Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
syler123
üzenetére
Az valahogy nekem sem jött át, gyorsan töröltem is. Viszont a Returnal meg bejön, pedig ott is sokat kell ugyan azokon a területeken szaladgálni. Fel is szokott idegesíteni, amikor egy jó run végén, a boss előtt halok le, de ha aznap esetleg nem is, másnap van kedvem újra belevágni
. -
syler123
veterán
Ez a Deathloop nekem annyira nem jön be. Már a címéből sejteni lehetett, hogy rendesen újra vannak hasznosítva a pályák... Az elején tetszett, amikor felfedeztem a pályák rejtett bugyrait, de amikor újra és újra ugyanazon a pályán kell menni ott már rendesen unalmas lesz az egész... Erősen túl van értékelve.
Szerencsére benne volt az ps plus extrában és egyébként sem jutott volna eszembe, hogy ezért pénzt adjak, így azért pár órára lekötött. -
oliwire
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Hátrány nem ér téged, de nem is kapod meg a jutalmat érte (vagy csak minimálisat), ha jól emlékszem. Aki meg kiszállítja végül, az kap érte jutalmat.
De fő küldetéseket szerintem muszáj leszállítani, ha szeretnél tovább jutni a történetben, ha jól rémlik. -
Phobion
addikt
válasz
BUZZLGHTYR
üzenetére
bakter, a török teám majdnem a képernyőn landolt
-
LÁZ
addikt
válasz
BUZZLGHTYR
üzenetére
pedig lesz ott még cifrább dolog is
-
Sliderxy
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR
üzenetére
Ha attól bepánikoltál akkor neked para lesz!
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Metro exodus mennyire para jatek?
Az elso percbe bepanikoltam, ahogy elaszaldt elottem egy pok
-
Frod
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Talán azért kevesebb lájkot kapsz mintha te magad szállítanád le.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
oliwire
üzenetére
Köszi és Lackooo84 szintén

Ohhhh Kojima , hogy ....
Még véletlenül se könnyitené meg a helyzetet.Másik kérdésem is felmerült közben: ha Küldetéshez tartozó postázandó termékeket behelyezek a postaládába és ezáltal rábízom másik játékosra , hogy teljesítse , ér e engem valami hátrány?
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
oliwire
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igen, így kicsit nehéz követni, mit hova is tettél, ha olyanról van szó. Azért is van így, hogy ne lehessen felszereléseket / építőanyagokat csak úgy "teleportáltatni" a világ egyik részéről a másikra.
-
sting2
addikt
Próbáltad a GTS/GT 7+ Manual szettinget?
Anno, az 5.ik rész magassagaban " álltam át " a Joyon a Jobb analógra beállított le és fel shiftinget és voila! azóta is így vezeték a Main belső nézetben.
Isten.
Az AC- ból nekem - mint kontrolleres playernek, csak a hangzás, a hanghűseg hiányzik..
Az nagyban emeli a versenyhangulatot, beleélés. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem, minden szekrény külön tárolónak számít.
-
WhiteWalker
nagyúr
A Death Strandig játékkal kapcsolatban lenne egy kérdésem , mégpedig hogy amit berakok a postaládán keresztül a magán szekrénybe , azt bárhol látom és kivehetem? Tehát úgy értem , úgy müködik mint a Resident Evil játékokban a láda?
-
F-ECT$
titán
Kis játékajánló egy szerintem méltatlanul kis figyelmet kapott indie játékról:
Deliver us the Moon
Bár nem egy mai darab, de nemrég kapott PS5 upgrade-et (4k, 60 fps, RT, Dualsense funkciók), és a Plus keretében külön havi díj nélkül is játszható ez a sci-fi/thriller műfajú kalandjáték. Bár épp ajánlani készülök ezt a játékot, de ez messze nem azt jelenti, hogy mindenkinek tetszeni fog. Maga a játék is csak egy erősebb walking simulator, bár meg is lehet benne halni, vannak benne időre menő részek, kis ugrálás / lebegés, bújkálás, lehet "lőni" is, de jórészt csak mész, és viszonylag egyszerű logikai feladványokat oldasz meg. Ami még negatív lehet, hogy bár sci-fi, de elég sok pontatlanság, tudományosan megkérdőjelezhető rész van benne, viszont ezek annyira nem zavaróak, ha beleéled magad a sztoriba. A sztoriba, ami nem túl bonyolult, de még így sem sikerül a játék végére mindenre rájönni, gondolom egy lehetséges folytatás reményében tervezték így.
De tényleg ennyi a negatívum benne, ha ezek nem zavarnak, akkor egy nagyon kellemes, hangulatos, érdekes 4-5 órás kikapcsolódást nyújt a játék, és a Platina trófeával sem estek át a ló túloldalára, egy könnyed második végigjátszással (ahol már célirányosan mész) meg lehet mindent szerezni. (Pályaválasztási lehetőség is van, amivel még gyorsabb lehet ez a rész.)
Kis kitérő: bevallom, én egy kicsit Hold "megszállott" vagyok, azt gondolom, hogy az emberiség legnagyobb mérnőki csodája a Holdra szállás, már önmagában is, de ha figyelembe vesszük, hogy mindezt mennyi idő alatt érték el, akkor meg pláne. (Film, sorozat, zene ajánló a témában.) Alig várom, hogy az elkövetkező 10-20 évben mire jutnak az országok ezzel második űrversennyel, mert sajnos a '70-es évek álomodázásból semmi sem lett valósággá az elmúlt 50 évben.
De vissza a játékhoz. Engem a hanguata és az, hogy olyan dolgokat csinálhatok benne, amikről gyerekként álmodoztam megvett kilóra, és bár semmi kiemelkedő dolog nincs benne, de ez a flow végigvitt az egész játékon. Változatosak a pályák, a sztori szép lassan épül és persze egy csomó easter egg / utalás van benne a valós eseményekre is.
Nem is szaporítanám tovább a szót, egy könnyed kis lelassulós, elgondolkoztató élményt nyújtó alkotást kap az, aki ad neki egy esélyt. Jó szórakozást! -
Steady74
addikt
Kontrollerrel élvezhetetlen, kormány kell hozzá. Mai napig megöl az ideg GT6 online futamokon mikor látom mennyire szitál előttem egy autó mert a kontrollerrel folyamatosan igazgatja az autót, kanyarban meg egyenesen életveszélyes. PC-n én is sokat Assettoztam, de ide is kell a kormány.
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
penge111
üzenetére
Hoppá! Na, azt a magyarítást nagyon vártam. Akkor meg is van a hétvégi program
. Meg még pár hétvégére ezen kívül...
Elkezdtem angolul, nem volt rossz úgy sem, de az elsőt is magyarítással játszottam és annyira minőségi volt az is, hogy inkább úgy döntöttem, hogy ezt is az anyanyelvemen fogom végigjátszani. Nem volt egyszerű kivárni...
-
Sliderxy
senior tag
Spirit of the Nort-hoz hasonló játékot tud valaki ajánlani?
Lost Ember, Endling - Extinction is Forever kivételével. -
.LnB
titán
Nincs benne valamelyik PS Plus csomagban ez az Assetto Corsa Competizione?
-
Peace
nagyúr
válasz
penge111
üzenetére
Ne is mond!!! Most Pathfinderrel vagyok bajban, mert az ilyet nem szeretem félbehagyni. De most Steelrising pörög, 11-én itt az Asterigos, 18-án Plague Tale 2, 21-én Gotham Knights, utána Ragnarök, aztán Callisto Protocol.......nem tudom hogy kéne. Valószínűleg ez nem egy laza kis 30-40 órás kaland lesz.........
-
marinea2
addikt
Alan wake remasteres 4,8k-ert? Megeros?
-
ρσгτσ
addikt
-
djbb534
tag
Helló! Ha 2 napra megszűnik a Ps plus premium előfizum akkor ugrott a felhőben tárolt mentésem es nem lesznek elérhetőek, ha később újra előfizetek? Köszi
-
Sántha Lajos
aktív tag
válasz
errorcode06
üzenetére
Nem, én voltam a hülye. Lekapcsoltam a front hangfalaimat (hangfal átkapcsoló), és amikor vissza kapcsoltam, egyből megjött a hang. Most már minden jó

-
errorcode06
őstag
válasz
Sántha Lajos
üzenetére
Biztosan nem az avr ki/bemenete a hibás? Esetleg a hdmi kábel?
-
Sántha Lajos
aktív tag
Volt egy problémám, de megoldódott. User error
. -
errorcode06
őstag
Ezt most csak úgy itthagyom

Stadia bezár 2023 jan 18, az előfizetők visszakapják az árát
-
ρσгτσ
addikt
-
Sántha Lajos
aktív tag
.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Elderath
üzenetére
Ezt kaptuk.
The Callisto Protocol -
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
.LnB
titán
Vajon a Playstation miért a main Youtube csatornáján erölködik ezzel a Tekken, és egyéb élő esport közvetítésekkel?!
A 14,4 millió feliratkozóból nézi kemény ~700 ember. Csináljanak egy külön YT csatornát neki és kész. -
onkelz
aktív tag
Sziasztok
PS5ön ki lehet már másolni a játék mentéseket pendrivera, mint a 4nél?
-
SeatZola
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Én xbox one X-en négyszer végigtoltam Imádtam. PS5-ön is végigvittem, jó jó, de nagyon kell neki a PS patch. Amúgy eszméletlen jó game. Jól tetted, hogy megvetted!
-
Frod
addikt
válasz
ambushka
üzenetére
Pár napja valaki pont érdeklődött digital gép után: #119132 Zoltn
-
ambushka
aktív tag
Elorendeltem egy PS5 digital + Fifa csomagot a KV-nal, de megse kell senkinek, viszont kozben feladtak a GLS-sel.
Kell valakinek bolti aron? 223990 + pk.
-
Sliderxy
senior tag
válasz
gabo91
üzenetére
Triwarden Kft-hez tudod visszaküldeni. Az eddigi tapasztalatok szerint cserélik rögtön a kontrollereket, a dobozba bele kell tenni a számla másolatot és a hiba leírást. Kb. másfél hét alatt meg is fordul. Két kontrolleres bundle verzióknál nem szoktak variálni, hogy melyik, melyik, sok ilyen eset volt már itt.
-
gabo91
aktív tag
2021 júliusában vasároltam a ps5-öm csomagban, játék +1 kontroller volt hozzá, amik a számlán külön tételek.
A gephez tartozó kontroller R1 gombja nem úgy működik ahogy illene, kissé beragad, lassú, illetve a left analog is elkezdett driftelni, beragadni. (Vigyazva van rá, folyamatosan takarítom tisztán tartom.)Cserélik a kontrollert, mi a tapasztalat? Mennyire kekeckednek a szervízben? Nem fog bele állni, hogy igazoljam hogy ez az eredeti komtroller és nem a másik ami pluszban volt a csomagban? (Arra 1 év a garancia)
Mi a teendő? -
marinea2
addikt
válasz
Peace
üzenetére
En mostanaban a Detroittal voltam igy. Elso ket vegigjatszasom ps4 slimen volt egy 48-as alap FHD tv-n. Azt hittem nem tud ujat mutatni majd a 4k-s qled ps5 kombon. hat tevedtem. Ott amugy nem is zavart a 30fps sem. De hat ugye ott a jatek menet csak lassu maszkalas igazabol.
errorcode06: Igen, meg igy is hogy vissza estek a VGA arak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
Akkor leszállítok mindent 
![[link] [link]](https://i.imgur.com/uZZV5RI.jpeg)

Kendek
RangerFox