Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szilágyi84
senior tag
Szerintetek , hogy lehet az , hogy az Immortals PS4 és Ps5: verziója ugyanannyi 22 ezer , de a PS4 -hez van valami + pack a Ps5 verzióhoz nincs. A 35 ezres nem érdekel, de így elgondolkodtató mivel a Ps4-est is feljavítja a a Ps5 gép és valószínűleg könnyebben vagy legalábbis gyorsabban el lehet adni végigjátszás után. Vagy sokkal jobb lenne a kimondott Ps5 verzió?
-
syler123
veterán
Apex Legends-et próbálta valaki? Tegnap éjszakára úgy hagytam a gépet, hogy töltse le. Ma reggel kipróbáltam, majdnem el is késtem a munkából

Ég és a föld a PS4 pro és a Ps5. Betonstabil képkockaszám, a felbontás olyan amilyen, játék közben nem zavaró, de azért várom, hogy felhúzzák egy kicsit, mondjuk 1440p-re.Nekem nagyon halk a gép, semmi kerregő hang, szerintem a jobb ventivel szereltet kaptam, mert totál odahajolva is alig hallatszik. Játék közben van egy pici hangja, de az sem hallható távolabbról.
Nagyon elégedett vagyok a géppel és a controllerrel is. Ma kapni fog

-
emre33
addikt
Külső tárhellyel kapcsolatban lenne 1 kérdésem. Erről nem találtam infót
2TB SSD gondoltam beszerezni.Samsung T7...
Azért akkorát, mert tartanék rajta más fontos cuccaim biztonsági mentését is.Windows látja a PS5 által használt tárhelyet, vagy az teljesen egyedi patrició, rejtett?
Mert ha nem látja, akkor felesleges ilyen nagyot vennem.
Kösz
-
syler123
veterán
Még a végén én is veszek Pulse fejhallgatót. Milyen lehet a kék ps4-es hyperx-hez képest? Nem lenne rossz a vezetékmentesség. A hyperx-el elégedett vagyok, nekem az a hangzás megfelel, kényelmes is.
-
emre33
addikt
Szerdán rendeltem MM-ből, most kaptam a postától nyomkövetési számot. Akkor vagy pénteken vagy hétfőn kapom meg?
-
lacy86
addikt
Szerintetek ha az Alzanal visszavonom az elorendelesem es megprobalkozok mondjuk az MM-nel vagy Euronics-nal elorendelni, akkor “hamarabb” kapok?
-
vhunor
őstag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Azért az qrvajó, hogy felrakják webshopba miközben az előrendelésre sz*rnak.
-
KaitouP
nagyúr
-
marquuard
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Hát...
-
Madwe
nagyúr
Először a settingsben a tárhelynél tudod megnyitni. Ha egyszer megtetted akkor már a dashboardra is kikerül a games részleghez a media gallery vagy milyen app, de h miért ott s nem a media részen van s pláne miért csak akkor jelenik meg ha egyszer már a settingsből megnyitottad azt ne tőlem kérdezd

szóval nem noob kérdés, gyk. Bonyolultabb előhozni mint egy souls játékot elsőre halál nélkül végigvinni

-
Elderath
addikt
na úgy néz ki lesz 60 fps mode PS5ön day 1 cyberpunkba
-
EczkE
veterán
Lehet noob kerdes, de en nem talaltam sehol: hova menti a konzol a rogzitett gameplay videokat?
-
Bazsi81
tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Valaki azt mondta beszélt velük és 14-i héten küldik az emagon leadott rendelést. Én szurkolok neki.
-
marquuard
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Itt a kérdés az, hogy tényleg van-e mit fertőtleníteni.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Voltam 1-2 éve állásinterjún egy magyar cégnél akik csinálják a backendjét. Őszintén az is meglep h egyáltalán működik
-
Zsinder
aktív tag
Nem tudom vadászik e még valaki Pulse 3D fülesre vagy Controller töltőre, de ha igen és van közelben Media Markt érdemes benézni. Ma az Árkádban mindkettőből volt még 1-1 darab, töltőt vittem is.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Nem kellene egy topikot nyitni “Még nincs PS5-öm” címmel? A topik 80%-ban arról szol, hogy ki mikor hol hogyan rendel(t), milyen státuszban van es az mit jelent, mikor kapja meg es a futár mikor hozza, miután meg a trackingben semmit sem lát pedig bezzeg mar mikor kapott emailt.
-
vmatyhas
csendes tag
Sziasztok! Valaki tud valami infót arról hogy HBO GO lesz e egyáltalán PS5 re? Az Interneten nem találtam semmi értelmes cikket vagy oldat ahonnan megtudhattam volna.
Köszi a segítséget.
-
válasz
syler123
üzenetére
Ha hazai beszerzésű volt eredetileg a lemez, akkor egyeznie kell a számuknak, és kompatibilis a mentés. De könnyen ellenőrizni tudod; 00556 ami a magyar Store-ban van, és vagy csekkolod a lemezt, vagy kimented pendrive-ra a játékállást, és számítógépre dugva megnézed a könyvtárának a nevét, mert az tartalmazza a CUSA számot.
-
syler123
veterán
A The Last of us remastered ps collection-ös verziónak mekkora az esélye, hogy ugyanaz a CUSA kódja, mint a lemezesnek? A mentés miatt kérdezem. Lemezesen játszottam végig először ps4-en.
-
boost
veterán
igen, xox-en HDMI 2.0-n még az AMD Freesync működött, ami ingyenes (ellentétben a g-syncel), de az AMD tulajdona, 2.1-es HDMI szabvány már tartalmazza a saját VRR megoldást, nem kell senkitől licenszelni
Nekem kb addigra küld valaki PS5-t, mire lesz VRR. Mindegy, tévé már van.

-
Lackooo84
nagyúr
Irigy a rosseb. De ne nézzük már hülyének a másikat, mikor már nekünk sem jutott, akik jóval az email kiküldése előtt, 10:02 perckor akartunk rendelgetni....
Ja, és csak halkan jegyzem meg nekem jutott volna a KV első szállítmányból, csak akkor lemondtam (én barom, most lenne 300 ezrem). -
ambushka
aktív tag
Mobilkonzolosokkal mizu? Hivtak meg valakit azzal kapcsolatban, hogy fertotlenitik a gepeket?

-
ambushka
aktív tag
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Szerintem ez arra vonatkozik amikor mar “felesleges” keszlet erkezik hozzajuk, arra meg varhatsz meg egy jo ideig

-
Madwe
nagyúr
-
Madwe
nagyúr
válasz
natuqa
üzenetére
Ez valid, ilyen volt első körben is. Majd kapsz egy levelet h boltban átveheted/postázták - ez 1-2 hét is lehet még

az ügyfélszolgálattal beszélni értelmetlen, mert senki nem tud semmit,a szokásos raktátta nem látunk rá, előrendeléseket megkezdtük feldolgozni szöveg lesz.
első körben is annyi rendelést vettek fel (majdnem, pár darab eltűnt.... khm) amennyit kaptak, s ma reggel egyeztettek azokkal akik akkor digitálisat kértek h jó e a lemezes, mert csak olyan érkezett. Utána pár órával megnyitották az előrendelést ami pár percig tartott, azaz biztos h valid
(az eddig digitre váróknak ma azt mondták h dec 15 körül kapják meg, sztem hasonlóra számítsatok ti is)
az előjegyzés az semmit nem ér, az annyi lesz h ha lesz értelmes készlet ami előrendelhető akkor kiküldenek elötte egy levelet. Euronics, mm, telekomnál nincs előjegyzési sor mint máshol, ezért van még esély annak rendelni náluk aki későn kapcsolt. Csak résen kell lenni mint te tetted

-
FLx
addikt
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
A PS4-es jatekokat tudod jatszani a DS4-el. A DS5 nem mukodik a PS4-en.
-
marquuard
veterán
Na aztán kiderül, hogy mindenki konzollal zárja a 2020-at.
-
Elderath
addikt
Eszméletlen, ahogy ez a valhalla kinéz PS5ön. Minden zóna egyre szebb. A tearing viszont nagyon zavar. Kedves sony, miért nincs még VRR?

-
natuqa
csendes tag
Aki ma rendelt euronicstől, esetleg valaki telefonált nekik, hogy ez most mennyire valid?
14:41-kor jött, hogy rögzítették a rendelést, viszont "ez a visszaigazolás nem jelenti a megrendelésének a teljesíthetőségét"
Igazából nem akarom elhinni, hogy lehet mázlim volt
-
Madwe
nagyúr
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Előrendelés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én megnéztem s nekem a "hangos" jutott, de én is csak odahajolva hallom
MM alatt kb halkabb mint a ps4 pro volt sleepben

Koszi a segitseget.
miért nem a már elterjedt szolgáltatást fejlesztette. Meg az appok miért nem mennek ps5-el amikor lényegében a játékok is simán kompatibilisek.
Ja, és csak halkan jegyzem meg nekem jutott volna a KV első szállítmányból, csak akkor lemondtam (én barom, most lenne 300 ezrem).