Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
errorcode06
üzenetére
20 óra alatt csak visszaszoktam. Nekem nem ment.
-
Hiei555
aktív tag
válasz
Kendek
üzenetére
Szia végül ilyet vettem :https://www.kingston.com/en/ssd/gaming/kingston-fury-renegade-nvme-m2-ssd
Viszont ezen van elvileg ilyen heat spreader attól függetlenül kell rá vennem valamilyen hűtőbordát? Nézegettem már őket amazonon van az a Sabrent rocketes de hát kiszállítással együtt 10.000ft kb annyit nem szeretnék rá költeni. Valaki tud esetleg ajánlai bevált heatsinket rá? -
törölt tag
-
tboy93
nagyúr
Leporgott a cp2077 fo tortenet szala, huszonpar ora alatt. Eleg csíra endinget kaptam, lehet neki kell fussak majd megegyszer valamikor
Game breaking bug nem volt sehol, idegesiti aprosagok inkább.Majus 25-en kezdtem el jatszani vele, tegnap fejeztem be, szoval volt egy 4 honap mire sikerult belerakni 20+ orat, nem mondanam hogy sokat jatszok mostanaban.
Kozben egy diablo 2 végigjátszás azert meg becsuszott. -
törölt tag
Nyomom ezt a Men of Medant de a QTE-k vállalhatatlanok. Hiába kapcsoltam ki hogy időre menjen, ha bedobja hogy gyorsan kell nyomkodni azt se tudom megcsinálni mert az továbbra is időre megy. Vicc. Gyakorlatilag játszhatatlan. Until Dawnnal nem volt semmi ilyen probléma nem tudom hogy sikerült ennyire elrontani ugyanazt a játékmenetet itt.

Fazon meg magyaráz itt a döntésekről, hát rohadtul nem azért haltak meg hanem mert kevés idő volt megnyomni a gombokat!
-
dunc
nagyúr
Köszi srácok van választék, és "ingyen".

-
melega
őstag
-
-
dunc
nagyúr
Ghost Of Tsushima : Végig vittem a főszálat, és majdnem az összes mellékküldetést. Szinte maxon volt a karakter, de a DLC szigetre már meguntam a játékot, talán egyszer lenyomom azt is. Zseniális játék! Most viszont fogalmam sincs mivel fogok játszani, talán a Returnalt kipróbálom, vagy a LIUS Part 2 öt végig nyomom. Esetleg valami mást tudtok ajánlani?

-
bod101
aktív tag
Sziasztok,
tud valaki nekem boltot ajánlani ahol lehet PS5 játékhoz tokot venni?
Sehol se találok.
Köszönöm! -
Sliderxy
senior tag
Wo Long: Fallen Dynasty demót gyűröm, nagyon bejön, de még elég bénának érzem magam benne, szokni kell még, de jó lesz ez.
Így hirtelen a kör alakú emelvényig jutottam, ahova felérve egyszer csak leszáll-t egy 20-as szerű sárkány vagy mi. Hát az köszi.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR
üzenetére
Ha beállítod a Game Presets alatt a Performance módot a konzolon, és engedélyezed a 120 Hz-et, akkor igen, fut. A játékban viszont erre nincs külön kapcsoló, szóval a konzol beállításai között kell az említett két beállítást elvégezni.
-
dunc
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR
üzenetére
Igen.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Mw2 is 120hzen fut?
-
Frod
addikt
válasz
bbuffy
üzenetére
Az eleje nekem is döcögve indult, pedig tudtam mire készüljek, imádom az Arkane játékait.
Az Infuse képességét viszonylag hamar megkapod, talán az első két órában már, utána el tudsz menteni tárgyakat, hogy megmaradjanak a loopok között.
A dupla pisztolyt pedig talán délelőtt találod meg a radar(?) pályarészen, de a questek között látod, ott írja pontosan.
Strelak Verso a neve. Ezen kívül egy lila szintű szögbelövőt szerezz még a stealth miatt, és másra nagyon nincs is szükség ;) -
Hiei555
aktív tag
Hali! Azt esetleg tudja valaki hogy ha + SSD-t szeretnék az 500 gigásat is befogadja vagy minimum 1 terrás kell? Illetve ha heatsink nélkülit veszek utána ha építek rá egyet az jó igaz?
Western Digital WD Black SN850 olvasas/iras 7000/4100
FireCuda 530 500 GB olvasas/iras 7000/3000
Ez a kettő amit kinéztem a firecuda valamivel lassabb érdemesebb akkor a WD-t vagy mint 2 lassú az írás miatt? -
sting2
addikt
válasz
bbuffy
üzenetére
Bizonyos kor felett, ez nyilvánvaló volt az első 1 perces klipp megtekintése után..
A sajtó anno akkorát ömlengett róla, hogy az már ciki volt.
Jelenleg szélesebb kör számára elérhető, és szinte csak a " kár érte, jobbra számítottam", stb, stb, olvasható róla.
Most akkor a csúcskockák" mivel játszottak akkor?.. -
vm93hun
senior tag
válasz
Mezcal
üzenetére
Nálam négy konzol mellett (2 Xbox, 2 PS) nekem is nehéz eldönteni, hogy most épp mivel játsszak, de ezt úgy alakítottam ki, hogy ami megvan állandóra, azt félre tudom tenni és inkább azt hozom előtérbe, ami előfizetéses rendszerben van.
@Sliderxy #119027
Viszonylag sűrűn van leakciózva, amikor meg épp nem, akkor dobozosan tudod megvenni kb. ugyanannyiért. -
Frod
addikt
válasz
bbuffy
üzenetére
Egyáltalán nem katyvasz, sőt.
Igazából elég zavaró, hogy pontosan mondja mit kell csinálni, szóval hiába a szokásos "csináld magad" féle Arkane cím, a központi szálon elég szépen fogva van a kezed mit és merre csinálj.
Kb az első 3 óra ami olyan, hogy keresed a helyed, de mihelyt megvan az Infuse képesség és a legendás dupla pisztoly kb sétagalopp.Jött hozzá ingyenes update, és 4 új trófea, úgyhogy majd visszanézek :)
-
bbuffy
senior tag
Hát borzalom katyvasz ez a Deathloop, franc megette aki ezt kitalálta.
-
törölt tag
Buta kérdés, de ha van egy PS3-am, akkor a PS Plus Premium tier klasszikus játékait letölthetem rá és játszhatok arról, vagy nincs erre lehetőség?
-
Sliderxy
senior tag
válasz
Mezcal
üzenetére
Én bele sem tudtam kezdeni. Az első részt még gyorsan pótoltam, de erre már nem maradt idő, pláne úgy hogy sokkal hosszabb mint az első. A kivezetési dátumokat legalább felcserélhették volna.
Visszakerülni meg gondolom egyhamar nem fog, ha egyáltalán visszakerül valaha. Így marad a kivárás a leárazásra. -
Mezcal
addikt
Azért ez nem volt egy hosszú idő, chapter 3-ig jutottam.

-
Mezcal
addikt
Lakat van a RDR2-n, kikerült az extrából? Nem úgy volt, hogy csak októberben?
-
EmThor
addikt
Azt még lehet érdemes lenne kipróbálni, hogy ps4-en indított ps3as stream mentését látja e a ps5ön indított ps3as stream, bár azt már valószínűleg igen.
-
-
cross56
senior tag
Sziasztok! Most vettem észre, hogy milyen jó kis játékokkal bővült a classic catalogue.
Azért szépen alakul ez
God of war 2-3, oblivion, infamous 1-2, force unleashed 1-2, fallout 3… stb.
Remélem még sok hasonlóan erős játékot beraknak majd.
Gran turismoknak is örülnék. -
Az mondjuk fura. Lehet valami rosszul volt beállítva, passz. Annyi tapasztalatom azért nincs PC-s PSVR-al, hogy ennyiből akár csak saccra tudjak tippelni, max annyi, hogy ha kamera nélkül próbáltad, csak a gyro-k alapján, akkor az nagyon szédítő tud lenni egy olyan játékban, ahol amúgy lenne mozgás.
Na mindegy, inside out ezt megoldja, PSVR2 már nem lesz PC-n se korlátos.
-
Wlac
Ármester
Plusz még érdemes megemlíteni, hogy szerintem gyalázatosan rossz volt a rendszer. A Subnauticával próbáltam, de rögtön elkaptott a hányinger, ami a se a PS4-en való VR-ozásnál nem jött elő, se akkor, amikor PC-n toltam HTC HMD-vel. Lehet persze, hogy csak konfigolni kellett volna jobban, de elég hamar elengedtem a dolgot.
-
proly01
őstag
Engem nem érdekel mennyi a PS VR2, csak lehetne már előrendelni valahol.....
-
válasz
üzenetére
Ui: Amúgy általában úgy (PSVR1), hogy olyan játekokhoz használták, amihez elég csak a headset tracking, ami meg amúgy a gyro-k miatt megy akár kamera nélkül is, amíg csak nézelődni akarsz, hajolgatni meg guggolgatni nem.
Ilyen pl szimulátorok, mindenféle VR "élmény" programok, meg 360 videók, ilyesmi.
Bőven nem egy teljesértékű cucc. Igazából még akkor sem, ha minden adott hozzá (ugye 1db kamera miatt gyakorlatilag nagyon maximum 180 fokban forgolódhatsz), de ha nincs kamera... Hát, akkor lehet még a telefonos VR is jobb, legalább a felbontás magasabb.
-
válasz
üzenetére
A libek gyakorlatilag ugyanazok, mint PS4-en. Ha a kamerát is csatlakoztatod, akkor van headset meg kontroller tracking is, ugyan olyan minőségben és korlátokkal, mint PS4-en.
Ugyanez valószínűleg igaz lesz a PSVR2-re is. Mivel a PC teljesen más platform, annyira nem gáz, hogy más a kontroller, így is támogatnak a PC-s játékok mindent IS kb. Ha meg nem, ott a modding.Az, hogy PSVR1, illetve PSVR2 keverve menjen, (tehát egyik headset - másik kontroller, bármilyen felosztásban) az PC-n se fog menni sajnos, ugyan azok miatt az okok miatt, mint PS-en.
De amíg ezeket nem akarjuk mixelni, plusz ugye kikerül a képből az erősen egy fajta cuccra tervezett és optimalizált szoftver, nem lesz semmi gond.
-
Zlathan11
csendes tag
Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy probálnánk multizni, de sikertelen csatlakozást ír. A játszótárs átváltott mobilnetre, így néhány játékban tudtunk csatalkozni(Tsushima, Nioh 2, Returnal) igaz, nem mindig elsőre. Viszont az Elden Ringben hiába látjuk a summon signt, egyszerüen nem jön össze a csatlakozás. Failed to join sessiont ir. A parti chat simán megy közben. Mi lehet a gond?
-
kicsi89
csendes tag
Üdv mindenkinek! Olyan dologban szeretnék segítséget kérni, hogy vettem egy ps 5-öt, és bejelentkezek a ps4 accountal amin van 2 felhasználói fiók.A gondom az hogy nem fő felhasználói fiókkal lép be amin van ps+ előfizetés hanem a másikkal, így újra elő kellene fizetnem.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Battlefield 6
- A Far Cry TV-sorozat showrunnere nem konkrét játékot adaptálna
- TCL LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Keves az idom sajnos:/
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

RangerFox