Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vonSux
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Update: vegyél lemezes kópiát
-
Közben azon röhögök, hogy ömlik rám a weboldalakról a PS5 reklám:
Play has no limits
Én meg mindig szarkasztikusan hozzáteszem magamban: except PS5 stock
-
VTom
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
igen, ráadásul azzal az idióta felbontással (1920x2160)
Remlélem a Rockstar azért kiad egy patchet natív 4K 60fps-sel, vagy legalább natív 4K-val.
RT fényekről nem is merek álmodni, főleg nem ingyen
-
Bencus88
nagyúr
Arról esetleg van már info vagy nagyjából be lehet hónapra lőni ezeket a ps5 patch játékokat? Szeretnék bele kezdeni tlou 2be de megvárnám a 60fpst, remélem belátható időn belül érkezik.
-
törölt tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Miutàn nem kapott patchet, így igen. Majd 80€-ért kapunk 60fps-t.
-
bexinho23
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
Tegnap kipróbáltam, és sajnos igen.
-
Madwe
nagyúr
Nem csak a tőkeerő számít, hanem a lojalitása is az adott piacnak. Pl nem véletlen, h ps4 launchkor japán majdnem fél évvel késöbb rajtolt mint usa, eu. Most ezt nem akarták megjátszani (valszeg ez inkább szimbolikus mintsem stratégiai döntés volt amúgy...) viszont euban mindigis erősebb volt ps s biztosabb, usaban meg szorosabb a mezőny, gondolom több a billegő ember, így inkább oda próbálnak meg összpontosítani. Mindenképp lesz aki átpártol a hiány miatt, kérdés hol lesz kevesebb. Szerintem legalábbis e mentén mérlegelnek, én így tenném...
-
hombre[EU]
nagyúr
nehéz felfogni, de konkrétan megtiszteltetés,hogy a vasfüggönytōl jobbra is szállítottak valamit
(ha én lennék a fejes biztosan nem szállítok idén firstworld országon kívül máshova) -
boost
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
igen
-
törölt tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Itthoni körülményekre szerintem nem lesz hatàsa.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
én az 1.0-at játszottam 55óra...nulla bug
-
válasz
üzenetére
De van. Az uzlet az uzlet, ha valasztani kene hasonlo helyzetben, Te is a tokeerosebb piacokat reszesitened elonyben, ahol valoszinubb, hogy az elso fel-egy evben nem csak a konzol lesz megveve, meg esetlen ps+ aztan mehet a collection, hanem par AAA jatek is. Ez ilyen, szerintem teljesen ertheto, bar nyilvan ertem azt is, hogy ez miert zavarja az egyszeri usert, mert abbol a szempontbol meg le van szarva a biznisz, vas kell.

-
törölt tag
válasz
Anti-Hero
üzenetére
PlayStation Twitter.:
We want to thank
gamersscalpers everywhere for making the PS5 launch our biggest console launch ever. Demand for PS5 is unprecedented, so we wanted to confirm that more PS5 inventory will be coming to retailers before the end of the year - please stay in touch with your local retailers.Javítva.
Egyébként nehogy azt hidd, hogy ez nekünk szól. Ide adnak majd még 2 marék PS5-öt, aztàn old meg ahogy akarod.
-
Udv!
Kodok kiosztva a szerencses nyerteseknek.
Probaltam mindenkinek valaszlni privatban, de -elnezest mindenkitol- de nincs az az isten, hogy 50 kulonbozo uzenetet megfogalmazzak, viszont mikozben buzgon nyomtam a copy-paste-es "nem nyertel, bocs" uzenetet, kaptam egy ilyet a rendszertol:
"Sajnáljuk, de ezt a privát üzenetet közel teljesen megegyező szöveggel már többször is elküldted ma! Biztonsági okokból nem küldhetsz több hasonló szövegű üzenetet 24 órán belül. Köszönjük a megértést!"Ugyhogy elnezest mindenkitol, aki nem kapott privatot, remelem latni fogjatok mind ezt az uzenetet.

Akik nyertek, azoknak privatban elkuldtem a kodot.
Hogy ne legyen teljesen szubjektiv a dolog, ugy tortent a valasztas, hogy kivalasztottam azt az 5-5 embert, akinel ugy ereztem, hogy a leheto legjobb helyen lesz a jatek, aztan azt, hogy vegul ki kapta, rabiztam egy randomgeneratorra.
Elnezest a kevesbe szerencsesektol, sok sikert legkozelebb, a nyerteseknek pedig jo jatekot/szorakozast kivanok!

ui.: Kis erdekesseg: Egy nagysagreddel tobben irtak az MM-el kapcsolatban, ami oszinten szolva picit meglepett, plane az utan, hogy mennyi helyrol lehetett olvasni, hogy csak egy dlc, kell a francnak. Azt hittem, forditott lesz az arany. A masik oldalrol viszont az is latszik, hogy kell egy fajta... Szemelyiseg ahhoz, hogy valaki Demon's Souls-al jatsszon. Szinte mind, aki irt, az amolyan igazi hardcore rajongo volt, aki ugy latszik, hogy szereti a "torodest".

-
Anti-Hero
aktív tag
PlayStation Twitter.:
We want to thank gamers everywhere for making the PS5 launch our biggest console launch ever. Demand for PS5 is unprecedented, so we wanted to confirm that more PS5 inventory will be coming to retailers before the end of the year - please stay in touch with your local retailers.
-
boost
veterán
"Amúgy a nextgen élményt valóban még csak nyomokban tartalmaz,"
XSX-en nekem már az nextgen élmény, hogy úgy játszom az RDR2-vel, hogy nincs töltési diő sehol sem. A gép egy másodperc alatt indul, a játék, azonnak folytatódik, a játékon belül is megszünt, hogy régi képeket nézegetek a töltési idő alatt... A múlt héten játszottam a fiam PS4 slimjén Minecraftet, és teljesen zavaró volt, hogy mennyit kell várni, hogy betöltődjön a nextgen gépekhez képest.
-
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Az úgy teljesen jó.
Én uk-ba vagyok és már aznap sem lehetett előrendelni csak rányomni egy gombra hogy érdekelne ha lenne. Ez volt game.co.uk meg amazonnál is.
De nem is fájt volna ha a gonosz bluepoint nem csinálja meg a demons raket.
Akkor simán vártam volna tavaszig.
Mondjuk így is várni fogok csak igy azért egy kicsit csíp. -
vonSux
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ne szerezz be, töltsd le a ps+-al, benne van az ingyenes collections csomagban.
És jó játékot btw! -
bulikavagyok
nagyúr
Köszönöm, Srácok!

Imilenni: Olvastam ezt korábban a GoW-ról. Kérdés: mennyire "gáz" az 1.0-ás verzió update nélkül?! Komolyan elgondolkodtam azon, h beszerzek egy lemezt.

-
KKaresz45
senior tag
válasz
Imilenni
üzenetére
Nem arról a konkrét spoilerről van szó, hanem úgy általában a spoilerezésről. Láttuk hogy mi volt a PS4 topikban a TLOU2 megjelenésekor és itt is megint abba az irányba kezdtek menni a dolgok, azért bátorkodtam szólni.
Egyébként meg igen, van aki 7 éves játékot is most játszik. De nem ez a lényeg. Meg nem is az, hogy mekkora az a bizonyos csavar.
-
marquuard
veterán
Egyébként a mai patch note:
Version 20.02-02.26.00
This system software update improves system performance. An issue where installed disc versions of games were sometimes deleted was resolved. An issue that prevented the PS5 wireless controller from being charged while in rest mode when connected to the PS5's front side USB Type-A port using the USB cable included with some PS5 consoles was resolved. -
eisento
addikt
Na volt egy kis idom beugrottam a helyi konzolvilagba ps5 ugyben. aztmondta az elado jovo marcius de felesleges elorendelni mert addigra mar ugyis lesz polcon
-
GEIL
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Most kéne eladnod 400 ért....aztán tavasszal (húsvétra) veszel magadnak 189-ért.
Amúgy a nextgen élményt valóban még csak nyomokban tartalmaz,.......egyszerűen nincs rá még játék olyan, ami tényleg leteszi az arcot.
Ez igaz Xbox Series gépekre is......amit ezek tudnak sebességben (60/120 fps) most, azt már illenne tudni egy jelenlegi konzolnak 2020 év végén...de ez már az ÚJ generáció és van ahol a 60 fps is beesik 45-re már most.....3 év múlva lefőtt a kávéjuk....megint jön majd a 30 fps-es szüttyögés, vagy rottyra butitva a 40-60 fps. Mondjuk PS4 is jól bírta (7 év), de már tényleg eljárt az idő felette.
-
drk88
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ez tuti leesett a kamionrol, es a sarkara esett

-
nxswitch
senior tag
********* Armored Spider

-
Rocso666
csendes tag
Rest Mode-ba raktam a gépet , de a led csak folyamatosan fehéren villogott :/
Ez mitől van ? -
KaitouP
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Szép, gratula, hosszú és boldog használatot!
-
Deck
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
GG hozzá és jó játékot!
-
Tuomas
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ez nem is ér 500 k-t, hát hogy néz ki az a doboz, el van szakadva.
-
horkaytom
tag
Valaki próbálta a Just Dance 2021-et (tegnapi ps5 update-et) ps5 kamerával, hogy működik-e?
-
bulikavagyok
nagyúr
Igazából magam sem értem, h hogyan, de végül nekem is sikerült a startra szereznem egy gépet. Ráadásul "hivatalos áron". Mondjuk az túlzás, h én szereztem, mert valójában egy rendkívül jóindulatú ember segítsége nélkül esélyem sem lett volna rá. Örök hálám neki!
A gépről nem tudok semmi újat írni, de a lényeg: az enyém hibátlanul működik (kopp-kopp). Az Astro's Playroom-mal kezdtem, TLoU Part 2-vel folytattam, de ma már csak 60fps-ses játékokkal szeretnék játszani. A Last of Us-ból egyelőre elég volt ennyi, egy kicsit bántja a szememet az alacsony frame rate, úgyhogy inkább megvárom, h kapjon egy PS5-ös patch-et. Igazából most egy kicsit hiányolom a nextgen feelinget, amit valószínűleg csak a MM tudna megadni nekem - ami viszont (az alapjátékból kiindulva) nem igazán az én játékom. A terveim szerint egyébként csak az exkluzív címekkel fogok ezen a gépen játszani, mert a legújabb multiplatform játékokat (AC, WD, CoD, stb) idén már mind PC-n kezdtem el. Szval hajrá Sony, jöjjenek az újabb exc. címek minél hamarabb!
A képhez csak annyit: hiába vagyok "spekuláns", én nem adnám el 500k-ért sem ezt a gépet. Nem vagyok a saját magam ellensége, de ez már egy kicsit sok lenne nekem, nem lenne gyomrom hozzá - hogy úgy mondjam.
A vevőknek pedig azt üzenem: senki ne fizessen ezért a gépért 300-350 ezer forintot! Ne legyetek hülyék, közel sem ér annyit! Tényleg nem sokat ad még, egyelőre! A legjobb tanács amit adni tudok a "várakozóknak": vegyetek egy XSX-et, meglesz azon is a nextgen feeling, plusz szinte ingyen kaphattok jó pár ottani nagyon király címet, tavasszal PS5 vásárlás előtt pedig kis bukóval kiszállhattok belőle. -
Elderath
addikt
Na látom már mennek a szakértések meg páran már elkönyvelték, hogy fos a HW tervezése 1 videó alapján. Sony biztos nem tesztelte ezeket agyon előtte...
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Mi lenne ha ezt a topikot megkímélnénk a további TLOU2 spoilerektől? Van másik topik hogy ezeket kibeszéljék az emberek.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Meló után rálesek én is
ehhez elég lepattintani az oldallapot, h lássam a ventit, vagy mást is kell még tenni az ügy érdekében
? Egyébként ha a hangosabb jutott nekem akkor sincs ok a panaszra, mert semmit nem hallok belőle. Coil whine sincs nálam szerencsére, igaz csak astroval kínoztam egyelőre 
-
vhunor
őstag
Az artifactolás szinte biztos, hogy RAM és nem GPU probléma.
Kendek: igazad van, rosszul fogalmaztam. Nem hűtetlen, hanem részben elégtelenül hűtött. A GN videóban Steve elég alaposan megmutatta a részleteket, és nyilván, ha a Micron hivatalosan 105 fokot ad meg max. üzemi hőmérsékletnek, akkor elvileg ez nem kéne problémát okozzon. De ugye a tömeggyártásban van szórás, szóval bőven lehetnek olyan modulok, amik 95 fok körül elkezdenek elhasalni, másrészt az átlag vásárlók közül nem mindenki fog arra figyelni, hogy elég hely legyen körülötte a kellő szellőzéshez.
Annyiban egyetértek Steve-vel, hogy alapvetően kockázatos tervezési döntés egy alkatrészt közel a gyártói limithez közel üzemeltetni több száz vagy ezer üzemórán át.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
stickermajom
üzenetére
Talán még érkezik egy maréknyi szállítmány, de túl sok esélyt nem látok rá. Viszont láttam Venom felé DS5 töltőt, kettőt tudsz vele egyszerre maximum tölteni. Ez elvileg készleten van, de nem tudom milyen lehet, és a bolttal sincs tapasztalatom: [link]
-
törölt tag
UK reseller CrepChiefNotify says it acquired nearly 3,500 PS5s to resell using bots previously designed to purchase shoes that were in high demand.
Sony-nak meg mindegy.
-
törölt tag
Az új stability update utàn màr elöl is lehet tölteni a DualSense-t.
(20.02-2.26) -
stickermajom
addikt
Charging Station beszerzése idén már elég esélytelen, ugye?
-
VTom
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Digitális esetében egyébként nem lehet kihagyni a patch-t?
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Magát a ventilátort simán lehet cserélni, akár garanciavesztés nélkül is (írtam is róla az összefoglalóban). Az más kérdés, hogy egyelőre még nem lehet semelyikből sem szerezni, addig pedig mindenképpen marad az amit gyárilag beleszereltek.
De amúgy szerintem nem érdemes ebben gondolkodni, mert egyáltalán nem hangos így sem a hűtési hangerő. Nekem a Pro-ban is Delta típusú van, és bár fel tud hangosodni, akkor sem jutott eszembe, hogy lecseréljem benne. -
válasz
vhunor
üzenetére
Volt ma már erről szó, és nincsenek hűtetlen RAM chipek. Mindegyiken van hővezető anyag, amely összeköti ezeket egy fémlappal. Az egyik felén kicsit hatékonyabb a hűtés, mert közvetlen mellette megy egy hőcső, amely hűtőbordában végződik. De mint ahogyan a PS4 Pro sem ment tönkre (ott is csak egy sima fémlap vezette el a keletkező hőt), úgy a PS5 sem fog.
-
vhunor
őstag
Mondjuk eme videók alapján lehet, hogy a részben hűtetlen RAM chipek tényleg okozhatnak gondot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- PS2 slim (freemcboot) + guitar hero gitár
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A Days Gone-t már le is töltöttem. De sajnos ebben az esetben maradna a 4K/30fps - ahogy a többiek is írják felettem.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tényleg nagyon gáz!