- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaposi1
tag
válasz
[HUN]-Kisa #7098 üzenetére
Sajnos nem én vagyok a te embered.
Félre értettél ezt az a srác írta aki már játszott a Bétával . Az sg fórumon írta amit ide bemásoltam. -
zsák
tag
Én is bekerültem a beta-ra jupeeeeeee.
Az már nem jupeeeee, hogy csak 5,6KB/s-al jön
Amugy kajak ezt csak ma 16:00-tól lehetett elkezdeni letölteni, mert akkor senki nem lesz ma bétán -
kaposi1
tag
Az a kép az sg fórumárol való.
Mondjuk nem tudhatom hogy Feka egyenlő-e BiG G3ry-vel.
Meg ezt is az sg fórumán lehet olvasni.
"Nekem lejött ki is próbáltam.Van benne sok jó dolog.Ami poén belerakták a játékba Bódi Szilvit.Csak az a gondom egyedül én vagyok fent.Na meg valami baki lehet a shopba mert vettem 120ezerből egy panamát egy Corvettet meg egy új kocsit ami az alap PT-be még nincs benne.A mission mód elég jó csak szerintem iszonyat nehéz.Drag meg olyan mint az NFS-be gumit kell égetni aztán jöhet a menet." -
UnConnecteD
senior tag
válasz
msgt.fubar #7092 üzenetére
az igen jo ar, itt az elso bug
-
PaJa1
őstag
válasz
msgt.fubar #7092 üzenetére
Ezt a képet te csináltad?
Ezek az Invictus árai, a kiadó saját árakkal dolgozik, tehát az aeria majd szépen átcimkézi azokat
rohadt időlimit, ez még az előző hszemhez tartozik:
Nem ugyan az a mérete a 2 file-nak, az invictus oldalán telepítős dolog van kisebb mérettel, nekem meg kicsomagolós volt nagyobban.Úgy fest hogy ez már az ÚJAB kliens amit lehet tölteni, az enyém régebbi. Szóval az én feltöltésemmel sem lennétek előrébb.
-
PaJa1
őstag
Jövőhéten elég sok eventet tervezek, a körvonal megvan már csak a részletek hiányoznak. Lesz kategoria verseny meg ökörködés is, jutalomért, mégilyet
Szóval ha minden simán megy akkor ott megtalálod azt a bizonyos élményt amiről beszéltél, mazda.
Még megnézem hogy ez ugyan az e ami nekem van, megpróbálom letölteni és ha hasonló akkro töltöm fel a sajátom, ja meg még megkérdem hogy egyezik e a verzio meg hogy megadhatom e a linket ahonnan mi töltöttünk.
-
msgt.fubar
senior tag
Első kép a Diane-ből: Toyota 2000 GT, az új autó. Érdekes hogy, hogy eredeti verda és mégis lehet RP-ért venni, alatta meg a listában a Panama 34 ezer RP-be kerül...
-
LACyCA
csendes tag
Még 40 óra, és megnyertem!!Szerver zárás után még lehet tőlteni,vajon???
-
Kommy
veterán
Engem is beválasztottak , még 6 óra hogy lejöjjön , most éppen 40 kb/s el csurog lefelé
-
Creative997
őstag
válasz
valvetronic #7088 üzenetére
nekem most begyorsult kemény +2 kb-al
márcsak 33 óra
-
valvetronic
csendes tag
válasz
Creative997 #7087 üzenetére
Már rájöttem, de kösz
. röpke 38 óra múlva le is jön
-
Creative997
őstag
válasz
valvetronic #7085 üzenetére
-
mazda626
addikt
válasz
[HUN]-Kisa #7082 üzenetére
Nem. Elsírtam a bánatom.
-
valvetronic
csendes tag
válasz
msgt.fubar #7050 üzenetére
Engem is beválasztottak, de honnan kell szedni a bétát?XD
-
Creative997
őstag
Mázlisták, nekem a tetű, lajhár, csiga a köbönnél is lassabban jön!
7% (71mb), 5-6 között, 46 óra (MAJDNEM 2 NAP) -
SylarHUN
senior tag
Én is bent vagyok a bétában!
És ezt írja ki a weblap: It works!
és ennyi! semmi más nincs a béta weboldalán!
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
msgt.fubar #7080 üzenetére
Hali H a valaki TA-t megnézi nekem majd az uj verzióba,hogy ott lessz-e már a kanyargós TA.
Azt nagyon megköszönném!mazda626: Te most szerelmet valottál a PT-nek??Furcsa
-
mazda626
addikt
Látom kirobbant a vita az Explorer vs. RP szerzés ügyében. Minden ember más, más mentalitással és értékrenddel.
Az Explorerhez igaz nem kell semmi tudás, de cserébe nem is ratingos. Örülök a sok RP-nek, mert hamar lehet keresni vele és nem kell meggebedni érte. TA szintén jó, de sok a gyökér, hosszú, igaz, fizet is. AMA és PRO VS versenyeket imádom, Versenyeim 80%-át ott töltöttem, veszett sok idő alatt autókáztam össze egy alap autó árát. Megvettem a Pannit, esélytelen vagyok vele a bug miatt, plusz a többieké teljesen fel van tornázva maximumra. Sohasem a pénzért játszottam, hanem a játékélményért, de a Panni vs alacsonyabb kategória nem tart izgalmakat. Quadroval is eszméletlen sok jó versenyt játszottam. A játékban kez kialakulni egy igazi mag, ennek megint megvan a jó és a rossz oldala, nem egyszer kickeltek már amiatt, mert én nem vagyok atoműberkocka aki napi 8+ órát PT-zik. Nem értem, miért néznek a sok időt játszott játékosokra istenként, még ha közepes vagy alacsony szintű is. Sosem értettem ezt. Egy újonc tudhat sokkal többet, mint pl. PH! félisten. Ilyesmit értek ezalatt.
A sok gyors autó, a pályacsúcsért való hajsza, a riszpektért folyó küzdelem kiölte a PT varázsát, karácsony tájban pedig mekkora játék volt ez feelingjét tekintve. Ma már csak néha korzózok eggyet, majd Explorerezek, remélve, hogy az egyre gyülemlő RP-ből vásárolhassak a vezetési stílusomhoz leginkább illőt autót és normális versenyeken indulhassak vele a JÁTÉKÉLMÉNYÉRT. -
LACyCA
csendes tag
Akkor mi az a sok update???
-
LACyCA
csendes tag
Most akkor elég az update,vagy még kell hozzá valami,má nem értem???
-
PaJa1
őstag
Romano, miért ne halljam meg UnconnecteD hszét?
nem veszem magamra, az APm java részét nem pénzért vettem, hanem forumon szereztem
És még nem költöttem belőle csak RXre meg Corvettre meg Corollára, ha jól emlékszem.
Amúgy ha nektek is ugyan azt a bétát adták meg mint ami nekem van akkor feltölöthetném ha rendes netem volna. Nekem gond nélkül kb 1 óra alatt lejött az 1 gigás tömörített állomány. És igen az eredeti Aeriás accounttal lehet belépni, nekünk GM másolta át, nektek gondolom az Invivtus mert szerintem azt meg kellett adni amikor jelentkeztetek a tesztre.
Ui: Nagyon jó (lesz) a DIANEAz exploreres témába a mondanivalóm:
Imádom Ploki hozzászólásait olvasni, szinte mindig olyan tartalmasak, öröm ránézni, csak így tovább
Az explorerrel TÚL sok pontot lehet szerezni, és ott nem számít a képesség, sőt az autó sem, tehát nem reális. 8 normális játékost meg nem nagy vaszisztdasz összeszedni.
TMNel én is játszottam és voltam top 100ban, magyar 1. is, de rájöttem hogy a ranglátrán nem a tudás számít, hanem a játékban töltött óra. Pedig én komolyan foglalkoztam azza la játékkal, vágyam volt hogy kijussak Párizsba a döntőre, de találkoztam nálam jobbakkal, meg olyanokkal is akik rengeteget játszottak és nem voltak ügyesek, így hát átadtam a helyem olyannak aki tényleg tudott.Jó lenne ha lennénk 1 páran a bétán mert van még bőven amit ki akarok próbálni, tudom ti még több mindent, de remélem beleférek az időtökbe
Ja és lehet beszélni a bétáról, a lionos event győzteseket SEM kötelezi a titoktartás, mivel ez már amolyan nyitott verzio. Természetesen a készítők várják az észrevételeiteket a további fejlesztések érdekében, több szem többet lát....Jajjj de jó, ez a hozzászólásom is tetszik, jó tartalmas
-
msgt.fubar
senior tag
Na most van a felénél a cucc, elvileg még másfél óra és leér. Közben ugyan 2x megszakadt, de a DownThemAll egész jól kezelte és szinte rögtön onnan folytatta ahol abbahagyta. Viszont tényleg csak délután 4től este 10ig él a béta? Pont addigra fog lejönni hogy lehessen vele játszani...
-
LACyCA
csendes tag
Elkiabáltam, már nekem sem tölti az upgradet.410M van még hátra.
Én külön raktam föl,lehetett volna a másikra is ????
Akkor benéztem?? -
LACyCA
csendes tag
http://downloads.gamezone.com/demos/d19604.htm
Innen jön. -
ABnormal
őstag
flashget 10 szálon ~50K ... ebből ma nem lesz semmi...
-
Lui76
őstag
Valaki bejutott esetleg már ?
Saját PT-s loginünkkel bemenni majd ? -
LACyCA
csendes tag
Én is bekerűltem
500-al jön!
-
quadroracer
tag
Nekem FDM-el 52.8 KB/s-el jon. Igaz igy is 04 ora 52 perc van hatra.
-
erdol
senior tag
Már egyáltalán nem jön.
Service Temporarily Unavailable -
Lui76
őstag
Ő izé nekem is jött a bétás email - a cliens letöltés is csak most indult vagy csak én nem figyeltem ?
ha bárki tud gyorsabb helyet letöltésre írja ide pls.
én a hivatalos oldalról próbálom de cammog csak. -
Creative997
őstag
Szerintem én is hagyom a francba, minél többet töltöm annál tovább tart (mármint kevesebbel jön). Az elején 130-al 1 óra volt, most 5-el és 50 óra
-
gyuszito
senior tag
Segítségg!!!!!!
Mért fagy ki mindígg??????????? -
Dr. Romano
veterán
Ahogy látom még jó hogy nem kezdtem el ma leszedni
-
vizibal
tag
Elvileg gyors a netem, az ELTE gerinchálózatára csatlakozik a koli, de nekem is csak 6-7k-val jött, úgyhogy leállítottam.
Ez a torrent-dolog viszont jó ötlet, ha valakinek lejön tegye fel valahova. Vagy ide is be lehet linkelni a torrentet, az úgyis csak néhány KB méretű. -
f5vseries
csendes tag
A bug report az mire való? Mert nekem nem hoz be semmit
-
msgt.fubar
senior tag
Nekem stabil 80-100k-val jön, már 14%-nál tart, szóval ha nem dob le akkor talán még játék is lesz belőle ma
-
f5vseries
csendes tag
Akkor Én 11 órával jó vagyok?
megjegyzem 0% szal...
-
erdol
senior tag
Nekem 45 órát ír ki keményen 6kbs-al jön.
Úgy tűnik én kimaradok
Ha max-al jönne 20 perc lenne így 20 óra sem.Érdekes hogy nem mindenhol jön ugyanannyival. -
vizibal
tag
A bétában a már meglévő accountomat tudom használni? A tesztelés során szerzett XP/RP/autók/egyebek megmaradnak? Elérhető benne az AA szint? Ja és mi az a "copy account" gomb a weboldalon? Én biztonsági másolat készítésére tippelnék, de látszólag nem csinál semmit.
Akinek már lejött és ki tudja próbálni, vagy van tapasztalata a korábbi béta-tesztből, az legyen szíves válaszoljon!
Szedem én is, de 45 órát ír, lehet, hogy inkább leállítom, talán úgy kicsit gyorsabban lejön a többieknek.
-
kaposi1
tag
válasz
Creative997 #7039 üzenetére
Ugyan így jártam én is.
Mondjuk én is furcsálom hogy semmit se kér hozzá.
Se nick név ,se email cím. -
csaba0223
senior tag
Egyre jobb! 50-órát ír
-
csaba0223
senior tag
Szerintem ebböl nem lesz ma játék!
-
Creative997
őstag
Elkezdtem megint, most onnan folytatja, ahonnan abbahagyta, az elején jó gyorsan jött, most meg olyan lassan , hogy 1 NAP, mire leszedi.
De attól félek, ha most leszedi teljesen nem fog működni és akkor kezdhetem előlről... és vége az egésznek -
mazda626
addikt
Ledobott.
Szedi újból 10k-val.
-
MaciG
addikt
válasz
Plokijuma #7010 üzenetére
Szerintem rossz volt a példa
Te említetted a TMN ranglistáját ,ami a PT-ben a ratingnek felel meg...
És a ranglistának semmi köze ahhoz, ha valaki több RP-t szeretne gyűjteni ,úgy, hogy nem vesz igénybe semilyen hack programot, és nem használja ki diretk a játék bug-jait.
Ez egy lehetőség, és mivel a készítők se hülyék (bár ezt vitatnám néha)
ezért tették bele."a játék egyik célja (gyűjtögessünk)" Csak mire egy kezdő eljut A-V-ig ,úgy hogy megveszi az összes kocsit ami tetszik neki, lehet megunja. HA már megvannak a verdák, akkor kezdődik csak a kihívás, legyőzni a jobbakat, pályacsúcsokat dönteni, bajnokságokat nyerni.
Ezért ez véleményem szerint nem csalás, de látom téged nem tudlak meggyőzni, nem is akarlak, úgyhogy felesleges erről tovább vitázni.
(Most nehogy valaki azt higgye, hogy én egéssz nap így játszok, egy meccset nem toltam így, ma olvastam az ötletet, és nem is fogok, mert tele vagyok Rp-vel
, az 1 hetes bula+ittem jó sokat hozott a konyhára
)
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #7035 üzenetére
Azt írja:
"The installer you are trying to use is corrupted or incomplete. This could be the result of a damaged disk, a failed download or a virus.
You may want to contact the author of this installer to obtain a new copy.
It may be possible to skip this check using the /NCRC command line switch (NOT RECOMMENDED)."Ez mit jelent pontosan??
-
f5vseries
csendes tag
válasz
msgt.fubar #7037 üzenetére
akkor bocsesz
-
f5vseries
csendes tag
Helosztok, én innen töltöttem le:
http://downloads.gamezone.com/demos/d19604.htm
3megás nettel kb 30perc, néha leesk de gyorsan lehúzza -
Creative997
őstag
20-al jött, 11 óra volt hátra kimegyek cigizni, visszajövök, lejött
Mondom király, elindítom és nem tudom felrakni mert sérült
Nálatok??? -
csaba0223
senior tag
de nem müködik
-
csaba0223
senior tag
Lejött!
-
msgt.fubar
senior tag
srácok, csak én nem értem a Diane ellenőrzőrendszerét? konkrétan nincs neki, bárki elkezdheti letölteni a bétát, és a belépéshez sem kértek el adatot (login+jelszó), illetve nem is adtak. most hogy is van ez?
-
mazda626
addikt
Végre! Maximummal jön. 15p és lennt van.
-
msgt.fubar
senior tag
Nekem is kb 20k-val jön, mire ez leér vége a tesztnek :S
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #7026 üzenetére
Na végre elindult, kemény 25-30 kb/sec-el jön, olyan 10 óra
-
kaposi1
tag
Szintén bekerültem ,de nálam most ez a helyzet.
"A szerver ideiglenesen képtelen hogy karbantartási üzemen kívül töltött idő vagy kapacitásproblémák miatt szolgálja ki a kérésedet. Próbálj megint később."
Másnál működik?
-
csaba0223
senior tag
Nekem még mindíg jön! igaz azt irja 13-óra
-
vizibal
tag
Lesz a bétával is gond rendesen, úgy látom.
Majd időnként nyomkodjátok a printscreen gombot is légyszi. Hacsak nincs vmi titoktartási kötelezettségetek, persze.
Videó is jöhet... -
mazda626
addikt
Sziasztok!
Bejutottam én is. Nem tudom tölteni a klienst, server unavalaible. -
ABnormal
őstag
nektek még tölti? nekem már ez van : Thu May 15 16:25:39 2008 HTTP/1.1 503 Service Temporarily Unavailable
-
PepeDon
tag
Elég érdekes lesz 2 óra múlva játszani (a bétával) ,mert nekem 9 órát ír ki mire letölti
.
-
csaba0223
senior tag
Ha így jön akkor ma még nem játszunk
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Dr. Romano #7013 üzenetére
Yeah én is bent vagyok
Mindenesetre ha ilyen gyatra a tempó, akkor én még várok...
-
ABnormal
őstag
már csak az szomorít el,hogy 25K-val jön lefelé a béta...10 óra múlva lesz lent...
-
csaba0223
senior tag
Én is bekerültem
-
Dr. Romano
veterán
Cool meg is nézem én is
-
erdol
senior tag
Ma indul a diane béta teszt 18.00-kor.
[link]Kedves jelentkezo!
Örömmel tudatjuk veled, hogy beválasztottunk a Project Torque "Diane" kódnevu verziójának bétateszterei közé!
-
ABnormal
őstag
levelet kaptam...
"Már csak két óra és indul a PT Diane Beta - te is a kiválasztottak között vagy!"
-
Plokijuma
aktív tag
úgy látom vagy én fogalmazok rosszul vagy egyeseknek szövegértelmezési gondjaik vannak (vagy felületesen olvasták el, amit írtam) Próbáltam precízen, érthetően fogalmazni, de ezek szerint nem sikerült...
1.) Ha kilépnek nem csalás, előfordulhat a véletlenszerűen (igaz, marha kicsi az esélye, még ennél a CTD gyakoriságnál is.) de hogy rendszeresen, egymásután előforduljon ez "véletlenül" az már csalás gyanús.
2a) PT-s ranglistáját (rating) egy szóval sem említettem... nem emiatt írtam be a TMN-t, mint példa, hanem amiatt, hogy egyesek önzősége miatt, hogy tönkre tud menni a játék...
2b) Egyébként, amit a ratinggal kapcsolatban írtál sajnos igaz...
Tudom, egyeseknek (PT játékosok) nem tetszik amit írók, hisz egy picit ellenük beszélek.
Biztos azt gondoljátok hülye ez a ploki, rp-t akar elvenni tőlünk Persze mindenki akar sok-sok rp-t és kocsit, de mi van, ha már megvetted az összeset? a játék egyik célja (gyűjtögessünk) nem létezik többé számodra. Ráadásul küzdés nélkül éred el mindezt..."Jah és hiába vagy jó ha egyszer nincs RP-d ,mert illreálisan drága a tuning."
Akár tetszik, akár nem, ez a játék célja, szórakozz, játssz, érezd jól magad és közben gyűjtöghetsz, amivel fejlődhetsz.u.i:
e=mc², nem kifejezetten neked szólt, hanem mindenkinek, de csak 1 embernek a postjára lehet válaszolni, és pont te postod volt ezzel kapcsolatban az utolsó ilyen"A csalasrol csak annyit, hogy amig az en karomra vki tudatos modon (marpedig van ilyen) pozitiv speedbughoz jut ta-ban, akkor hagy kombozzam magam szarra explorer modban. "
Ez olyan "dögöljön meg a szomszéd tehene is, ha már az enyém megdöglött" hozzáállás"Amit elmondasod szerint nem tartasz csalasnak. Akkor hogy is van ez?
"
Speedbugot mindig is elítéltem (ha szándékos, ha nem)... (lásd korábbi kirohanásaim)
Explorer nagyon határeset, mint ahogy írtam... de még belefér, mert kell hozzá csapatmunka...TMN-nél hiába írtunk bármit is, direkt a fejlesztőknek, hivatalos fórumba... nem csináltak semmit "Ez egy ingyenes játék örüljetek neki, hogy nem kellett fizetni... majd csinálunk valamit" - persze nem csináltak semmit ellene, edig 2 évük is volt rá...
-
Dr. Romano
veterán
A tegnapi GS videó folytatása:
http://tv.gamestar.hu/video/invictus-studiolatogatas-2Itt most a Level-R (avagy PT) technikai felépítését mutatja be egy Invictusos emberke, leginkább a hálózati részt.
Engem meg is lepett hogy mennyi szerverrel is állunk kapcsolatban a játék során, nem csak a Phoebus és a Subtropolis létezik -
erdol
senior tag
Na hogy oldjam a hangulatot megkaptam a 200 AP-t az emailos aláírásos eventért.
Hurrá. -
e=mc²
őstag
válasz
Plokijuma #6996 üzenetére
Mivel nekem valaszoltal, igy magamra veszem.
Kikérem magamnak, hogy barkit is csalasra buzditanek. Ez is egy lehetoseg a jatekban amit irtam. Viszont ennek a hatulutoje, amit utanam irt Paja. Vagyis ha egyedul marad az egyen, akkor fel perc mulva kilepteti.A csalasrol csak annyit, hogy amig az en karomra vki tudatos modon (marpedig van ilyen) pozitiv speedbughoz jut ta-ban, akkor hagy kombozzam magam szarra explorer modban. Amit elmondasod szerint nem tartasz csalasnak. Akkor hogy is van ez?
Nem ismerem a Trackmaniat, de leirasod alapjan ez igen nagy hiba a keszitoktol. Nekik kellett volna erre lepni, (gondolom ott is megvan/volt a lehetoseg a fejlesztok tudtara adni) es maris visszaallt volna a rend.
Csalast en is elitelem. Esszeru kereteken belul viszont kell is. Ezt hivjak lelemenyessegnek.
-
vizibal
tag
válasz
A kombózás gyárilag benne van a játékban, nem tették volna bele, ha nem akarták volna, hogy az élelmesebb játékosok többet gyűjtsenek. Ezt megerősíti a "hack"-packek utólagos bevezetése is. Ráadásul szükség van ugye csapatmunkára is (plusz a várakozási idő, míg összejön 8 értelmes játékos), szóval ahogy te is említetted, nem ez az igazi probléma.
A "heten állnak, egy gyűjt" már súrolja az RP-farmolás (vagy boost) határát, bár ennek eredményessége erősen vitatható.
A saját dummy accountok "elleni" játék viszont egyértelműen csalás. -
ABnormal
őstag
szerintem már ott torzul a dolog,hogy akinek van pénze az AP-ért megvesz mindent és ő a király...
-
Dr. Romano
veterán
erdol és LACyCA
Regisztráltassátok be csemetéiteket ide a PH-ra hogy fel tudjam őket is írni a listába
Pics@ba a kombóval, gyertek inkább TA-zni!!!ABnormal
Ööö... csak PaJa meg ne hallja -
MaciG
addikt
válasz
Nah ebben egyáltalán nem értek veled eggyet!
Gondjatok bele, 8 player indul, 6 kilép akkor 2 gyűjt és ha az illető használ bulát+ittemet, szerintem a végén az elszámolásnál kiakadna a számláló
és ez NEM CSALÁS!
Ranglista itt: Aki sokat játszik előrébb van, és mióta ki/be lehet kapcsolni a ratinget, az se ér semmit, mert teszem azt én csinálok egy szobát és látom ,hogy bejön pár hasonló ratingú egy gyengébb kocsival akkor beteszem ha erősebb akkor meg ki... kb ennyit ér.
Ligákon bármikor előjöhet speedbug amit nem képesek kijavítani. Pályacsúcsot nem igen tudsz menni corvette nélkül. (tudom panama is gyors ,de corvette jobb és ez tény, tehát aki költ rá előrébb lesz, ráadásúl pont a panama a bugos...).Jah és hiába vagy jó ha egyszer nincs RP-d ,mert illreálisan drága a tuning.
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Plokijuma #7000 üzenetére
Ploki, teljesen egyetértek veled. Már a kombózás is sok, mert ha valaki napi 2-3 órát rászán akkor össze tudja keresni más egész heti RP-jét, ami huzamosabb idő után szintén torzulásokhoz vezethet. Mert igenis nem mindegy, hogy milyen kocsija van a 2 hete regisztrálj newbie-nak, dolgozzon meg érte ugyanannyit mint akik régebben tolják. Ez így fair szerintem. Ettől függetlenül a kombó még az éppenhogy belefér kategóriába tartozik, viszont ha valaki ennél is többet akar szerezni azt már elítélem a mohósága miatt.
-
erdol
senior tag
Az én fiaim is szokták nyomni,igaz nem annyit mint én.
A nagyobbik PokolfajzatÁdi,a kissebbik a lurkó24 cimborámtól "örökölt" accal lép be néha,ő inkább co2-zik.
Igyekszem jóra tanítgatni őket,remélem nem okoztak még kellemetlenséget senkinek.
Egyre több "családi vállalkozás" van.
Ploki megjegyzésére az én véleményem hogy valamilyen szinten megöli a versenyt a sok combózás de ha egyszer benne van akkor jobb mint a TA idiótákkal.Egyébként meg aki sokat combózik annak lemegy a nyerési rátája persze ha jó kocsija van egyáltalán amivel versenyeket szokott nyerni.Plusz nem nő a ratingja bár azt nem is használja a játék semmire.Egy idő után úgy is megunja az ember és elmegy versenyezni szóval szerintem nincs ezzel semmi probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest