Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Megosztott wccon van ps plus. Működik minden de a gta 5 online nem hajlandó elindulni azt irja nincs ps plus. Közben "vígan" fifazok a ps5-ön
mi lehet a baj -
Woodslave
félisten
elolvastam az összefoglalóban ezt a részt de hülye vagyok nem értem.
Szóval meg van osztva a ps4 - ps5. A ps4 a haveromnál az elsődleges azon van a plus stb. A gyereke már játszogat kellene hogy mondjuk a horizonnal tudjanak külön ne rontsanak bele egymás progressziójába. Csináltunk egy sima helyi profilt psn nélkül de a licenses digi tartalmakat nem tudja elindítani. Csináljon psn fiókot? Vagy a megosztás miatt úgy se tudja majd használni?
-
Woodslave
félisten
válasz
marinea2
üzenetére
ilyenekenek mindig udvarisana válaszolok valamit egy röhögő smielyval. Kaptam már fifában én is 16 soros olasz anyázó üzenetet, múlkor vki arabul írt nem is tudom mit gondolt az még gugli fordítóba se tudom beírni

De ezek sztem arra mennek hogy válaszolsz aztán ban ezért nem szabad belemenni, ettől csak ők szánalmasak
Jelenteni én se szoktam senkit. -
Woodslave
félisten
Problémáztam itt az accoc használatával kapcsolatban. Na azt a megfigyelést tettem ha a fő accon jelentkezek be ps4-en és 5-ön akkor ps4 játékot nem enged indítani két konzolon. Ha viszont ps5-ön ps5 játékot inditok FIFA Demons souls akkor megy simán. Ahogy ps5-ön ps4 játékot inditok kileptet..
-
Woodslave
félisten
Itt is megkerdezem hátha. Ps4-5 között van parti? Nézheti mondjuk a haverom ahogy a demon soulst játszom?
-
Woodslave
félisten
válasz
Kendek
üzenetére
Bocs továbbra se tudom hogy kellene megoldani.
Ps5-re már csináltam már egy külön accountot mert ha ps4-en a gyerek profiljan lépek be akkor nincs psn... De ha meg fifázni akarok akkor az új accon nem tudok mert a regivel van linkelve. Gondolom ha meg fortniteal akarnak ugyanez lesz a helyzet. Ea accot nem akarok újat de fortnitot se mert túl sok lóvé van már skinben..
Van nem értek vmit
-
Woodslave
félisten
válasz
Kendek
üzenetére
bocs visszakerestem ezt a hsz-t mert eléggé aktuális és nem igazán vagyok benne biztos hogy jól értem.
Szóval van egy ps4 otthon. Másodlagos mert haverom gépén van megvásárolva a ps plus és megosztva velem. Most otthon figyel a ps5. Ha ugyanazzal az accounttal jelentkezem be, akkor a ps5-el is meg lesz osztva a plus nem kell külön megvennem? Ha meg lesz osztva én be tudom húzni a ps5 plusos csomagot vagy nem? A ps plusban a ps5-ös játékot nyilván nem látja a haverom nem is tudja hozzáadni a könyvtárhoz. Vagy jobb lenne ha a ps5 lenne az elsődleges ha lejárt mondjuk a ps plus előfizu?
-
Woodslave
félisten
Az miért van hogy egy játék nem látszik a libraryban pedig meg van vasarolva. Store is irja nem engedi megvenni
-
Woodslave
félisten
Urak. Előrendelést le lehet mondani vhogy?
-
Woodslave
félisten
Lehet itt off. De ha lesz egy ps5 és megtartom a ps4-et akkor ha mondjuk mind a két konzolon játszani akarunk akkor kell új acc? Ez olyan játéknál érdekes ami accounthoz kötött olyan értelemben hogy mondjuk a forniteban van x skin stb
-
Woodslave
félisten
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Pont igy voltam vele. Gyerekek el végre fifa. Hát nem

-
Woodslave
félisten
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Nem csak nálad az biztos

Pedig a status zöld mindenhol
-
Woodslave
félisten
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ugyanez csak 9 a vége
-
Woodslave
félisten
Jól rémlik hogy ea play megosztásra nincs lehetőség? Akkor se ha azon veszem meg amin a plus is van?
-
Woodslave
félisten
válasz
frankdelgado
üzenetére
-
Woodslave
félisten
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
mintha a 7-ben fejlettebb lett volna az orvostudomány
-
Woodslave
félisten
válasz
FunPro
üzenetére
ezt is meg tudom érteni. Engem nagyon elkapott akkor ez a souls érzés és minden kicsit is hasonló struktúrájú játék, nem nyílt világ de elég nagy hogy felfedezd, nincs térkép, nincs X hogy hova menj és az még hány méter.. persze a játék minőségén a mechanikán stb lehet vitatkozni.
-
Woodslave
félisten
válasz
üzenetére
nem. Egyáltalán nem rémlik hogy ezzel bajom lett volna. Mondjuk egy boss fight halálnál gyakorlatilag az ajtónál indulsz újra. De ha normálon játszol akkor nem is nagyon jellemző hogy sokszor meghal az ember. Nekem annyi bajom volt csak már írtam is hogy "fárasztó" lehet a nyomasztó hangulat miatt. Szóval ilyen max 2 órát bírtam egy huzamban.
-
Woodslave
félisten
lenyomtam a resi 7-et. Hát a vége felé már nagyon vártam hogy vége legyen. Ha a bánya kimaradt volna már akkor se kérem vissza a pénzemet. Nagyon fárasztó volt játszani két óránál többet nem bírtam.
Kérdés a far cry 4 kooperatív módhoz mindkék játékosnak kell gondolom hogy meglegyen a játék. Mi van akkor ha az elsődleges konzolon vesszük és lehúzza a másik úgy működik?
-
Woodslave
félisten
válasz
FunPro
üzenetére
igen engem zavart hogy egy ex játék így fut. Akkor is ha slimem van. Amúgy a játék nekem bejött nagyon. Egyedül a scriptelt dolgok amik humorosak. Odamész vkihez nem lehet beszélni vele, aztán amikor kimész a táborból hív hogy régen találkoztunk és beszélnünk kell, meg a lopakodás közben ordibáló főhős. De ezek apróságok szerintem teljesen jó játék (pláne most ("ingyen" ) én is örülnék a folytatásnak.
A motor is csak addig volt xar amíg nem lehetett rajta eleget fejleszteni
-
Woodslave
félisten
válasz
Beniii06
üzenetére
köszi az emlékeztetőt be is húztam

lehet teszek is vele egy próbát. Lemezesen megvan pár éve de egy ismerősömnél van kölcsön nem is törtem magam hogy visszakérjem.
Úgyse tudom mivel játszak. Nyomom a resi 7-et de jól megcsinálták mert egy-két óránál többet képtelen vagyok vele játszani annyira fáraszt. Lenyomtam újra a dark souls 2-3-at és még mindig a 3 a világ legjobb játéka

-
Woodslave
félisten
válasz
refrigerator
üzenetére
én két pálya után realizáltam hogy nem nekem való, szóval nem is figyeltem hogy mikor lehet behúzni
-
Woodslave
félisten
Letoltottem az elder scrollt. Hát sajnos ez se nekem való. Bármennyire is szerettem volna nagyon nem jön be. Grafiika nem zavarna mert úgy tűnik ugyanaz a motor mint ds2 ami szintén nem a legszebb de azt élveztem pedig nagyon béna vagyok megint

De nekem a kard két ütés kombo az a bonyolultsagi szint amit el tudok viselni
-
Woodslave
félisten
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Szerintem is. Egyik legnagyobb flash a játékban a sötét erdőben tolni a motort mert kifogyott a benzin

-
Woodslave
félisten
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Nekem jobban bejott az ody. Valszeg a táj meg a főszereplő miatt. Közel 100 óra alatt végig vittem a fő sztori szálat aztán elvesztettem az érdeklődésemet. Megvettem a dlct de semmi motivációt nem érzek rá. Elszoktam a harcrendszertől nem is nagyon van kedvem elmélyedni benne megint..
Control ugyanez. Fő sztori pipa utána semmi kedvem tovább játszani még a dlc se érdekel már
-
Woodslave
félisten
Megpróbálkpztam a final fantasy remake-el. A demot lejatszottam anno de most vhogy nem tudtam befogadni. Úgy éreztem semmi közöm a harcokhoz csak nyomkodom a gombot meg néha random skill vagy varázslat

-
Woodslave
félisten
Shadow of mordort nyomom egész jó de kicsit megremitett hogy az első fortress után kinyilt még vagy 3 régió

-
Woodslave
félisten
válasz
üzenetére
valahogy kicsit kevesebb türelmem lett. Két éve vettem a ps-t elsők között volt a bloodborne, meg dark soulsok, az elején rettenet béna voltam aztán meg imádtam mindegyik részt. De mostanában valahogy már nem keresem ezt a fajta élményt, kezdem is megérteni azokat akik nem szeretik. Lehet előveszem újra a ds 3-at milyen érzés.
A Nioh 2 demojánál éreztem hogy ez nekem már nem kell. A Jedit csak jedi knight szinten játszottam, nem is a nehézség volt a bajom nyilván, bár őszintén az utolsónál harmadik próbálkozás után éjfél körül (ettől is elszoktam hogy ilyen sokáig fenn vagyok
) levettem sztori módra mert nem volt kedvem kínlódni.Volt azért pár logikátlan halál. Amikor mászol fel egy falon üldöz egy lény és leesel instant halál, de amikor meg a hátára kell ugrani nem halsz meg. Nyilván nem panaszkodom, mert tuti belebaxtam volna a kontrollert ha újra kell ezeket játszani a check pointtól
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
maradt még a játékban de már ezért nem fizetek még egy hónap ea playt, ennyi elég volt.
-
Woodslave
félisten
na az ea play lejárta előtt csak rávettem magam hogy végignyomjam a Jedit. Nem volt rossz, de nem is volt túl jó
Valahogy a Controlt jobban élem, megyek is vissza. Valahogy nem éreztem rá a harcra pedig minden souls játékot végignyomtam, de itt valahogy nem adta.
-
Woodslave
félisten
még control kérdés. Jól értelmezem amit olvastam, hogy ez az
sztori az már DLC?Alan Wakes- Illetve ha esetleg végignyomom a fő sztorit azután még meg lehet csinálni mindent, vagy new game
-
Woodslave
félisten
Hát ez a control nem is rossz. Volt egy olyan pályarész ami alapján megbocsátottam minden "bűnét" a játéknak brutál jó volt. Úgy gondoltam lenyomom gyorsan a sztorit de aztán még előtte mégis visszamentem megcsinálni pár side missiont. Legalábbis azt hiszem a vége felé lehetek.
-
Woodslave
félisten
Vártam sokat a nioh 2-re az elsőt végig nyomtam de miután a controltol agyfaxt kapok úgy érzem nem kell erőltetnem

-
Woodslave
félisten
Pont előbb beszéltem egy ismerősömmel mondtam neki hogy olyasmi mint a remnant from ashes csak xarabb a tűzharc ott vhogy meg tudták csinálni ezt a dodge dolgot. Aztán lehet akkor xarul állok hozzá.
De nem rinyalas mert a hangulat megvan ezekkel a videókkal kicsit lost sorozat érzésem van. Ha figyelek akkor megy is szóval nincs gáz.
-
Woodslave
félisten
válasz
syler123
üzenetére
Tegnap már szinte darksouls vibeom volt. Kicsit kaotikus a harc nekem meg a néhány boss szerű aki volt is szivatott. Aztán meg annyi hogy állsz egy oszlop mögött aztán lősz bele kettőt elbujsz amig támad.. Hát
A fedezék rendszer nekem se tetszik azért láttunk jobbat.Na mindegy csak gondoltam megkerdezem. Mondjuk a fallen ordernél jobban tetszik pedig ott ketyeg az ea play óra

-
Woodslave
félisten
Ez a control ilyen nehéz játék vagy én vagyok qrva béna

-
Woodslave
félisten
én "végig" játszottam az ac originst és odysseyt is nekem eléggé bejöttek. Persze túl sok felesleges loot mellékküldi egykaptafa xar faék story, de valahogy egyszerű kikapcsolódást nyújtott gyönyörű grafikával nem bosszantó játékmenettel, ami amúgy idegesített játék közben (toronyiránt bárhol átmehetsz, bárhonnan leugorhatsz stb.) egyre inkább felértékelődött mondjuk a Jedi Fallen Order játszása közben

Tegnap belekezdtem a Controlba is. Első blikkre elég wtf mi a fene van, de bejött, kivéve hogy lassan tényleg az az általános, hogy egy qrva konzolon
az arra írt(szerk) játék szaggat, laggol stb.
-
Woodslave
félisten
válasz
gangstagergo
üzenetére
Ez a fallen order úgy felbaxott a csúszkálós ugrálós résznél kinyomtam a francba. Vhogy ez a halál vissza dolog olyan furcsán jön ki ebben a játékban nem tudom miért

-
Woodslave
félisten
Elkezdtem a jedi fallen ordert. 380ft ért jónak tűnik
. De slimen még az én szemem is észrevette hogy a frame elég alacsony. Olyan kicsit darabos de kibirjuk vhogy -
Woodslave
félisten
1794 óra Fifa
Azt hiszem ez elég idő pár évreazt nem értem mi az összes játékóra ami nálam 3700 körül van meg a játékórák 2020-ban ami meg 365
-
Woodslave
félisten
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
rákerestem appban tényleg van, köszi
-
Woodslave
félisten
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
na köszi. Akkor még nézelődök -
Woodslave
félisten
válasz
gangstagergo
üzenetére
Azt hiszem ideje a Fallen Ordernek.. Már ha nem csak első fecskéknek jár ez a kedvezmény (nem néztem utána)
-
Woodslave
félisten
válasz
penge111
üzenetére
múltkor a kiwawi1-et vettem meg, egyelőre nem jutottam a végére. Vicc hogy mindig van valami akció, közben meg még mindig nem játszottam ki ezt se, meg még ott figyel a witcher meg red dead 2 de akár a gta5 mert a sztoriján nem mentem végig. Ezért most is erős leszek és kihagyom
Új hozzászólás Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mi lehet a baj
Jelenteni én se szoktam senkit.

nem munkaidőben nem tudok psezni.