Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Senki sem használ 21:9-es monitort? Tudnék most egész jó áron halászni egy Slim digital gépet, de monitort nem szeretnék cserélni.. A fekete sávtól szétmennék, de lehet meg tudnám szokni, ha kell, de ha élhető akkor használnám széthúzva..
Köszi

-
hackeeeee
Jómunkásember
Használ valaki 34-es monitorral konzolt? Ha igen, mennyire gáz a nyújtás? A fekete sávot nem kérdezem, mert az számomra is idegesítő.

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
poszmetpeti8
üzenetére
Köszönöm! Akkor fingers crossed.

-
hackeeeee
Jómunkásember
Astro bot szokott akciós lenni? Jó lenne tolni portal-on, de a fullos ára azért kicsit commbos.

-
hackeeeee
Jómunkásember
Meglett a portal. Bent munkahelyen ki tudtam próbálni, de kicsit döcögős a wifi (sztem 2.4-en megy), de őszintén szólva kellemes csalódás a minőség.
A súlya meglepett, elég könnyű. Persze tudom, hogy yez csak a tablet, de akkor is. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Inzone buds használható portal-al ps5 nélkul? Koszi!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok.
portallal most mar mukodik stabil csatornan is a cloud gaming ps nelkul?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
KaitouP
üzenetére
Őszintén szólva, én erre számítottam, hogy ha egyszer az egyik fél nyit az egyik felé, akkor ez menni fog mindkét, vagy akár mindhárom irányba majd. A PC-s vonal korábban jött, de az után borítékolható volt ez is, a mikor volt kérdéses.
Őszintén szólva a jelenlegi híreket olvasgatva erre nem számítottam, bár ha a handheld vonalat fogja tartani az MS, ott is jól jöhetnek majd ezek.

Nagyon más időket élünk.. őszintén szólva én azt gondolom, hogy nincs is baj ezzel.

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
morfondőr
üzenetére
Nah ez így nem hangzik rosszul. Köszönöm!

Bár épp néztem, hogy mondjuk épp GT nincs, de van pár játék ami elérhető, amit lehet játszanék is, és erre a célra talán mondhatni a leggazdaságosabb megoldás, még előfizetéssel is.Laikus kérdés, előfizhetéssel a teljes now mappa tartalma elérhető stream-re, vagy csak az, amit megvettem, és tartalmazza a now lista?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Próbálom magam meggyőzni, hogy kell-e Nekem VRR-es monitor.. Kinéztem egy 28" 4K AOC-ot, ami még tetszene is.. de nem tudom magam meggyőzni arról, hogy kell ez nekem.

Inkább lehet, hogy átteszem a játékokat performance módba, hogy menjen úgy ami tud, és kész.. WZ is egész szépen elpöszörög 1440p 120 fps módban VRR nélkül (nem láttam tearing-et).
Nem vagyok pro gamer, 42" Oled-ről váltottam vissza monitorra, csak ami van azzal nincs VRR.. persze harmad annyiba került mint az amivel már lenne.
Szerintetek?

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
ripla
üzenetére
1000 W, vagy 1000 VA? Mert nagyon nem mindegy.
De játék közben 5 perc, ha nincs rajta más, az nem sok, ott már rottyon van az akku valszeg. 
Nekem egy 1600VA-s eaton van, amikor még a PC rajta volt azon ment egy 10-15 percet (i9-4090, 42 oled párossal), a PS és a monitor sztem legalább 30 percet tud, vagy többet..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
undercover
üzenetére
Oleddel nem nyúlsz mellé, az tuti, én imádtam.
De, érdemes megnézni valahol kiállítva, mindkettőt, hogy melyik tetszik jobban, mert a Samu sem rossz.. de konzollal még nem próbáltam/láttam.Na de, ez nem TV-s topic.

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
undercover
üzenetére
Gyári kábelt használsz? Szín beállítások gyáriak? (RGB)?
Csak F1-ben tapasztalsz ilyet? Arra gondolok, h nem maga a játék ilyen? H a távoltextúrák el vannak mosva, h meglegyen az FPS?
A C3 jó választás, nekem C2 volt.

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Semmi
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
30z.Samu
üzenetére
Ez nekem itt új volt, azért is kérdeztem rá..
Box-nál úgy mondták rég h ha megy a Freesync akkor megy a vRR is, és így is volt.. nem értettem, hogy miért nem megy...
De gy már értem.Szerintem én is együtt fogok tudni élni, hogy nincs, csak pl. így nem bánom h nem drágább monitort vettem, mert alapból arra a célra amire kell az is elég amit vettem.

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Kendek
üzenetére
Áhá.

Csak, a régi boxos időkben, volt Freesync-es monitorom, és Xbox-nál működött vele a VRR, vagyis be tudtam kapcsolni. Azért akadtam el.

De közben művelődtem.. Majd még ezt a FHD opciót, meg még pár dolgot kipróbálok.
Persze valszeg egyűtt fogok tudni élni ezzel.. csak, kíváncsi voltam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Kendek
üzenetére
Jah az sima, csak a monitor tudja, viszont nem kapcsolható be a PS-en.

Ezt találtam a témában, ezért kérdeztem.

Vettem egy Lenovo G27Q-30 monitort.
A gép DP-ről megy, van freesync, viszont a PS-sel, HDMI-n nem tudom bekapcsolni a VRR-t. -
hackeeeee
Jómunkásember
Az igaz, hogy csak HDMI 2.1-el működik VRR PS5-nél?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
dezfafara81
üzenetére
. Lehet akku, ill haldoklik a ups, megerzi az athidalasi idot (nőtt valamennyit) a gep es azert kapcsol ki terheles mellett.Tuti, hogy a ups iranyabol van problema.
Cserelj akkut, azerintem.

-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem erről az AW2-ről az Evil Within jut eszembe.. a feeling miatt.. Ezzel egyedül vagyok?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Weareus
üzenetére
Vezetékesből maga a gép szinte mindet támogatja tudtommal, nagyobb anomália a vezeték nélküliekkel van.. De pl. az 1st gen géppel nekem még a ROG Falchion billem nem ment PS5-tel, csak Series X-el, most simán működik már.. Valszeg a támogatás is f olyamat bővül, ill a bill szoftvere is frissült.
Plusz függ a játéktól is.. Pl. én WZ2-t játszom, simán megy, a Doom Eternal pl. nem támogat konzolon egér+bill-t.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
markknight
üzenetére
Hat ha kellenek azok a gamek is akkor inkabb egy box.. nem egy auto ara, igaz nem lesz csilliard fpsed.. en megjartam most ezt az utat, i9, 4090 komborol jottem, most egy psnel kotottem ki.. persze kesobb lehet lesz egy box is, hogy az ottani jatekok is meglegyenek ,ennyi..
sajna pcn sem jobb a helyzet, bugok ott is vannak boven..

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
nincsnév007
üzenetére
3, asszem, vagy 2. Nem, gondolom hangos hutes, vagy lekapcsol.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
markknight
üzenetére
Ez de kemeny…
-
hackeeeee
Jómunkásember
A sipder man goty esetleg upgradeelheto ps5 remastered verzióra?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
S e t h
üzenetére
Szerintem itt csak a sztori hoz újdonságot, a többi kb. hasonló, de ha tévedek akkor sry.

Technológia újdonság nem tudom van-e, ezt majd a DF megmutatja, ha igen.
Én ugye csak próbáltam az első részt, majd a Miles-t végigtoltam, feelingban kb ugyan az az érzésem volt, csak más karakterfelépítés egy kicsit, de játékélményre hasonló érzésem volt
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Bigemperor
üzenetére
Amúgy annyi a kérdés, hogy mi volt írva.. az h a készlet erejéig jár, vagy volt-e bármi más, ha volt ilyen megjegyzés, akkor sajnos kellemetlen.
Persze kellemetlen, miért teszi bele a rendelésbe ha tudják hogy nincs..de itt is megvan, hogy nem tudják, hogy mennyi lesz, stb, stb.. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
markknight
üzenetére
Jaj

Hát, majd valamikor beszerzem lemezesen, megnézem, mert a tv méri az FPS-t, bár valaki addigra megnézi, vagy addigra lesz erről teszt is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
markknight
üzenetére
1440p, vagy esetleg 1080p? Úgy lesz 120 fps? Vagy úgy 60?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
nincsnév007
üzenetére
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Beretvás
üzenetére
Persze a cserélhető elemmel nem nagyon lehet összehasonlítani. Ezért is mondtam az Elite 2-t, nekem volt.. Az is csalódás volt üzemidőben..
Ez erősen függ a játéktól.. Én pc-n forzáztam, gears-eztem, simán lemerült 1 nap alatt.. és nem 24 órát játszottam..

Persze én is jobban örülnék ha nem beépített akku lenne.. Nekem a haptik többet ér jelenleg, mint az h vegyek másfajta kontrollert.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
30z.Samu
üzenetére
Najó..
De az nem olyan.. bár ez lenne opciós max mert a gépen minden usb használatban van. 
Beretvás: Tudom jól, de azért tegyük hozzá, hogy az MS elite is, ha olyan játékkal játszol ami folyamat rezegtet, stb, akkor azért sokkal jobban merül mint bármi más.. Plusz itt a kaptikus sokat számít az akkuidőben.. Amúgy tapasztalat, pc-n, BT-vel használva sokkal többet bírt a DS, mert nem volt haptikus visszajelzés..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Trollok komolyan
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Arc Raiders
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

RangerFox