni mikor tokyon megy 4- vagy több acc! Az a pálya túl nagy! Sok memóriát eszik, ha nekimegyek az 1 ik accommal a másiknak akkor van mikor megfagy a gép!
Herti: Nálad is ez volt a baj tegnap! nem szabad tokyon sok accal nyomni! A serp en lazán mehet 6 acc is lazán bírja és gyorsan tölt! -
csaba0223
senior tag
Bocsi 1 kicsit eltolódik a Ta! Istóknak segítünk de utána mehet!
-
csaba0223
senior tag
Hello!
Akkor Ta parti 9-től! A szoba neve Kickoc
PW: 01
Szeretettel várunk minden őrültet!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Szombat este 9-10 körül lesz a nem hivatalos!
-
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
Én mennék pro val de sajnos az emberek 99,9% ának nincs
De csinálhatunk 1 olyan futamot is ahol pro val megyünk! -
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
Engem meg szétbasz az ideg, nem kapok semmit!
Max azt ami az aláírásomban van! 
-
csaba0223
senior tag
dokar Mivan nem bírnak a haverjaid? Szerver crash után visszamentem és rögtön kibaszott a szoba góré!
-
csaba0223
senior tag
-
csaba0223
senior tag
dokar: Nem tom ti hogy csináljátok de nekem hamarabb kifogy a nyál abból a szarbol!
Pedig ahogy lehet felváltok 6 ba! Pedig tök jól megyek de a tankoláson mindig bukok! -
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
Grat laca Fincsi a weblap! Rég láttam ennyi csúnya embert 1 klánba
A viccet félretéve, profi munka! -
csaba0223
senior tag
A mai TA fasza volt! Volt 1 kis baki vki bebicskázott elöttem és én kaptam büntit, de az első pár kőr az fasza izgi volt!
-
csaba0223
senior tag
válasz
Darahian
üzenetére
Én nem vennék rezgőst a helyedbe! A PT-ben használhatatlan! Nekimész valaminek el kezd rezegni és elmegy az irányítás! Csak akkor jön helyre ha restartolod a gamát!
dokar: Sok sikert! Én drukkolok neked! És teljesen igazad van, csinálhatnának már vmit az irányítással!
-
csaba0223
senior tag
Elárulok neked 1 titkot! Azt nem tudom hogy más padnál is működik e! Nekem egy logitech dual action-öm van!
Tehát, options rámész ugye a turn left..... ezeket tudod!
Mikor beállítod hogy melyik gomb legyen akkor jön a trükk! ha simán beállítod a keresztre a kormányzást akkor azt írja hogy kapcsoló+ illetve kapcsoló- ez a nem jó!!! ilyenkor hiába kapcsolod át analógra hirtelen fog reagálni! A következőt kell tenni: Bekapcsolod az analóg kart nálam mod gomb, így állítom be a keresztre az irányítást, ekkor azt írja hogy x-tengely+ és x-tengyely- ez a jó! Ha így állítod be akkor megfordítja és alapbol az analóg működik és a mod gomb megnyomásakor a kereszt! Így az analóg kar nagyon finoman reagál nem hirtelen
így már tökéletes az irányítás! Ha nem érthető felrakok 1 videót róla! -
csaba0223
senior tag
Borzalmas csalódás volt a mai TA
Az első kanyarban kilöktek utána elkezdtem draftolni 1 csávóval aki minden előzésnél nekem jött, aztán utolértünk egy másik csákót akit nem lehetett megelőzni mert azt hitte hogy az rossz ha megelőzöm és mindig elém vágott! Persze kilökött! Szerintem nem kéne lvl 8-asokat beengedni a szobába! -
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
Profi munka!
-
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
Én tiszteletbeli tag vagyok
Nekem nem kell küldenem? 
-
csaba0223
senior tag
Frank egy kicsit szétszórt! A GT helyett a super sporthoz küldött pw-t Nem is vok super sportban!

-
csaba0223
senior tag
Ajándék az aeriátol!
Nézzétek meg a leveleiteket! -
csaba0223
senior tag
-
csaba0223
senior tag
válasz
JackShephard
üzenetére
Nem pont rátok gondoltam! Mindenkinek volt valami baja! Én még nem mentem olyan TA versenyt amin nem volt valakinek valami baja!
Dokar Nem lehet fánkra beállítani mert csak akkor számolja el a PDT-t ha megszakítod a driftet! Tehát pár másodpercenként meg kell szakítani a folyamatot! -
csaba0223
senior tag
válasz
Fred K.
üzenetére
Nem olyan rég volt 1 hasonló TA összeröffenés! Nagy veszekedés lett belőle! Vannak páran akiknek fontosabb a győzelem mint a játék
Én nem vagyok 1 TA fan, és nem vagyok kiváncs arra hogy ( Te nem tudsz draftolni meg miért koccoltál meg! stb.) Megfogadtam hogy nem fogok TA-z ni!!!
Azért köszi a meghívást!
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Az volt a baj hogy ellopni akartad a zászlót! Elég elvenni, nem kell azt ellopni

-
csaba0223
senior tag
18000.
-
csaba0223
senior tag
Elég nagy lehet a gebasz! Az aeria már az invictust hívta mert nem tudják hogy mi a baj!
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Én ezzel játszom!
-
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
Nagy köcsög ez a kwizibo gyerek! Az előző Ausi sport ligán is ezt csinálta 1 versenyt jött aminek semmi értelme, csak annyi hogy rontsa a többiek esélyeit!
Nem tom minek jelentkezett ha tudta hogy nem jó neki az időzona! Tudom hogy utána szolt hogy nem jó neki, de nem hiszem hogy nem tudta jelentkezés elött hogy nem jó!
Ugyan ezt csinálta multkor is! -
csaba0223
senior tag
válasz
Mariann294
üzenetére
Akkor vmit jól elszámoltál! Az evo tuning 700k-csak! A phoenix ét nem tom de nem hiszem hogy sokkal drágább! Igaz most akció van, de anélkül sem drágább mint 800k!
Új hozzászólás Aktív témák

- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Megdolgoztál érte! Jól megizzasztottál a versenyen! 

úgyhogy jöhetsz! Most jelentkezek be! 8-kor nyitom a szobát!

Furcsa!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Max azt ami az aláírásomban van!
Pedig ahogy lehet felváltok 6 ba! Pedig tök jól megyek de a tankoláson mindig bukok!
Nekem nem kell küldenem?