Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elderath
addikt
-
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Azér', amikor a béla kergetett benne teljese erővel, nagyon nem tűnt sima sétaszimulátornak
-
törölt tag
Persze hogy szidják mert ezzel könnyedén megmagyarázhatják a játékok hibáit. Nyilván időt és erőforrást emészt fel de van benne túlzás is. Nem hinném hogy az a játék ami Series X-en és PS5-ön is szarul fut, annak a Series S az oka. PC-re is kell optimalizálni és ott sem csak RTX4090 létezik.
-
Sziasztok!
Lemezes ps5 hdmi csatlakozo cserevel hol foglalkoznak? Koszi
-
Elderath
addikt
Hmm most látom megjelent pár hónapja a hyperx cloud 3. Azt hittem sose lesz új a 2 után, mert olyan régi az már. Valaki próbálta? Azt látom végre nagyobb a fülpárna, 2nél nagyon nyomta nekem a bal fülemet
-
Rigormortiis
veterán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Ami gyakorlatilag egy sétálószimulátor minimális interakcióval és kb zsebkendőnyi pályákkal.
-
syler123
veterán
Lords of the Fallen: PS5/Xbox Series X/S Tech Review
Jött már ki olyan UE5 játék, aminél nem voltak súlyos teljesítményproblémák / béka segge alatti felbontás?
Van olyan rész, ahol 1 fps van. 1, nem 2!!!
Series S-en és X-en, Ps-en kicsit jobb a helyzet. -
icemad
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Én azt nem értem, hogy a headset miért annyival olcsóbb? Papíron 30 órát bír, szerintem jól néz ki, adnak hozzá tartót, talán a hangja is rendben lesz.
-
válasz
laracroft
üzenetére
Nekem tableten csinálja pont ugyanezt, ha vezetékes netről próbálok bejelentkezni. De nem is csak böngészőben, hanem az appban is. Viszont ha átváltok mobilnetre, akkor egyből jó lesz, és visszaváltva is tökéletesen működik, mindaddig, amíg nem kell újra bejelentkezni.
Ugyanerről a vezetékes netről notin semmi probléma, és a konzol is megfelelően működik.Amit ki tudsz próbálni:
- Böngészőben webhelyadatok (cookie) törlése
- Bővítmények kikapcsolása
- Beépített reklámszűrő és követésblokkoló letiltása
- 8.8.8.8 és 8.8.4.4 beállítása DNS kiszolgálónak -
laracroft
senior tag
Sziasztok
Miért van az, hogy nem tudok belépni PC-ről a playstation.com-ra?
Mobilról, tabletről igen de PC-ről nem (win11Pro).
Állandóan ezt a hibát kapom:
Már a support-tal is beszéltem, ők sem tudják mi lehet.
Próbáltam másik PC-n másik neten, másik böngészővel, cache törléssel stb de annyi változik, hogy a számok nem ugyanazok.
Valaki, aki hasonló helyzetben van/volt?
előre is köszi -
TrishtanAG
senior tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Bevallom, fogalmam sincs, nem multizom sose
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
válasz
TrishtanAG
üzenetére
De ezen a mikrofon nem megy PS-en? mármint a party chat.
-
válasz
SamsungRoli
üzenetére
Átviszi a játékok beállításait is.

-
GazRic
senior tag
Zala megyében nem foglalkozik valaki "Dualshock 5 stick drift" javítással?
Egyszerűen már használhatatlan a bal stick.
-
30z.Samu
titán
válasz
markknight
üzenetére
Milyen szemfüles vagy.
Volt amúgy Airpods-om, de a sima kiesik a fülemből mozgás közben, a Pro-t pedig drágának tartom. -
válasz
SamsungRoli
üzenetére
Van, persze. Készíthetsz mentést pendrive-ra is (Beállítások > Rendszer > Rendszerszoftver > Biztonsági másolat készítése és visszaállítása), és helyi hálózaton keresztül is átmásolhatod (Beállítások > Rendszer > Rendszerszoftver > Adatok továbbítása).
-
30z.Samu
titán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Én sporthoz már hosszú évek óta ezt használom. Az akksija még meglepően jól bírja, majdhogynem mint új korában. Pedig már olyan nyolc éve biztos megvan.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Ilyen Sony alljaközép kategóriás fülest használok napi 40 perc sporthoz, meg kb ugyanennyi sorozatnézéshez és olyan 2 hetente szoktam tölteni a tokját. Játékhoz is elég kellemes a kategóriáján belül, tablethez csatlakoztatva a Remote Play-jel szoktam használni.
-
lo_jo
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ez nem a Sonyn múlik, ilyen a BT szabvány. Ha nem vált kétirányú adat esetén mono hangra (handsfree/handset profil), akkor nem BT szabvány. A BT5 esetén már a sávszél is bőven elég lenne, de gondolom a visszafele kompatibilitás miatt marad így. Ezért van az, hogy ha BT fej/fülhallgató van, akkor egy másik mikrofont érdemes használni játékhoz és a probléma elkerülhető. Vagy marad a rádiós wireless.
-
SamsungRoli
újonc
Sziasztok. PS5-ről PS5-re költözésben kérnék segítséget. Van lehetőség átvinni a konzol beállításait és az összes játék beállításait az új konzolra? Elég hosszadalmas lenne mindent újra beállítgatni.
-
nincsnév007
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Meg én is gondolkoztsm rajta de 90k ért kösz nem.

lo_jo: pedig simán megcsinálhatnák hogy működjön csak az nekik nem jó, hogy adnák el most ezt a fülhallgatót?
-
lo_jo
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
De mindegyik earbuds csak BT, amit multihoz nem nagyon fogsz használni, mert nem akarsz mono játékhangot a mikrofon mellett. Telefonálni meg meetingelni jó a BT, ott nem szól közben a játék is. A rádiós és főleg a párhuzamosan rádiós és BT csatlakozásnak minden gyártónál felára van. A 200 dollár meg tényleg nem vészes érte, de pl. pont a játékra “tervezett” earbuds esetén nem igazán értem a tok akksijával “villogást”. Telefonálni még van értelme úgy, hogy csak az egyik van a füledben, amíg a másik tölt, de játszani…
-
válasz
frankdelgado
üzenetére
Az a baj vele és mindegyik ilyen fülbe dugós genyóval , hogy 4 órát bír az akkumulátor, mindezt azt hiszem 50% hangerőnél csak játék alatt / ezek a gyári értékek / tehát ha party-ban vagy akkor ez az érték kevesebb is lehet. Főleg ha beleszámoljuk az akkumulátor degradációját akkor ez idővel egyre kevesebb.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
republic666
üzenetére
Érdemes, nem könnyen fogod megunni.
-
markknight
nagyúr
-
30z.Samu
titán
válasz
markknight
üzenetére
Köszi, most nézem én is. 90k-ért Jesus...Lehet ezért esett most akkorát a Sony részvény, meglátták az árakat és a publikum felháborodott hogy "Hülyék ezek bazze??"

-
30z.Samu
titán
válasz
markknight
üzenetére
Ja már vannak árak? Én nem láttam, azt hittem az még nem lett publikálva. Meg mondjuk reggel is volt/van.
Tegnap átvettem a Steelseries fülest, bár a tegnap beszéltek után picit aggódva, de úgy voltam vele hogy kap egy esélyt. Maga a kicsomagolás is egy hatalmas élmény volt, mert olyan apróságok vannak a dobozba rejtve ami Nekem nagyon tetszett. Aztán kicsomagoltam magát a fejhallgatót, ami szerintem nagyon szép és jó az anyaghasználat. Nem recseg, nem ropog és bejött az amiben reménykedtem, fejre téve szorosabban simul a fejre és jobban kizárja passzívan a külső hangot. Kb olyan minőségben, mint az agybadugós fülesnél. Aztán jött a próba, PS felismerte, de ezt sejtettem is. A hangzás az teljesen más dimenzió a HyperX után, pedig aztán azzal sem volt semmi bajom. De ez teljesen más és nagyot dob a játékélményen és nem mellékesen ki tudja annyira zárni a külső környezetet (persze mint beszéltük nem aktívan), hogy az Nekem megfelelő legyen és bele tudjak merülni a játékba teljes mértékben. Szóval eddig nagyon úgy fest hogy ez a fejes lett a befutó, amennyire nem akartam erre költeni, annyira beválni látszik. 
-
30z.Samu
titán
Kaptam e-mail-t hogy jönni fog egy fülhallgató és egy fejhallgató.
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Callme
üzenetére
Gondolom igen ha játéknál nálam kiírta, és már csak a levont összeg volt a legalján!
Azt tudom, hogy lejebb kellett görgetni vagy mi ,vagy az analóg kart lejebb kellett nyomni , de lehet háromszög, (nem tudom) de lenn írja ( tudod összegzés) mit von le a kártyáról és a walletból, és mennyi van rajta és von le róla walletról.
De látni mindent utána, kb én is anno úgy néztem ezt a rejtett " menüt hol van?
Szerintem az analóg le vagy alulról írja azt hiszem most fejből nem vágom ! Négyzet vagy háromszög passz.. -
Callme
tag
Sziasztok!
Rákerestem a fórumban a walletes fizetési témára, de nem találtam konkrét választ, így a kérdésem a következő:
Ps plus előfizetés vásárlása esetén is működik az az elv a store-on, hogy az előfizetés összegének egy részét először a wallet-ről vonja le, majd a maradék összeget a hozzáadott bankkártyáról szedi le? -
F-ECT$
titán
válasz
republic666
üzenetére
Ha ki akarod próbálni, akkor igen. Aztán ha megunod, eladod.
-
adrian14
tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
200-ért van Modern Warafe 3-mal lemezes ps5 az Euronicsnél.
-
republic666
tag
Sziasztok!
Érdemes jelenleg VR-t venni akár használtat vagy újat?Nem sok játékot látok hozzá...
-
F-ECT$
titán
válasz
markknight
üzenetére
Persze, hogy op. Így majd mindenki megveszi, aztán ha eladtak eleget, akkor jöhet a nerf.
-
markknight
nagyúr
Nem semmi Omni-mant, hogy összerakták az MK-ba. Azt hittem csak egy Superman copy lesz Injustice-ból, de sokkal több energiát beleraktak. Mától indult az early access, érdemes ránézni. Picit OP, majd nerfelik.
-
Beretvás
veterán
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Nálam vasárnap volt egy ilyen 1 másodpercre se kép se hang, és utána még a színek is fakók voltak...
-
Bad Pritt
félisten
-
ricshard444
veterán
En is a T300t tudnam javasolni, en evek ota hasznalom es nagyon szeretem.
-
lo_jo
senior tag
válasz
Dinomano
üzenetére
Múltkor megfogdostam egy T248-at, nekem nagyon bazárinak tűnt még az én G29-emhez képest is. Jó szívvel a G29-et sem ajánlanám, csak valami brutál akcióban 60 környékén (én ennyiért vettem 2018-ban), inkább vennék egy használt, felbontott, visszaküldött, stb. T300-at, a bele jóval fejlettebb, csendesebb, időtállóbb a szíj hajtású FFB miatt.
-
Hachiko95
aktív tag
válasz
LeventeV
üzenetére
A tapadás furcsa nekem, a DR2-ben szépen lehetett úsztatni, ívet húzni kanyarban. Itt nem lehet annyira, és aszfalton ha megcsúszik nem akar visszajönni. Olyan mintha nagyobb lenne a tapadás főleg hátul és amikor az elenged vége.
A fék is furcsa elsőre, mert nem hajlandó fordulni csak teljesen felengedett fékkel. -
Dinomano
őstag
Egyik ismerősöm karácsonyra rendelne Thrustmaster T248-at PS5-re. Mennyire jó kormány hobbicélra? Van jobb ajánlat is 100e Ft környékén? Úgy látom neten, mintha külön lenne PC/Xbox és PS4/PS5 változat. Ezek más csatlakozósak?
-
Mezcal
addikt
válasz
LeventeV
üzenetére
Nem tudom, én sem értem, sok itt a kérdőjel, mert ezzel a javítással nem úgy kéne kinéznie, amilyen jelenleg.
Arra vagyok kíváncsi, hogy évente jön-e új rész, vagy egy ideig ezzel leszünk?
100% Egyrészt az előző WRC is évente jött, másrészt az EA évente dobálja a sportjátékait. Nekem ezzel nincs problémám.
-
LeventeV
őstag
válasz
üzenetére
Átálltak a belső Ego engineről Unreal Enginere, és ez betett a performancenak meg a kinézetnek is (pedig ha úgy nézett volna ki mint a Dirt 5, a maga 120 Hz módjával, akkor nem lett volna ok a panaszra).
Plusz a szokásos Codemasterses launch bugok, amik az utóbbi időkben sajnos megszokottak lettek (főleg a Grid Legendsnél voltak ezek).Amúgy kontent szempontból ez nem lenne egy rossz rallys cím. A fizika meg megosztóra sikeredett (a korábbi WRC-hez képest szerintem jobb, de "könnyebb" mint a DR 2), de ez kb minden autós címre elmondható.
-
LeventeV
őstag
válasz
Hachiko95
üzenetére
Igen, engem is ez kavart meg. Ki tudja milyen szerződést kötöttek a WRC-vel.
@Kendek: köszi, ezt nem tudtam. Viszont ez nem csak a PS5 rendszerében levő verziószámokra érvényes? Mert most ha elindítom a játékot, akkor a kezdőképernyőn is v1.2 van, pedig oda elvileg a készítők már bármit kiírathatnának, nem?
-
LÁZ
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
az nem derült ki, de igen, gyanús, hogy a lemezesre vonatkozik.
ps. be kell állítani egy értesítőt az oldalukon, ha pl 190k alá megy aztán jól van, de gyanús, hogy promózni is fogják a blekkfrájdéjüket valamilyen formában előtte
-
Tomtailor85
senior tag
válasz
Totatti(Hun)
üzenetére
Nekem is az volt, de ma már használhatatlan, mert nem hagyja abba. Nem tudom eldönteni, hogy szoftveres, vagy hardveres hiba ez...
-
Totatti(Hun)
tag
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Nekem is ezek a problémák jelen vannak monitoron,random van úgy hogy két óra játék alatt egyszer sem van mikor 10 perc után kétszer is.De a monitor biztos jó mert ha pc vel játszok nincs probléma.
-
Tomtailor85
senior tag
Sziasztok!
Frissítés óta furcsaságot csinál a ps5. Tv-re van rákötve, de hol elmegy a kép (tök fekete), utána visszajön, de kb 5 másodpercenként. Hdmi kábelt, tv-t is kipróbáltam mást, de ott is ez a hibajelenség! Valaki tapasztalt hasonlót? -
LeventeV
őstag
válasz
Mezcal
üzenetére
Azt nem értem, hogy a PS5 és Xbox verziók miért az 1.2-es verziószámot viselik.
Eltérnek a verziószámok konzolon és PC-n, vagy mi tényleg csak az 1.2-t kaptuk és majd jön az 1.3 konzolos változata, vagy maga a poszt hibás és 1.2-t kellett volna írjanak.Esetleg még azt el tudom képzelni, hogy az 1.2 a közös fixeket tartalmazza, az 1.3 pedig erre építi a PC specifikusakat. És akkor konzolon a következő javítás 1.4 lesz.
Mindenesetre ebből a játékból nem lesz DR 2.0 úgy érzem.
Arra vagyok kíváncsi, hogy évente jön-e új rész, vagy egy ideig ezzel leszünk? -
Mezcal
addikt

Ehhez képest alig látni a változást
-
LÁZ
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
#150193 😉
-
30z.Samu
titán
válasz
lo_jo
üzenetére
Shit...nehogy egyszerű legyen. Köszönöm szépen Neked is.
Ettől függetlenül ha már így alakult kipróbálom, lehet hogy a kialakítása végett valahogy szorosabban illeszkedik a fülhöz, jobban izolálva a kinti zajt vagy nem tudom. Amúgy ha már a mikrofonnál tud zajt szűrni, végül is az is jól jöhet, mert szoktam multiban játszani, akkor legalább a túloldalon lévő nem kap hülyét a kutyától vagy a mentő szirénájától. 
-
lo_jo
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Az Alza leírása hibás (vagyis lejjebb már jól írják, aztán a paramétereknél megint hibás), nincs benne ANC, ahogy a Nova 1X-ben sincs. Az a zajszűrés a mikrofonra vonatkozik, a háttérzajokat szűri 25 dB-ig, de nem neked, hanem a többieknek voice chaten. A jelenlegi Steelseries felhozatalból az ANC-t valóban csak a Nova Pro Wireless tudja.
Szerk: Látom sikerült félreértened az ANC-t. Az ANC az, amikor a mikrofonból jövő hang "ellen" dolgozik a fejhallgató, kioltva így a frekvenciákat, csökkentve a zajt. Ez szép és jó, csak ezt a SS 4P nem tudja. Ott a mikrofonnak van egy zajszűrése azért, hogy ha multiban játszol, a többiek ne hallják, ahogy ugat a kutya, püfölöd a billentyűzetet vagy szuszogsz a mikrofonba. Ezt az Alza tévesen ANC-ként tünteti fel, valójában semmi köze hozzá.
A Sony és a Sennheiser pedig BT fejhallgatók, azokban valóban van ANC, de több hátrányuk is van a nem BT wirelesshez képest. Eleve venned kell egy BT5 dongle-t, hogy használni tudd, de még akkor is csak mikrofon nélküli használattal fogsz rendes sztereó hangot kapni, amint a mikrofont is használnád, hands-free módba vált, ami már csak mono hang.
Ráadásul az ANC alapvetően nem csinál süketszobát a fejedben, ha valaki tévét néz melletted, akkor az szinte biztos, hogy be fog hallatszani. Ha be kell mennem az irodába, a mai napig a Sennheiser fejhallgatómat viszem az ANC miatt, az alap morajlást nagyon szépen szűri, a mélyebb tartományban kifejezetten jó (erre is van a legtöbb kihegyezve, repülő, vonat, busz, irodai alapzaj), de a magasabb hangok (telefoncsörgés, tévéből tipikus hangok: robbanás, lövések, stb.) már hallhatók. Tompábban, de hallhatók.
Ettől persze lehet, hogy neked a 4P passzív szűrése elég lesz, de a Sound Guysnál és az rtingsnél is kevesebb pontot kapott isolation-re, mint a Cloud Stinger.
-
30z.Samu
titán
válasz
LeventeV
üzenetére
Én nem rég olvastam egy cikket, amiben az ANC működését taglalták. Lényegében a mikrofon(oka)t használja zajszűrésre. Ez alapján el tudom képzelni hogy ez alapján szűri meg a bejövő zajt is. Ez élesben hamarosan kiderül, legfeljebb élek a visszaküldés lehetőségével.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Filmvilág
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak a felesztők lusták dolgozni, kevés az idő kitudja lásd mai játékok milyen álapotba jönnek ki... 28k-ért..
ui: nem neked akartam címezni
Series S-en és X-en, Ps-en kicsit jobb a helyzet.

RangerFox