- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
felixo
üzenetére
Play Store-ban semmi frissítés, pedig tegnapra és mára ígérték.
Ha valaki szeretné már lecsekkolni APK Mirror-on már fent van a legújabb verzió telepítője:
[Playstation App 20.9.3] innen tölthető és manuálisan frissíthető, vagy megvárni amíg a Play Store is feldobja majd. -
Frod
addikt
válasz
felixo
üzenetére
Google csodákra képes, pár infó már van róla.
Még idén jön, crossplay lesz benne különböző platformok és generációk között,
4k 60 fps a cél az új konzolokon,
akár 200 főig lesznek online bajnokságok,
lesznek feloldható cosmetic item-ek,
a Ps5 kontroller haptikus funkciója is visszaköszön valamilyen formában. -
Tegla80
addikt
válasz
felixo
üzenetére
volt mar ra itt pelda,h support segitett ez ugyben.Ha nagyon fajo az osszeg akkor kerdezz ra es megmondjak....ha szerencsed van sikerul,de ezt valszeg 1szer jatszhatod el.(vagy sem)
A jovore nezve meg irj inkabb ide vagy barki mas is es kiderul,h akadna e aki megosztja veled a kinezett jatekot es kitudod probalni. A "Share play" erre tok jo dolog. -
saelin
veterán
válasz
felixo
üzenetére
Azért annyira nem. A skyrim is 30-40 GB-os és mégis mekkora map van benne. Ha sokszor használják ugyan azokat az asset-eket, akkor simán lehet ennyi a teljes játék.
Az előző játékuk pl 30 GB alatt van és az is mocsok jól nézett ki!
By the way:
Nem kell fosni! Biztos kellően tartalmas és jó játék lesz egyben. -
-
Gery9112
őstag
válasz
felixo
üzenetére
Pedig hidd el, hogy nagyon feelinges majd meglátod.
Tökéletesen megidézi a régi Kurosawa filmeket és a készítőket is az ő filmjei inspirálták.
Ne csak egy sima fekete-fehér szűrőt képzelj el mint pl. az LA Noire esetében...ott is poénnak tűnt de 5 perc után kikapcsoltam. -
.LnB
titán
válasz
felixo
üzenetére
Pont ezért írtam, mert én is megkaptam ezt. Tegnap a Rendelés visszaigazolást kaptam meg. Megvárom, majd ha feladták, ott lesz a fizetendő összeg a következő email-ben. Addig nem zargatom őket. (Bár igazából akkor is felesleges lesz ha 20 999-et írnak. Mert a játék kell, ők meg akkor már nem tudnak mit csinálni ha már a futárnál van a csomag.)
-
.LnB
titán
válasz
felixo
üzenetére
Nem döntő ok a vásárlásban, csak kíváncsi vagyok. Én mindenben bízok a Sony-ban. A játékok jók lesznek rá, a teljesítmény rendben lesz, egyedül a kinézete a kérdés. Csípem ezeknek a dolgoknak a dizájn oldalát. (Én ha telefont veszek, ott is elsődleges szempont, hogy szép legyen. Ezért a notch-os, kameralyukas telók alapból kiestek)
(#248948) Bad Pritt
Nekem szerencsére van egy szép szabad placc a tv mellett. Szerintem nem tudnak olyan konzolt gyártani, amit ne tudnék oda tenni. SX szerű is lehet, nekem az is bejön. -
Neoteric
addikt
válasz
felixo
üzenetére
En kb fel eve vettem meg a goldot, de csak a napokban kezdtem el vele jatszani, kellemeset csalodtam, nekem tetszik nagyon, es kb egyet is ertek penge111 irasaval. Mondjuk en alapbol szeretem az ilyen lootolos openworldoket, ugyhogy lehet kicsit elfogult vagyok. Nem tudom hirtelen fejbol mi van extraba az ultimateben, de ha csak skinek, akkor nem biztos, hogy megeri a felarat, a gold is tartalmazza a season passt dlckkel, illetve az AC3 remasteredet.
-
-
sxxorp
őstag
válasz
felixo
üzenetére
Origins? Kedden vettem lemezesen 4000eFt-ért párom születésnapjára (hétfőn lesz, de tegnap átadtam, hadd élvezze ki a hosszú hétvégét). Egyiptom-rajongó, de ha igaz az alapjáték is bőven hosszan fog neki tartani, a dlc-ket meglátjuk.
Death Stranding - kis postai kavarás (genyózás?) után tegnap óta nálam van a kölcsönlemez, köszi a felajánlást , és Rangerfox-nak a precíz küldést! Bár talán most kissé csökken az igény rá, hogy ilyen olcsó pl. mintha Szandi88 bevásárolt volna (én sem számítottam ilyen gyors amortizációra), de nem az ára érdekel elsősorban
-
Carlos Padre
veterán
válasz
felixo
üzenetére
Megosztó, nekem nagyon tetszik, bár még mindig nem fejeztem be. A világ nagyon szép, a sztori oké, a mellékküldetések közt vannak igazi gyöngyszemek, az ellenfelek szintezése viszont tipikus ubisoft, régiónként változik így hiába open world ha nem úgy haladsz, ahogy az ubi elképzelte akkor egy sakál simán kinyír.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aztán majd kiderül

Kendek