Hirdetés
- Syl: UPS - te áldott!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- potyautas: Passziviti
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
azvagyok12
üzenetére
hétfőn kapják meg ami keddre lehet vevőnél akkor az már december

-
Moby
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Azt, hogy rest mode után időnként hibával jön vissza.
-
3L1T3
addikt
Hello,
Hétfőn kapjuk a következő adag PS5 konzolt! 😎
-
válasz
KaitouP
üzenetére
Én pl szerintem az egész karácsonyt a CP-vel fogom tölteni... Csak nem idén.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amennyi halasztás meg szenvedés volt, illetve van a játék körül, a normális nextgen verziót nem is említve, szerintem a legnagyobb hülyeség hamar beleugrani. Tippre minimum 6 hónap lesz megjelenéstől számítva, mire tényleg olyan lesz az a játék, amilyenek lennie kell. Egy év múlva meg már rendesen javítva, tesztelve, fillérekért fog igazán jó élményt nyújtani.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Destruction AllStars februárra lett halasztva.
-
törölt tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Februàrban.
-
Szilágyi84
senior tag
Nem úgy volt hogy a decemberi Ps+ lesz a Ps5 nyító cimként indult volna Derby ....autós valami árkád online multiplayer játék?
-
válasz
Exelsior24
üzenetére
Azért is írtam most a support-nak, mert aznap mikor élesítették az oldalt, akkor voltak technikai problémák vele. Viszont akármi is van ezekkel az igénylesekkel, újra nem lehet leadni. Majd jelzem, hogy mi volt a válaszuk.
-
Elderath
addikt
Na délután kettő óta nyüstölöm a masinát. Őszintén szólva annyira nem is nagy élőben, bár lehet a videók felkészítettek már a méretére

Kontroller rezgés meg ravasz nagyon durva, a fogása nekem még kicsit szokatlan meg kényelmetlenebb elsőre, mint a DS4 volt, de gondolom megszokás kérdése. Letöltési sebesség az brutális, 150gb kb 20 perc alatt lemászott úgy is, hogy ment game közben. 3 gamet néztem meg gyors. Demons souls az betegül néz ki, valhalla szintén sokkal jobb, mint Pron, 60 fps + kb tized annyi töltési idő és a tsushimat néztem még meg, de az valami eszméletlen ahogy kinéz meg fut. Láthatóan nagyobb a felbontás, mint Pron volt. Amit még imádok, az az UI sebessége és az, hogy a kép meg videó megosztás iszonyat gördülékeny és gyors. Na kaja azt megyek vissza tolni

-
sp8787
addikt
Ohhhhh The Lecture Building
-
KaitouP
nagyúr
Ki akar bármivel játszani a CP 2077 mellett?
Én mondjuk fogok, előre elhatároztuk, hogy csak lassan, a saját tempóban, más játékok mellőzése nélkül fogom játszani a CP-t. Lehet így beletelik majd egy évbe is, mire végigjátszom, de nem akarok más alkotást mellőzni mellette. -
Exelsior24
aktív tag
válasz
Kendek
üzenetére
Érdekes mert 2 embert is tudok akinek Magyarországra megérkezett, ráadásul egyiküket kérdeztem és múlt héten igényelte, és ma érkezett meg neki. De a másikuk is a hónap elején igényelt és neki is már megjött. Én október végén töltöttem ki, de még semmi visszajelzés, hogy küldenék, vagy hogy jóváhagyták volna.
-
bandi0000
nagyúr
Ez a Ps plus colllection is oszlik? Mert az istenért nem indul el, holott más játék meg indul, ami osztott
-
eM'82
addikt
Sziasztok,
Jövőre váltok PS5re. Kérdés, hogy ha társam accountja (aki PS4en marad) lesz megosztva hozzám - ahogy az PS4ek között kell - akkor az itt is működni fog? Mármint ezzel a megoldással a PS Plus előfizetés működni fog?
Köszi -
Moby
veterán
Valaki próbálta már az új sysupdate-el a rest mode-ot? Stabilabb?
-
válasz
Lei559
üzenetére
Amire figyelni kell az a táp (bár elvileg ugyanaz a 100-240V van világszinten mindegyikben), de egyébként nincsenek régiókorlátozva a konzolok. Ha biztosan támogatja az itthoni 230 voltot, akkor esetleg kellhet hozzá egy új piskóta tápkábel (pl. egy régi rádiósmagnóé is megteszi), hogy be lehessen dugni.
Amit még tudni kell, hogy idehaza semmilyen garancia és szavatosság nem lesz rajta.
Az UAE egyébként annyit tesz, hogy United Arab Emirates, vagyis Egyesült Arab Emirátusok. -
Tomtailor85
senior tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Ahol a sör helyett is bor folyik! Ahol a gyönyörű nők úgy nyüzsögnek,mint pingvinek télvíz idején.Ezt a varázslatos helyet úgy hívják : Aspen
-
eisento
addikt
hivatalos a psplus...
[link] -
stickermajom
addikt
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Igen, de előbb Alaszkába kell költöznöd.
-
Lei559
tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne , hogy a "UAE spec" egészen pontosan mit jelent egy PS5 konzolnál? Egy barátom kint él dubaiba és náluk még van a boltokban jó pár gép. Csak nem meri megvenni , mert ha hazajön , akkor nem tudja , hogy lesz e vele valami bibi az EUban. Bevallom őszintén én még nem hallottam ilyenről , ezért nem tudtam neki érdemi infot adni. :S Előre is köszönöm ha valaki tudja a választ!
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Köszi, kiinduló alapnak tökéletes.

-
d@vee
őstag
Kis off:
Mortal Kombat 11 US storeban 15 dolcsi a PS5 játékok menü alatt. Aki játszik haverokkal is, annak most jó kis karantén elütő lehet.(#36634) Tomtailor85
Neked IS szól akkor
-
sp8787
addikt
válasz
Tomtailor85
üzenetére
DS3+Season Pass
MHW Iceborne Master
DSR
Division 2 -
spartan44
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: a múlt héten agyaltam azon, hogy PS5 (és PS4) hiányában benevezzek-e most a PS Plus-ba, mert jelenleg le van árazva az 1 éves előfizetés. (Ezúton is kösz még egyszer mindenkitől a válaszokat.) Annyival módosult azóta a dolog, hogy ahogyan látom, nem csak a Store-on, de pl. a Platinumnál vagy a Konzolvilágnál is le van értékelve és lehet e-mailben kérni a kódot.
Nem tudjátok, az ilyen módon vásárolt kódok meddig használhatók fel?
Köszönöm előre is!
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Tomtailor85
üzenetére
doom eternal,control ulti (ebben van talán a ps5 patch) illetve az Outer Worlds sem rossz ajánlat(gyengébb new vegas)
attól.függ milyen zsánerben gondolkodsz -
Tomtailor85
senior tag
Tud valaki mondani, egy jó kis akciót a storeból?
-
Egyébként azt lehet tudni, hogy a PS5 milyen szinten áll grafikai beállításokkal egy PC-hez képest?
Mármint Ultra, High, Medium vagy ez keverve van és sosincs pontos? -
marquuard
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Na, vége a 2 perces betöltéseknek?
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Erre a játékra nagyon is ráfér, főleg egy kis optimalizálás. Gyalázatosan futott PS4 Pro-n, főleg a DLC-i.
-
hombre[EU]
nagyúr
-
sp8787
addikt
válasz
Imilenni
üzenetére
Nem egyszeru am igazan jol kinezo noi karaktert csinalni.
Meg video is van rola.Demon's Souls Remake | How To Make Attractive Females in Character Creation
Have fun!
-
marquuard
veterán
Hülye kérdés, de mit kellene észrevennem az új 3D Audio-val? Cloud Alpha S-em van, de nem érzek különbséget.
-
eisento
addikt
Na platinumshopban mar nem aktiv a rendeles gomb, helyette "Elfogyott" van
pont ma akartam leadni, mert ma jott meg a zseton ra de hat ilyen az en formam
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Most elképzeltem hogy a HF miatt rezeg össze-vissza az ember fején.

-
Moby
veterán
Erről jut eszembe, november vége van, és semmi hír a kamera adapterről...
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Hol lehet előrendelni? Màr most leadom az érdeklődésem, hogy kapjak megjelenésre.
-
hombre[EU]
nagyúr
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Köszi az infót, tesztelni fogom!
vonSux: Jaja, azon leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Syl: UPS - te áldott!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gyúrósok ide!
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Majd azért megvárom a válaszát ha nem haragszol.

RangerFox